SUPER!

publicerat i Allmänt;

YES, det var ju inte mer än rätt att Andreas åkte ut. Visst han sjunger skit bra men när han ska röra sig så går de ju käpp rätt åt helvete & de märks att killar inte kan göra två saker samtidig , haha! ;)
Nu så ska jag , Wiggo & Tobbe lägga oss & kolla på den nya Wallander filmen som Tobbe laddat ner så jag skriver inte någe mer idag. Jag hoppas ni haft en trevlig fredag kväll .

i like you guys !

Spännande

publicerat i Allmänt;
Nu är det riktigt spännande i IDOL & jag undrar verkligen vem som kommer åka ut fast jag tror & hoppas på att det är Andreas fast endå inte för då blir de tuffare för Marie att vinna hela IDOL efter Amanda är ju grym hon med på att sjunga tycker många. Hmm, det där är svårt !
Men jag hoppas på att Marie vinner när hon sjung sin värsta låt ikväll så satt jag & stor böla hon är verkligen grym & Amandas låt Hallelulija åh, det var underbart !
Vem tycker ni ska vinna IDOL 2007 ?

Just nu sitter jag & lyssnar på farfars låt jag kan inte sluta lyssna på den , Gud vad jag saknar dig farfar du finns alltid i mina tankar. JAG ÄLSKAR DIG OBESKRIVLIGT MYCKET!  <3

image481

Till En Ängel

publicerat i Allmänt;

Låten med Sonja Aldén heter Till En Ängel tänker alltid på farfar när jag hör den <3
Så nu vill jag att ni ska få lyssna på den & höra hur fin den är ..

Misslyckat !

publicerat i Allmänt;
Ja, jag tror fan jag misslyckades med Photoshop för jag förstår verkligen inte vad jag har gjort eller hur man kommer in på programmet. Hur misslyckad får man bli ? :) Haha! Så om det är någon som kan göra någon fin header till mig så vore jag evigt tacksam!

Har precis kollat klart på OC åh vad jag älskar det programmet har faktiskt aldrig sett det från början så jag tycker det är toppen att de börjat igen ;D Men men , nu så ska jag gå & göra lite vitlöksbröd är lite hungrig ska inte äta förän senare ikväll så lika bra & ta något litet nu på en gång. Tobbe har inte kommit än han är i skolan till kl 6-7 sa han igår kom han inte hem förns kl 6 eller va klockan nu va. Jag förstår inte att dom kan sitta så länge & plugga , gud vad tråkigt. :P
Nu vakna Wiggo också han har spytt på mig 3 gånger & 1 gång på sin moster, haha min lilla spymaskin <3 Han är bara för underbar , jag började gråta idag när jag satt & kollade på honom.
nej nu ska jag kila ! hej så länge

Photoshop

publicerat i Allmänt;

Nu håller jag på att ladda ner Photoshop så nu ska vi se om det fungerar så jag kan göra någon snygg header. Fast grejen är ju .. jag vet inte ens om jag laddar ner ! Haha, jag är verkligen SKIT dålig på allt som har med datorer att göra . Men det laddar ner något iallafall sen om det är Photoshop eller vad det är , de är ju en annan sak :P

Wiggo min älskling ligger bara & sover jag förstår inte att han kan vara så trött lillkillen!
Ska försöka ta lite nya bilder också så ni får se & så får jag se om jag ska tralla upp till stallet
eller om jag blir kvar här nere är verkligen seg idag känns som jag bara skulle kunna sova ! Men men , nu ska jag sitta & vänta tills de laddat ner . Och så får vi se om det blir något med det hela , de märker ni väl ;) Har skickat mejl till olika personer & frågat om hjälp , snacka om desperat ;)

30/11 2002

publicerat i Allmänt;
Idag är det 5 år sen min farfar gick bort i cancer. Jag tänker på dig varje dag , jag älskar dig så fruktansvärt mycket. Brukar tänka på alla minnen vi har tillsammans & dom minnerna är de bästa som finns & de bästa som jag har haft. Du är min ängel, den finaste ängeln som finns! Du är älskad av alla . <3

Till en ängel

Som en lugn och stilla bris
Tröstande och varm
Som en moders hand på öppna sår
Som en kärlek utan pris
En tanke utan harm
Vill du följa mig vart än jag går
Är du här hos mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Och jag kan se att det som var
Leder till nåt mer
Och jag kan känna hur min rädsla flyr, åhh
Det är du som ger mig svar
Och gråter när jag ler
Vill du stanna här tills dagen gryr
Kan du höra mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar


Är du här hos mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg 

Och jag lever
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Du finns för alltid i mitt hjärta / Bea

Fredag

publicerat i Allmänt;
God dagens !

Jag försöker & försöker få till min blogg men det fungerar verkligen inte jag är verkligen sämst , haha ! Men nu ska jag få lite hjälp av någon som kommentera i min blogg & jag hoppas verkligen hon kan hjälpa mig. :)
Idag händer väl inte så mycket ska bara ta de lugnt , kolla IDOL såklart & sen kanske jag ska ta en sväng med hästen ? har inte riktigt bestämt mig än. Men nu är det våra bästa år har redan missat lite utav det men ska kolla nu .haha löjligt program men man fastnar :P

natti natti

publicerat i Allmänt;
Nu säger jag GOD NATT har precis kollat klart på High School Musical 2 , skit bra ju ;) jag älskar såna filmer typiskt mig men jag älskar verkligen Disney filmen men vem gör inte det?
Ska försöka få i ordning på min blogg imorgon så den ser någelunda bra iallafall.

God natt på er :)

Tack

publicerat i Allmänt;
Tacktack, har kunnat fixa lite med min blogg iallafall en klocka haha BRA BEA ! ;D men jag vill fortfarande kunna göra en snygg header fast jag har ju inget sånt program & jag fattar inte hur man laddar ner heller kan ingen göra någon fin sån & skicka ? Det ska väl stå Beatrice med någon snygg text & grejer. Man kan väl skicka sen på msn ? eller hotmail kanske ? åh, jag vill verkligen fixa till min blogg den är så tråkig .

Hjälp !

publicerat i Om mig;
är det någon som vet hur jag får min "presentations" bild större ? alltså bilden på mig.
jag har ingen aning om något med bloggen & jag är super dålig på att göra den "fin" jag kan verkligen ingenting & skulle behöva någon som kunde göra den mer snygg.. Nån som kan hjälp mig ?

Planet

publicerat i Allmänt;
Mamma & pappa ringde nyss & sa att planet var försenat en halvtimme så dom kommer hem lite senare Tobbe ska åka dit & hämta dom , tur att det inte är så långt härifrån dom flyger till Nyköping tar bara 50 minuter dit.

Ikväll så har jag mest städat , lagat mat med bella, vart uppe i stallet & tagit in hästarna & myst med Wiggo såklart. Senare så ska jag kolla på film & bara slappna av känns som jag vart "uppe i varv " dom här dagarna mamma & pappa vart borta ville liksom få bort tvätten från den stora tvätthögen ovs. Nu är det knappt någon tvätt alls & det är ju jätteskönt ;D Ställde mig på vågen nyss & jag har gått ner ännu mer , WOW nu är jag super glad !  
Just det fick ett brev idag om att mina saker har kommit som jag beställde från Börjes ( hästsport ) . Beställde ju ett par grå ridbyxor & ett par ridskor men dom ska mamma få ta eftersom jag redan köpt ett par nya , tur att vi har samma storlek.  Och imorgon hade jag tänkt & rida har ju inte gått & göra det eftersom de vart så kallt & massa snö , ridbanan har ju frusit. Så nu hoppas jag på att det fortfarande kommer vara varmt så jag kan rida igen , har saknat det ! Imorgon är det IDOL också , spännande :)

Dagens outfits!

publicerat i Allmänt;
      image467

Såhär såg jag ut idag när jag skulle till in till stan ( min hund väldigt påträngande så han ville också vara med på bild,haha! ) Och självklart så lyckas jag få röda ögon också.

