Onsdag

publicerat i Allmänt;

Vakna runt halv 10 Wiggo har vart jätteduktig inatt. Han somna runt halv 12 sen vakna han kl halv 6 för att han ville ha mat sen la jag honom i sängen & bad Tobbe titta till honom eftersom han inte sov för jag skulle på toa & dricka vatten sen när jag kommer tillbaka så ligger Wiggo & sover igen , haha duktig kille :) Sen så vakna han runt 8 ville ha mat & somna igen. Jag är riktigt stolt :) 
Snart så ska jag börja packa mina saker för idag så ska vi åka hem till lägenheten igen fast jag tycker det är lite tråkigt & vara där nu eftersom de står massa saker precis överallt , vitrinskåpet , gamla TV bänken & lite sånt står i vardagsrummet, hallen & i köket man kommer knappt in i lägenheten men Tobbe sa att han skulle fixa det idag fast de har han ju sagt ett par gånger nu får se om nåt händer snart. 

Aja, nu ska jag gå & fixa lite. Ni som inte sett bilderna på Wiggo & Ludde tycker jag ska se dom , rulla ner lite till, till inlägget nedan så ser ni dom :)

Söta va ? ;D

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda:

Dom är jätte söta! :)

2:a kommentar, skriven , av j:

Gud vad skönt för dig! Ludde har varit vaken hela natten igen, känner mig som en zombie! :P

3:e kommentar, skriven , av N:

Jätte söta! :D

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Varför är du aldrig glad? Ser alltid så grinig ut. O ja vi fattar att wiggo är med överallt. det är väl ganska självklart eller? VÄX UPP BRUDEN!

5:e kommentar, skriven , av Bea:

Vadå aldrig glad ? jag är väl för fan glad för jämnan & vad vet du om att jag är grinig? du har så fel , så fel så . Och ursäkta att jag ALLTID ser så grinig ut men man kanske inte orkar gå med ett leende på läpparna HELA TIDEN. ja men vissa är ju så dumma att dom inte förstår de & du verkar ju vara en utav dom. Väx upp själv & skriv ditt namn :/

Kommentera inlägget här :