strålande sol

publicerat i Allmänt;

NU ÄR DET SOMMAR =)
Oyes, det kan man verkligen säga . Gud så skönt det är med strålande sol och värme till tusen men det är lite svårt för mig att sitta still så jag & sigge (hunden) håller oss mest i skuggan =P. Idag så har jag busat med vovven och sedan skalat potatis och när jag stod där kom min syster och skratta åt mig med kameran i högsta högg och sa ; - det här måste vi ju ta bild på att du står och skalar potatis helt otroligt .
Jag förstod inte det roliga i det hela men jag antar att hon menar att jag BEATRICE PETTERSSON står och skalar potatis jag brukar aldrig röra en fena annars.

Senare så åker nog jag och mamma in till stan för hon ska köpa myggnät tror jag eller om det var något annat esch jag minns inte men något var det . Och jag vill nog hoppa in i någon affär på tuna park för jag vill köpa något till tobbe eftersom han jobbar hela tiden så hinner han ju aldrig köpa något till sig själv. Jag tycker faktiskt lite synd om honom. <3  Och nu har bella tagit en bild på mig / magen när jag står och skalar mina fina potatisar så det blev ju inte den bästa men det är ju en bild iaf  och med armarna upp i vädret =P haha , jag får ta en bättre sen med kläderna på. jag skriver kanske några rader senare ikväll så titta in då också.

image63

kramar / bea (v)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av j:

gullig mage ^^

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

så härlig mage ! :D

Kommentera inlägget här :