bil

publicerat i Allmänt;
 inte nog med att dagen vart helt jävla världelös om man får säga det , när vi är på väg till katrineholm för att hämta bilen så ringer ägaren & säger att hans son har krockat med bilen & att stöt fångaren blev skadad & tobbe tror ju såklart att han skojar med honom & säger ; hehe, rolig du är . men sen så fick vi reda på att det var sant & vi åkte & kollade på den & så fick vi den för 38.000 + att dom skulle betala lagningen på bilen så vi ska skicka över räkningen dit . alltså hur jävla klantig får man vara att krocka bilen bara någon timme innan man ska sälja den ? jävlasmart huvud säger jag bara. så jag har vart borta sen kl 6 tills nu & jag är inte direkt glad ,jag är trött , ont i magen & allmänt sur på allt för att dagen vart så djävulsk. nu ska jag gå & lägga mig & hoppas på en bättre dag imorgon då jag ska åka & fira min älskade lilla kusin som redan fyller 6 år känns som de var igår jag var på BB & träffade honom , hehe! :) aja , jag skriver mer imorgon & då kanske jag är på lite bättre humör.

god natt !

tillbaka

publicerat i Allmänt;
nu är jag tillbaka hemma igen i lägenheten har vart på mammas & pappas jobb hämtat papprera som tobbe skulle ha & sen följde vi med mamma & handla lite. ungefär om 45 min så ska vi åka till katrineholm & hämta bilen som jag skrev i förra inlägget vi ska åka med tobbes mamma dit & sen ikväll så ska vi vara hemma hos mig. & imorgon kväll så ska vi äta kräftor , mums fillibabba ! :) nu sitter jag & tobbe & kollar på våra värsta år som går på 6:an. men nu ska tobbe ha datorn , fast han alltid sitter här. aja, har inget & säga till om så bäst att jag loggar ut  , haha! nej men jag skriver mer senare ska fixa lite saker. ha de bra!

Fredag

publicerat i Allmänt;
jahapp idag så är det fredag & sista dagen i skolan helt underbart. idag så har jag haft matte men gjorde ju inte så mycket blev mest att man satt & lyssna på Caitlin när hon prata om att hon får bullfitta i sina byxor ,haha alltså den människan kan man ju skratta så mycket med hon är sjuk :) sedan så fick hon en halstablett av mig & sen nös hon så halstabletten flög ut ur munnen HAHA! ;) oj hjälp man viker sig ju nästan dubbelt när man skrattar åt detta.. sen hade vi idrott & jag gick 3 km snacka om jobbigt + att det var i skogen så mina fötter mår inte så speciellt bra just nu. sen var det dags för historia gick uppgifter direkt så nu blir det plugg i helgen då.
sen ikväll så ska vi åka & hämta bilen i katrineholm & sen så ska jag hem till mamma&pappa sova där , jag tror att dom saknar mig (a) för jag saknar dom iallafall <3 aja , nu ska jag faktiskt gå till deras jobb & hämta lite papper som tobbe ska skriva ut eftersom vi inte har något skrivare . tur att de bara är typ 2 kvarter ifrån lägenheten dit . haha! :) men men , jag skriver mer sen ! just det på söndag så är jag i flen för då är det hopptävling med hästen :)

kramar / bea (v)

åh

publicerat i Allmänt;

jag blir ju sjukt avundsjuk på alla som fått sina små bebisar , jag längtar så himla mycket tills du kommer ut till oss & vi älskar dig så mycket .<3

v.33+5 <3

publicerat i Allmänt;
Barn föds ungefär 280 dagar eller 40 veckor efter senaste mens. De flesta får besked om beräknad förlossningsdag i samband med en ultraljudsundersökning. Ändå kan man inte veta när just eran förlossning kommer att starta. Det räknas som helt normalt att förlossningen startar från tre veckor före eller till två veckor efter den beräknade tiden. Översätter man det till veckor betyder det från 37 till 42 graviditesveckor.

När jag läste detta från boken så tänkte jag , shit tänk om jag föder 3 veckor innan beräknat datum då är det ju bara 3 veckor kvar men om jag skulle föda 2 veckor efter beräknat datum så blir det 8 veckor kvar & det vill jag verkligen inte  , jag vill ha våran bebis nu. <3 & jag ber varje dag om att det blir nån vecka före beräknad tid , det kanske till&med blir ett september barn. vi får helt enkelt se & ni kommer säkert märka sen när det är dags för då kommer jag nog inte sitta här på ett par dagar . men jag lovar att lägga ut bilder så ni får se vilken sötnos vi fått! tänk att på lördag så blir den hela 34 veckor & jag tycker tiden bara rinner iväg & det är ju det som är bra eftersom jag längtar så mycket & räknar ner dagarna varje dag. haha!  & imorgon så ska vi åka & hämta våran nya bil en audi a4 eller nåt sånt jag är inte så hajj på bilar direkt. men jag är överlycklig att äntligen få ha bil igen så man kommer nån vart & kan ringa efter skjuts när jag vill typ . :P
nästa vecka på tisdag är det dags faderskapsintyg om att tobbe är pappan till barnet & på onsdag är det barnmorskan & dags för UL (ultraljud), snacka om att jag längtar. sen på torsdag är det föräldrar kursen igen jag tror veckan kommer gå väldigt snabbt eftersom man har så mycket att göra & se framemot.

imorgon så ska jag försöka få tobbe att åka med mig till tuna park en snabbis för att köpa en tröja på h&m mamma avdelning måste ha en tjockare tröja ( som går att stänga ) nu när de börjar bli kallt ute. jag har ju en massa tröjor men inga jag kan knäppa eller så & skulle gärna behöva det så jag slipper gå med magen kall det är ju inte så bra.  oj, nu har jag skrivit massor tycker jag . nu får det räcka . jag återkommer imorgon om jag inte kommer på något mer & skriva senare men jag måste faktiskt gå & lägga mig i tid ikväll så jag orkar komma upp på morgonen. så god natt med er allihopa , vi hörs imorgon om jag inte kommer med något nytt inlägg innan ( men det tror jag inte ) ..

kramar / bea (v)

Torsdag

publicerat i Allmänt;

idag hade jag sovmorgon till kl 10. var i skolan fram till kl 1 sen var det dags för föräldrar kursen & den här gången pratade vi om smärtlindring & så kollade vi på förlossningsfilm & den fick mig nästan att börja gråta. nu tror jag nog att jag bestämt mig för vad jag vill ha för smärtlindring , först lustgas såklart & sedan vill jag prova akupunktur så får vi se om det hjälper eller ej. :) ska iallafall försöka klara mig så länge jag kan men sen får jag ta till med det andra. efter föräldrar kursen så kom tobbes mamma&hämtade oss så vi åkte hem dit & så fick tobbe sin nya mobil & så kom de några hem dit så vi åt mat & fikade. fick lite saker också , en Calvin Klein & en SWE body & sedan ett par disel jeans & sen lundmyrs nalle som de står älskling på . det fick vi till våran lilla bebis. <3 en sak är iallafall klar att "den" kommer inte frysa iallafall ;) nu sitter jag här & ska snart hoppa in i duschen sen ska jag gå & lägga mig skaplig tid för det känns som jag börjar bli sjuk eller något vart lite små hängig i natt & sen nu ikväll också..  men men , kan skriva lite mer senare om jag inte somnar såklart.

kramar / bea (v)

Go'natt !

publicerat i Allmänt;
Go natt nu ska vi gå & lägga oss. mina ögon börjar hänga riktigt ordentligt nu , haha ;) & tobbe sitter fortfarande & kollar på fotbollen. jag skriver mer imorgon när vi kommit hem från föräldrar kursen jag tror det slutade runt 4 & sen vid halv 5 så ska vi fika hemma hos tobbes mamma tror jag , vi får se vart dagen bär av men jag skriver imorgon så håll utkik. :) go natt sötnosar!

:)

publicerat i Allmänt;
jag måste bara säga tack till alla som kommer med så söta kommenater både här & på lunar , jag blir överlycklig & hjärtat hoppar till ett extra skutt. :) ni är ju bara för underbara. <3

tror ni inte att jag är lite glad över vädret ? just nu är allt perfekt , det är inte för varmt eller inte för kallt helt lagom ute & jag älskar det. har vart väldigt jobbigt när det vart så varmt man tror ju att man ska smälta bort ett tag & så vet man aldrig vad man ska ta på sig för att inte svettas ihjäl. & speciellt i skolan det finns ju fan ingen luftkonditionering eller vad det heter. :P man kan ju knappt andas det är verkligen äckligt.

om ni undrar varför jag inte lagt upp några bilder så är det för att det inte funkar & jag vet inte varför är så jäkla irriterande. men jag ska säga åt min karl att fixa det men just nu ligger han & glor fotboll på TV , tråkigt va ? fattar mig inte på vad som är roligt med det. skulle det vara hästhoppning så skulle jag kolla direkt ;D haha ! snacka om att jag saknar ridningen & hoppningen , jämt när jag kommer hem till mamma&pappa så står mina söta underbara hästar i hagen & jag vill bara ta en & hoppa upp & rida men det är ju inte så lätt längre men sen shit, jag kommer bo i stallet ;) & bebisen ska såklart få följa med & se dom underbara varelserna & de finaste djuren som finns + sigge såklart . nej , usch jag som trodde jag skulle plugga ? haha vart kom jag med det , ingenstans. nej men jag gör det imorgon men det är ju inget som är bråttom .
jag hoppas ni läser & fortfarande gillar bloggen. fast jag är lite seg med inlägg.