* Nya tunikan från BikBok
*Bälte ( mammas )
*svart sjal ( mammas )
*Svarta strumpbyxor
* Benvärmare från Lindex
* stövlar skopunkten



     image468

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Inatt så fick jag verkligen sova Wiggo somna kl halv 2 ungefär & så sov han enda till kl 8 i morse då jag väckte honom för att han skulle få äta. Sen gick vi upp till stallet tog ut hästarna , mocka osv.
Idag har jag vart hos tandläkarn & då fick Wiggo stanna kvar hos sin moster ville inte ta med honom dit eftersom han har väldigt ont i magen så vill man ju inte att han ska börja skrika mitt i allt de blir ju lite svårt för mig att ta hand om honom om jag ligger i tandläkarstolen :P haha !
Sen gick jag & Tobbe en snabbis på stan kanske 20 min bara för att jag skulle kolla om jag hitta klänningen som min syster ville ha men den fanns inte . 
Och nu sitter jag här & ska snart börja städa lite för idag kommer mamma & pappa hem , lite senare ikväll ;D

jag tror

publicerat i Allmänt;
att Wiggo har en liten smula utav kolik eller något liknande , han verkar ha super ont i magen & skriker mesta dels av tiden men han får minifom droppar igen & jag hoppas att det hjälper lite allafall dels för hans skull & min så vi båda får vila ut. Han har i stort sätt vart vaken hela dagen från kl 10 imorse tills nu , han har kanske somnat i 20 min om han ligger på ens bröst & sen så fort man lägger ner honom i sängen så börjar han skrika igen. Och jag tror att han tycker att det är skönt att ligga på bröstet eftersom han ligger på magen då men eftersom han inte får sova på mage ( enligt BVC ) så lägger jag ner honom så han ligger på rygg & då vaknar han direkt. Natten till idag var ju inte heler rolig direkt så jag hoppas verkligen att han sover den här natten så han får sova ut lite tycker så synd om honom.

Min syster är ute på krogen hennes kompis lillasyster fyller år så hon skulle ut med dom så Tobbe ska hämta henne istan i natt kl 2 ungefär tror jag hon sa. VI får väl helt enkelt vänta & se om hon ringer tidigare eller hur det blir , jag ska iallafall försöka sova nu ska se om man får någon sömn eller hur det blir ..

God natt !

Rosa Bandet

publicerat i Allmänt;
             image466

Min mamma har köpt en hel del Rosa Bandet & det tycker jag att ni också ska göra , stödj bröstcancer fonden.

Lite bilder

publicerat i Allmänt;


               

Jag tycker nästan att bilderna blev lite suddiga men jag hoppas att ni ser lite iallafall , här är vår älskade Wiggo som bara växer & växer ska försöka ta lite mer bilder imorgon också men jag tror han tröttnat på att vara fotomodell för idag , haha! :) <3



Och här är "tunikan" jag köpte från BikBok den är skit snygg på .. :)

...

publicerat i Allmänt;
ojojoj, Wiggo har vart vaken sen kl 10 i morse men nu somnade han.
Idag så har jag inte gjort så mycket bara vart hemma & tagit de lugnt ska väl snart gå upp till stallet för att ta in hästarna men måste vänta tills Tobbe kommer hem så han kan vara med honom.

åh, jag fick en kommentar av min "gamla" klasskompis Caitlin.
Måste bara säga att jag saknar er också massvis , vi hade så roligt i skolan haha! ;D Jag kommer & hälsar på eller så får ni komma hem till mig snart .

Aja , nu måste jag gå & kolla på TV :P
det är så roligt & veta vad folk har gjort varje dag , jag älskar när ni svarar på mina frågor !

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Imorgon kommer mamma & pappa hem ;D

Den här natten har vart väldigt jobbig Wiggo var hur pigg som helst & ville absolut inte sova. Men men , så är det ju när man har en liten bebis :) Idag så har jag inte gjort så mycket är väldigt trött så tänkte faktiskt bara ta de lugnt & så tvättar jag lite också så man får bort lite tvätt , plockat undan också efter mig igår tittade ju på Ugly Betty & moffade chips hm inte bra för figuren ;) Jag ska försöka hålla mig borta från allt sånt där faktiskt det känns som de inte är så bra för mig & jag får väldigt dåligt samvete när jag vet att jag ätit något sånt , haha!
Ikväll ska jag försöka hinna med & lägga ut lite bilder på Wiggo också , sen det jag köpte igår eller iallafall tröjan den var super snygg tycker jag ;D
Men men , vad ska ni göra / gjort idag  ?

Biltur ...

publicerat i Allmänt;
Jag måste bara säga att det är hur kul som helst att åka bil med min syster hon kör så jäkla dåligt , haha! Nejdå jag ska inte vara dum men alltså det är verkligen hur skoj som helst ni måste ju åka med någon gång (a)
Jag är alltid rädd att hon kör för nära kanten när man åker på vägen hem till mamma & pappa eftersom de är ganska stora diken där & så säger jag Bella du kör för nära kanten , nejdå säger hon & kollar på mig sen så kollar vi båda & då var hon jätte nära kanten ( tycker jag iallafall ) . Och alltid när hon ska parkera så ställer hon sig längst bort hon bara kan för att inte stå vid andra bilar , haha!
Nej men hon är verkligen ett proffs ring henne om ni ska ha skjuts så får ni en rolig biltur ! ;D

Har nu kollat klart på Ugly Betty & sen så har jag färgat Bellas hår eftersom hon ska ut imorgon för att hennes kompis lillasyster fyller år . Grattis Emma :)
Nu sitter jag här & tänker på vår biltur till Tuna Park & tillbaka , jag skrattar för mig själv . Herregud jag tror jag blivit knäpp! Wiggo har precis ätit också & har somnat på sin pappas bröst . Nauw , mysigt . <3

Mamma & pappa verkar iallafall ha det bra där borta i Spanien iofs vem skulle inte gilla att åka dit nu när det är så himla kallt ? Eller det beror ju på ifall man gillar värme eller ej. Mamma ringde precis till Bella & då frågade jag om dom hade löshår där borta som mamma kanske kunde köpa med sig hem till mig , haha! Nej men jag orkar inte åka enda till STHLM bara för att köpa ett jäkla löshår & jag vill verkligen ha det eftersom jag är så jäkla trött på mitt korta tråkiga hår , inte frisyrer går & göra .
Ops , blev ett ganska långt inlägg ska inte tråka ut er :)

Shopping!

publicerat i Allmänt;
Ja nu har man vart på Tuna Park & shoppat lite smått , jag köpte strumpbyxor ( svarta ) , Benvärmare ( gråa ), smink & en tunika ( grå ) skit snygg tycker jag kanske kan ta en bild på den & lägga ut här + att jag faktiskt har tagit bilder på Wiggo också men tänkte ta några till så jag lägger ut alla samtidigt . Jag vet ju att det är några som vill se honom :)
Men nu måste jag bänka mig framför TVn för nu är det Ugly Betty .
Jag skriver kanske lite senare också om jag hinner !

Tisdag

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Idag så vakna Wiggo kl 8 då åt han & sen så kom jag på att vi skulle gå upp kl 9 ändå för att vi skulle upp till stallet för att ta ut hästarna så jag & Wiggo la oss i sängen & satt på TVn & kollade på Disney Chanel , tack gud för att den kanalen finns haha jag älskar det! :)  Sen gick vi upp till stallet tog ut hästarna Wiggo var med såklart han låg i vagnen & hästarna blir lika fundersamma som alltid när dom ser vagnen , haha att dom aldrig lär sig att de ligger en bebis där i :) Sen gick vi ner & åt frukost & nu sen fixade jag mig lite & nu sitter jag & skriver här ;D 
Bella & jag ska åka en sväng till Tuna Park & kolla lite en stund Tobbe , Wiggo & Sigge ( hunden ) ska stanna hemma. Kanske hittar lite julklappar , hm får se! 
Nej nu ska jag gå & platta håret sen så ska jag nog ringa mamma & pappa & se hur dom har det , snart är dom hemma igen! :) <3

Nelly.se

publicerat i Allmänt;
    image455

Den här klänningen från American Apparel & jag tycker den är riktigt fin fast jag skulle helst vilja ha den i svart färg.

SNÖ

publicerat i Allmänt;

Gud vad det snöar ute , jag hoppas inte att vi blir insnöade bara :P

Nu så har Tobbe kommit hem & vi håller på att laga mat eller inte vi utan min syster , det är hon som är kocken i huset nu när mamma är borta & jag är städerskan haha ! ;) Man måste ju hjälpas åt eller hur ?
Vad har ni gjort för skojs idag ?

