Barnmorskan

publicerat i Allmänt;

Barnmorskan idag mamma följde med mig för tobbe jobbar ju . Men hon sa att allt var perfekt det var väl bara de att jag skulle börja äta järntabletter så vi gick & köpa det på apoteket.

Idag så började det med att jag vakna med världens huvudvärk och ont i halsen, tog en tablett och gick o la mig igen men kunde inte somna om. Gick upp vid halv 8 , städa lite och tvätta sedan kom pappa och satt upp våra lampor i vardagsrummet och i sovrummet. sen kom mamma och vi åka till barnmorskan efter det gick vi in på H&M bara en snabbis men jag hittade inte , tycker de är dåligt på H&M nu för tiden. sedan åkte vi till coop forum och handla mat tills imorgon ( grillat & sånt ) och pappa var också med. Sen så åkte vi hem och nu sitter jag här , mormor kanske kommer ut senare och ska klippa sig och då MÅSTE vi sätta fast Sigge ( hunden ) sa hon. För hon är verkligen LIVRÄDD för hundar , ser hon en hund så går hon världens omväg. =P haha, gullig!
Jaha , imorgon är det dags för släktträffen/festen ska bli väldigt kul faktiskt bara jag blir bättre i halsen och inte känner mig så hängig.  Nej nu ska jag ta & börja städa lite tror jag så jag inte behöver göra det imorgon  .. KANSKE skriver några rader senare ikväll igen bror på om jag hinner eller om jag bara sover ^^  . Tobbe kommer hit sen efter jobbet också . aja, ha det fint ! =)

kramar / bea (v)

   

Kommentera inlägget här :