En liten berättelse ..

publicerat i Allmänt;
Det var en tjej som frågade mig om inte jag kunde skriva hur mina nära och kära + jag reagerade när jag fick reda på att lille plutten fanns! Så jag ska berätta lite =) .

Först så gick jag till ungdomsmottagningen med en vän som också skulle kolla upp ifall hon var gravid men då visade sig att det inte var något och dom bad oss komma tillbaka om 2 veckor ifall inte mensen hade kommit än. Dagarna gick och min kompis ringde och var överlycklig för att hon fått sin mens så då tänkte jag " snart får väl jag min också " men dagarna gick och det kom igen och det gick 2 veckor så ringde jag till ungdomsmottagningen och bokade tid så jag fick en tid ungefär en vecka efter. På helgen innan så var jag och tobbe uppe på hans farmor & farfars land ensamma vi hade lånat stugan för att få vara lite för oss själva var ju vinter då så vi åkte skidor och lite sånt , jättemysigt. På morgonen vakna jag vid 6 och mådde konstigt gick upp och drack en yoghurt men sprang snabbt in på toan för att spy trodde det var yoghurten. Men jag gick och väckte Tobbe som fortfarande låg och sov och sa " jag spydde nyss på toan tänk så är det något? "  Nej, sluta larva dig och gå och lägg dig igen fick jag ett svar tillbaka. 
Dagen efter så var det måndag och hade då tid till UM  på kvällen innan hade vi pratat om att jag mått illa och så men tobbe var så säker på att det inte var något så han fick mig att tänka så också. Iallfall så gick jag dit med en vän och gjorde testen sen kom "sköterskan" in och sa " Ja, Beatrice det var som du trodde du är gravid " och jag bara kollade på Sandra ( vännen ) och gapa stort sen kom alla tårar , jag vet inte varför men jag var så rädd över vad folk skulle säga speciellt min familj . Gick därifrån och till skolan igen , försökte få tag på Tobbe men hans mobil var avstängd skickade 10000 sms fick panik ! Ringde han syster & berättade hon sa bara att jag skulle ta det lugnt och komma dit men jag sa att jag måste nog gå till skolan en stund.Var i skolan kanske i 30 min och sedan fick jag äntligen ett svar av tobbe som skrev " menar du allvar ? åk hem till mig direkt jag kommer " så jag satt mig på bussen hem till honom.  När vi väl va hemma så kollade han på mig och skratta och sa " vad har vi gjort?" sedan började vi as garva båda två .Vi pratade och pratade om hur vi skulle göra men kom inte fram till något svar. Sedan var han tvungen och åka till skolan igen direkt han gått ut ur huset skickade han ett sms och sa " jag vill ha barnet kvar " .  Efter det så blev det bara massa prat om hur vi skulle göra .
Efter 2 veckor så hade vi besök på SESAM för ultraljud och då visade sig att plutten bara var 5-6 veckor och man får ju inte se "den" förän man bestämt att man vill ha kvar "den" men han glömde att ta bort skärmen och jag såg "den" mitt barn och då tänkte jag :" nej fy helvete att jag ska döda "den" jag ska bli en bra mamma skiter i vad folk säger " .  Så där hade vi vårt beslut att vi skulle ha bebis kvar . det svåra var ju att berätta för familjen och de gjorde jag tillslut och de blev chockade men gick över rätt snabbt och nu tycker de att de ska bli underbart. =D  Mina vänner sa bara grattis och var jätte glada men jag antar att det bara var då för nu är det inte många som bryr sig längre.  JAG ÅNGRAR INGENTING MED MITT BESLUT , SKITER I VAD FOLK SÄGER OCH TYCKER. BARA VI ÄR LYCKLIGA <3  Det är min lilla historia om allt . =D

kramar / bea (v)

Tänk ...

publicerat i Allmänt;
Ja tänk att det finns så underbara människor i världen och de kommer med så söta kommentarer att man bara vill krama ihjäl dom. haha trög jag är!=P nej men blir verkligen alldeles till mig när folk säger så söta saker och jag blir så glad. För dom man trodde var sina vänner skiter fullständigt i en och så helt plötsligt så kommer de människor som man inte vet något alls om och säger världens finaste och underbaraste ord till en och de värmer verkligen. im happy =D
Och jag älskar att kolla runt och läsa andra gravidas bloggar på lunar men jag har svårt att hitta dom ibland. Det är roligt och läsa om hur de upplever allt.

Jag saknar verkligen en riktig vän som förstår mig eller vill förstå mig. Jag känner mig ensam , ensam om dagarna har ingen som ringer mig och frågar ; hur mår du gumman ? hur är allt med magen osv. INGEN .  + att tobbe jobbar om dagarna så vad gör jag ? jo jag sitter hemma och inte gör ett skit. Ne, jag önska att alla tjejer här i världen var gravida med mig så då skulle de iallafall förstå.

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Vaknade runt 10 idag  med världens huvudvärk gick direkt upp och åt lite frukost så då kändes det bättre. Har precis vart ute och gått med vovven , gick inte så långt men de räcker för mig som knappt orkar röra mig utanför dörren. snacka om slö. =P skulle ju kolla på filmen igår men när vi satt på den så fungerade den inte så det blev en annan film istället men minns inte vad den heter men tror det var tredje gången vi kollar på den, haha! Idag så ska jag vara hemma med hunden bara och så skulle till lägenheten igår kväll men tobbe kom hit så sent så det blev så att vi sov över här iallfall. Så idag ska vi göra ett nytt försök att komma in till stan om han inte jobbar övertid såklart , eftersom inte vi har någon bil än så åker vi i en utav mammas och pappas jobbar bilar som tobbe åker med in på morgonen och ställer den utanför lägenheten och åker med en annan kille till stockholm där han jobbar. Och sedan åker han hem hit med bilen för om vi ska sova i lägenheten så behöver vi ju inte ha den där eftersom han inte behöver åka nånstans. Så vi får väl se hur det blir idag/ikväll och hur pass sent han kommer eftersom mamma eller pappa måste skjutsa oss in till stan isåfall.

Ska snart ringa till barnmorskan och fråga vad det är för fel på mig eftersom jag läcker eller vad det är för något , usch det låter så hemskt vidirigt =/ men sant. Bebis mår iallfall bra tror jag (?) men h*n sparkar och har sig iallafall, när jag berätta för tobbe igår om "läckandet" så fick han panik och sa att jag skulle ringa doktorn direkt men jag sa att jag väntar tills imorgon och ser om det händer igen och tobbe kommer alltid med konstiga kommentarer och säger ; bebis kanske dör och då säger jag nej för den sparkar och har sig hela tiden då säger han att h*n gör det för att h*n inte får luft , åh när han sa det skratta jag för det lät så himlans gulligt när han sa det . <3 men usch, jag hoppas inte att det är något fel , blir så orolig. Nej , nu måste jag ringa dit !