Tycker det är väldigt dåligt med kommentarer & jag ser att det till & med är mer läsare nu än vad det var för några dagar sen & de har blivit färre kommentarer . men men nu ska jag kila & duka lite här .
Sen så ska jag duscha & sen spana runt på lite julklappar på internet som man kan få lite inspiration från.
Och sen kanske man hittar något till sig själv också det brukar jag oftast göra , haha ! ;D

Måndag

publicerat i Allmänt;
God dagens!

Idag så vakna vi halv 11 ungefär sen så har vi bara legat i sängen & glott på TV men sen så tyckte vi att vi borde röra på oss lite så vi gick ut i snövädret & gick en sväng skulle inte gå så långt som vi trodde men Sigge ( hunden ) var med oss & eftersom vi bor på landet & in i skogen så får Sigge alltid gå löst & vår granne bor ju en bit bort som också har en hund så Sigge drog dit & vi blev inte glada & så ville han inte hem så de tog ett jäkla bra tag innan vi kom hem igen , typsikt Sigge ! :P Ikväll så ska vi äta fläskotletter , potatis & sås sen så blir de nog vitlöksbröd till efterrätt . Imorgon tänkte vi åka till Tuna Park & kolla lite kanske på julklappar ? .. Sen så ska vi handla lite smått & gott. Men jag återkommer imorgon om vad vi har gjort eller ska göra .

Prata precis med mamma & pappa dom hade 20 grader & sol , inte illa & här sitter vi med några minus & snö haha! Men dom hade det bra & så skulle dom fortsätta kolla på lite mer hus sa dom.
Jag hoppas att dagarna går lika fort som den här dagen för då är dom snart hemma igen :D <3

Nu så ska jag kila , men vi kanske hörs lite senare bror på har lite & göra faktiskt.

God natt

publicerat i Allmänt;
Nu går vi & lägger oss efter en väldigt seg dag är väldigt trötta . Ska lägga mig & kolla på film får se vilken de blir & ifall vi går igång DVD.

Saknar mamma & pappa <3

söndag

publicerat i Allmänt;
Vakna kl 10.30 idag väldigt skönt eftersom jag inte somna förns kl 1 igår kväll. Idag så har vi bara tagit de lugnt än så länge men vi ska väl inte göra något speciellt eller inte jag iaf för jag är helt död & skulle helt vilja ligga i sängen hela dagen det är verkligen så söndagar ska vara. Men jag ringde mamma & pappa imorse också & dom var ute på promenad hade gått i över en timme & så skickade dom sms & sa att dom satt på hotell rummet & drack kaffe & åt bullar , mumsi ! hehe. . Gud vad jag saknar dom . <3
Min syster undra hur vi skulle klara oss eftersom vi alltid har fått allt serverat på ett silverfat , haha! men jag sa att de här klarar vi finemang ;D Och de tror jag nog vi gör , just nu har jag plockat ur diskmaskinen & ska snart sätta på en tvätt också sen hoppa in i duschen.
Men nu ska jag kila .

Ha en bra dag !

kväller

publicerat i Allmänt;
Nu har vi ätit god mat & cheesecake som efterrätt , åh så gott det var :) Wiggo & Tobbe har kommit hem också ,Wiggo har vart vaken hela tiden när han var borta hehe så nu är han lite gnällig för att han är trött . Mamma & pappa har ringt också & dom hade det bra & allt hade gått finemang , skönt & höra ska jag säga  er för de var väl de man var mest orolig för . Så nu hoppas jag att dom hittar & köper en lägenhet eller hus i spanien så man kan åka dit när man vill skulle vara super ;D Nästa år när pappa fyller år så ska hela familjen åka dit , alltså ; mamma, pappa, bella , jag , wiggo & tobbe det kommer bli super kul & Wiggos första flygresa hehe mysigt !

Men nu så ska jag gå & mysa med mina små pojkar dom ligger nog & väntar på mig . :)
Jag vet inte om vi hörs sen eller inte . men de märker ni nog.

God dag !

publicerat i Allmänt;

Nu så har jag städat , torkat golven & dammat lite här hemma hos mamma & pappa . Och Nattis har kommit hit också. Tobbe står nu i duschen & ska snart åka för att han ska till en kompis med Wiggo & hälsa på fast jag sa att jag ville att Wiggo skulle vara här hemma hos mig , men . Har pumpat ut mat åt Wiggo så han kan få , känner mig som värsta kossan . haha ! ;)
Nu så ska vi snart tralla upp till stallet & ta in hästarna sen så ska jag väl hoppa in i duschen jag med & fixa mig lite granna. Ikväll så ska vi äta GOD mat & bara ha de trevligt ..
Men nu måste jag kila .

Ha en underbar lördag :)

åkt

publicerat i Allmänt;

Nu har mamma & pappa åkt & här sitter alla 4 & gråter , jag , bella, Wiggo & Sigge . haha! Nej usch vad hemskt men de är tur att dom inte ska vara borta så länge dom kommer hem på torsdag. aja , nu ska jag gå & mysa med Wiggo i soffan & om någon timme så kommer Nattis hit sen kommer väl resten av alla bellas kompisar.  ;)

hejdå !

Lördag

publicerat i Allmänt;
Idag så åker mamma & pappa till Spanien så dom ska åka om ca; 30 min. Och jag försöker hjälpa dom så mycket som de går men herregud så stressigt det är . Wiggo ligger & sover så sött i deras säng :) Men men , nu måste jag verkligen hjälpa dom & säga hejdå .

Men vi hörs senare!

en självklarhet

publicerat i Allmänt;
det är är väl ändå en självklarhet att jag älskar min / vår son Wiggo ? & att han är det bästa som hänt oss. Och det viktigaste är att HAN vet om att vi älskar honom mest på hela jorden inte att de står här på bloggen för han kan ju tyvärr inte läsa än. & jag hoppas att ni fattar att vi gör det också annars blir jag lite misstänksam. :/

Jag kan bara berätta att ;
Tobias Wiggo Roger Pettersson Larsson är det bästa som hänt oss
och vi älskar honom mest på hela jorden det är honom vi lever för ,
han är den finaste , underbaraste & snällaste killen på hela jorden.
Han är våran ögonsten & jag älskar honom mer än vad jag älskar mitt egna liv, jag gör allt & då menar jag ALLT för honom skulle SJÄLVKLART offra mitt liv för den pojken , jag älskar min lilla familj &  nu vet jag vad kärlek är.
<3


jag hoppas ni förstår nu hur mycket jag älskar honom & de går inte att beskriva med ord heller hur mycket jag älskar mina pojkar men jag försökte så gott jag kunde.

GOD NATT !

Besviken

publicerat i Allmänt;
Nej vad besviken jag blev när Daniel fick åka ut han är ju gudomlig & har sin egna lilla stil . Varför åkte inte Amanda eller Andreas för? Åh, nu är jag irriterad! Men nu ska jag inte haka upp mig på det utan nu så ska jag , Tobbe & Wiggo gå & lägga oss & kolla på ETT ÖGA RÖTT har aldrig sett filmen men jag har för mig att folk säger att den är bra .Någon som sett den ?
Imorgon så kommer min systers kompisar hit vi ska äta god mat & lite sånt , Wiggo & Tobbe ska ju såklart också vara med men jag tror att Tobbe prata om att han skulle åka till en kompis & att Wiggo skulle följa med honom eftersom hans kompis ville träffa Wiggo men jag vet inte hur det blir med den saken han kanske är hemma med mig & myser. Idag när vi kollade på IDOL så somna han på mitt bröst direkt när jag la honom där , hehe sötnosen!
Nu sitter jag & bränner skivan första gången jag gör något sånt haha jag är inte teknisk direkt. 
Wiggo är jättepigg också & de är han alltid på kvällen men han somnar alltid tillslut..
nej nu så ska jag hoppa i säng.

