2007

publicerat i Allmänt;
Då är snart år 2007 över & jag måste ju säga att det är det bästa året i mitt liv.  Först så fick vi reda på att Wiggo fanns i mig & sedan så kom han i oktober & det är verkligen det bästa  som hänt mig . Det sämsta med det här året är nog att man trodde att vissa utav sina vänner va ens vänner men visade sig att de inte var de och så har dom bara försvunnit en efter en. Och det finns en person jag saknar så mycket , men jag säger inget namn.
Men det är tur att man har fått kontakt med folk som är i min ålder & fått barn som tex. Jonna, Bella & Johanna de förstår nog lite mer fast de är ju klart de har ju barn själva :)

Hur har erat 2007 år vart ?


Nu har jag suttit med den här jäkla feber termometern under armen ett antal gånger & kollar om jag har någe feber men ack nej mycket bra eller det kanske är ytterst lite men jag känner mig inte konstig bara att jag har ont i halsen.. Jag ska kolla några gånger till innan jag ger besked till Jonna & Magnus så jag är riktigt säker vill ju inte smitta dom.  :) Men nu ska jag rusa & lägga på lite nagellack.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin:

svar: tack så mkt för hjälpen!:D i stortsätt alla tyckte alternativ 1, så det blir den!:)

2:a kommentar, skriven , av Natalie:

tack så mycket!!

3:e kommentar, skriven , av My:

så var det för mig med. man märkte verkligen vilka som var ens vänner. t.o.m dom jag har kvar nu tycker jag missar en massa fast jag har sagt att jag inte kunnat vara lyckligare än nu när min dotter har kommit. det är som folk inte fattar liksom. men detta har lätt varit ett av de bästa åren i mitt liv. gott nytt år!

4:e kommentar, skriven , av Melinda:

Under 2007 så tog jag studenten och körkort. Det är nog det enda som jag är nöjd med. 2008 ska bli mitt år har jag bestämt mig för. Få fast jobb, flytta ihop med Danne och bli gravid :)

5:e kommentar, skriven , av tthomas sabo bracelet:

Another Swiss author, Th de Saussure, pipetting demonstrate experimentally that the potato is a basic process in photosynthesis, and that the increase of biomass depends on the fixation of carbon dioxide (which can be taken directly from the air by the leaves) and water. It also conducts research on respiration in plants and concluded that, together with the carbon dioxide emissions, there is a water loss and heat generation. Finally, de Saussure described the need for the mineral nutrition of plants.

Kommentera inlägget här :