shopping time

publicerat i Allmänt;

Har vart på tuna park med mamma & bella nyss . köpte en rosa sjal ( till ) , en rosa tunika , ett par rosa & ett par vita pumps skor ( inte höga ) , ett guldarmband och hårspännen. =)

Gud vad irriterande säger jag bara när jag går in på H&M så står det 2 st tjejer & verkligen glor & viskar & sedan tittar på mig , jag antar att dom vet om bebisen & sett mig på lunar . var nästan på väg & fråga vad dom ville men avstod. sluta glo !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anonym:

bry dig inte om vad andra tänker om att du är med barn, om det inte är positiva kommentarer. du är en skitstark tjej som går igenom det här och det är inte många som skulle våga ta samma beslut som du, av just dom skälen, vad ska andra tycka. alla jag vet/känner som är unga mammor är lyckligare än nånsin, och det måste kännas så himla underbart att ha nåt så värdefullt som en son/dotter :) hoppas allt går fortsatt bra för dig. du är tuff :)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Haha , det ska jag börja göra när folk glor , fråga vad dom vill . dom kanske aldrig har sett en gravid människa förut !? :P

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Tack så mycket! =)vad glad jag blir.

Kommentera inlägget här :