fredagkväll

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag snart sätta på TVn kolla på IDOL jag hoppas Andreas eller Amanda åker ut som jag skrev i tidigare inlägg. Wiggo har precis fått mat så nu är han nöjd . Just det var på BVC idag & nu väger han 5kg & är 57,2 cm lång. Gud vad stor han har blivit vår lilla älskling .<3
Jag har också tänkt på att sluta skriva i min blogg för jag orkar inte med folk som ska trycka ner mig på det där sättet & speciellt när dom inte känner mig. Och jag mår skit av att höra det jag vet att jag inte borde lyssna men hur lätt är det ? Fick precis en kommentar om att det är patetiskt & vara 17 år & mamma , att det är puckat .  :S
Är det inte mer patetisk & vara anonym & skriva såna saker ? Eller har jag fel ? ... Jag vet inte men jag vet att jag inte kommer att skriva så mycket mer , kanske tar bort hela skiten ? Lika bra . Men nu allesammans ska jag gå & kolla på IDOL & jag hoppas ni får en mysig fredag för det ska jag ha ;D

fy helvete

publicerat i Allmänt;
Nu är jag trött riktigt jävla trött på att höra så jävla negativa kommentarer om allt förstår fan inte hur folk orkar hålla på.
Jag fick höra att : jag inte är glad över att jag fått Wiggo & har tröttnat på honom . Och sen var det att jag "blottade" mig så mycket om mitt liv & att folk som kommenterar & säger att dom "avgudar " mig är yngre eller lika gamla som mig så dom har ingen aning om något enligt den personen .
Jag förstår inte , helt seriöst är det folk som " hatar mig " så himla mycket så snälla läs inte min blogg eller kommentera åtminstonde inte .
Jag skriver om precis vad jag vill & jag ber inte folk att ÄLSKA min blogg för det gör dom inte & ni är ju inte tvugna till att läsa den ? Så ni som är negativa till allt angående mig,Wiggo, mitt skrivande jag vill inte ens se ett spår från er jag tror nog inte ni riktigt förstår hur det känns att få en kommentar om att jag inte älskar Wiggo & är negativ till honom . HUR I HELVETE KAN NÅGON SKRIVA NÅGOT SÅNT DUMMT? åh, jag är verkligen upprörd, ledsen , förbannad . ja allt man nu kan bli i det här läget. Jag vill nog inte skriva mer , jag skiter i & skriver mer fan vad jag tappat intresset för att skriva i den här jävla bloggen & jag förstår inte hur "ni"  med dom dummaste kommentarerna kan trycka ner en så mycket som ni precis gjort .

TACK !

God morgon Fredag idag ! ;D

publicerat i Allmänt;
åh äntligen fredag !
Snart så ska jag nog gå upp till stallet & rida tänkte hoppa ! Men jag är ju  inte så smart eftersom jag glömde säga till Tobbe att lämna kvar vagnen så den är kvar i bilen. ajaj..
Idag så ska jag ju upp till stallet som jag redan har sagt men sen kl 16 så ska vi till BVC så då får vi se hur mycket han växer & hur lång han är denna gång , lillkillen växer så han knakar. ;) Sen ikväll så ska jag bara vara hemma eftersom mamma & pappa åker imorgon & kommer hem på torsdag nästa vecka , hur ska jag klara mig ? Jag som är världens mammagris , haha !  Just det ikväll är det IDOL också nu hoppas jag på att Andreas åker eller Amanda men jag tycker Marie ska vinna hela skiten ! ;D

Men nu så ska jag gå & ta på mig sen så ska jag väl tralla upp till stallet. Vi höres sen!

trött ..

publicerat i Allmänt;
Jag är verkligen jättetrött & det har jag vart hela dagen så jag tänkte gå & lägga mig nu får se om jag måste ha Wiggo i sängen eller om Tobbe kan ta honom så jag får sova nån timme ordentligt iallafall. Imorgon så ska jag upp rätt skapligt för jag tänkte rida på förmiddagen som ni kanske redan vet för jag ska hinna fixa mig, duscha & lite sånt eftersom vi ska till BVC imorgon  kl 16 , jag skriver mer om hur det gick & så imorgon.  Men nu så måste jag fixa mig lite inför kvällen & natten . God natt

Babygym

publicerat i Allmänt;

Idag när mamma kom hem så hade hon köpte ett babygym åt lilla Wiggo , så vi la honom under där & gud vad han kollade & vifftade med armarna hit & dit såg så himla gulligt ut. Har inte tagit några nya bilder för kameran är urladdad & jag måste ladda den men laddaren till batterierna ligger i lägenheten hemma men jag får ta med mig den imorgon.
Imorgon är det dags för BVC kl 16 så får vi se hur han gått upp osv. Men mat får han i sig iallafall för idag när jag pumpade så kom de ut ca150 ml så jag är ju värsta kossan , haha ! Och så ska jag rida på förmiddagen imorgon ska fråga om jag får låna min systers kamera så kan jag ta lite bilder med den istället medans den andra laddar.

Nu så ligger Wiggo & sover han va jättetrött lilla gubben & de är ju bra att han sover för snart så är det dags för oss att äta mat det blir Ungspannkaka , MUMSI ! & så såg jag Knäck i en tidning & herregud va gott de såg ut så nu sitter jag typ & dreglar över dom där bilderna , haha. knäpp! Nej nu ska jag gå & fixa lite sen ska jag hjälpa mamma & städa + lite annat . Vi kanske hörs senare , skit dålig uppdatering jag vet har också märkt att bloggen blivit lite tråkig men men jag skriver om det som faller mig in & om de inte duger så gör de väl inte det .. :P

Bäddset

publicerat i Allmänt;
     image448

Nu så har mamma hämtat ut mitt bäddset som jag beställde från La redoute & de va riktigt fint :) Nu så ska jag bara skölja upp det & sen är det dags för att sättas på , det blir säkert super fint !

Nere från stallet

publicerat i Allmänt;

Har precis kommit ner från stallet har inte ridit för jag fick inte för Tobbe för att jag är tvungen & ta hand om Wiggo för han ska plugga & då tänkte jag " varför kom du inte hem på eftermiddagen & plugga då istället för att sitta & åka runt i stan? " Så idag har man ju inte fått göra något roligt direkt , tänkte då på ridningen. Men imorgon så är mamma ledig så vi skulle ut & rida på förmiddagen imorgon då skulle jag få hoppa , äntligen! :)
Nu så ska jag värma Wiggos mat ( den jag pumpade ut innan jag gick upp till stallet )
Nu ska jag kila ..

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Har inte haft tid varken igår eller idag att skriva men nu så. Idag så har jag bara tagit hand om Wiggo för Tobbe har vart inne i stan vi har köpt en ny TVbänk. Hoppas att de blev fint nu :)
Nu ska jag till stallet & rida blev ingen hoppträning så får väl hoppa lite här hemma i stället. får se om jag hinner skriva något senare .

Onsdag

publicerat i Allmänt;
tack för alla kommentarer på inlägget nedan , har inte riktigt bestämt mig än men får väl se :)  Idag så gick jag , Wiggo & Tobbe ner på stan där träffade vi min mamma också vi öppnade ett konto till Wiggo där han ska ha sina sparpengar. Jag & mamma gick lite runt på stan medans Tobbe gjorde annat.  Sen så har vi vart på Jysk där jag köpte handdukar, badrumsmatta & en ny badrumshink vi såg också en jättefin TVbänk som vi funderar på att köpa. Sen åkte vi ut hit ( till mamma & pappa ) jag gick direkt upp till stallet & red , gick faktiskt riktigt bra :) Imorgon så är det hoppträning men mamma vet inte om hon orkar åka så vi kanske skiter i det & så kanske jag hoppar här hemma istället skulle vara roligt. På lördag så åker ju mamma & pappa till Spanien så ska väl vara här dom här dagarna fram till på lördag sen så ska vi väl nästan " bo " här ute medans dom är borta för jag ska hjälpa syster med hästarna & allt sånt där . Men nu börjar Bonde söker fru. Alla sitter säkert & kollar på fotbollen men jag är inte ett dugg intresserad eftersom jag tycker Sverige skämmde ut sig förra matchen. Aja, vi hörs väl sen .


:D

Lugg eller inte lugg?

publicerat i Allmänt;
Jag vet att jag har ställt frågan förut , men jag fick inte så många svar. Vad tycker ni , lugg eller inte lugg? Tänkte isåfall ha något sånt här ? Elin Kling med en skitsnygg lugg , tycker jag iallafall. Men nu är ju frågan om jag skulle passa i det ?
image447

Vad tycker ni ? ska jag eller ska jag inte?

