7/6-07

publicerat i Allmänt;
i natt så var det inbrott på mammas & pappas företag. de fick med sig en mikrovågsugn , men hade tappat den i trappan bredvid antar att dom fick panik när polisen kom. varför gör folk något sånt här? har dom inte råd att köpa & måste därför stjäla ? jag antar väl att det finns sådanna idioter. jag hoppas det blir ett slut på allt skit i den här stan snart.

nu sitter jag hemma hos mig Tobbe håller på & klipper sig nu , sen ska vi åka & titta på den där kattungen vi kanske skulle köpa. sen ska vi till lägenheten & sova inatt. imorgon så ska jag till skolan sen hem till ärla & hämta mina saker jag ska ha på mig på lördag , & fixa lite annat shit !=)  idag har jag vart så jäkla stressad så ska bli skönt & få komma hem & sätta mig framför TV;n innan jag ska gå & lägga mig. 

Och Jonna förlåt om jag inte hann ta en fika med dig idag , men jag hoppas du förstår & att vi får ta det på lovet ist för då har jag all tid i världen på mig att umgås med dig & bebis !=)

 aja , hoppas allt är bra med alla andra där ute . puss&kram! <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

haha sötnos ! :) Klart jag förstår ! vi har ju ett helt sommarlov framför oss ! jag är ledig fram till augusti 2008 nu , så jag har all tid i världen ! :D <3

Kommentera inlägget här :