Carro ville se en bild på magen , så här ser du. =)



kramar / bea (v)

Måndagkväll

publicerat i Allmänt;
Ja då var det kväller idag har jag inte gjort mycket alls har mest suttit framför datorn och legat i soffan och tittat på TV. Väntar nu på att filmen vi ska se ikväll ska brännas klart den heter ; När mörkret faller .  Har sett den förut med Madde och jag är bara tvungen och se den igen för den var så jädrans bra.=) ´
Har mått väldigt konstigt idag brukar vakna på morgonen och var väldigt hungrig men ack nej åt iallafall lite frukost och sen har jag nästan klarat mig hela dagen tog bara ett äpple på eftermiddagen och lite spagetti och köttfärssås. Ikväll har jag ätit pannkaka inte mycket men har iallafall ätit mår lite illa.  Men imorgon är det säkert som vanligt igen alltid hungrig mage. =P Ne nu ska jag kila och titta på filmen.
Ha en trevlig kväll allesammans.

kramar / bea (v)

Ny vecka

publicerat i Allmänt;

Nu börjar en ny vecka igen och jag hoppas den blir lyckad och lugn har känt mig som en nervvrak nu för tiden MÅSTE bara göra något. Men ska försöka ta det lugnt i veckan hitta på något med några vänner sitta och prata kanske. =)
Men det var skönt att få åka iväg i helgen iallfall till landet solen sken och inte en bil / väg i närheten helt stilla, jag satt mest ute och njöt av det fina vädret medan tobbe åkte cross och kom inte hem på en timme för att den hade stannat och han fick inte igång den igen så tobbes farfar fick åka och leta efter honom eftersom tobbe inte hade mobilen med sig ( lika smart som vanligt ). Efter 1½ timme så kom dom hem igen och tobbe var alldeles blöt på ryggen för att han försökt fått igång den där jädrans crossen , haha! så hopp in i duschen och sedan var det dags för grillning. Spelade spel på kvällen och jag skratta som aldrig förr sedan var det dags för lite TV tittande så satt och kolla på TV fast ögonen började hänga efter en stund så vi gick och la oss.  Dagen efter så åkte vi hem runt 12 halv 1 och åkte sedan till malmköping och gick runt och tittade på marknaden , jag ( eller mamma ) köpte en fleece filt till bebis som man kunde göra om till åkpåse skit söt. Och som jag nämnde igår så köpte vi ( eller tobbe ) en ny bil men får hämta den i september så vi ska försöka klara oss tills dess.

Idag så vaknade jag av att hunden Sigge ville ut och stod och kraffsade med tassen på dörren så gick och släppte ut honom skulle egentligen sovit i lägenheten i natt men mamma fråga om jag inte kunde vara hund vakt i stället så slapp hon ta med sigge till jobbet för han kan inte vara själv.
Imorse gick jag på toa som vanligt ( ett jädra kissande  fram och tillbaka ) sen gick jag och la mig men så helt plötsligt så kände jag att jag blev helt blöt i trosorna jag tänkte ; " nej jag kan väl inte ha kissat på mig ? "  gick upp igen och ringde mamma hon sa att det kan vart fostervattnet som läckt eller så är det bara dom väldigt hemska flytningar man kan få . Usch , hemskt var det iallfall ! Men nu har det gått över ( hoppas jag ) . Idag är bebis 29 veckor + 2 dagar inte långt kvar nu och det är väl bra det så att man inte längtar ihjäl sig. Köpte ett skötbord i fredags ( om jag inte minns fel dag ) på babyproffsen det var snyggt och praktiskt . Och så har vi kört vaggan till lägenheten så nu vill jag bara fixa den men jag ska försöka hålla mig ett tag till fast man så gärna vill men då har man ju inget och göra senare ? iallfall jag längtar så mycket ! <3

Kollade in på laredoute´s hemsida och hittade en underbart snygg väska .
ET VOUS

Rund modell i skinn med veck i sidorna. Handtag i skinn. Axelrem i form av en kedja i
sköldpaddsliknande plast. 929 kr. Väldigt mycket pengar , men snygg var den.=)


kramar / bea (v)

Helgen

publicerat i Allmänt;

Igår så åkte vi till tobbes farmor&farfars land , skit mysigt !=) kom hem idag runt 2 åkte direkt till malmamarknaden. köpte lite saker ,bla godis !=P  och tobbe har köpt en ny bil en Audi men får inte hämta den förän 1 september.
Nu ska jag gå och duscha känner mig så trött & seg så kanske blir lite piggare  fast har haft ont i magen inatt & idag men de går väl snart över hoppas jag!=) .. sen så ska vi nog sova i lägenheten bror på vad karln säger för jag har inte mycket & säga till om ibland ! =P haha ! får väl se ...

bebis är ni 29 veckor + 1 dag .<3 helt underbart !

kramar / bea (v)

eftermiddag / kväll

publicerat i Allmänt;

Mamma jag och Bella åkte in till stan runt 3 för att mamma skulle klippa sig. Medans hon gjorde det så gick jag och Bella på stan och kika lite , jag hittade väl inget speciellt till mig själv men till bebis så köpte mamma en body och två par byxor ( mjukis ). Vid 5 taget så åkte vi upp till tågstation och hämtade Tobbe från tåget sen blev vi skjutsade till lägenheten där vi lämna kläderna vi köpt till bebis. Jag och Tobbe åkte till babyproffsen och köpte ett skötbord så nu är det klart , åh nu är det bara lilla skit ungen som fattas. =)  imorgon är det lördag och det innebär att bebis är exakt 29 veckor , gud vad tiden går snabbt . imorgon ska vi också åka till tobbes farmor och farfars land som ligger några mil härifrån fast jag skulle ju hellre vilja fixa lite saker i lägenheten nu när man har tid och när Tobbe väl är hemma och inte jobbar. Och på söndag så ska vi åka och kolla på en ny bil i norrköping tydligen.  Så ser min helg ut som jag vet just nu . =) 
Jag skriver väl några rader imorgon innan jag åker någonstans ( om vi ska det ). 

HAHA, kolla den här bilden på Tobbe hittade den nyss när han rider vår häst Minor förra sommaren ;) mm sexigt va ? <3

  


kramar / bea (v)

jädrans väder!

publicerat i Allmänt;

Vakna vid 11 idag och tittade ut genom fönstret jag hade hoppast på bättre väder än ösregn och sedan kom en genom blöt sigge vovve in genom dörren skit glad och skulle hälsa . haha underbar han är =) nu sitter jag här ( igen ) mamma lagar mat ska äta kyckling och nåt mer. sedan vet jag inte  vad som händer riktigt men jag vill åka nånstans istället för att sitta framför den där burken och bli fyrkantig. jag har faktiskt kollat lite på bilar idag på blocket och fastna direkt för en skoda fabia blå , AS SNYGG tycker jag iaf . =) och jag är inte den som kan nåt om bilar eller bryr mig om allt bilsnack tobbe pratar om hela tiden men den bilen var en höjdare (Y) . i like it !

Denna helg är det ju malmamarknad i malmköping så ska väl åka dit nån dag också om inte vädret är så här piss. =/ imorgon så vill jag åka och göra nåt med tobbe hinner ju knappt se honom han åker 5 på morgonen kommer hem vid 6-7 på kvällen äter och sen går o lägger sig. usch vad jobbigt jobb jag skulle ALDRIG klara av det , skulle dö av trötthet så slö som jag är ^^ 
Ne , nu ska jag gå för min syster har tydligen fått för sig att hon ska sminka mig. =P  kanske skriver mer ikväll om jag orkar. .

kramar / bea (v)

shopping time

publicerat i Allmänt;

Har vart på tuna park med mamma & bella nyss . köpte en rosa sjal ( till ) , en rosa tunika , ett par rosa & ett par vita pumps skor ( inte höga ) , ett guldarmband och hårspännen. =)

Gud vad irriterande säger jag bara när jag går in på H&M så står det 2 st tjejer & verkligen glor & viskar & sedan tittar på mig , jag antar att dom vet om bebisen & sett mig på lunar . var nästan på väg & fråga vad dom ville men avstod. sluta glo !