Kväll

publicerat i Allmänt;
Nu så är vår lillkille försäkrad & det blev TryggHansa vi tyckte att det verkade bäst & så har jag det också.
Har precis kollat på Ugly Betty & nu är det dags för House , Nattis & Adde åkte precis också.
Idag så har jag inte gjort något speciellt skulle ha åkt till Jysk men så blev det inte för att Tobbe skulle åka till sin mormor med Wiggo så han åkte dit medans jag satt här hemma & var för mig själv , lite skönt faktiskt :)
Men det blir väl Jysk imorgon istället hoppas jag ,ska köpa 2 rosa handdukar till , en svart badrumsmatta & kolla ifall det finns något fint badrumsskåp. Vill göra klart i badrummet så fort som möjligt & jag vet exakt hur jag vill ha det ;D  .. Vi får väl se helt enkelt..
Imorgon så ska jag också åka hem till mamma & pappa tänkte rida & så , kanske ska rida både Mirre & Isabell , får se hur mycket jag orkar men de skulle vara kul & rida Mirre också henne har jag inte ridit på länge & det är ju trots allt min första egna ponny :)

Så fort jag har kommit igång med ridningen igen så hade jag tänkt fråga mamma om jag kan börja hoppträna igen & så småningom börja tävla. Saknar tiderna när jag tävlade & jag tror nog aldrig att de gick dåligt något gång utan jag kom alltid hem med en rosett & då så tävlade jag ju Mirre men henne kan jag ju inte tävla mer känner mig lite för stor hon är ju en C-ponny & man får ju bara tävla ponny tills man är 18 år så nu satsar jag på Isabell istället. Alltid bra & ha något intresse!

Nej ska inte sitta & prata om det här ni kanske bli uttråkade på att höra massa hästsnack :P

Tisdag

publicerat i Allmänt;
God dagens! Har inte haft tid & skriva här men nu är jag tillbaka. Sitter just nu & väntar på att någon ska komma från försäkringskassan eller något sånt & prata om vad vi ska ha för försäkring på Wiggo.
Idag så har jag inte gjort något alls, tvättat bara måste göra det Wiggo spyr ner alla sina kläder så de va fullt med hans kläder i smutsen. Sen så har jag diskat lite & plockat undan sen har jag legat i soffan & bara tagit de lugnt , mycket skönt ska jag säga er :) Idag så ska vi åka till jysk efter försäkrings tanten / gubben vart här sen så ska vi ta en sväng med vagnen & gå & handla lite mat ,sen så ska vi väl kolla på Ugly Betty & House.
Men men , nu kom mamma så jag ska kila min väg. Vi hörs senare det lovar jag er :)

God morgon världen!

publicerat i Allmänt;
Vakna kl 10 av att de var något försäljare som ringde , usch jag hatar när dom ska ringa & speciellt när dom väcker mig mitt i en underbart skön sömn. FY! Tobbe kom aldrig i väg till skolan men det kunde jag nästan ana för de gör han inte ofta nu för tiden istället så säger han att han ska åka in till stan & köpa någon bok ? hm , jaja jag vet inte men jag vet att jag hade tänkt & rida nu på förmiddagen när han är här så han kan ta hand om Wiggo medans jag är i stallet fast de sket sig ju totalt nu för jag kan ju inte både rida & ta hand om Wiggo samtidigt , det blir lite svårt :P Men jag kan nog gå upp & mocka den sista boxen om Wiggo somnar då får han följa med i vagnen. 

Såg att det var någon som kommentera att hon hade häst till salu .
Vad är det för ras  ? Ponny ? Storhäst ? ridhäst ? tävlat ? aa , jag har massa frågor . Skriv gärna till mig på hotmail :) [email protected]

Har precis ätit frukost & nu ska jag gå & borsta gaddarna ;D hej så länge!

Tjabba

publicerat i Allmänt;
Nu så har man ätit god mat , fläskfilé , potatis & sås mums fillibabba ;D Och nu sitter jag med färg i huvudet , färgen är kastanj & jag har haft den förut så jag vet att de blir bra :) Imorgon är det måndag & Tobbe ska till skolan så jag ska vara här medans han är i skolan , kanske kan gå upp till stallet & pyssla lite , Wiggo följer såklart med han brukar ligga i vagnen utanför stallet . Han är så snäll så & imorgon så blir han hela 7 veckor tiden går snabbt när man har roligt :) Imorgon så kommer Tobbes lillasyster hit också hon ska rida med mig & sen på kvällen så ska vi titta på film med Adde & Nattis tror vi . Jag får berätta mer imorgon om vad vi ska göra . Just det igår så beställde jag ett par gråa ridbyxor & ett par nya ridskor från Börjes så nu sitter jag här & väntar på att sakerna ska komma , jag beställde tillsammans med Nattis som köpte likadana ridbyxor & så tror jag att de var något mer också men jag minns inte minnet är kort förstår ni ;)
Nu ska jag snart gå & ta bort färgen , vi kanske hörs senare!

ärla

publicerat i Allmänt;

Nu har jag precis kommit ner från stallet har ridit & tagit hand om dom små djuren. Idag så skulle jag till en hästaffär med mamma & kolla på lite saker men de va inga som var öppna istället så åkte jag till tuna park med mamma ,pappa & T . Jag köpte bara ett par örhängen & en sportBH som jag ska ha när jag rider.
Och här har ni några bilder på Wiggo också som jag tagit nu ihelgen , folk vill ju se honom så jag tog fram kameran direkt & tog lite bilder :)

             

söt va? han är helt underbar <3

söndag

publicerat i Allmänt;
God förmiddag .

Igår så var vi hemma hos min kusin & kollade på fotboll kom hem sent. Fan för Sverige säger jag bara :P hehe !
Snart så ska vi åka hem till mamma & pappa igen jag ska rida & färga mitt hår sen så ska vi väl äta något också , alltid :) Sen så vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt , har inte så mycket & skriva om nu för tiden för vi gör inte så mycket . Wiggo mår bra iaf & just nu ligger han & sover , han har vart jätteduktig i natt & sovit jättelänge så jag har fått sova ut lite rätt skönt faktiskt :)  Men men , jag har tagit bilder också som jag tänkte lägga in på bloggen men de gör jag när jag kommer hem till mamma & pappa & efter jag ridit & lite sånt .  men vi hörs senare !

God för/eftermiddag

publicerat i Allmänt;

Jag vakna halv 9 idag & Wiggo åt sen så åt jag lite frukost & fikade lite sen gick vi & la oss igen & vakna precis så nu har han ätit & så somnade han. Jag ska snart ta på mig & gå upp till hästarna , mocka & rida hade jag tänkt :) Nattis & Adde kommer hit också för de ska rida eller jag vet inte om Adde ska det med Nattis ska det iaf , hon är riktigt duktig nu hehe!
Har tagit massa bilder på Wiggo som jag hade tänkt visa er sen men de gör jag när jag åker eller lägger in dom imorgon för då ska jag tillbaka hit & rida + färga håret.
Men nu ska jag kila igen , jag skriver några rader senare & lägger väl upp några bilder också.

Natti

publicerat i Allmänt;
Jag orkar inte vara uppe längre utan nu går jag & lägger mig , ska se vem som åker ut ur idol såklart men efter så ska jag sova . Jag hoppas verkligen att Mattias eller Amanda åker ut .
Vi hörs imorgon som sagt  & jag hoppas ni får en god natt sömn :)

i love you guys!

Idol

publicerat i Allmänt;
Jaha då har jag precis kollat klart på Idol nu får vi vänta & se vem som åker ut . Om jag ska vara ärlig så tror jag att Mattias är den som får lämna tävlingen ikväll.

Vem tror ni ?

Stallet

publicerat i Allmänt;
Har precis vart i stallet med mamma & tagit in hästarna + mockat eller mamma gjorde det . Skulle ha ridit idag men de blev försent & jag har vart mega trött så istället så gör jag det imorgon på dagen ska försöka ta lite bilder också på mina älskade djur . & ska nog ut på söndag också & rida ,snacka om att jag är inne på att komma igång med ridningen igen . & så fråga jag mamma om hon kunde hjälpa mig med håret också på söndag & de kunde hon göra så ska färga håret då .
Nästa  vecka på lördag så åker mamma & pappa ner till spanien & ska bo på något lyxigt spá hotell med spa´, inomhuspool,utomhuspool, golfbana,  hästridning , massage & massa annat .  tror ni man är lite avundsjuk eller ? JA! fast jag är så jäkla feg & vågar inte flyga , haha ! Men dom dagarna dom är borta så ska vi bo här ute & hjälpa min syster med hästarna , hunden osv.  Aja, jag behöver inte gå in på det nu . Just det , nu så har mitt bäddset kommit , ni minns det va ? det där rosa med hjärtan på ? Åh , längtar tills jag får se det !