Tuna Park

publicerat i Allmänt;

Kom nyss hem från tuna park köpte ett par pärlörhängen i svarta & en vinröd tunika på Cubus , äntligen nåt man hittar som man tycker om:) nu sitter jag & kollar på simpsons , dricker te & äter macka gottigotti . imorgon är det dags för skola igen & vi börjar kl 10 sån tur är så jag får lite sovmorgon , jag somna en liten stund efter skolan idag var så trött. ska snart börja skriva lite på min svenska så jag blir klar med den tills på måndag & jag ska försöka att göra det bra också , hehe!
de var många idag på insparken som fråga ; är du gravid ? & ville känna på magen , hehe gulligt . :) det finns ju vissa folk med vett i huvudet trotts allt. haha! just det imorgon så är det dags för föräldrar kursen igen så ska se vad vi pratar om denna gång tror att vi skulle titta på film iallafall, men jag kommer med mer info imorgon. sen på onsdag så är det dags för barnmorskan igen & då ska vi göra UL ska bli kul undra om man kan se vad det är för kön? hm, får väl se ! men jag vet inte om jag vill veta skulle ju vara kul med en överaskning också men aja , får väl bestämma mig sen. nej, nu ska jag plugga lite . men men , hoppas ni har haft en bra dag.
bebis v.33+4 dagar <3

kramar / bea (v)

Onsdag / inspark

publicerat i Allmänt;

Dagen började med att jag vakna vid 8 & så kom sandra med ingeborg (hunden) vid halv 9 ungefär , jag fixa mig lite & åt frukost sen vandrade vi till skolan. i skolan så fixade vi allt som skulle vara till insparken , sen lunch & sedan började allt & jag , malin , sara & sandra var på norskafyllan & det var så roligt & se alla som sprang & trillade men jag tror nog inte de va lika roligt för dom ;) efter allt så satt jag & pratade lite med sassa & några till, trevligt trevligt jag kommer förmodligen att gå med dom nästa år & det kommer nog att bli bra hoppas jag :) snart så ska vi äta pizza så tobbe ska springa & hämta det sen ska vi börja kolla på en film & senare kanske vi ska åka till tuna park om mamma & bella ska åka dit  för annars kommer vi inte dit på något sätt om vi inte tar bussen.
jag ska ladda upp bilden på ingeborg sandras hund på lunar , ni måste se hur underbart SÖT hon är man smälter när man ser henne . :) men men , jag skriver mer lite senare om jag vart på tuna park också & ifall jag köpt något men jag antar att jag inte kommer göra det som vanligt . :P aja , ta hand om er.

kramar / bea (v)

Go'kväll

publicerat i Allmänt;
nu ska jag snart gå & lägga mig för jag är så himla trött.
jag , madde & tobbe har vart på konsum & sen gick vi till adde ( min kusin ) & nattis ( maddes syster ) som bor precis vid konsum , jag träffade deras små söta katter shit vad söta de var . :) nu saknar jag bosse lite faktiskt men jag vet att han har det bra. <3  det gick att ladda upp bilden på bebis UL på lunar så där finns den. går inte att ladda upp här, hel konstigt men jag ska försöka fixa de på något sätt .  imorgon bitti så kommer sandra hit & ingeborg ( hennes mopps ) AS SÖT . jag ska ta bild på den & så ska jag försöka ladda upp den här på bloggen om de funkar såklart. men nej , nu måste jag sova jag tror bebis är lite sur på mig för att jag var i gång hela dagen för nu kanske "den" är väldigt trött . men så fort jag lägger mig i soffan & kopplar av så lever den rövare i magen , haha  ;) just de , nu har jag & tobbe ramat in bilderna från UL  också & ställt på byrån . fint blev det . <3 du är stor nu v.33+3 dagar. helt underbart . inte långt kvar nu  & jag längtar <3  nej ska sova nu ögonen hänger & jag måste upp vid 8 eftersom sandra&ingeborg kommer vid halv 9. :)
go' natt !

kramar / bea (v)

tisdag

publicerat i Allmänt;

nu är jag tillbaka från coop & har handlat massa mat & blivit ännu fattigare. har lagt in bilderna på datorn från UL men det fungerar ju inte att ladda upp här på bloggen men ska kolla om de funkar & lägga upp de på lunar istället så får ni kolla där . heter beapettersson så det är bara & söka så kanske ni ser bilderna om de går som sagt att fixa.
nu sitter jag hemma kollar på simpsons & ska snart hoppa in i duschen , vet inte vad det blir för mat ikväll men vi får väl se blev lite sugen på pizza men jag vet inte. tobbe skulle ju fixa mat men jag sa att vi kan äta pizza istället eller så äter vi bara något lätt det är ju trotts allt tisdag bara & inte behöver man äta värsta festmåltiden då heller. datorn funkar än så länge men vi får väl se om den gör de när vi stänger av den & ska sätta på igen , så om jag inte skriver på ett tag så vet ni varför. & jag ska försöka uppdatera varje dag så mycket jag kan , lite svårt när jag är i skolan men efter så fixar jag det. =)  nej, ska kolla om de går & fixa bilderna på lunar nu . men jag kommer nog att skriva ett inlägg till innan den här dagen är slut .

ta hand om er .

jaaa! =D

publicerat i Allmänt;
äntligen så fungerar datorn , shit tack & lov !=D  men den var helt cp igår den fungerade inte så jag är inte säkert på att den kanske fungerar igen om man stänger av & sätter på den , så jag försöker ha den på hela tiden. men så ni vet så lever vi iallafall & mår bra !=) haha . imorgon är det inspark för ettorna & treorna ska bli lite roligt faktiskt . & denna vecka har de gått bra i skolan ( en så länge ) . på torsdag är det dags för föräldrarkursen igen & den här gången så har jag för mig att vi skulle kolla på film. men jag kan berätta mer efter istället så ni får veta allt solklart.=) snart ska jag & tobbe åka till coop forum & handla lite mat sen ska han laga mat åt mig ikväll , snällt va? fast de blir väl så att jag hjälper till iallfall , hehe blir alltid så. men men , gulligt iallafall av honom . =) ikväll ska jag nog inte göra ett skit bara ta de lugnt har inga läxor eller något , eller jo ska skriva lite på min svenska uppsats. men den ska inte lämnas in förän på måndag så inge bråttom direkt. ska bara äta god mat & slappa ikväll  , sen tvätta lite såklart.

men nu ska jag kila & handla , jag skriver mer senare ( om datorn fungerar ) det hoppas jag VERKLIGEN! =D så i'm back ! =)

kramar / bea (v)

söndagkväll

publicerat i Allmänt;
sitter hemma hos tobbes mamma & ska snart åka.jag ska titta på beck & plugga ikväll.. sen imorgon är det dags för skola, usch orkar inte men jag måste. nej, imorgon hoppas jag att vi får datorn så jag kan skriva lite oftare i veckorna. ha det fint , ses imorgon!

kramar/ bea (v)

...

publicerat i Allmänt;
Nu har jag duschat & kollat på film & den var faktiskt helt okej. kommer inte ihåg vad den heter men Jennifer Lopez var med i den iallafall. snart så ska vi väl åka in till lägenheten men måste stanna på vägen först & handla sen lämna tillbaka filmen också innan klockan 5. usch, jag känner inte alls för att gå till skolan imorgon känner mig konstig inte sjuk utan det är något annat som gör mig nere & ledsen men jag vet inte riktigt vad.
jag fick en jäkla bra kommentar idag på bloggen av en tjej & jag älskade det hon skrev ;
varför ska man behöva räkna me negativa kommentarer ? dt e ganska onödigt o kommentera om man inte har nåt snällt o säga. tycker folk lägger sej i för mycket , dt e upp till en själv när o me vem man vill ha barn o om det känns rätt så är det klart att man ska behålla barnet! ja hade gjort precis samma sak. dessutom så är mamma ingen ålder, en 17åring kan bli en minst lika bra mamma som en 35åring !
jag skulle inte kunnat skriva det bättre själv , tycker det var väldigt snällt & bra skrivet av henne!! :)

jag tycker inte att folk ska döma oss innan dom inte känner oss, ni vet väl inte hur vi lever eller hur vi har det? mamma&pappa äger företag här i eskilstuna & de äger lite fastigheter här & var , så jag & tobbe hade väldigt tur som fick en 2a , mamma&pappa betalar åt oss. de vi betalar själva är mat & lite annat såklart. & det är inte alltid vi sover i lägenheten utan ibland så sover vi hemma hos mina föräldrar ute i ärla för jag har blivit en mammagris :P haha. & jag tycker att  vi har det lyxigt & skit bra ;D

nej, nu ska vi åka . jag får skriva mer imorgon ( om datorn kommit & är lagad.) aja, ha det underbart .

kramar / bea (v)

söndag

publicerat i Allmänt;
jag tycker att alla söndag är så himla tråkiga jag förstår inte varför men jag antar det är för att det är sista lediga dagen & sedan så ser jag bara en jobbig vecka framför mig i skolan. idag så ska jag bara ta det lugnt & plugga . ska snart hoppa in i duschen sen kolla på filmen som jag & tobbe hyrde igår men som vi aldrig hann kolla på eftersom det var shrek på tv. idag så vakna jag upp i mammas&pappas säng för jag gick in dit&la mig i natt för att tobbe tar upp precis all plats i sängen & puttade ut mig med sin rumpa så då blev jag arg & gick & la mig där , haha! :) men idag så ska vi sova i lägenheten & då kommer jag sova mycket bättre eftersom sängen är mycket större där, jag tror inte tobbe riktigt har fattat att jag behöver mycket plats (a) . & det går ju inte att få någon kontakt med honom när han sover heller så det är lika bra & låta det vara då. hehe.
nej nu ska vi hoppa in i duschen. jag kan skriva lite mer innan jag åker in till lägenheten , det är ju meningen att datorn ska komma med internet klart imorgon men som sagt så får vi se hur det blir med den saken, men jag håller tummarna ! :)
skriver mer sen då.