26/7-07

publicerat i Allmänt;
Jag vaknade tidigt idag med en jädra värk i kroppen har väl legat på något konstigt sätt. Men jag är glad att jag vakna för jag hade sån hemsk dröm,  jag drömmer bara om bebis nu för tiden och det var ingen rolig dröm. Jag drömde att han/hon var sjuk och att det inte gick att göra någonting åt USCH aldrig mer vill jag drömma någon sånt . =/ Det får gärna vara några bättre drömmar om bebis istället , jag saknar dig sjuk mycket och vill att du är bland oss nu! <3 Idag är du exakt 28 veckor + 5 dagar och du börjar verkligen bli en stor krabat när du sparkar så ser man utanpå magen hur de gupplar hit och dit , det är verkligen helt underbart och se och känna.

Dom här månaderna som jag har gått runt med dig i min mage har vart fantastiska och jag älskar att få visa upp min bulle till mage , jag är stolt. <3 Jag vet att det är många som tycker att det är helt fel och sjukt det beslut jag tagit men det struntar jag i de får gärna ha sin åsikt om det, så länge jag är lycklig så kan ingen säga något som får mig att må dåligt. Vi vet vilket beslut vi gjorde och VI är glada över det beslutet och ångrar absolut INGENTING, jag vet många som tog det andra beslutet och ångra sig djupt visst det kommer mer chanser men jag tog den första. Och jag är överlycklig för mitt beslut <3 Det som vart lite svårt är väl det här med vänner , vissa säger att de saknar en och aldrig vill vara utan en men sedan aldrig hör av sig? Då har jag svårt och tro på de dom sagt innan. Jag behöver en vän , en riktig vän som jag alltid kan lita på , prata med och vill ställa upp för mig och som inte tycker jag är tråkig bara för att jag ska få ett barn , en underbar varelse. Just nu lever jag bara för bebis och älskling , min mamma pappa och syster , alla djur vi har. Men jag vill ha en till person att leva för EN RIKTIG VÄN!

kramar / bea (v)

Vingåker

publicerat i Allmänt;
Japps, idag så blev det vingåker . jag köpte bara ett par nike strumpor till bebis & ett par kalsonger till tobbe! och sedan inhandla min pappa lite byxor sedan åkte vi hem. nu sitter jag här & väntar på att vi ska börja grilla . =P
tobbe är på väg hit nu & han är HUNGRIG precis som jag . =) jävla fettisar ^^

blev inget skötbord idag men vi får väl försöka hinna med det någon annan dag i veckan då , jag vill att allt ska vara inhandlat & klart ! =D Ne , nu ska jag kila & ta ett äpple så länge de är iaf nyttigt (a) ..

bebis 28 veckor + 4 dagar <3

kramar / bea (v)

Namnförslag

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kollat runt lite på internet så nu har jag skrivit upp vilka namn som jag skulle kunna tänka mig och som jag tycker var riktigt fina och lite ovanliga.  Ni får gärna komma med mer förslag, blir bara glad. =D

Flickanamn ;                 Pojknamn ;
Engla                               Ebbe  
Alissa                               Neo
Stella                                Liam
Minnea                             Noel
Nicole                               Isak
Angelina                         Amadeus
Alicia                                 Lias
Alice                                  Noak


Mina favorit namn är då Alissa & Engla om det blir en tjej .
Och om det blir en kille så är det då Ebbe, Noak & Liam.

Lilla bebis <3

publicerat i Allmänt;

åh, shit vad jag längtar tills du kommer <3 
Om exakt 11 veckor & 4 dagar är det beräknat
att du ska titta ut , lilla bebis . <3 LÄNGTAR SJUKT MYCKET.

image82


Det blev visst ingen vingåker idag men vi åkte till babyproffsen, jysk och en tygaffär istället. Köpte lite bebis lakan och sånt till vaggan sen köpte vi tyg med söta motiv på som mamma ska sy till täcket och kudden.och sen hitta vi ett skötbord på jysk som jag tror blir alldeles perfek så ska nog beställa ett imorgon. sedan så ska vi fixa vaggan eftersom den står hemma hos tobbe så ska vi försöka flytta den till lägenheten någon gång i veckan om han får tid. jag vill fixa allt på en gång känns det som de är så roligt , men min syster blir trött på allt snack så det är bäst att inte prata om det alls när hon är i närheten.
Just nu så sitter jag och väntar på att tobbe ska komma hit han har jobbat som vanligt . och ikväll så ska vi äta lite soppa och jag ska se Tori & Dean på TV ikväll kl 10 ( tror jag att det är ) . sedan ska jag sova sova & sova . för imorgon KANSKE vi ska till vingåker bror på vad mamma säger och vad de ska göra . det är sista veckan dom har semester nu det är därför jag är så mycket hemma här så nästa vecka så är jag mer i stan och kommer förmodligen inte skriva så mycket i min blogg . 

Jag vill att tobbe ska vara ledig så vi kan åka till ikea nån dag fast jag nyss vart där men de är så rolig & gå runt där . och så vill jag fixa alla saker klart fast de är inte så mycket som behövs för de mesta är ju inhandlat redan, men man vill ju ta fram allt och göra i ordning lika bra och göra det medans man orkar röra på sig. Usch, jag måste faktiskt ta & gå ut & gå snart känner mig riktigt fet och slö USCH FY & SKÄMMS på mig ! 
 
Jag är så glad för din skull Jonna att allt gick bra och att din lilla pojke mådde finemang.Nu är det bara längtan kvar att han ska komma . =)

kramar / bea (v)

tisdag

publicerat i Allmänt;
mår lite bättre idag ! =)

idag så kanske vi ska åka till vingåker men är ännu inte bestämt . mamma och bella är uppe i stallet nu och rider så får se vad dom säger när dom kommer ner. pappa håller på att plugga engelska , haha! =P hör bara hur han sitter och läser för sig själv i vardagsrummet. oherregud !

inatt så drömde jag att jag fick en bebis på 5 kg & 89 cm lång & det var en kille , den kunde gå & prata direkt när den kom ut . och vagnen var för liten och alla söta kläder vi köpt kunde han inte ha på sig . haha , vilken dröm! =)
 
jag skriver mer senare ikväll och berättar exakt hur dagen sett ut .
bebis är idag 28 veckor + 3 dagar . <3

kramar / bea (v)

sjuker

publicerat i Allmänt;
det känns som jag börjar bli sjuk , ont i huvudet och kängig i kroppen =/ usch, jag vill inte!
Mådde dåligt förra veckan också men det gick över ( trodde jag ) men kom visst tillbaka efter släkträffen , hehe!

Idag så har jag vart på mc donalds och ätit med familjen och sedan åkte vi till tuna park en snabbis , jag var så trött så orkade inte gå så länge men jag inhandla mig ett till nagellack . jag tror jag har fått nagellack på hjärnan haha men det är så roligt och byta lite hit o dit. nu väntar jag på att tobbe ska komma hit han slutade 4 men är just nu på elgiganten och tittar på tv ( jag hoppas han inte köper en ny ) =P ..så onödigt när vi har en TV som fungerar utmärkt pengarna kommer förmodligen gå åt sen när lillen kommer .
Har faktiskt haft ont i magen idag men inte så farligt hoppas de bara är nåt tillfälligt . bebis är nu 28 veckor + 2 dagar. tiden går snabbt & snart är du bland oss <3   hihi, mysigt längtar så ! jag vill boka en tid till ultra ljud igen och se vad det är för kön men vi får se hur det blir med den saken lite kul med en överaskning också .
Tobbe tror ju att det är en kille och nu börjar jag faktiskt också tro att det är de.=P eftersom när barnmorskan lyssna på bebis så sa hon " de måste ju vara en kille , "den" verkar inte kunna göra två saker samtidigt" .  =) haha så söt !