Ikväll så är det idol  jag hoppas verkligen att Mattias eller Amanda åker ut . FAN vad besviken jag blev förra veckan när min käraste kristoffer åkte ut , åh jag älskade honom ;) Nej , nu så ska jag kolla runt lite på internet om jag hittar något roligt fast det gör jag ju alltid & mamma blir galen på mig när hon hör vad jag hittat återigen. haha! stackarn..
vi hörs !

Hästprylar

publicerat i Allmänt;
Ja nu har jag suttit & kollat på hästprylar 
Jag behöver ;
*svarta skor med stålhätta ( se bilden nedan )
*  Svarta läder stövelskaft
* Gråa helskodda ridbyxor
* Nya tyglar
* En ny nosgrimma ( inte ett måste )
* En vinterjacka ( inte ett måste )

   kostar 369; - Från www.borjes-tingsryd.se

Fredag

publicerat i Allmänt;
Äntligen fredag säger jag bara. Jag är verkligen skittrött just nu känns som jag skulle kunna sova i flera timmar men jag ska försöka hålla mig vaken , har precis kommit till mamma & pappa igen. Vi har vart inne i stan & gjort lite saker hämtat ut lite paket från posten osv. Snart ska jag nog lägga mig & kolla på TV  sen är det dags för att traska upp till stallet. Jag skriver mer sen!

Dom som inte gillar min blogg behöver inte läsa den & ge några kommentarer så är det ! Såg att en kommenterat om att min blogg " är tråkig " så varför ens gå in här då ? hm .. jaja, jag bryr mig inte.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken eller jag vakna kl 10. Idag så ska jag bara ta de lugnt är hemma hos mamma & pappa så jag ska nog spendera min dag uppe i stallet hos mina hästar eller jag ska iallafall gå upp & mocka det sista som är kvar. Nu så ska jag gå & kolla på Hitta Nemo med min syster , Wiggo ligger & sover nu men vaknar säkert snart för de är snart dags för mat . Jag tog med mig kameran så jag kan ta lite bilder & så , tycker det är så kul :) Men nu måste jag gå & kolla på filmen min syster har redan satt på den så jag måste skynda mig så jag inte missar hela.

Tack för alla kommentarer i förra inlägget , sånt får en att må så bra :)

Ikea & Hoppträning

publicerat i Allmänt;

Var ju på Ikea idag & fråga mig inte vad vi köpte för det minns jag inte men massa saker blev det & nöjd är jag :) Sen ikväll så var det hoppträning så var där & kom precis hem , isabell var jätteduktig idag också så roligt att se att hon tycker om det hon gör :)
Igår så skrev jag ett inlägg om att folk fick fråga några frågor om dom ville eller om de va något dom undra ( en halvtimme framåt )så skulle jag svara på dom & då fick jag den här kommentaren.

Asså snälla Bea, du kan inte bli sur över att folk inte frågar saker och ting. Du skriver dina inlägg vid elva tiden och vi andra går i skolan vid den tiden. Du kan inte begära att folk ska sätta sig vid datorn i skolan bara för att läsa din blogg och kommentera eller hur? Vi kan inte rå för att det blev ensamt för din del när du skaffade barn, det är inget du kan ge oss skit för. Alla kanske inte vill skaffa barn i din ålder, acceptera att vi går i skolan.

Jag förstår inte vart personen har fått ifrån att jag är sur ? Och säger att jag känner mig ensam , hur fan kan DU säga det när du inte vet nåt ? Och jag känner mig absolut inte ensam det kan jag lovar dig. Och jag begär inte att folk ska sitta & läsa min blogg , för jag bloggar bara för att jag tycker det är kul & jag skulle tycka de va lika kul även om det inte var några som läste alls. Jag skriver om det som kommer upp i huvudet & begär inte att folk ska tycka om min blogg. Och jag ger fan ingen skit om att jag skaffat barn i tidig ålder ? Vad fan har det med det hela & göra? Har jag sagt att "ni" måste skaffa barn? hmm  Jag säger bara herregud!

Vid såna där kommentarer så får jag bara känslan om att jag tycker det är så jäkla tråkigt att sitta här & skriva om de som faller mig in & så kommer folk med sånt skit snack & de verkar som h*n inte har något aning om vad h*n pratar om? nej , nu är jag inte alls på bra humör så jag lägger ner nu . God natt !

Apologize

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag här , lyssnar på Apologize med Timberland, jag älskar den låten. Hade inte hört den förän Evelina sjöng den i Idol & jag fastnade för låten direkt men jag tycker inte att hon gjorde den bra alls. Väntar på att maten ska bli klar också , det blir ris , kycklig & sås mumsigt ;D Sen ska jag diska om jag hinner & så . Har tagit några bilder också på Wiggo & mer blir det under dagen.
Nej nu är maten klar ... hejhopp gummi sn*pp !

God morgon torsdag idag!

publicerat i Allmänt;

Vakna vid halv 9, Wiggo skulle äta & sen så kunde jag inte somna om. Idag så åker vi till Ikea kl 13 så ni vet varför jag inte skriver på ett tag ;D Men när jag kommer hem så skriver jag några rader & berättar vad jag köpt om jag köpt något såklart men det tror jag nog , iallafall nåt .
Ikväll är det hoppträning & vi funderar på att åka ut till mamma & pappa ikväll för jag vill följa med & kolla på träningen , om jag gör det så antar jag att vi stannar kvar också eftersom man alltid kommer hem så jäkla sent på kvällarna & jag tror T skulle till skolan imorgon så de skulle vara skönt & vara på landet då speciellt när Bella är hemma så jag får lite sällskap. Men jag ska väl ringa & fråga hur hon mår också eftersom hon vart lite hängig , jag tror jag har smittat henne sen jag var sjuk :P dumma mig!
Sen så hade jag tänkt försöka komma igång med matten igen jag har ju kvar boken hemma eftersom jag ville räkna några tal så inte min hjärna slutar fungera helt & jag kan göra klart matte A nu om jag vill så slipper jag ha matte när jag början skolan igen , det är ju toppen! mindre timmar i skolan ;D
Men nu ska jag gå & ta mig en C-vitamin ;D

vad ska ni göra idag?

Kryper ner i sängen

publicerat i Allmänt;
Nu så kryper jag ner i sängen klockan är mycket & jag måste tänka på att jag ska upp rätt tidigt imorgon eftersom vi ska till Ikea. Jag vet inte om jag hinner blogga något innan men ska försöka , man tror att man hinner så mycket på morgonen när man vaknar men FAN vilken tid det tar . Wiggo ska äta , man ska ta på honom , han kanske är ledsen så måste trösta honom & sen somnar han SEN kan man börja tänka på att fixa sig själv & göra sig iordning så det är inte säkert att jag hinner annars så hör jag självklart av mig när jag kommer hem igen :) Vet inte om jag ska åka ut till mamma & pappa imorgon eftersom det är hoppträning , jag får se ska tänka på saken. Men nu säger jag god natt & jag hoppas ni blir glada av att jag försöker uppdatera lite mera , men idag var det ju skandal att inte internet funka förns nu på kvällen jag hoppas bara att det inte händer igen. Aja , nu ska jag inte skriva mer .

i like you guys !

Svar :

publicerat i Allmänt;
Postat av: anonym

Hur är det mellan dig och T nu när wiggo kommit? och känner ni nte lite att det skulle vara bättre om wiggo sov i en säng bredvid så ni fick lite tid för varan med. Ni kan ju lätt glida isär..?

Svar : Det är bara bra mellan oss & vi tycker det är skitmysigt med en liten familj , vi är lyckliga :) & visst har vi glidit isär en aning men så är det ju när man får en liten plutt till i sina liv & det visste vi nästan att de skulle hända. Jo, klart det är bättre om han sover i sin säng men vi tycker det är så mysigt när alla 3 ligger & gosar i sängen :)



Det var tammefan inte många som undra över något märker jag & inte ställer några frågor , men nu är det över & eran chans också . Vad bra att ni verkar tycka att allt är glasklart ;)

Frågor?

publicerat i Allmänt;
Om ni har några frågor så får ni ställa dom här så tar jag ett inlägg där jag svarar på era frågor om det är något ni undrar över. Det gäller nu & en halvtimme framåt. Så passa på nu !

