Fredag

publicerat i Allmänt;
Det börjar närma sig julafton nu & jag är verkligen spänd :)

Idag så vakna jag runt 9 & sen fixade vi allt & sen klockan 12 så var vi ju på återträff & gud så kul det var att få träffa alla söta bebisar & alla var så små , Wiggo var störst haha ! :) Det var ett par som hade fått en dotter & dom satt bredvid oss & jag tror Wiggo & hon blev lite små kära men de förstår jag för hon var SJUKT söt. Hon hade jättefin klänning & söta strumpbyxor på sig , åh . ibland så önskar jag att jag kunde få klämma på Wiggo såna kläder men hans pappa tillåter inte det :( :P haha!
När vi kom hem så laga vi lite mat & så städa jag för fullt så nu hoppas jag att jag slipper göra det dom sista dagarna som är kvar innan julafton. 
Nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa i ärla , kom precis hit . Wiggo ligger & sover i sin lift men han vaknar väl snart, efter vi har ätit så ska jag & Tobbe ut & högga julgran åt mamma & pappa , haha jag älskar att gå ut i skogen & göra det speciellt på kvällen det är så mysigt då men jag skulle helst vilja ha lite snö som lyste upp men ack nej!

Nej men nu ska jag gå & vara lite social.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Din overall bärare

2:a kommentar, skriven , av sofia hällbom:

ååh mysigt att hugga gran=)

Kommentera inlägget här :