Gravid v.33

publicerat i Allmänt;
idag blev våran bebis exakt 33 veckor .

Barnet ;
Bebisen sover mycket. Eftersom man kan se att det andas även då, vet man att andningscentret i hjärnan är utvecklat. Men barnets lungor är ännu lite för svaga för att gå helt för egen maskin.
Storleken: Cirka 42 cm lång och vikten cirka 1800 g.

Mamman ;
Du kan nu börja känna dig ganska sliten efter en normal arbetsdag. Dra därför ner på tempot och följ kroppens signaler. Du ska inte skämmas för att ta många, små pauser under dagen.

Shrek 2

publicerat i Allmänt;
                   image128

Nu är det dags för Shrek 2 & familjen pettersson är samlade framför TVn.

Lundmyr of sweden

publicerat i Allmänt;
image126        image127 

vill ha vill ha .
overallen & bäddset från lundmyr så himla fina. jag älskar deras saker & sitter & kollar på de varje dag. haha , har ju lite redan men man kan aldrig få för mycket av de :)

Lördag

publicerat i Allmänt;
idag så är det lördag & ska bara ta det lugnt för igår så hade vi ju 20års kalas hemma här  :) iallafall så har jag & tobbe precis kommit hem igen vi har vart på kalas hos en av hans släktingar sen så har vi vart & handlat lite till ikväll. vi ska grilla , äta godis&kolla film ;) mysigt ! nu sitter jag & kollar på fotboll med tobbe & pappa inte roligt för jag fattar inget :P  haha !  åh, jag är så sugen på att bada men vi har inget badkar & inte i stan heller så jag sitter ner i duschen när jag duschar , haha . går väl lika bra det.  imorgon är det söndag , jaa vad ska man hitta på? ja, jag måste plugga har läxa tills på måndag & tisdag & onsdag. fullt upp ! och på söndag är det första lektionen som vi har sång. jag&malin .  just det , sandra h har bytt klass så hon går ju inte med oss längre. 
usch, börjar skolan 8.30 till 16.25 på måndag , WOW . vad jobbigt jag kommer somna .

just det , de va nån som skrev att alla får läsa min blogg & det är självklart att alla får göra det men har man bara något elakt & säga eller är ute efter att såra så tycker jag inte att det är någon mening att skriva någon kommentar eller läsa min blogg om de bara är skit med mig & mitt liv . eller om folk har svårt att acceptera att jag är 17år & ska få en underbar liten krabat tillsammans med min pojkvän. men ni får gärna tycka & tänka vad ni vill men jag tänkte bara säga att vissa saker sårar faktiskt väldigt mycket .

aja, jag kan skriva några rader senare :)

kramar / bea (v)

så jävla irriterande

publicerat i Allmänt;
den här kommentaren fick jag av en av mina bloggläsaren.

KAMILLA :
Nej, mamma är ingen ålder men du är otroligt ung. Vill du inte leva livet innan du får barn? Man ångrar sig inte när den underbara kommer ut men du har INTE "lekt" av dig å kommer få rubbningar. Min bror fick barn vid 21års ålder å han är nu 27år å ÅNGRAR INTE sina barn men tycker det var VÄLDIGT tidigt å att han inte hann vara ung och göra saker. Å vet du verkligen hur man tar hand om ett barn?! Ett barn får aldrig ta handen av föräldrarna utan DU ska bestämma allt. Ujuj, du är alldeles för ung för detta..

mitt svar ;
 jag visste inte att man förstörde sitt liv genom att få barn ? varför skaffar man sig det då ? & varför har så många barn för då & varför finns jag? jag känner bara att de kommer förbättra mitt liv. och vad vet DU om jag har lekt av mig eller inte ? tänk om jag inte vill det ? jag kanske inte är den människan som dricker & festar varje helg. kommer jag få rubbningar? alltså herregud va folk dömer mig utan att ens känna mig på riktigt.  när jag såg de här börja jag skratta hur en människa kan skriva vad jag kommer att få & att det är alldeles fel ! DU VET INTE ENS HUR JAG ÄR? shit , vet folk som fått barn i 15-16 års ålder tom 13år har jag hört . men nej , det är ingen åldersgräns , du kanske inte har tänkt att man kanske vill ha ett barn för att få något underbart att leva för?

tack för mig !

igår

publicerat i Allmänt;

Nu är jag vaken , gud så skönt det var att äntligen kunna få sova ut :) men jag vakna runt 10 för att tobbe låg & peta på mig & skulle krama mig så då blev jag förbannad för att jag inte fick sova så gick & la mig i mammas&pappas säng, haha! jag var verkligen jättetrött . men nu är jag vaken & jag känner mig som en ny människa. igår var det jättekul faktiskt, dom första kom kl 6 & så droppa de på hela kvällen vi åt hamburgare & pomesfrits & sen korv . efter det så gick de & dansa lite , men jag kollade på för annars skulle dom väl skratta ihjäl sig om de såg mig med min feta mage ;) haha! efter det så blev det tårta & fika , mums! sen blev det ju mer alkohol för de flesta men jag höll mig till den alkoholfria cidern lika gott det & tänk att man kan ha kul utan alkohol för folk frågar mig hela tiden  "bea du kan ju inte dricka nu , tycker du inte att det är tråkigt ?" men jag kan ha lika roligt utan det & jag får ju något fint för det också.  men dagen var skitbra & rolig den sluta ungefär vid halv 2 för då hade alla åkt hem & jag gick & la mig.
vill ni se lite bilder ?

     
   

kramar / bea (v)

städat

publicerat i Allmänt;
nu har jag städat , duschat & fixat mig. har sprungit runt med den där jäkla dammsugaren som en tok ( som vanligt ) jo men det jag mest är irriterad på är att tobbe sitter i soffan & kollar på film & inte bryr sig ett skit. snällt mot en gravid kvinna eller? NEJ , fan jag undrar verkligen hur det här ska gå . är det meningen att jag ska behöva göra allt ? Hmm .. något man får fundera på. 

kommer med bilder på bloggen under kvällen så ni får se lite på hur vi har haft det eller hur vi ser ut också , haha !;)

hemma

publicerat i Allmänt;
nu sitter jag hemma på landet hos mamma&pappa , de håller på & fixar för fullt inför bellas 20års kalas. idag så har jag bara vart i skolan , haft ont i magen & ätit corner så det var en helt okej dag faktiskt ! :) i veckan så har det bara vart skola men det har vart en ganska mjukstart men nästa vecka gäller det. går till halv 5 på måndag :/  & den dagen ser jag inte framemot . det är så roligt för alla lärare säger ; bea du har sån underbart fin mage & när man hör det så blir man alldeles varmt i kroppen & hjärtat hoppar till av glädje. men visst så finns det elever som ger en blickar & vissa är "snälla" & andra mindre "snälla" , men jag bryr mig inte om andras åsikter om dom inte säger något bra såklart :)  
aja ,idag så åkte tobbe & lämna in våran dator & bredband så de skulle fixa det & de sa att det blir klart på måndag så har ingen dator fram tills på måndag om jag inte är här eller någonannastans där jag kan skriva några inlägg. jag vet inte hur många gånger vi har åkt till elgiganten den här veckan pga den där j*vla datorn jag förstår inte att de inte kan fixa skiten på en gång bara!

igår så var vi på föräldrarkurs & de var ju bara mammor & pappor som var äldre än oss men de hade jag nästan förväntat mig. vi prata om graviditet & förlossning & nästa gång så ska vi se på en förlossnings film & sen prata smärtlindring så det ska bli intressant. går tid varje torsdag kl 13.30 -15.45 i en månad så det är 3 gånger kvar nu.
 just det var hos skolsyster idag eftersom jag har sån värk i magen det känns som håll eller mens värk ungefär men bara på ena sidan så hon sa att de kan vara början till foglossning & jag tänkte ; NEJ! så hon sa att jag skulle ringa min barnmorska om det blev värre men det hoppas jag verkligen inte , jag hoppas att de går åt de bättre hållet ;)  och nu vill jag bara ha vinter vinter & vinter jag smälter ju bort i den här värmen gud mina fötter blir som meloner & händer också det är inte riktigt klokt . men nu är det inte så långt kvar bara 7 veckor exakt imorgon för då blir våran bebis 33 veckor.. men jag har hört att om man rör sig mycket under graviditeten så kan man föda tidigare & det hoppas jag att jag kommer göra för jag vill verkligen ha en bebis NU ! det går gärna bli ett septemberbarn , hehe! nej , jag måste kila & hjälpa mamma nu hon springer ju runt som en liten tok här hemma. men jag skriver några rader ikväll igen & jag hoppas att jag kan uppdatera den här bloggen mer nu ska göra mitt bästa ,fortsätt läsa! :)

kramar / bea (v)