Ne , nu ska jag lägga mig i sängen och titta på TV och vänta på att tobbe kommer någon gång så han kan ta hand om mig. (a) <3

kramar / bea (v)

hatar söndagar

publicerat i Allmänt;

Ja, jag verkligen hatar söndagar vet inte varför men har alltid gjort det tror nog det är för att de är sista dagen på veckan. =P

igår ? Vad ska man säga om det ? Fyfan vad sjukt , senare mot kvällen blev alla stup fulla (utom jag typ ) och dom låg nere på gräsmattan en efter en och sigge efter , HAHA! dom sjöng och dansa. ni skulle bara ha sett . Marcus & adde ( kusinerna) gick och la sig 7 i morse båda 2 helt utslagna i soffan . Fyfan det blev rätt lyckat fram mot kvällen/natten!=) själv så gick jag och la mig runt 2 halv 3 så är ganska trött just nu. har precis vart på barnenshus och jysk sen åkte vi till tobbes mormor snabbt , nu ska jag väl gå & lägga mig o titta film i think. =)

Här ska ni få se lite bilder.  det är inte alla men några utav dom. =P

   

  Första bilden är på syster , mig och tobbe . då hade inte festen börjat så därför såg de så "normala" ut ! =P

kramar / bea (v)

mmh

publicerat i Allmänt;

Sitter vid datorn medans alla andra sitter o dricker o skrattar. KUL ...... Och tobbe är full och beter sig som en aa jag vet inte vad  eller nåt blir så jävla irriterad. Fan vad han ska få igen sen när jag fyller 18 (nästa år) men då kommer han säkert säga att jag inte får gå ut skulle fan inte förvåna mig alls.
Visst är jag glad över bebisen tro inget annat men man är faktiskt 2 om det här och då tycker jag fan ocskå att han kan vara nykter och bara få göra de saker jag får .. fan så arg jag blir !! nu ska vi tydligen spela brännboll fast jag ska inte va med.

ha en bra kväll.

släktträff

publicerat i Allmänt;
jaha och idag så är det dags för släkträffen / festen , mysigt ska det bli . =)

och jag tror jag får en hjärtattack snart springer runt med den där jävla dammsugaren hit & dit .
tror ni någon annan hjälper till eller? nej!  mamma och pappa är och handlar , tobbe sitter framför datorn ( som vanligt ) och bella vakna nyss och kommer säkert sätta sig här hon också. tack & hej!

mormor =)

publicerat i Allmänt;

Jag o Bella har idag vid matbordet konstaterat att vi har världens roligaste mormor, man kan säga att om man tycker att vi säger småkorkade saker så är mormor ÄNNU värre. Det är nog från henne vi har ärvt denna alldeles underbara egenskap;P  Och här har vi samlat dom bästa citaten läs detta & hoppas ni får en underbart skratt.

Min morbror o moster har tagit hand om en hund i ngr dagar o jag fråga va det var för hund:
Mormor:- Jaa va ska jag säga, den är svart o är korthårig med lite hår som hänger..

En annan gång ringer hon för att berätta att en kompis till mej´s mormor har blivit anfallen av en sån där hund med stort huvud, det visade sej senare vara en Rottweiler hon menade=Phaha

Eller när hon skulle förklara för Bella hur hennes nyinköpta ljusstake såg ut
Mormor:- Den är röd o stor upptill o sen blir den smalare...
Hmm....

Dom pratar om mormors diabetes o hon säger:

-Jag ska till en sån där diabetisk snart också.

Bella:-En vadå sa du?

Mormor:-Jaa men en sån där som håller på med diabetes, va heter det då en diabetist..

Bella:-Eee ingen aning, vadå är det en slags doktor lr?

Mormor:- Nää det är inge doktor! Det är ju en tjej!

Hahhahaha det va en dietist hon skulle till ifall ni undrar=)

JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN MORMOR , hon är bara för goo <3<3



Och nu över till idag , JAG FICK EN MOBILTELEFON AV MIN ÄLSKLING !! tror ni inte jag fick den där rosa  Nokia 7373, JOO DET KAN NI GE ER FAN PÅ . Och jag och jag är helt GLAD !! =D muahaha, tänk om ni skulle ha en sådan pojvän ? världensbästa! Älskar dig baby mest av allt och snart blir vi 3 jag längtar så JÄVLA mycket!

  EN SÅDAN, DE NI ;) muahah!

Barnmorskan

publicerat i Allmänt;

Barnmorskan idag mamma följde med mig för tobbe jobbar ju . Men hon sa att allt var perfekt det var väl bara de att jag skulle börja äta järntabletter så vi gick & köpa det på apoteket.

Idag så började det med att jag vakna med världens huvudvärk och ont i halsen, tog en tablett och gick o la mig igen men kunde inte somna om. Gick upp vid halv 8 , städa lite och tvätta sedan kom pappa och satt upp våra lampor i vardagsrummet och i sovrummet. sen kom mamma och vi åka till barnmorskan efter det gick vi in på H&M bara en snabbis men jag hittade inte , tycker de är dåligt på H&M nu för tiden. sedan åkte vi till coop forum och handla mat tills imorgon ( grillat & sånt ) och pappa var också med. Sen så åkte vi hem och nu sitter jag här , mormor kanske kommer ut senare och ska klippa sig och då MÅSTE vi sätta fast Sigge ( hunden ) sa hon. För hon är verkligen LIVRÄDD för hundar , ser hon en hund så går hon världens omväg. =P haha, gullig!
Jaha , imorgon är det dags för släktträffen/festen ska bli väldigt kul faktiskt bara jag blir bättre i halsen och inte känner mig så hängig.  Nej nu ska jag ta & börja städa lite tror jag så jag inte behöver göra det imorgon  .. KANSKE skriver några rader senare ikväll igen bror på om jag hinner eller om jag bara sover ^^  . Tobbe kommer hit sen efter jobbet också . aja, ha det fint ! =)

kramar / bea (v)

   

städa

publicerat i Allmänt;
idag så ska jag nog bara hjälpa till och städa. har redan fixat min stuga här hemma så den är klar , sedan plockat undan lite kläder som ligger överallt. det kommer ju folk hem till oss på lördag så måste fixa lite. senare ikväll så åker jag in till lägenheten och sover så ni vet . sedan ska vi också äta mat hemma hos tobbe. =) mumsigt!  imorn är det dags för barnmorskan då sedan kanske jag skulle ta en sväng på stan med jonna, sen måste jag hem och hjälpa till här igen. aja, hoppas ni får en bra dag :)

kramar / bea (v)

Tandläkarn

publicerat i Allmänt;

Imorse så var jag hos tandläkarn och det var förbannat jobbigt att komma upp ur sängen vid halv 8 på morgonen. Men jag åkte och kom iaf i tid när jag kom hem igen vid 10 så gick jag och la mig och sov en stund till vakna runt 12. Jag förstår inte att jag är så trött nu för tiden men det är väl så det är när man bara är inne och hemma om dagarna.
Just nu sitter jag och väntar på att älsk ska komma hem han slutar kl 4 tror jag. Och idag så känner jag att jag inte mår någe vidare är trött som ett svin , seg i kroppen och ont i huvudet jag hoppas bara att jag inte blir sjuk för på lördag är det fest här hemma med alla släktingar. =)  hihi, fan vad roligt det ska bli jag ser verkligen fram emot det här.

