illa ...

publicerat i Allmänt;

Det går verkligen illa att lägga upp bilder här på bloggen , det funkade igår & i förrgår men fasen inte idag jag undrar om det är något fel på internet ? Men jag fixar det imorgon & slänger in några bilder på Wiggo så ni får se honom jag har ju tagit så fina med min kamera , jag är verkligen stolt :)

Nu så sitter jag med halvöppna ögon är verkligen trött men Wiggo är jättepigg har gjort i ordning lite mat till honom men ska vänta tills det svalnar lite grann sen när han fått det så ska vi gå & lägga oss medans Tobbe ska slänga ut granen jag är så himla trött på den , den står precis framför TV:n & det stör jag mig på. Så nu har jag tjatat mig till att få slänga ut skiten, ÄNTLIGEN! Den är ju fin & så men fan va ivägen den är. Haha!
Imorgon så ska jag städa här hemma , dammsuga & tvätta golven sen så ska vi hade vi tänkt åka till Barnenshus också men vi får väl se hur det blir med den saken. Imorgon ska vi också åka till mamma & pappa hälsa på där & så. Sen så sa Tobbe att han skulle ut & springa imorgon på morgonen runt kl 9 ? :/ Han måste ju ha slått i huvudet , haha! Inte fan har han sagt så förut men vi får väl se om han kommer upp ur sängen.

Ska försöka få tag på Jonna också så vi kan bestämma någon till nyår det är ju redan på måndag så ganska bra & planera något snart ! :)

Men nu måste jag kila , vi hörs imorgon för jag skriver nog inge mer ikväll. Ha det bäst älskade vänner ..
 all my love / B'

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jonna:

jaa det måste vi! vart vi ska vara och vad vi ska äta, tillexempel ;)godnatt på dig !

Kommentera inlägget här :