Fredag

publicerat i Allmänt;
idag så fyller min syster 20år GRATTIS <3 så idag så är det fest hemma hos oss!

har inte kunnat skriva i min blogg för vi har inte fått bredbandet eller jo vi fick det igår men det fungerade inte så tobbe fick tokspel ;) i veckan har det  bara vart skolan men jag orkar inte det är så jävla varmt jag svettas & så känner man sig så äcklig. vill ha vinter nu! fast jag har ju aldrig klagat på sommarn förut men nu har jag all rätt till att göra det. 
tror jag börjar få foglossning, usch jag orkar inte :/ det räcker väl att man går varm hela dagarna .. imorgon går jag in i v 33 spännande ! =) hihi .. idag så ska jag åka hem till mamma&pappa i ärla  så jag skriver mer då för nu sitter jag i skolan & jag slutar 11.30 skönt!=)   skriver mer sen , jag lovar !

kramar / bea (v)

Tisdag

publicerat i Allmänt;
sitter fortfarande på mammas & pappas jobb har liksom inget annat för mig tobbe slutar ju inte förän kl 5 & som sagt så har vi ju inte fått vårat bredband att vi skulle än så kan ju inte använda datorn där heller men på fredag tror jag tobbe sa få det så jag hoppas på det! :) så att jag kan skriva oftare. 

andra dagen i skolan då & det känns tungt att vakna så tidigt varje morgon är ju van att gå upp 10-11 på dagen & nu går man upp halv 7 för att hinna eftersom jag byter om ett par gånger innan jag är klar också, men jag ska inte klaga! jag får nöja mig med de kläder jag kan använda det är ju trotts allt bara snart 1½ månad kvar det går ju så snabbt & det är väl tur det eftersom man längtar som tusan! tillbaka till skolsnacket igen då , många som går på rinman som man känner & JÄTTE MÅNGA som man aldrig har sett förut jag pratar då om alla nya ettor. men men , jag hoppas att de kommer gå bra & vi OP2or ska ju ha inspark för ettorna&treorna (?) om jag fattat rätt på onsdag nästa vecka. och jag måste bara säga GUD vad vissa verkligen glor på en jag blir så jävla irriterad (förlåt) men de är verkligen det , har dom aldrig sett en tjej som är gravid förut ? nepps tydligen inte! jag menar inte de nya ettorna eller pekar ut någon speciell peron sådär men jag ser ..
på torsdag så ska jag & tobbe på föräldrar kurs som vi blev erbjudna till (alla blir det) & det håller på 4 gånger & det ska bli riktigt kul faktiskt. & på fredag så fyller mig syster 20år så jag måste ju hinna köpa något till henne också :/ herregud vad mycket det är nu den här månaden .
22/8 älskling fyller 19år
23/8 föräldrar kurs

24/8 syster fyller 20år
27/8 kusin fyller 6 år
4/9 faderskapsintyg ( om att tobbe är pappa till barnet)
5/9 barnmorskan

där har ni min augusti & lite av september sysslorna . fullt upp hela tiden! fast födelsedagar & barnmorskan är ju alltid roligt! :)
 just det skrev tidigare i min blogg att jag skulle köpa ett tryck med " mitt hjärta slår för mormor"  på tradera men jag glömde totalt bort det så auktionen gick ut så jag gick in på tradera & leta upp en ny så nu blev det " världens bästa mormor" & jag tycker det blev lika bra!:) nej. ska sluta skriva nu !  ha det så bra  .

tillbaka

publicerat i Allmänt;
nu är jag tillbaka efter ett ganska långt upphåll ifrån bloggen :) har inte hänt så mycket har vart i skolan , väldigt jobbigt & nu börjar de här med klädproblemen också . byter kläder 10 gånger innan jag är klar att gå till skolan det är inte kul. det är inte de att jag ska "klä upp mig" för något utan allt är så varmt & jag känner hur svettig & äcklig man blir + att allt börjar bli för smått usch , det är jobbigt .. igår så satt jag & tobbe ihop byrån & det blev skitfint , jag lovar ! :) sen imorgon så fyller älskling år så ska ha kalas för honom dårå har nyss vart på tuna park med mammasen & köpt lite saker , bla ett linne till mig själv från gina tricot. men men , idag så slutar tobbe kl 5 & föresten så har vi fått datorn idag men inget bredband får de på fredag :( så jag är på mammas jobb&skriver några rader. ska hem till ärla ikväll & fixa mina byxor lägga upp dom & så . sen ska vi tillbaka in till stan & sova i lägenheten. OOH gud så skön den nya sängen var ;D haha ! bebis v32+3 dagar , me love you <3 måste gå nu, men om jag kommer ihåg & har tid så skriver jag några rader ikväll igen & jag hoppas att ni fortfarande läser & tycker att det är intressant ! :)

kramar / bea (v)

Måndag

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag på mammas jobb har vart i lägenheten innan & fixat undan lite eftersom tobbe&mamma ska hämta den nya sängen idag & så ska vi slänga ut de gamla. sen efter det så ska tobbe försöka fixa byårn så att den är färdig tills på onsdag & allt står på sin plats , orkar inte börja vrål städa då. & grejen är ju VAD SKA JAG KÖPA TILL HAN? jag har inte en jävla aning om vad jag ska köpa han är så dyr & bara önskar sig ; en digital kamera , en mobiltelefon & saker från elgigaten & hur dyrt är inte det då ? hm .. aja får väl försöka hitta på något för nåt måste han ju ha. men jag hoppas att inte alla gäster kommer på en & samma gång för då blir de trång må säga. men men ..

snart ska jag iväg till skolan känns lite pirrigt i magen, men varför? :/ jag är konstig... har ju träffat alla människor där förut & vet vilka de är. undra om de nya ettorna är kvar ? esch, de träffar jag väl imorgon & välkomna till rinnman! :) nu ska jag kila ! & jag skriver mer imorgon när datorn kommer.

kramar / bea (v)

skoldags

publicerat i Allmänt;

Idag är det skola då eller det kan man ju inte helller kalla de eftersom de bara är upprop. men men , jag känner mig inte så speciellt sugen att gå dit just nu men kanske ändrar mig under dagen. hoppas ni får en bra & trevlig dag ! :) måste gå ska åka nu , tobbe börjar kl 10 & han ska fixa sig också.

kramar / bea (v)

systrarna olsen

publicerat i Allmänt;
                                  image114

jag verkligen ääälskaar den här bilden på Ashley Olsen, hon&hennes syster är verkligen grymt snygga. jag älskar deras stil & ansikten.

Ikea

publicerat i Allmänt;
        

idag så var vi på ikea vi köpte en byrå, 2 lampor, blomma , köksgrejer, handdukar, spjälskydd, hyllor &  massa andra saker kommer inte ihåg just nu i huvudet men saker blev det & skitbra kommer det att bli ! :)
sitter hemma hos mamma&pappa börjar ju inte förän kl 1 imorgon men sen kom jag på att jag ändå måste åka in till stan vid 9 på morgonen för tobbe börjar kl 10 :/ liten miss där faktiskt . men men , usch känns hemskt & börja skolan men samtidigt kul så att man får träffa lite kompisar. just ja , imorgon så kommer vår nya säng också & så på tisdag ska vi åka & hämta våran bärbara dator & på onsdag är det kalas , fullt upp ! undra om jag verkligen kommer att orka med tempot det får vi väl se!

hm, vad ska man ta på sig imorgon? det blir väl inget problem för jag har ju inte så mycket kläder jag kan ta på mig just nu så får ta det som passar ganska skönt att inte kunna välja mellan så mycket förut kunde jag stå & byta om 10 gånger innan jag visste vad jag skulle ta på mig. herregud ? ja  , det säger jag också. ;)
kommer förmodligen inte skriva så mycket men ska försöka skriva så mycket jag kan & har möjlighet till eftersom vi inte får datorn förän på tisdag. men jag hoppas att ni fortsätter läsa iallafall :)

jag mår alldeles utmärkt men är väldigt trött i kroppen efter en hel dag på ikea, inte lätt .
bebis v. 31+1 <3

kramar / bea (v)

Lite allt möjligt

publicerat i Allmänt;
tycker att ni är lite dåliga på att kommentera faktiskt ;)

nu sitter jag här & skriver några rader i bloggen igen & har redan skrivit några inlägg idag så gå ner & titta om ni har missat något. iallafall så skjutsa tobbe&jag in mamma, pappa&bella in till stan idag & så tog vi med oss pizza hem sen så har vi precis kollat klart på nya beck & den var bra , värd att titta på.  imorgon är det som sagt dags för ikea så ska se vad för skoj vi kan hitta.

hittade "gamla" bilder på magen idag först en bild i v 20 & sen några i v. 27-28 & herregud vad jag har växt må säga när jag ser dom där bilderna så känner jag mig gigantisk nu haha! stor&klumpig men det är väl så man får vara eller? ;) & tänk att större kommer jag & bli . här är en bild i v 20 & en v 27. lite roligt & se faktiskt.   