Träningspass !

publicerat i Allmänt;
   

Tobbe håller på att lära Wiggo & stå ( knäpp? jotack, jag vet! ) haha! Men efter ett par försök så blev Wiggo trött så fick lov att ta en pause. Här är våran lilla gullunge när han tar sitt "träningspass" med sin pappa. ;D

Min önskelista till jul :)

publicerat i Allmänt;

Vill ni se min önskelista till jul ? Här är det iallafall , men den är inte riktigt klar än ;D
De är ju inte så lite saker direkt & tänk att mer saker kommer det att skrivas dit på den där listan , stackars mamma & pappa . ;)

Stövlar
En rosa stickad polotröja med stor krage
Armband & Örhängen från www.kyssjohanna.se
Ett par jeans
MP3 ( Rosa )
Strumpbyxor ( ljusgrå )
Benvärmare / Knästrumpor
Kamera ( Rosa ) från www.elgiganten.se
Sminkning på Make up Store ( till nyår tänkte jag )
Få det omtapetserat i sovrummet  ( Har tjatat på mamma & pappa , ska tjata lite till haha ! )
Presentkort på Underbara Hem


Ellos

publicerat i Allmänt;

image434  image435

Jag älskar rosa som ni kanske vet & dom här grejerna är med på min önskelista till jul :) Det var Nattis som visade mig det här & det skulle hon nästan aldrig ha gjort , haha ! Men visst är det fint med rosa ? Skulle nog inte kunna ha så jättemycket rosa på mig om det gällde kläder men saker får gärna vara rosa .

Onsdag

publicerat i Allmänt;

Internet har inte funkat idag & nu så fick vi igång det. Så jag är jätteledsen för dålig uppdatering , har vart skit arg hela dagen :P

Idag så har vi haft främmande av min kusin Elin & min mormor , mamma & pappa kom över också ett tag. Sen har jag , Tobbe & Natis vart på Underbara Hem & Jysk . Där köpte jag lite ljus till vardagsrummet & sen har jag fått för mig att ha svart & rosa inne i badrummet så har köpt rosa ljus & handdukar in dit . Sen imorgon så ska vi till Ikea så kommer säkert hitta saker där också :)  Sen så har vi inte gjort så mycket annat förutom att försöka få igång det här & jag är överlycklig nu ;D
Har tagit lite bilder idag , först är det på min kusin & sen med mormor också på andra bilden sen så tog jag bild på ljusen & det jag köpte vill vardagsrummet , fint va? Eller jag tycker det iaf ;D  vad tycker ni ?

   

Tuna park

publicerat i Allmänt;
Har precis vart med mamma på tuna park för att sy upp mina jeans lite mera så nu hoppas jag på att dom blir bra. Köpte också en Bamsebody till Wiggo, nagellack ( rosa ) & en svart T-shirt tunika kan man väl kanske kalla det. Sen så åkte vi hem hann inte vara där så länge för mamma skulle hem & lite sånt , men vi tror nog att vi ska åka till STHLM nästa vecka någon gång sen så ska vi väl till Ikea någon dag också jag vill köpa thé koppar , lite tallrikar osv.
Kollade på tuna park idag efter rosa thé koppar men ack nej , hittade inga alls blev lite besviken. Det är så irriterande att man har bilden i huvudet om hur dom ska se ut & så finns som inte någonstans. Dom ska helst vara rosa med något svart fint mönster på det tycker jag är skitsnyggt ! Aja, jag får väl se om jag hittar något på Ikea men jag kollade på deras hemsida men där fanns det inget .
Men nu så ska jag gå & måla naglarna sen så ska jag gå & ta på mig lite myskläder, sen väcka Wiggo också för snart är det matdags ;D .. Ska till Adde & Nattis ikväll får se om jag hinner blogga innan annars så gör jag det när vi kommer hem eller imorgon får se hur trött jag är.

Hejdå !

Några bilder

publicerat i Allmänt;
      

Tog bara dom här bilderna idag men jag kan nog ta lite mer bilder under kvällen men dom sätter jag inte in förän imorgon isåfall det tar rätt lång tid att ladda upp dom här.

God dag!

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag på mammas & pappas jobb, mamma är ute & går med Wiggo & jag sitter här & värmer mig. T är ute & byter däck på bilen för vi har punka på ena däcket. Såg att grannen också hade det för någon vecka sen , konstigt någon som förstör ? Man kan ju alltid undra.
Sen hade vi tänkt att åka till Växtriket , duka & jysk tror jag för jag vill köpa nya gardiner & nya Thé koppar i rosa hade jag tänkt :) typiskt mig ! Just det undra när mitt rosa bäddset kommer , snart hoppas jag!
Ikväll är det ju Ugly Betty så jag & T ska gå över till Adde & Nattis sitta där & kolla på det. Och imorgon så skulle min kusin Elin kommer över & hälsa på :) På Torsdag är det hoppträning igen & jag kanske följer med den här gången vi får se hur jag mår i halsen jag hoppas det blir bättre snart.
Nej , nu så ska jag kolla hur det går för T. Vi hörs senare & då lägger jag nog ut lite bilder också.

God morgon !=)

publicerat i Allmänt;

Hann inte blogga så mycket igår men nu är jag här. Skulle ha vart i STHLM idag men vi tar det nästa vecka istället. Idag så ska jag inte göra något speciellt vad jag vet eller ska luncha med mamma & pappa medans T är hemma & städar , nu är det 3 gången han säger att han ska städa fast de visar sig ändå att jag gör det. Hmm , jobbigt ! Ska försöka ta en bild idag på mig , T & Wiggo så kan man skicka in till tidningen men behöver ju inte gå dit & ta bild utan kan göra det hemma så får se om vi gör det idag då :) Känner att de börjar bli dags innan Wiggo är ännu större. Nu ska jag gå & väcka min lilla bebis så han får i sig lite mat innan vi ska gå . Jag har kameran här nu så jag ska ta lite bilder idag så jag lägger in lite senare under dagen.
Hoppas ni får en trevlig tisdag :)

Kväll

publicerat i Allmänt;
Vart på BVC & Wiggo väger nu 3670g & är 56cm lång . STOOOR ;D

Nu så har vi precis ätit tacos fast jag inte gillar det så blev jag tvungen av T , Kusin & Nattis är här & åt med oss nu tittar vi på film. Träffat Martina idag också ,saknat dig <3  Sen har jag inte gjort så mycket annat bara tagit det lugnt , men nu ska vi fortsätta kolla på  filmen.

Tack & hej ;D

Helgen hos mormor & morfar

publicerat i Allmänt;
                     

Tog dom här bilderna när jag var ute & gick med Wiggo & så gick vi förbi stallet & hälsade på våra hästar :) Jag tror dom var lite rädda för Wiggo, haha ! Sötnosar .

God morgon

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Idag så vakna jag runt kl 9 & gick upp vid halv 10 då satt jag mig framför TV & kollade lite , Wiggo åt också. Sen hoppade jag in i duschen & fixa mig lite bara sen nu sitter jag här har precis lagt in bilderna på datorn men får se om dom går att ladda upp här eller om det tar 100 år annars får jag ladda upp bilderna på bloggen nästa gång jag är hemma hos mamma & pappa. Idag är det ju BVC kl 14 så får vi se hur mycket plutten har vuxit. Nattis kommer hit kl 13 också efter hon slutat jobbet. Men nu ska jag kolla ifall det funkar att ladda upp bilderna.

allt möjligt

publicerat i Allmänt;
God kväll alla ;D  nu har jag inte uppdaterat på ett tag men vi har vart hos Ts mormor & ätit sen så åkte vi till Ts föräldrar så har vart där ikväll, skulle ha gått ut & gått med Ts syster Felicia men det blev så pass sent & T ville hem för att han inte vart hemma på ett tag sa han så det får bli nästa gång. Nu sitter vi här & jag mår lite dålig men jag hoppas att de går över snart, ska be mamma ringa doktorn också så jag kan gå & kolla upp min hals som jag haft ont i , i typ två veckor snart & de brukar alltid gå över men ack nej! Imorgon så ska vi till BVC igen kl 14 så får vi se igen hur mycket han väger. Ska träffa Nattis ( kusins tjej ) också på förmiddagen & gå ut & gå en sväng vi tyckte att vi skulle behöva det istället för att våra rumpor växer fast här inne i sofforna, ska ringa min syster också & fråga ifall hon vill komma hit & gå med oss men de bror väl på om hon mår bra eller ej. Ska kanske träffa Martina också på eftermiddagen om hon kan komma in till stan på något sätt , skulle vara underbart kul & få träffa dig gumman I miss you a lot !
Ska lägga in resten av bilderna imorgon också som jag tog idag men kameran dog ju så håller på att ladda batterit & de tar typ 1000 år för kameran är väl inte den nyaste heller ;)
Vad kul att ni som kommenterar tycker om min blogg det är riktigt roligt & höra & det gör det roligare att skriva också fast jag vart lite dålig på att uppdatera men men inte lätt att hinna när man har ett barn att ta hand om , inte sant?
Nu ska jag lägga mig i soffan & krypa under en filt & sätta på lite thé kanske ? Kanske skriver mer senare om jag inte somnar , men annars så hörs vi såklart imorgon & så får ni reda på hur mycket killen har växt :)