Nee, nu ska jag lägga mig och se om mitt huvud blir bättre. Jag skriver nog några rader senare igen ska ni se så kika in då =)

kramar / bea (v)

Bebis längtan

publicerat i Allmänt;
Nu vill man verkligen att lilla bebis ska komma på en gång , jag tycker h*n har legat där inne ett bra tag nu. Och jag känner att h*n börjar bli stor sparkarna är väldigt kraftiga och ibland så kan man känna en fot upptryck mot magen. På lördag så är det exakt 3 månader kvar tills det är beräknat att du ska komma ut , men du kanske kommer tidigare eller senare får se när du vill titta ut . =) På fredag är det dags för barnmorskan igen och jag hoppas att allt står rätt till och den här gången ska jag komma ihåg och fråga ifall man kan boka ett UL och se vad det är för kön , jag vill så hemskt gärna veta och jag vet att tobbe också vill det. Han hoppas på en Ebbe och jag hoppas på en Alissa, haha får se vad det blir. =)
Måste komma på lite mer pojknamn jag är så himla dålig på det , Ebbe är det namnet vi har nu till en kille men vill ju ha lite mer förslag kom gärna med förslag skriv skriv =) helt lite mer ovanliga namn , det tycker jag om.
Till en tjej så har jag 10000 förslag som jag tycker är så fint , Alissa , Molly , Stella, Elvira , Alma osv.

det känns som allt redan är fixat , säng , vagn , kläder,  små saker , sängkläder osv. det enda som jag vet fattas är skötbord men det ska vi fixa lite senare så att vi har något att pyssla med. =) sedan har vi tänkt att köpa en byrå att ställa så vi kan ha lite mer plats åt alla bebis kläder för halva vår garderob är redan full med massa kläder till den lilla jag får knappt plats med mina saker längre och tobbe haha hans saker vill jag inte ens prata om , dom ligger typ på golvet och överallt. sedan är det så att både jag & tobbe samlar på skor så vi har en hel garderob full med skor också som vi kanske borde fixa lite i ...  (a)

   Oj, jag kanske har skriver ganska mycket och ni orkar säkert inte sitta och titta på allt skit jag har & säga . =P jag skriver lite då & då i bloggen så ha ögonen öppna kanske kommer ett nytt inlägg snart igen.

     vecka 27+3dagar . <3

kramar / bea (v)

Tisdag

publicerat i Allmänt;

Vädret är verkligen inge vidare , jag önska att det var som igår .
Igår kväll så köpte vi pizza satt hemma på altan och åt med grannarna , mysigt !
Sedan har jag vart på tuna park också köpte en sjal ( rosa ) och nagllack (rosa) självklart ska det vara rosa. =)

Idag så ska vi tydligen ta in hö på eftermiddagen så det blir väl inget och göra här hemma som vanligt , fan så trött jag är på att bara sitta här som en jädra hök . Men man har ju inte så stor lust och åka in till lägenheten heller för där finns ingen dator och tv:n är helknäpp vet knappt hur man sätter på den . =P Men jag ska in imorgon för då ska jag till tandläkarn och på fredag till barnmorskan igen och se om allt är som det ska . På lördag så är det släktträff här hemma vi ska grilla och ha det allmänt trevligt, jag längtar. =)    Nee , jag har väl inget speciellt och säga men jag kanske skriver mer ikväll om jag kommer in på bloggen vilket jag inte gjorde igår usch vad arg jag blev!  Men ha det så bra .

Bebis v 27+3 dagar . <3

kramar / bea (v)

Identiska fyrlingar

publicerat i Allmänt;
var det någon som såg programmet om identiska fyrlingar som gick på 3:an? Usch, när jag såg det blev jag ju livrädd men jag är glad över att jag bara har en plutt i magen så jag slipper oroa mig för ännu fler. Det värsta var ju när man fick se när dom gjorde kejsarsnittet och hur dom tog ur barnen ur magen bara 29 veckor gamla , dom var tvungna att göra det annars skulle de aldrig ha överlevt. Och när jag såg hur stora dom var så tänkte jag " tänk att min unge är så där stor nu " 29 veckor . Fast jag är bara i 28 veckor men det kan väl inte vara så stor skillnad. ? När dom tog ut som stackars liven så började jag gråta , gud så söta dom var . så små , så hjälplösa . Men allt gick bra och dom fick komma hem 2 månader efter och alla var friska och pigga så programmet slutade ju bra iaf.
Men det jag tänkte på mest under programmet var när dom gjorde kejsarsnittet , jag har alltid velat göra det istället för "den naturliga vägen" för jag är så rädd för smärtan ( kanske låter dumt men så är det ) men det jag såg igår såg inte heller så smärtfritt ut och nu är jag livrädd verkligen. Man ligger ju och tänker nu är det bara 3 månader kvar och de går snabbt jag lovar tycker dom här senaste veckorna har gått i rekordfart . Men det som man längtar efter kommer ju snabbare och det är ju en stor fördel men nackdelen är ju då förlossningen ( iaf för mig ) . men det är nog en härlig upplevelse .   Vi längtar <3

strålande sol

publicerat i Allmänt;

NU ÄR DET SOMMAR =)
Oyes, det kan man verkligen säga . Gud så skönt det är med strålande sol och värme till tusen men det är lite svårt för mig att sitta still så jag & sigge (hunden) håller oss mest i skuggan =P. Idag så har jag busat med vovven och sedan skalat potatis och när jag stod där kom min syster och skratta åt mig med kameran i högsta högg och sa ; - det här måste vi ju ta bild på att du står och skalar potatis helt otroligt .
Jag förstod inte det roliga i det hela men jag antar att hon menar att jag BEATRICE PETTERSSON står och skalar potatis jag brukar aldrig röra en fena annars.

Senare så åker nog jag och mamma in till stan för hon ska köpa myggnät tror jag eller om det var något annat esch jag minns inte men något var det . Och jag vill nog hoppa in i någon affär på tuna park för jag vill köpa något till tobbe eftersom han jobbar hela tiden så hinner han ju aldrig köpa något till sig själv. Jag tycker faktiskt lite synd om honom. <3  Och nu har bella tagit en bild på mig / magen när jag står och skalar mina fina potatisar så det blev ju inte den bästa men det är ju en bild iaf  och med armarna upp i vädret =P haha , jag får ta en bättre sen med kläderna på. jag skriver kanske några rader senare ikväll så titta in då också.

image63

kramar / bea (v)

älskade du!

publicerat i Allmänt;



image62
  

27 + 1 dag är du just idag och det är inte så lång tid kvar till du kommer till oss lilla pyret och jag har verkligen mina nerver på utsidan. Jag är så  himlans nervös fast det endå är 12-13 veckor kvar men jag tycker tiden har gått så snabbt och dom här veckorna som är kvar kommer bara att rinna iväg, vi längtar efter sig så mycket.
Jag har mått väldigt bra under den här tiden men jag vet inte riktigt om min omgivning kan säga detsamma , jag har ju som sagt mina små humörsvägningar och kan nog vara en riktig ragata,haha! Men det är väl det som tillhör antar jag och illamåendet hade jag bara i början och det tackar jag för.
Och under den här tiden så tycker jag verkligen att man fått reda på vem/vilka som är sina riktiga vänner och vilka som man bara trott vart sina riktiga vänner och jag tycker det är riktigt synd att man måste vara gravid för att få veta det (?) Jag har mått så dåligt över att vissa vart så falska mot mig och nu är jag glad över att vet vilka som verkligen bryr sig om en och vill vara ens vän , det betyder mycket. Man tycker nästan att man lagt ner onödigt mycket tid och energi på vissa och jag är glad att dom inte längre finns i mitt liv , om man får säga så ?