har inte hunnit tagit några nya bilder på den "nya" magen än pga att min syster har tagit kameran nu för att hennes har gått sönder & den kameran hon har tagit är hela familjens , åh . men jag ska önska mig en egen tills pyret kommer för då kommer ni se fullt med bilder på h*n det ska jag lova er . den här vill jag ha .
  Casio EX-Z1050 Exilim för 2190 kr , 
helt perfekt kamera till mig & den verkar inte ett dugg komplicerad tänkte för dom mindre tekniska personerna jag syftar då på mig själv. haha!

nej ska inte uppehålla er med mitt snack om vad jag vill ha hit & dit . jag skriver mer imorgon & jag hoppas på fler kommentarer när jag går in också , haha !;) ha det bäst !
kramar / bea (v)

V.32+0 / lördag

publicerat i Allmänt;
Lördag idag & vi åkte aldrig till ikea istället så har jag städat här hemma (ärla) & satt ihop spjälsängen målat på lite extra där jag hade missat . det blir ikea imorgon i stället så ska kolla på lite saker till lägenheten så det blir helt klart tills bebisen kommer för då vill man ju ha allt redo! :) vi har nu köpt en ny säng också vi har ju en 180 säng hemma & jag tycker den tar upp alldeles för mycket plats eftersom att sovrummet är så pass litet + att en spjälsäng ska få plats bredvid så vi har köpt en 160 säng på jysk istället & ska hämta den på måndag & kasta ut de andra så det blir lite mer plats.
så nu har jag gjort en lista på vad som skulle behövas  :
Byrå , Spegel , Hyllor, Spjälskydd & någe dekoration grej. 
för på onsdag så fyller ju tobbe år & då är det kalas hemma hos oss så vi ska väl försöka fixa allt så fort som möjligt så det är lite fint tills på onsdag när alla gäster ska komma. ja, jag får väl skriva mer imorgon när jag kommer hem från ikea om vad vi har inhandlat eller om vi har gjort det vill säga.

idag så fyller vår pyret 32 veckor & det är exakt 2 månader kvar till beräknat datum gud vad tiden går snabbt & snart är du här hos oss. <3

nu ska jag kila för vi ska skjutsa mamma & pappa in till stan de ska ut & äta middag med nåra vänner & bella ska ut ikväll så det blir jag , tobbe & sigge här hemma vi ska väl fixa något att äta kanske pizza, kina mat eller något .

kramar / bea ( v)

Shrek

publicerat i Allmänt;
                       image106

igår så satt familjen samlade framför TV:n & tittade på Shrek , sjukt rolig film & jag bara älskar den lilla åsnan han är så lik min hund på något sätt så då blev han ännu sötare haha! jag fällde väl en tår lite då&då.  en underbar film!
idag är det lördag & vi funderar ju på att åka till ikea men jag vet inte om det blir imorgon istället vi får väl se. skriver mer senare om denna dag.

fotomodellerna

publicerat i Allmänt;
      image105    image104

Jag & sigge hade inte så mycket för oss att göra idag medans tobbe satt framför datorn så vi försökte
istället leka fotomodeller & kolla hur det gick ? visst blev vi snygga , i like it ! hahaha , så underbar <3

har precis ätit god mat & om 25 minuter är det dags för Shrek (eller vad han heter) den där gröna snubben som
min mamma säger så klockan 20.00 ikväll så sitter familjen samlade & kollar på det så ni alla vet :) haha . imorgon så blir det ikea har pratat med mamma & hon sa att vi ska dit men inte om de blir fint väder. men nu ska jag kila , skriver mer imorgon .

fredag

publicerat i Allmänt;
ja, idag så är det superfredag eller inte. har nästan gjort samma saker som igår , åkt  till tuna park köpt en rouge & sen till mc donalds & sen till elgiganten & efter in till barnenshus! efter det så åkte jag till sandra & hämtade mina mjukisbyxor som jag letat ihjäl mig efter men så kom jag på att hon hade dom, haha smart !hon tyckte att jag hade blivit skit stoor ! ;)  & nu sitter jag här hemma i ärla hos mamma&pappa. ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer blir väl som dom flesta fredagarna äta gott , kolla på Tv & bara ha de mysigt. imorgon så funderar vi på att åka till västerås ikea men ska fråga mamma först om hon ska med annars blir de ju lite svårt eftersom vi inte har någon bil än så åker vi ju i deras. men men, vet inte riktigt vad vi ska köpa men jag tror de blir en sängram iallafall så sängarna slipper glida isär det är så jobbigt.

imorgon så blir bebis exakt 32 veckor & det betyder att jag går in i vecka 33 , det börjar verkligen närma sig nu! :) tur att allt är klart , skötbordet står framme & alla nya kläder är tvättade  & vaggan är färdig bäddad ska bara försöka få på sänghimmeln. det börjar bli jobbigt nu & men blir bara mer & mer irriterad för att man inte kan ha på sig något & mina fötter ser ut som meloner. idag lyckades jag iallafall få på mig mina tiger jeans ( över stjärten ) men kunde såklart inte knäppa dom så jag knöt ett resårband mellan & hade en lång tröja hängandes över , smart va ? ;) haha, men de är väl dom enda "vanliga" jeansen jag kan få på mig. sen har jag ju mina andra mamma jeans men dom är ju inte lika snygga såklart. men jag får väl försöka överleva nu dom här sista 2 månaderna sen ska jag börja träna & komma i mina gamla vanliga kläder igen & det är med basta! ska lägga upp värsta träningsprogrammet. haha , ojoj ! de ska bli kul & se.  nej nu ska jag snart hoppa in i duschen sen städa upp lite här mina saker ligger överallt , stackars mamma. men ta hand om er nu! :)

kramar / bea (v)

Gårdagen

publicerat i Allmänt;
igår så var vi till barnmorskan var där kl 10.20 & hade tid 10.30 men hon kom inte förän 10.45 & tobbe blev rastlös, haha! men när hon kom så tog hon blodtrycket & allt var bra , sen så har jag väldigt dåligt blodvärde hade 116 sist jag var där & efter det så gick jag & mamma till apoteket köpte järn & jag trodde ju att det funkade men nej nu hade det blivit sämre 113 låg det på nu. så Berit ( barnmorskan ) sa att jag skulle äta kött,  broccoli , leverpastej, frukt , blodpudding  ja sånna saker som inte är så gott men sen sa hon att hamburgare var bra att äta eftersom man ska äta kött så jag & tobbe åkte till corner direkt efter ;) haha! men men , hon lyssnade på bebisens hjärta & mätte magen & allt var perfekt , sen kolla hon hur den låg & den låg med huvudet neråt precis som den ska.  & så kommer jag & tobbe att få börja i en föräldrar grupp också , besöka förslossningen & sånna saker ska bli kul! :) jag ska tillbaka till berit om 3 veckor igen jag behövde inte komma varannan vecka ( som man brukar ) för att allt var så bra så det var skönt & höra! nästa gång så ska hon göra ett ultraljud & kolla lite hur den ligger osv. så då kanske man kan få reda på könet också , det hoppas jag verkligen!  efter besöket så gick vi ner på stan tobbe köpte ett par jeans på ego & sen åkte vi till tuna park där köpte vi ingenting , sen till jysk & sen til babyproffsen & kollade , sen drog vi till godislagret & köpte godis, haha! :P sen hem till tobbes mamma åt tacos sen hem till min mamma&pappa i ärla , åkte på hoppträning med isabell direkt när vi kom dit & det gick skitbra! :) hem direkt & tittade på tv en stund & sen somna vi . så såg dagen ut igår ganska mycket fick man gjort !
 
nu orkar ni väl inte läsa mer så jag slutar här :) & skriver lite mer senare om den här dagen .

kramar / bea (v)

Vagn

publicerat i Allmänt;
jag vet att det är många som frågat mig vad vi har för vagn & vi har en Modi kombi classic 06 & jag tycker den är skitsnygg & fungerar alldeles utmärkt iallafall så som jag kört runt med den hemma :P

MODI Kombi Classic är en mycket populära sitt- och liggvagn. Det rekommenderas att man skall ha ögonkontakt med barnet så länge som möjligt, om barnet ändå vill sitta i körriktningen vänder du enkelt på styret
http://www.modi.se/barnvagnar/kombi.html ¨


Tog bilden från deras hemsida ( färgen är samma som vår också )

image103

Lundmyr

publicerat i Allmänt;
jag älskar allt som kommer ifrån lundmyr & har ett par byxor, 2 body med texten ( sötnos & gullunge ) tror jag att det var på dom , kommer inte riktigt ihåg & en mössa därifrån så himla söta saker till dom små liven! :)  så jag kollade in på deras sida & hittade lite saker som jag funderar på att slå till på . 

             fast skulle hellre vilja ha texten älskling mössan i stället & det finns ju såklart att köpa. 

sen tittade jag in på tradera också & har lagt bud på denna   det är en sån där som man kan stryka på kläder tex body eller en tröja ska visa mamma den sen när hon kommer hem :) det finns massor med söta saker på tradera & inte är det dyrt heller , vissa saker är begagnade & så finns det ju saker som är nya också tycker sidan är skitbra! ( www.tradera.com )  värt att kolla in !

