Lite allt möjligt

publicerat i Allmänt;
tycker att ni är lite dåliga på att kommentera faktiskt ;)

nu sitter jag här & skriver några rader i bloggen igen & har redan skrivit några inlägg idag så gå ner & titta om ni har missat något. iallafall så skjutsa tobbe&jag in mamma, pappa&bella in till stan idag & så tog vi med oss pizza hem sen så har vi precis kollat klart på nya beck & den var bra , värd att titta på.  imorgon är det som sagt dags för ikea så ska se vad för skoj vi kan hitta.

hittade "gamla" bilder på magen idag först en bild i v 20 & sen några i v. 27-28 & herregud vad jag har växt må säga när jag ser dom där bilderna så känner jag mig gigantisk nu haha! stor&klumpig men det är väl så man får vara eller? ;) & tänk att större kommer jag & bli . här är en bild i v 20 & en v 27. lite roligt & se faktiskt.   

har inte hunnit tagit några nya bilder på den "nya" magen än pga att min syster har tagit kameran nu för att hennes har gått sönder & den kameran hon har tagit är hela familjens , åh . men jag ska önska mig en egen tills pyret kommer för då kommer ni se fullt med bilder på h*n det ska jag lova er . den här vill jag ha .
  Casio EX-Z1050 Exilim för 2190 kr , 
helt perfekt kamera till mig & den verkar inte ett dugg komplicerad tänkte för dom mindre tekniska personerna jag syftar då på mig själv. haha!

nej ska inte uppehålla er med mitt snack om vad jag vill ha hit & dit . jag skriver mer imorgon & jag hoppas på fler kommentarer när jag går in också , haha !;) ha det bäst !
kramar / bea (v)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jonna:

vilken schysst kamera ! :D jag känner också att jag borde införskaffa en innan bebis kikar ut ^^

2:a kommentar, skriven , av Sandra:

Du, de låter som en ytterst trevlig dag :)
Mohaha Puss <3

3:e kommentar, skriven , av thessa:

din mage är hur söt som helst, här har vi någon som blir allt mer och mer sugen på bebis :)!

Kommentera inlägget här :