v.33+5 <3

publicerat i Allmänt;
Barn föds ungefär 280 dagar eller 40 veckor efter senaste mens. De flesta får besked om beräknad förlossningsdag i samband med en ultraljudsundersökning. Ändå kan man inte veta när just eran förlossning kommer att starta. Det räknas som helt normalt att förlossningen startar från tre veckor före eller till två veckor efter den beräknade tiden. Översätter man det till veckor betyder det från 37 till 42 graviditesveckor.

När jag läste detta från boken så tänkte jag , shit tänk om jag föder 3 veckor innan beräknat datum då är det ju bara 3 veckor kvar men om jag skulle föda 2 veckor efter beräknat datum så blir det 8 veckor kvar & det vill jag verkligen inte  , jag vill ha våran bebis nu. <3 & jag ber varje dag om att det blir nån vecka före beräknad tid , det kanske till&med blir ett september barn. vi får helt enkelt se & ni kommer säkert märka sen när det är dags för då kommer jag nog inte sitta här på ett par dagar . men jag lovar att lägga ut bilder så ni får se vilken sötnos vi fått! tänk att på lördag så blir den hela 34 veckor & jag tycker tiden bara rinner iväg & det är ju det som är bra eftersom jag längtar så mycket & räknar ner dagarna varje dag. haha!  & imorgon så ska vi åka & hämta våran nya bil en audi a4 eller nåt sånt jag är inte så hajj på bilar direkt. men jag är överlycklig att äntligen få ha bil igen så man kommer nån vart & kan ringa efter skjuts när jag vill typ . :P
nästa vecka på tisdag är det dags faderskapsintyg om att tobbe är pappan till barnet & på onsdag är det barnmorskan & dags för UL (ultraljud), snacka om att jag längtar. sen på torsdag är det föräldrar kursen igen jag tror veckan kommer gå väldigt snabbt eftersom man har så mycket att göra & se framemot.

imorgon så ska jag försöka få tobbe att åka med mig till tuna park en snabbis för att köpa en tröja på h&m mamma avdelning måste ha en tjockare tröja ( som går att stänga ) nu när de börjar bli kallt ute. jag har ju en massa tröjor men inga jag kan knäppa eller så & skulle gärna behöva det så jag slipper gå med magen kall det är ju inte så bra.  oj, nu har jag skrivit massor tycker jag . nu får det räcka . jag återkommer imorgon om jag inte kommer på något mer & skriva senare men jag måste faktiskt gå & lägga mig i tid ikväll så jag orkar komma upp på morgonen. så god natt med er allihopa , vi hörs imorgon om jag inte kommer med något nytt inlägg innan ( men det tror jag inte ) ..

kramar / bea (v)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jonna:

snaaaaaart är det dags ju ! :) men jag önskar mig ett litet meddelande kanske när lill*n är ute , jag kommer vara så nyfiken ! <3

Kommentera inlägget här :