Ingen rubrik ..

publicerat i Allmänt;
God kväll !

Nu så har Tobbes kompis Johan precis gått han har vart här & ätit med oss det blev taco paj som jag kallar det & det var jättegott.  Idag så har jag & Wiggo vart ute en sväng med vagnen vi gick till mammas & pappas jobb & hälsade på dom sen så åkte jag & mamma till apoteket medans Wiggo låg & sov i vagnen på deras jobb , pappa var barnvakt i typ 20 min. Sen så har vi handlat mat också sen så gick vi hemåt . Tobbe var på tuna park med Johan medans jag gjorde allt annat. Jag skulle också velat gå på mellandagsrean men jag kan ju inte göra det när Tobbe är iväg eftersom jag inte vill ta med Wiggo till köpcentrum & så eftersom det är RS-virus. Det är ett virus som är rätt farligt för spädbarn & jag vill ju inte att Wiggo ska bli sjuk direkt.

Tobbe har fått ett X-BOX utav sin morbror så han sitter typ & spelar hela tiden nu & man får typ ingen kontakt med honom alls. Jag är ju inte speciellt aktuell för honom nu när han är som besatt utav det där.

Nej , nu ska jag leta reda på någon som kan göra en header åt mig . Jag frågade en tjej förut som skulle hjälpa mig men det verkar inte gå så bra för jag har inte fått någon kontakt med henne efter hon sa att hon skulle fixa det åt mig. Jag hoppas det finns någon annan som kan ställa upp.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Jag håller faktiskt på med layouten :)
Men datorn började krångla, såhär långt jag har iaf kommit http://dakine.blogg.se/

Vill du att det ska se annars ut?

2:a kommentar, skriven , av Bea:

Det blir jättebra men jag skulle vilja ha samma stil på texten som jag har nu & min bild på mig & det som står under. Sen om man kunde ta lite bilder huller om buller på Wiggo ? :P Har du sett Jonnas blogg? http://jonnalantz.blogg.se . ungefär något sånt med bilderna alltså , allt annat är perfekt ;D

3:e kommentar, skriven , av sesse:

Tack så jätte mycket :)
Vilken söt bebis :) Grattis & lycka till i framtiden!

4:e kommentar, skriven , av Sara:

Jag lovar att jag ska fixa det så fort jag bara kan :)

Kommentera inlägget här :