Vi längtar och vi älskar dig lilla pyret.

Har nyss kommit hem igen vart inne istan och hämtat älsk från lägenheten han har ju sålt sin bil idag så nu kommer vi inte att komma så långt för jag tror inte att vi har något på g ringt ännu. Men under tiden så får vi nog låna nån bil utav mamma och pappa. Men nu ska jag gå och äta spagetti och köttfärssås.

kramar / bea (v)

lördag

publicerat i Allmänt;


image60

idag så har jag målat huset och solat lite ute eller jag fick sol på mig eftersom jag måla =P.  älsk kom hit till kl 18 kanske den var sedan grillade vi och nu ligger han i soffan och tittar på film medans jag sitter här och skriver. Kl 21 börjar ju "kalaset"  Kronprinsessan Viktoria blir 30 år idag.
älsk ska jobba imorgon också han ska åka ifrån stan kl 7 , jag blir så jädrans trött på hans jobb först så jobbar han sent om dagarna när det är vardagar sen på helgerna också ? =/ det blir alldels för mycket och det känns som vi aldrig ses längre. han kommer hem på kvällarna man sätter på en film och så kanske man hitter se 20 minuter av filmen sen ligger han och sover sen går han upp halv 5 på morgonen och åker iväg. usch skulle aldrig klara av det ! 

idag blir vår bebis 27 veckor i min älskade mage , jag tycker att tiden bara rinner iväg och man tycker det känns som man nyss fick reda på att du fanns hos oss. allt är nästan klart det är bara sängen som fattas som vi ska ta upp ungefär , sedan är det väl lite shoppning till när det gäller kläder men hälften av  hela våran garderob full med bebis kläder.  nu är det bara du som fattas , men snart snart är du här hos oss <3  jag är himlans nervös över förlossningen och jag har läst en del om det och det skulle jag inte ha gjort för de gjorde mig ännu mer nervös och spännd.

imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer ska nog fortsätta måla om det är fint väder ute annars så har jag ingen aning , är sugen på att gå på stan med det gjorde jag ju igår och pengarna försvann eller inte mina men mammas . =P jag är faktiskt rätt sugen på att åka till stockholm och shoppa eller det är ju roligt att bara gå och kolla runt också bara man kommer bort från den här staden där absolut ingenting händer , jädrans eskilstuna!
nej , nu ska jag gå och krypa ner i soffan hos älsk han ligger nog och väntar på mig nu .

kramar / bea (v)

Målar

publicerat i Allmänt;

älsk kom hem kl 02:15 igår från jobbet sedan drog han imorse vid kl 10 till jobbet igen det är tydligen något som dom måste göra klart .
själv så tog jag på mig målar kläderna och gick ut och började måla vårt hus väldigt jobbigt men man får ju pengar för det ( tror jag ? ) .nu sitter jag här och ska snart äta makaroner och korv min favorit mat faktiskt hehe ! idag så tror jag inte att jag orkar måla så mycket mer det tar på krafterna speciellt när man måste böjja sig upp och ned . =P

Ikväll så blir det grillning här hemma .

jag skriver mer senare ikväll så får ni veta exakt hur min dag har sett ut. =)  Måste bara säga att f-n så härligt det är att få se solen idag åh så underbart .

kramar / bea (v)

Shopping !

publicerat i Allmänt;
Det märks inte att det var fredagen den 13:e för mig. =D idag så vaknade jag klockan 05:45 vet inte varför ? och jag kunde inte somna om . Istället så gick jag upp gjorde mig en kopp te och åt smörgås satt mig framför tv , för att sedan börja städa lägenheten lite . Runt klockan 10 så gick jag ner på stan , var inne på lindex köpte där ett par jeans och en vit fin skjorta helt perfekt var det . =) Sedan kom mamma ner på stan vi fixade mina glasögon så jag kan använda dom utan att dom sitter på snedden =P . Mamma åkte tillbaka till sitt jobb och jag fortsatte gå på stan ett tag , köpte mig ett par örhängen. Sen åkte jag och åt med mamma och pappa .
Efter det så åkte jag och mamma till tuna park där köpte jag en t-shirt på Gina Tricot faktiskt snygg och sedan 2 par skor.  Så har inhandlat en hel del nya saker idag , känns skönt nu behöver jag nog inte köpta något på ett tag ( får se hur länge jag säger så ) .
 Idag blev det alltså . ¨
* Ett par jeans
* En fin skjorta
* En t-shirt
* Örhängen
* 2 par skor.
Helt underbart !=) 

                             



Här är det lite sidor jag tittat in och tycker om  .

www.asos.com
Brittisk nätsida som snappar upp kändistrenderna blixtsnabbt ,
kopierar och manglar it till trevligt låga priser.
www.accessora.se
Lifestyle-shop där du hittar skönhetsprodukter , underkläder ,
smycken och väskor till både budget och lyxpriser.
www.nelly.se
Boråsbaserad nätbutik med fokus på underkläder och badkläder.
www.laredoute.se
Fransk postorderkedja som utöver egna märken tar in
designermärken och roliga gästspel.
www.netaprter.com
Dröm dig bort bland designerväskor från himlen
och klänningar du sett på hollywoods röda matta ...

kramar / bea (v)

Inhandla

publicerat i Allmänt;
Titta snabbt in på www.skopunkten.se och hittade ett par snygga skor . Som jag funderar på att åka och handla imorgon , bror på om jag orkar .


* Skopunkten 249 kr ;-

Tittade även in på www.laredoute.se sida och hittade en jättefin vit kofta från märket Cocoon 329 kr .Bilden går tyvärr inte att ladda upp. Men gå in på deras hemsida och titta , Cocoon är ett märke med snygga mammakläder.


Jag väntar på att farmor ska ringa och säga att vi kan gå upp och hämta smörgåstårtan så jag kan få äta någon gång för sedan ska jag fara in till stan , tobbe väntar på mig där  Idag har jag inte gjort något speciellt vart hemma och försökt att ändra utseende på min blogg , men jag är inte riktigt hajj på det där . Men jag hoppas det duger så länge !=) (?) .Imorgon så funderar jag på att gå ner på stan en sväng titta runt lite och så, jag har en liten lista med småsaker jag vill ha . tex :
-  Smycken tex. Örhängen, armband .
- Väska
- Randig tröja
- Någon fin tunika
- Stuprörsjeans ( mammamodell )
- Skor
sen är det ju en heldel fler saker jag vill ha , men man kan inte få allt . Men tänkte att jag kan nog köpa något av det här imorgon. Sedan måste jag börja spara lite pengar också till lilla bebis kommer . Tycker det är så himlans dåligt att man inte får några pengar i sommar bara för att man inte går i skolan och så måste man skaffa sig ett sommarjobb, tänk på dom som inte får tag på något ? Som tex JAG  .  men men , sånt händer . Ta hand om er !