 

onsdag

publicerat i Allmänt;
idag så har jag inte gjort något speciellt vakna vid 11 & sen har jag inte gjort något speciellt har vart i stan hos tobbes mormor & ätit mat sen så åkte vi till elgiganten & köpte en bärbar dator sen hoppa vi in på barnenshus snabbt & där köpte vi en jättesöt nappflaska med nalle puh & nasse på :) & nu sitter jag här ska gå upp till stallet & ta in hästarna. & ikväll så har jag massor att kolla på ; what about Brian , The girls on the playboy mansion & so you think you can dance så det är en hel del att titta på .
herregud , här sitter jag med pappa & bella & dom e tröga ni kommer förstå när ni hör dom ;)haha!
nej, ska kila nu till stallet innan bella får tokspel.

kramar / bea (v)

mormor, grattis! :)

publicerat i Allmänt;
Grattis mormor :) <3

åkte in till stan vid 2 lämna sigge på mammas & pappas jobb drog sen till lägenheten & fixa saker sen åkte vi till mormor & åt smörgåstårta , fan va gott det var & jag åt massor :) nu så sitter jag hemma & gör ingenting alls som vanligt , har iallafall målat klart spjälsängen så att den är klar men ska inte ha den nu utan nu har vi en vagga först & sen spjälsängen , det blir säkert skitabra!  imorgon är det onsdag & jag tycker dagarna går skit sakta nu för tiden vet inte varför men imorgon så vet jag inte vad jag ska göra riktigt , tobbe ska åka med sin mamma till elgiganten & fixa datorn sa han & jag ska bara vara hemma med sigge sen till kvällen så ska jag nog sova i lägenheten för på torsdag ska jag till barnmorskan igen & det är skönt om man redan är i stan den dagen så slipper man åka tidigare.
jag ska väl sätta mig & kolla på TV nu & käka lite godis så jag blir ännu fetare än vad jag redan är. usch vad hemskt känner mig som en fet elefant som inte kan röra sig & så känner man sig så hemskt ful & ofräsch eller jag gör det iallafall.  men nu är det inte långt kvar till pyret ska titta ut på lördag blir det exakt 2 månader , hihi så mysigt! allt är ju nästan klart tror nog bara att man ska fixa klart lite saker i lägenheten bara så att man känner sig lite mer hemma & så vill jag fixa TV boxen också så att den funkar för nu har den ju pajjat ihop totalt så inga kanaler funkar så där står vi med en ny TV som knappt har används typiskt! nej , ska inte skriva mer nu ni kanske inte orkar läsa allt skit jag skriver :P men ha det så bra & god natt , vi hörs imorgon.

kramar / bea (v)

Tisdag

publicerat i Allmänt;
vi vakna väldigt tidigt idag kl 9 :O . sen hoppade vi direkt in i duschen & sen åt frukost sedan har vi inte gjort så mycket jag somna i soffan för jag hade så ont i huvudet & nu så har jag precis tagit på mig kläder för vi ska snart åka in till stan till min mormor som fyller år idag.GRATTIS!<3  sen så ska jag bara lämna lite saker i lägenheten & imorgon så ska vi äta lunch med tobbes mormor. gud, det känns som det är fullt upp hela tiden den här veckan skulle bara vilja ta det lugnt innan skolan börjar men ack nej! tobbe ska vara i farten hela tiden hehe.
nej nu ska jag kolla klart på programmet på TV sen så ska vi åka äta smörgåstårta åh så gott min mage börjar faktiskt kurra lite , som vanligt då ;) jag ska ta med mig kameran så jag kan ta lite bilder, har märkt att jag är dålig på det så måste bättra mig på den fronten. kan skriva några rader ikväll också :)
jag & tobbe satt & prata lite om bebis häromdagen & gud vad vi saknar dig kom till oss nu . <3 v 31+3 dagar . älskar dig !

kramar / bea (v)

stan

publicerat i Allmänt;

senare idag så åkte jag & tobbe in till stan när bella kom hem så hon kunde ta hand om sigge. vi åkte direkt till tobbes mormor & fikade ( hon fyllde år ) åt tårta & så , gott :) sen åkte vi till tobbes mammas kompis mimmie & magnus vi grillade & åt kycklingfilé , ris & sås det var mums. så nu är jag nästan dubbelt så tjockare än vad jag var innan haha! imorgon är det dags för kalas hos min mormor äta smörgåstårta , fyfan vad jag kommer gå upp i vikt. men jag har ju mina mål efter jag har fått ut den lille , vill ni höra ?
jag ska börja träna så fort jag kan & sen igång ridningen igen så fort jag kan så jag kan börja tävla hoppning igen, saknar det så himla mycket är så förbannat roligt. så nu har tobbe lovat mig att han ska skjutsa mig till hem hit ( ärla ) & att jag ska få möjlighet & rida så han får ta hand om bebis så länge & så finns det ju alltid mamma&pappa som kan göra det också medans jag rider eller gör nåt sånt. ååh, jag saknar det fan så mycket!  usch, nu tror jag nästan att jag ska gå upp tidigt imorgon & rida snabbt innan vi ska in till stan fast det är ju inte samma sak nu som förut nu kan jag ju inte hoppa :( men men, sen ska jag det & jag ser fram emot det !:)
nu ska jag kila & lägga mig & kolla på film ( underbara älskade ) sen äta massa godis , hihi . ta hand om er & kommentera gärna lite här & där ;) ni är underbara ni som läser.

kramar / bea (v)

En ny vecka

publicerat i Allmänt;
Gud vad veckorna rinner iväg & snart är det dags för skola igen. 
Vakna runt kl 10 idag för att telefonen ringde så sprang upp ur sängen & så såg jag nummret , ( försäljare ) så struna i & svara orkar inte med dom , de ringer ju hela tiden & inte får man sova när man väl sover bra en natt. Idag så har jag bara vart hemma tobbe har slutat jobba & ska börja skolan han också på måndag ( högskolan ) eller vad heter det? iallafall . idag så är jag sigge (hund) vakt  som vanligt , men tycker om & vara det han är så mysig mina lilla håris :)  imorgon så fyller mormor år också , så ska dit & äta smörgåstårta ååh GOTT .ska jag faktiskt ta mig något & äta hör att magen börjar kurra lite.
sen någon gång i veckan så ska vi försöka fixa lägenheten lite också har tobbe fått för sig för nu är väl allt klart med bebis sakerna köpte en bärsele igår från babybjörn http://www.babybjorn.se/Svenska/produkter/Mobility/BABYBJORN-Barsele-Air/
& sen en bilbarnstol. så nu är allt klart hoppas jag alla pengar försvinner så snabbt & speciellt när man ser alla små söta kläder , haha! :)
nej ska kila .

söndag

publicerat i Allmänt;
Jahapp idag så är det sista dagen på helgen. har vart så jädra trött idag så det är inte sant , men har iaf vart i julita hos släktingar till tobbe sen så har vi köpt en bilbarnstol & så en bärsele (baby björn) grå med rött va den , skit snygg :) blev ingen gucci för den var alldeles för dyr men den här duger också väldigt bra!  nu har jag precis ätit mat , kött ifrån igår , pomes & sås.  sen ska jag kolla på beck kl 9 & innan det ska jag hinna hoppa in i duschen också , så måste skynda mig för de tar så lång tid för mig ;)
just det fick jättesöta små adidas skor av tobbes mormor till bebisen, skit söta var de :)
nej , måste kila nu !

kramar / (v)

lördag

publicerat i Allmänt;
idag så vakna vi kl 10 gick upp & åt frukost sedan duscha , fixa oss & sedan iväg på kalas. var där & fikade ett tag sedan åkte vi hem till tobbe var där ett tag & prata med dom där hemma & jag fick presenter sen dom va i finland :)
Burberry sjal 
pilgrim halsband 
söta hjärt makaroner & pepparkakor som va rosa
Nappflaska + Napp
Kext med mumintrollet
klubbor med mumintrollet

det var säkert mer saker men kommer inte ihåg nu i huvudet , men fina saker va det allt :) Nu sitter jag hemma hos mamma&pappa med tobbe vi är sigge vakt för mamma, pappa & bella är på 20-årskalas hos bellas kompis frida. och nu ska vi snart börja laga mat , det blir grillat & potatis med bearniesås ( eller hur fan de stavas ) sen ska jag upp till stallet ta in mina hästar & sen så ska jag bara sätta mig  i soffan tillsammans med en chips påse , tur att man inte behöver tänka på vikten för det är ju ingen som ser eftersom de bara är bebis magen som syns haha!:)
ibland blev vår lille älskling 31 veckor & de är inte så lång tid kvar nu . på torsdag är det dags för berit ( barnmorskan ) och den här gången så skulle tobbe följa med om han ska få ledigt. sen har han pratat till sig en bärbardator han ska få av sin mormor också , jävla unge han är ;)
nej ska kila nu , ta hand om er !

kramar / bea (v)

hemma

publicerat i Allmänt;
är hemma hos mamma&pappa nu  igen, har vart i stan hela dagen mamma kom & hämta mig kl halv 1 sen åkte vi till corner med pappa också åt där sen skjutsa dom mig till lägenheten där jag städa lite & sen kom sandra vid halv 3 kanske & så satt vi & prata till kl 4 . sen skulle jag till tuna park med mamma&syster köpte ingenting förutom hårinpackning på coop forum & sen godis såklart :P nu sitter jag här & tobbe duschar. imorgon så ska vi på kalas till hans kusin eller vad det är som fyller år sen vet jag inte vad som händer.  bellas kompis frida fyller ju 20år så kanske ska dit får väl se hur dagen kommer :) jag känner att jag har lust & fixa lite saker till lägenheten & annat.

aja , ha en bra fredag & helg.  :)

kramar / bea (v)

skor

publicerat i Allmänt;
Tänkt att jag hittade dom här snygga skorna på skopunktens
hemsida , jag tycker dom var skit läckra. Och jag hoppas att
dom är sköna också så att mina fötter pallar med dom. skor kan man nog 
aldrig få för mycket av iallafall inte jag men min garderob börjar faktiskt 
bli lite full med massor av skor men jag får väl rensa lite finns alltid plats
med ett par till ska ni se. :)                                                                                                                                                                         image94

                                                                                                                                                       

fredag & helg

publicerat i Allmänt;
Ja, nu var det då äntligen fredag & helg gud så skönt :) vet inte vad jag ska hitta på men jag ska väl vara så mycket som möjligt med tobbe eftersom han jobbar alla dagar, men tydligen så skulle han vara med sina kompisar på lördag så lär ju inte se honom då :/  aja , får väl hitta på något annat ! nu sitter jag här ny duschad & ny målade naglar blev rött , ska snart fixa mig lite på med kläder & smink sen in till lägenheten fixa lite där sen äta med mamma&pappa sen träffa sandra kl 2 eller va det inte så ? vi får väl se om hon dyker upp.  Ne, jag ska faktiskt kila nu skriver mer senare tror jag om jag ska hem hit  igen eller om jag sover i lägenheten. ha iallafall en bra fredag!

v30+6 dagar , lilla bebis! <3

kramar / bea (v)

Gucci

publicerat i Allmänt;


         image92

Shit, hittade den här snygga bärselen på tradera från märket Gucci som säkert alla känner till. Och jag funderar verkligen på att slå till ligger just nu bara på 220 kr & går ut på onsdag så jag ska se hur mycket den ligger på då om den inte är så värst dyr så tänker jag fan ha den & fan om nån annan som läser min blogg & får för sig att köpa den gör de då blir jag inte glad. ;)

laredoute.

publicerat i Allmänt;

                                                              image89 image91

Kollade in på www.laredoute.se sida & hittade det här startkit från COCOON, väldigt sött & funderar på att slå till :)
sedan hittade jag den här underbara söta lillan koftan & jag vill verkligen ha ! finns så otroligt söta & fina saker till den lille.  det finns ju mycket fina saker till oss "stora människor " också men det är så svårt & veta vad man ska köpa nu , för allt är så fint. jag får bläddra igenom katalogen & kolla ifall jag fastnar för något .

sedan så försöker jag faktiskt hitta något snygg skötväska & såg en tjej som inhandlat en burberry skötväska & tänkte shit , sån vill jag också ha & jag tror den skulle passa så underbart bra till vagnen också eftersom den är begie/ kaffe latte.  ja, jag får väl helt enkelt snoka vidare efter en bra sida med såna väskor :) men om ni hittar något så får ni gärna säga till ! 

Torsdag ..

publicerat i Allmänt;

Gud vad veckan har gått snabbt när man tänker efter fast jag i stort sätt bara har vart hemma med hunden så tycker jag veckan har runnit i väg bara.  vakna sent idag runt 11 men det var skönt kan inte sova om nätterna springer bara upp & ned på toa & vaknar alltid samma tid. kl 2 & 4 sen kl 5 när tobbe går upp också  , sen har jag alltid svårt att somna om. men men, idag så är jag också hemma med hunden även om jag skulle velat göra något annat så känner jag inte att jag har sån stor lust att åka in till stan & sätta mig i en lägenhet eller att hitta på något , tanken på att ta på sig & fixa sig är bara jobbig, haha!  skönt att det är fredag imorgon & sedan helg då kanske jag & min kära älskling kan hitta på något skoj eftersom jag bara har suttit här.  men men . ikväll så är det hoppträning igen med isabell så ska åka dit tror jag bror på om jag orkar eller om vi ska sova i lägenheten ikväll.

jag tycker verkligen det är kul när folk kommenterar & säger så positiva saker om mig & bebis eller något sånt, ni anar inte hur glad man blir :) eftersom att man ibland får såna dumma & negativa kommentarer från vissa så är det alltid skönt att höra något bra. jag säger som jonna säger att om man bara är ute efter elaka saker & kommentarer så varför ska ni ens läsa bloggen eller lägga ner tid på en  om man nu är så dum eller vad man nu kan bli kallad för.

idag så blir lilla bebis v 30 + 5 dagar <3

kramar / bea (v)

Onsdag .. /1år & 4 månader <3

publicerat i Allmänt;

Idag så har jag & älskling vart tillsammans i 1 år & 4 månader , helt underbart , jag älskar dig baby så mycket! jag undrar om han själv kommer ihåg det , men det tror jag inte för han har så mycket & tänka på :P haha! jag skicka nyss ett sms & skrev grattis men han har inte svarat har väl fullt upp & jobba antar jag.  16 månader tillsammans med dig är helt underbart älskling & fler kommer det att bli det kan jag lova :) tack för att du finns , du är mitt allt underbara du. snart kommer våran lilla pyret också bara 9 veckor & 3 dagar kvar till beräknat datum <3 
jag älskar er mest av allt  ! 


Vakna för ungefär en timme sedan , skit trött är jag & har inte sovit något alls.  jag trodde att jag skulle åka in med mamma i morse men jag orkade verkligen inte för jag var så jädrans trött , sprungit på toa som en tok & sedan haft värk i magen inte roligt + att tobbe har tagit upp hela sängen så jag nästan trodde att jag skulle så ihjäl honom i natt men jag sket i det . :P jag får verkligen se om jag åker in till stan idag eller jag ska väl göra det men jag vet inte riktigt när eftersom bussarna går nästan aldrig & då är det mamma som får hämta mig men hon kan ju inte alltid åka ifrån jobbet men men , vi får se om det löser sig på något sätt ! annars så får jag väl va här hemma det är inte mer med det :) nej , nu ska jag lägga mig sängen & glo TV ett tag . hejdå !

kramar / bea (v)

Tisdag ..

publicerat i Allmänt;

                                           image87



idag så har det vart underbart väder men det är så jobbigt med sol nu när man är lite rundare om magen.  idag så har jag bara målat & vart hemma med hunden sigge ute i ärla & det kan faktiskt vara väldigt jobbigt ska jag säga er för sigge är den hunden som ska ta precis ALLT , idag så jagade jag honom runt hela gräsmattan för att han hade tagit våran hemtelefon jädrans hund :P  nu sitter jag bara här & ska snart hoppa in i duschen sen kl 8 så är det allsång på skansen & sen " so you think you can dance " det måste jag bara se :)  gud vad veckorna går snabbt & de börjar närma sig 13 oktober då du lilla pyret är beräknad. <3

imorgon så skulle det tydligen inte bli så fint väder det skulle regna & så kanske komma åska så jag ska åka in till stan med mamma imorgonbitti för jag vägrar & vara hemma själv om det ska åska, jag är livrädd. sen får jag se vart dagen bär av helenkelt ska väl iallafall äta med mamma&pappa kl 1 som vanligt , haha! :) sen måste jag fixa lite i lägenheten också , hatthyllan ska sättas upp & jag ska väl försöka hitta några fina tavlor någonstans så jag kan täcka dom fina hålen som finns på väggen där hatthyllan satt förut.  ;) & så vill jag åka till ikea, haha det finns så mycket saker man vill göra som man inte kan det är väl de som är själva problemet.  nej nu ska jag hoppa in i duschen ha det finemang ! :D

kramar / bea (v)

Bebis ..

publicerat i Allmänt;

Beräknat förlossningsdatum: 2007-10-13
Du är i vecka: 31

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 30 veckor 3 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 67


v 31

Barnet ; 
Långa observationer med ultraljud har visat att barnet nu drömmer när det sover. Detta kan man se genom att barnets ögon rör sig på samma sätt som hos sovande vuxna. Hos en pojke har testiklarna nu lagt sig i pungen.

Längden är cirka 39 cm och vikten runt 1350 g.

Mamman ;

Känns benen svullna? Passar inte ringarna? Vid den här tiden är det inte ovanligt att få lite problem med vätska som din kropp inte klarar av att göra sig av med. Vanligtvis är detta inte någon fara. För att vara på den säkra sidan tar barnmorskan ditt blodtryck varje gång ni träffas.