Kramar / bea (v)

Regn och rusk!

publicerat i Allmänt;
Usch vilket väder det är vill ju ha sol & sommar , Man kan ju tro att det är höst ute .
Jag sitter hemma på landet & väntar på att min kära lilla pojke ska sluta jobba ,
Han slutar kl 6 ikväll så är väl inte hemma förän kl 8 eller något sånt .


Jag som trodde att jag hade hittat ett par jeans igår på www.4mom.se  det visade sig att
det var för stora storlekar så det fanns inga som passade mig. Är det någon som vet någon
affär där det finns stuprörsjeans för oss med babymage ?

Jag kollade runt lite på internet igår på lite olika saker och hittade bl.a

 

* Rosa mobil modell ; Nokia 7373, VILL HA!
* Ett halsband från Dansa Pilgrim , snyggt.


Kramar / bea (v)

kläder för dig & den lille

publicerat i Allmänt;
Har tittat lite på internetsidor mammakläder & har hittat en  bra sida med rätt så snygga kläder ,
den heter www.4mom.se  det är ju inte världens billigaste kläder men ska man vara fin så får
man väl ge lite för det också. Har letat länge efter ett par mörkblå stuprörs jeans i mammamodell
såklart och nu har jag äntligen hittat dom på den här sidan, jag är glad för det .
Här är det lite toppar från den sidan som jag tyckte
faktiskt var ganska snygga !


    

Och så finns det ju www.laredoute.se med snygga kläder också , beställde deras katalog idag
så jag hoppas att den slinker ner i brevlådan snart .

Söta kläder till den lille krabaten tycker jag finns bäst på www.lundmyr.com dom har
otroligt fina kläder och har köpt en hel del saker av dom tex, body , byxor , mössa osv.
med texterna -  sötnos,  älskling , gullunge osv. Här är en bild av mössorna.



Och så gillar jag www.polarnopyret.se kläder de är fint & bra kvalité.

Kramar / bea (v)

solat

publicerat i Allmänt;
idag har jag vart och solat faktiskt med tobbes mamma , lillasyster & hennes kompis. , jag blev röd ser ut som en räka =P .. sitter hemma i ärla nu , för tobbe jobbar till kl 11 ikväll & är säkert inte hemma förän halv 1 i natt så jag tänkte att jag åker hem hit istället vi ska äta tacos och kvällens stora höjdpunkt är ju pussycat dolls finalen! i just love it , men jag vet inte vem jag tycker som ska vinna alla är skit bra ! =)
justja, igår så var jag i västerås med mamma&bella köpte ett par mammashorts svarta , har letat efter såna jätte länge nu & äntligen hitta jag . jag är överlycklig. =D

ska snart hoppa in i duschen sen titta lite på mammakläder på internet sen börja laga mat hoppas jag , jag är sugen! =P som alltid dårå ...

är inne på min 27 vecka med bebis , ( v 26+4dagar ) helmysigt , längtar <3
fast jag börja få lite nerver faktiskt, är livrädd för att ploppa ut den. ^^ haha!

Ne, nu ska jag kila ha det underbart =) <3 ciao !

västerås

publicerat i Allmänt;
idag åker jag till västerås & shoppar med mamma&syster!=D PERFEKT!  har städat en lägenhet idag så får lite pengar för det också, + mina andra ^^ .. har inte så mycket & skriva , men jag sitter på mammas & pappas företag nu & väntar på att vi ska åka snart . nu kom bella ! men jag skriver mer imorgon när jag kommer hem till ärla . måste ju se finalen av pussycat dolls. =P  haha! men men , ha de fint alla!

älskar dig tobbe <3

hejhopp!

publicerat i Allmänt;
vart hemma idag bara , ska snart dra in till stan till lägenheten tobbe är där & väntar på mig!=) imorgon ska jag börja "jobba" städa en lägenhet som mamma&pappa äger .. och sen SKA jag till västerås med mamma annars blir jag besviken =P .. haha! 

nu ska jag åka , mamma tjatar på mig .

ciao ! <3

folkesta

publicerat i Allmänt;
var nyss på folkesta med tobbe & bella vi var inne på rusta och barnenshus , där köpte jag ett par små tofflor till bebis , skit söta . =D och när man får in där så vill man bara ha ALLT , men det går ju inte . tyvärr ! idag så hoppas jag på att mina kusiner ska ringa snart och säga att dom är på väg vill så gärna träffa dom , alvin & kasper dom små sötsakerna!=)
imorn är det måndag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på , kanske åka till västerås med mamma om hon kan sluta tidigare annars så ska jag väl börja städa & jobba lite .
Pratade nyss med Sandra Hyborg , hon ska åka till Cypern i natt åh fan va härligt jag vill också åka nånstans till ett varmt ställe bara koppla av & njuta av allt !

I morse så ringde bella kl 3 & sa att hon stått & vänta på en taxi i över 2 timmar nu för att få komma hem . sen vid halv 4 så kom det en , fyfan vad sega usch vad arg jag skulle bli . =O

Nee , nu ska jag kila vill ha mat är hungrig !=P

Ciao ! =D

ännu en till

publicerat i Allmänt;
sitter inne på msn just nu och pratar lite med olika folk .

sen sa en ; - tyckte liksom att du har ju egentligen hela livet framför dig och att få barn nu vid denna åldern kommer du inte hinna leva livet .

jag; - de är många som säger att man inte hinner "leva livet" . så ni tror att bara man får ett barn så är ens eget liv över? man kan göra så mycket tillsammans me barnet . så du menar att din mammas liv tog slut när hon fick dig ?
den ; - nej men du vill väl fortsätta plugga och så , det är ju inte så lätt att ta hand om ett barn och plugga samtidigt. men jag ska inte skrämma upp dig !

jag ; - nej, jag blir inte uppskrämd . men barnet har ju faktiskt en pappa också.

den ; - aja, det löser sig väl .

jag ; -  aa , annars skulle jag inte ha kvar det.

ja, det finns så många roliga människor där ute som kommer med såna konstiga kommentarer och ska lägga sig i andras liv.  men detta är ju eskilstuna och vet EN om det så vet ALLA om det . och snackar en skit så gör ALLA det. så är det bara =) vad ska man egentligen förvänta sig av den lilla hålan ? Tack tack , nu ska jag inte skriva mera inlägg idag har skrivit mitt 3:e nu . skriver mer imorgon om de finns något och säga! =P


Ciao  <3

blogg

publicerat i Allmänt;
har egentligen inte så mycket och säga förutom att allt känns helt jävla värdelöst just nu och mitt liv känns inte värt att leva längre. jag förstår inte hur allt kan bli så fel , helt jävla fel.  om jag ska vara tvungen och göra det här på egen hand så tänker jag väl göra det !
Vill inte säga mer än så .

ha en trevlig lördag .