Måndag ..

publicerat i Allmänt;
Igår så åkte jag ni till lägenheten vid 4 & så hämtade vi upp tobbe på tågstation. när vi kom hem så fixade vi ihop skötbordet & jag gjorde iordning korgen sen gick vi & åt pizza sen hem igen duscha & gick & la oss, myspys! :) idag så vaknade jag kl 5 när tobbe skulle gå upp & jag kunde verkligen inte somna om så jag gick & åt frukost la mig & titta på turtles & sen när kl blev 8 så började jag städa & lite så , vid 10 så gick jag till mammas jobb va där en stund sen ringde jag till mormor & fråga om jag kunde komma över till henne så jag gick dit , sen åkte vi till morfar & rosa i torshälla & hälsa på va där från 12 till kl 4 fika prata massor & satt ute , jätte skönt & kul :) nu sitter jag hemma hos mig för att jag ska vara hemma med sigge mannen imorgon & sen försöka måla klart sängen har målat lite idag också men hann inte så mycket . nu ska jag göra sällskap till tobbe han ligger & väntar på mig i sängen.
god natt !

bebis v 30 + 2 dagar , underbart <3

kramar / bea (v)

Söndag ..

publicerat i Allmänt;
solig söndag kan inte bli bättre :) vakna 100 gånger i natt för att gå på toa , kissa  kissa & kissa . jobbigt ! vakna jätte tidigt idag kl 9 , det är inte likt mig men det är väl bara bra för då får man mer gjort. idag så ska jag kanske göra några slingor i mitt hår , sen börja måla lite på spjälsängen & senare idag så kommer tobbe hem så ska åka in & sova i lägenheten så kommer förmodligen inte skriva så mycket i min blogg då ( har fortfarande ingen dator ).
saknar dig älskling ikväll ska vi bara mysa du & jag . <3

ha en trevlig skön dag . :)

kramar / bea (v)

Lördag ..

publicerat i Allmänt;

Skön, fin & solig lördag helt perfekt :) var på elgiganten & hämtade min gamla mobil som vart inne på lagning ca 4 ggr nu :/ sen åkte vi till babyproffsen & hämtade boxen som man kan beställa på internet & som dessutom är gratis ( www.babyproffsen.se ) hämtas 3 månader innan barnet kommer eller efter. sedan så får man en gratis försäkring på trygghansa som gäller från v. 26 tills barnet är 6 månader så det fixade vi också . efter det så åkte vi hem fikade & sola lite , jag fixade mina naglar som såg förjävliga ut men nu är de okej igen :) snart så ska vi börja grilla flintastek , potatis & vitlöksbröd . mumsfillibabba! :D  imorgon så kommer tobbe hem från finland också så han ville bara ha en myskväll med mig så det blir väl så också . 
Nu ska jag kila ,bebis fyller 30 veckor idag . <3

kramar / bea (v)

Shopping ..

publicerat i Allmänt;

Idag så träffade jag jonna på stan runt 11 .  vi gick & kollade i affärer men det blev inte mycket till oss själva utan bara till dom små efterlängtade krabaterna. jag köpte 2 bodies & 1 sparkdräkt sen köpte jag en kroppsspray i doft av cocos, i love it ! efter stan så åkte jag med mamma & pappa till corner vi åt , mums !  sen drog jag & mamma till tuna park efter det där fick jag köpa lite saker till mig själv , blev 2 väskor ( bruna läder ) skit snygga ! ( kanske kan sätta in bild på de imorgon )  sen ett par trosor & en väckarklocka till tobbe så han kommer upp till jobbet på morgonen , haha snällt va ? ;) 
ska jag snart hoppa in i duschen sen till grannarna och äta tacos. imorgon ska bella till västerås med sina kompisar men jag får inte följa med :(  taaskigt ! (a)

ne, ha en bra fredag !

kramar / bea (v)

Fredag ..

publicerat i Allmänt;
åh äntligen fredag & helg älskar det ,då är mamma & alla hemma så jag slipper vara själv :)
eftersom tobbe åkte igår till finland så känner jag mig ännu mer ensam , hum.  men jag klarar mig nog
han kommer ju hem  på söndag & tiden går nog snabbt om jag har något att göra. idag så ska jag iallafall
ner på stan snart med jonna vi ska väl gå & kolla lite bebis grejer & andra saker , trevligt :) sen så ringde carro & rebecka igår dom fråga om jag ville träffa dom också & om jag hinner det så ska jag göra det för mamma åker hem runt 4 idag så då åker jag med henne. ska väl försöka hinna träffa martina i helgen också henne har jag inte träffat på 100 år , saknar dig! <3  ikväll så blir det väl bara mysa hemma med familjen & äta god mat det är väl kvällens höjdpunkt för mig , haha! ;)   ja, jag hoppas iallafall att ni andra får en underbar dag & helg. jag skriver väl mer när jag kommer hem & berättar vad jag köpt ( om jag gjort det vill säga ) .  pratar med en tjej ( sanna ) på lunar som också ska få en liten bebis i oktober & hon har kollat upp könet i stockholm för 600 kr bara & nu vill jag också göra det så jag ska prata med tobbe & fråga om vi kan göra det,  hihi ! :)

v 29+6dagar , imorgon blir det 30 veckor & 10 veckor kvar <3

kramar / bea (v)

Hoppträning ..

publicerat i Allmänt;
Hoppträningen gick jättebra Isabell var duktig :) Vi har en tjej ( Lisa ) som hoppar Isabell nu eftersom det inte är någon som kan göra det , jag gjorde det lite förut men vågar inte sätta mig på henne nu eftersom hon är så stor och vill gärna inte trilla av och bryta ben och så jag kan ju vara lite små klumpig nu för tiden, haha! :P
Men min minsta häst kan jag rida hon är så liten så och hon är väl inte lika pigg som Isabell heller .

Jag och Bella hade iallafall kul på träningen kom med några kommentarer hit och dit . Lisas pojkvän var där och tittade med deras hund också. När hunden satt så såg den ut som Timon ni vet i filmen ( Lejonkungen ). Men vi kom inte på vad han är för djur riktigt så vi fråga mamma.
jag ; - mamma vad är Timon för djur du vet timon & pumba ?
mamma ; - ja , jag vet iallafall att en utav dom är ett pungsvin.
jag&bella ; - hahaha
jag ; - nej mamma han är ett vårdsvin .
bella ; - men nej bea han är ett VÅRTSVIN.
alla ; - skrattar .

Sen så hjälpte mamma till lite på banan med hinderna och så och sprang runt.
jag ; - haha, bella kolla mamma ser ut som en michilingubbe ( eller hur stavas det? )
det är väl sån som har toalett papper runt sig ?
bella ; - hahaha , de heter mumie .
båda ; - skrattar .

På vägen hem berätttar bella för mamma att jag sa att hon såg ut som en mumie.
mamma ; - men bea jag kan väl inte se ut som en mumie dom är ju döda.
jag ; - VA? är dom ? men dom går ju .
mamma ; - vart har du sett det?
jag ; - på scooby doo
bella ; - skrattar.

åh, herregud vilken kväll men kul var det :D  Nu är tobbe i finland och han kommer hem på söndag vi ska KANSKE hämta honom på arlanda får se om mamma orkar ;)  God natt .

Torsdag ..

publicerat i Allmänt;
Jaha snart är den här veckan slut, snabbt det har gått.
Idag så har jag vart hemma med huden igen och vi har inte gjort något speciellt
bara sovit , haha iallafall sigge :P  ikväll så är det hoppträning med isabell så ska åka till ärla
om jag orkar. Ikväll så åker Tobbe till Finland där han ska hälsa på sin gammelmormor som fyller 90år
och sen kommer han hem på söndag igen jag som trodde att vi skulle fixa lite hemma i lägenheten i helgen
men ack nej utan han fick för sig igår att han skulle åka så han beställde en biljett. :(  om två veckor så är det dags för barnmorskan igen efter det besöket så kommer jag gå dit varannan vecka fram till förlossningen , skönt . Imorgon så funderar jag på att åka in till stan har suttit hemma hela veckan så skulle vara skönt att få göra något blir nog stan isåfall och kolla lite på kläder och annat shit, jonna kanske skulle följa med :)

har suttit framför datorn hela dagen känns det som har letat efter fler namn , haha ! ;)
men har faktiskt hittar några snygga men vi får se vad det blir.
nu ska jag kila , ha en bra dag .

kramar / bea (v)

Onsdag ..

publicerat i Allmänt;
Vakna runt 6 idag av världens huvudvärk som inte ville gå över , jag upp och tog en tablett gick och la mig i mammas och pappas säng igen för att läsa lite. Tillslut så somnade jag äntligen men efter nån timme så ringde mamma mig och sa att barnmorskan skulle ringa upp vid 3. Blev svårt att somna om eftersom att min hund låg och snarkade så jädra högt , men efter ett tag så lyckades jag somna. Vaknade runt 11 åt frukost och sedan gick jag ut och gick med hunden. Sedan har jag inte gjort så mycket bara suttit och väntat på att barnmorskan ska ringa mig och nu så har jag precis pratat med henne. Hon sa att det inte är någon fara men om jag skulle "läcka" igen så skulle jag ringa gynmottagningen. USCH, jag hoppas verkligen inte att det händer igen min största rädsla här i livet är gynmottagningar och speciellt om man skulle få en manlig.
Idag så ska jag väl inte göra så mycket ska snart hoppa in i duschen och piffa upp mig lite ser ju ut som en knarkarkärring ^^ haha !  Och sen vänta tills älskling kommer hem , har saknat honom sjukt mycket idag.jag älskar dig <3

Pratade nyss med Carro Holm på msn min barndomskompis så vi har bestämt att vi ska träffas snart , mycket snart. Och så pratade vi om massa annat skit ( hemligt ) ;) Känns roligt att prata med dig igen och få träffa dig har inte sett dig på ett år om inte mer :O sjukt längesen iallafall !

Jonna , jag hoppas att allt ordnar sig. Jag blir ju orolig för tusan och vill inte se att du är ledsen eller mår dåligt . Jag finns om du vill prata och det vet du vännen och snart så ska vi ses igen. <3

kramar / bea (v)