26 veckor

publicerat i Allmänt;
idag blir lillen 26 veckor =) <3 HÄRLIGT!

igår kväll var det ju lite roligt vi var hos våra grannar & åt mat . =) mycket trevligt . och jag tror dom "vuxna" fick i sig lite för mycket. men vi diskuterade så mycket roligt . tex :

Vi sitter o diskuterar att kor har 4 magar, fråga mej inte varför...o Anette rabblar upp namnen på 3 av kons magar o säger:- Men va har dem den fjärde till nu igen?

jag:- Till mjölken

Alla i kör:-Näää

Bella: -Men Bea den har dem ju i pungen.

jag.-Pappa knullar fiskar?
Pappa:-Det är klart som fan dem inte gör.
jag :- Men hur får dem då grodyngel?
(typiskt mig ) HAHA!=P

Jag:- Menar ni han som åker runt i sin jävla porrmobil?(vi har en granne som sitter i rullstol eller jaa då en permobil) men det visste väl inte jag (a) ...

ja, sånt roligt pratar vi om när vi är hos mina grannar , HAHA! =D

men men , idag så skulle vi ha åkt till västerås bella , jag mamma & tobbe . men ack nej då är de nå jädrans "bilträff" som ska vara där så man inte kommer fram på vägen. ååh jag blir så arg . för nu så ska mamma & bella kanske åka till tuna park ist & det tänker jag INTE göra för jag blir bara förbannad över att jag inte kan ha några kläder på mig ..  Föresten så var jag & mamma på babyproffsen igår & köpte 1 par strumpor 2 par pyamas till bebis. sen en liten sak som man kan hänga på vagnen. jätte fint !=)

men ska kila nu , Puss&kram! <3

mamma

publicerat i Allmänt;
idag har jag & mamma vart på tuna park & på stan en snabbis. hittade bara en tröja =/ fan vad svårt det är när man inte kan ha någe kläder längre , jag blir tokig !=/

igår så var jag på stan och fika med Jonna , jättemysigt!=) kul och få prata med någon som förstår.
skriver inte så mycket för snart ska jag väl tillbaka till lägenheten och städa, tvätta lite innan tobbe kommer hem. och senare idag vet jag inte vad som händer , bara  ta det lugnt antar jag. finns ju inte så mycket annat & göra.

men tack för mig ! =D

stan

publicerat i Allmänt;

Just nu så sitter jag och väntar på att Camilla ska sluta så vi kan gå ner på stan och käka lite. ( är på mammas jobb ) .. efter det så ska jag träffa Jonna och fika med henne , mycket trevligt!=) och ikväll blir det nog övernattning i lägenheten.
igår så kom tobbe hem kl 12 =O jag förstår inte hur han orkar jobba så jäkla länge från 7 på morgonen till kl 12 på natten, det är ju skandal ! =P och själv så latar jag mig, fikar, träffar vänner & sover. usch vad elak jag känner mig mot honom som får slita så hårt =/ min älskling <3 haha! Ne jag ska faktiskt börja "jobba" lite nästa vecka tror jag typ måla . städa osv. så jag gör någonting iaf . känns bara som tobbe får göra allt .. stackars han! (a)

jag säger som alla andra säger , du är ingen riktig vän! 

Ciao! =D <3

stallet

publicerat i Allmänt;
kom precis ner från stallet och har ridit min lilla häst mirre =) FAN vad kul det var ! känns så roligt och sitta där på hennes rygg igen, fast jag kan ju inte säga att jag kan göra så mycket men bara att få sitta på henne är världens härligaste känsla. Har haft min baby i 8 år snart . <3 jag älskar henne!

igår hämtade jag och mamma tobbe från tågstationen kl 9 på kvällen , fyfan fattar inte hur länge han ska behöva jobba. från kl 7 på morgonen till kl 9 på kvällen ? hel sjukt ! men han vill ju ha pengar så då får han ju skylla sig själv.. =P    Imorgon blir det luncha med Camilla och sedan fika med Jonna , eller ? =D  sen nästa vecka ska jag nog börja jobba lite städa & måla göra lite saker iaf så jag får lite slantar tills senare de kommer nog behövas.

Och jag fick världens gulligaste sms från Martina igår , ååh du är underbar tjejen ME LIKES YOU <3

Neea, nu ska jag lägga mig i soffan & ta de lugnt HELT SLUT ! haha,
CIAO!=D
ps, jag&bebis mår skit bra så ni vet =) på lördags blir det 26 veckor i min mage. <3

  

haha

publicerat i Allmänt;
fyfan vad roligt , jag måste bara berätta . Jag skickade in sånt där på MTV man kan titta på man är "gjorda" för varandra eller inte. Så jag skickade in ett sms på min hund Sigge och våran grannes hund Greja ( som är en tjej ) och svaret jag fick tillbaka blev ; 
ALDRIG! Du skulle inte stå med henne i längden. Greja drömmer inte om dig, Sigge.
Hon klarar inte av djupa killar. Gå vidare. 
 

HAHAHA, fyfan vad kul de var när jag läste upp det för min syster vi garva ihjäl oss. Och Sigge tittade på oss och fattade ingenting. HAAHA, han är så underbar <3 Sen ringde jag till mamma som är på jobbet & berätta , fan vad hon skratta. Det låter kanske inte så kul men de va SKIT KUL.. om man känner sigge alltså =P ..


Se så underbar han är ? <3


image42

Tillbaks!

publicerat i Allmänt;
Ja .. nu är jag tillbaka igen med skrivandet. Har vart i lägenheten och som ni redan ( borde ) veta så har vi ingen dator där .=P
För nu sitter jag hemma i ärla i min ensamhet med syster & hunden Sigge. Vakna kl 11 ungefär för att mobilen ringde och gissa vem det var? CAMILLA!=D roligt att någon hör av sig iaf.

Tobbe gick upp halv 5 som vanligt och åkte till jobbet och han kommer inte hem förän kl 6 ikväll kanske, fan det är så otroligt jäkla tråkigt och sitta hemma och inte göra ett skit. Men när jag är i lägenheten när Tobbe jobbar så har jag sån jäkla tur att min käre granne madde finns precis över mig och så snäll som hon är så brukar hon komma ner till mig.=)
Tänk att det finns visst vissa människor som fortfarande tycker att man duger som vissa andra tycker att man inte gör längre bara för att man inte kan SUPA SKALLEN av sig och sånna saker =P Jag tycker bara det är onödigt dyrt och slöseri på hjärnceller och man märker på några att dom tappar kanske lite för många och borde trappa ner på det.  Och så kul kan de väl inte vara och dricka hela tiden? Titta på mig  ? och alla andra gravida människor som lyckats hålla oss i 9 månader, jag har iaf överlevt  och har iaf några hjärnceller ( haha jag är ju lite trög ) Och jag tänker bara på det fina jag får om 14-15 veckor så är du med oss <3

Bebis 25 veckor + 3 dagar. Snart är du med mig & tobbe + alla andra här på jorden .

Ha det underbart , ciao ! =D

Tingsgården

publicerat i Allmänt;
Idag ska vi ut och äta på tingsgården, det heter väl så ? Iallfall vi ska dit och äta idag med farmor som fyllde år i torsdags. Sen så ska jag in till lägenheten och sova där i natt .Tobbe ska ju upp och jobba halv 6 så . Fan att han orkar alltså , jävligt trist för mig och sitta hemma och glo tills han kommer hem och det lär jag ju få göra eftersom mina "vänner" skulle höra av sig och vi skulle ju hitta på nåt och grejer, men konstigt så har hon/de inte gjort det .? HAHA, usch vad jag skiter i dig totalt nu. ALDRIG mer vill jag veta av dig , jag som var kallad "bästevän"  IN MY ASSSSS . Riktig jävla bullshit .. ne nu ska jag kila & äta frukost innan jag dör av svält . =P typiskt mig.

Bebis , 25 veckor + 1 dag, saknar dig! (v)

Tobbe , love you!




Där va min bebis i vecka 20 , och den är MKT STÖRRE NU .

image40