I like you guys!

söndag

publicerat i Allmänt;

Vakna halv 9 Wiggo åt & sen satt jag mig & åt frukost .Sen så gick jag med Wiggo upp till stallet & mamma följde med. Vi tog ut hästarna & jag tog en sväng med vagnen , jag har också fotat massor men min kamera dog nyss så håller på att ladda den nu men jag snodde min systers kamera så har tagit några bilder som jag kan lägga ut nu dom andra bilderna får ni vänta med att se senare när laddningen är klar. Men här är dom andra bilderna. Först är det ju Wiggo som ni kanske ser :P sen så tog jag kort på sjön från huset ( sjötomt ) sen lite på hästarna när dom precis hade kommit ut till hagen & gud vad glada dom blev , dom gillar snön :) Sen på huset också ;D

             

Lördagskväll.

publicerat i Allmänt;

Nja, vad kan man säga om den här lördagen? sorgsen på något sätt. Hur har eran dag vart ? Kollat på Sing a long , heter det så? Iallafall så kolla jag lite på det & så blev det fruktsallad , inge otnyttigt här inte .  Har man lyckats gå ner några kilon till så ska man väl inte göra så att man går upp igen ? nej det vore ju förjävligt iaf för mig.
Imorgon är det farsdag, kommer ni ihåg det ? själv så ska jag åka med mamma & tända ljus på farfars grav. i miss you so much <3 Sen så ska jag väl själv säga grattis & ge en liten present till min pappa & så säga grattis till Ts första farsdag så får vi se hur den dagen bli , lyckad hoppas jag.

Nu så ska Wiggo äta & efter det så går vi & lägger oss. God natt på er , hoppas ni får en skön nattsömn. :P Tack för alla söta kommentarer, I like you guys !

Älskling

publicerat i Allmänt;
          image408
 
jag älskar dig över allt annat i hela världen , du är det finaste som finns & det bästa som hänt mig. <3

....

publicerat i Allmänt;
Nu så är man nyduschad , så skönt ! Sitter tyvärr inte & kollar på Svensson Svensson för det är en viss person som gör mig på så jävla dåligt humör & får mig att må så jävla piss så jag orkar inte göra något. 

lördag

publicerat i Allmänt;
jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här!

vakna kl 11 idag & for upp från sängen Wiggo åt & jag hoppade i duschen. Sen så har vi vart på kalas hos min kusin hela eftermiddagen & så kom jag precis hem & har ätit pizza. Vi var så jäkla hungriga så vi köpte det istället för att laga mat som jag & min syster skulle göra idag. Aja, någon annan dag! 
Ikväll så är det Svensson Svensson  & det är väl ett måste . Älskar de programmet det är så himla sjukt ibland , idag så ska jag också fixa dipp & lite gurka som man kan dippa med istället för chips det gäller att vara nyttig ;) inte för att jag vart det idag när jag ätit pizza men iaf , haha!

Nu så ska jag snart hoppa in i duschen ;D

Helvete & god natt

publicerat i Allmänt;

fyfan i helvete vad jag är besviken. KRISTOFFER ? va fan är det här. Nej nu ska jag gå & lägga mig , gråta till sömns , usch vad besviken jag är. kommer aldrig mer kolla på idol känns det som.

god natt på er .

SNÖ

publicerat i Allmänt;
             image407


Jäklar vad mycket snö det är ute nu , åh så mysigt nu hoppas jag bara på att det får ligga kvar på marken. JAG ÄLSKAR SNÖ ! Nu har man verkligen julkänslor eller de har jag haft länge nu men nu är dom verkligen ÄKTA när man ser snön ligga så fint över marken.

Fredagsmys!

publicerat i Allmänt;
Äntligen fredag även om man är ledig varje dag så längtar man alltid till fredagarna. Åker nästan alltid hem till mamma & pappa , äter god mat & kollar på Idol & det ska även göras idag :)  Mår väl inte sådär jättebra men ska försöka hålla mig på "topp" . Imorgon är det kalas hos min kusin vet inte om jag ska dit eftersom jag mår som jag mår , men det kanske blir bättre under kvällen? vem vet man kan ju alltid hoppas.  Idag så hoppas jag på att Mattis eller Amanda åker ut .

Vem vill ni ska åka ut ur idol?

Galleri

publicerat i Allmänt;
         image406


                 

Här har ni några bilder på Wiggo , mig & T .  jag ber om ursäkt för mitt utseende haha , jag är sjuk jag får skylla på det. Nu får ni sitta & glo på dom här bilderna ett tag & ge gärna kommentarer. Just nu har jag som högst 13 st typ , men när jag låg på BB var det 57 kommentarer , lite skillnad ? undra om jag kommer upp i den summan igen (a) hjälp mig ;)

STORT GRATTIS

publicerat i Allmänt;
STORT GRATTIS TILL JONNA & MAGNUS , NU HAR DOM ÄNTLIGEN FÅTT DERAS EFTERLÄNGTADE LILLA POJKE :)

Nu har Wiggo fått en kompis också , jag försökte berätta det för honom han kollade bara konstigt på mig :P haha, gullunge! <3

varm

publicerat i Allmänt;
                 image395

Nu så har man precis tagit sig en varm kopp thé. Ska snart gå ut & gå en sväng med Wiggo i det här rusk vädret så han får lite luft har inte vart ute ordentligt på några dagar det kanske därför han är lite seg? Wiggo har vart  lite seg & gring dom här dagarna men det kan ju bero på att jag är sjuk & kanske smittat honom lite så han också är hängig man vet aldrig. Men vi ska iallafall gå ut & ta lite frisk luft så får vi hoppas på att vi blir lite piggare när vi kommer in sen. :)

God morgon

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Vaknade kl 10 idag & så gick jag direkt & kollade på Våra Bäst år , så himla löjligt program men man fastnar i det när man måste se vem som mördar alla . haha!  Mår inge vidare ont i halsen & i morse hade jag lite feber också men jag tog en tablett så jag får se hur jag mår när den släpper sen.  Idag så ska jag bara ta det lugnt orkar inte göra så mycket faktiskt , kanske ska ta en promenad ?
Wiggo ligger & sover nu han var vaken från kl halv 5 till 6-7 ( ont i magen ) . Stackarn ! Jag ger honom minifomdropparna men jag tycker faktiskt inte att dom fungerar men jag hoppas att det blir bättre snart.
Läste nyss på Jonnas blogg att vattnet hade gått så nu antar jag att hon är på förlossningen :O shit , tänker på dig & lycka till nu. Wiggo hoppas på att han får en kompis snart :)
Nu så ska jag ta mig en kopp the sen hoppa in i duschen & sedan måla naglarna .



Jag har aldrig vart med om någon värre människa än dig som bara klagar & klagar på att jag aldrig gör något och att allt bara är mitt fel för du verkar ju vara perfekt enligt dig som aldrig gör något fel , som aldrig klagar . Men jag ska säga dig du är inte perfekt , ingen kan vara perfekt.

God natt

publicerat i Allmänt;
God natt alla nu går jag & lägger mig.

Vi hörs imorgon & jag lägger in mer bilder då.

all my love

Beställt

publicerat i Allmänt;
          image394
sådäja nu har jag beställt det här söta bäddsetet från www.laredoute.se  till både mig & T  nu så får han sova i rosa , haha! :)

Rosa

publicerat i Allmänt;
                image393
Påslakan från www.Laredoute.se  
MP3, Dator & Kamera från www.Elgiganten.se  
Armband & Örhängen från
www.kyssjohanna.se

jag skulle verkligen inte tacka nej till det här & jag tror faktiskt att jag ska ta & beställa det där påslakanet & armbandet + örhängerna. Det märks väl inte att rosa är min favorit färg ?

Förra helgen

publicerat i Allmänt;
Dom här bilderna är från i helgen så dom är rätt nya men som sagt jag ska ta mer bilder imorgon som jag kan lägga in här :)        

           

kamera

publicerat i Allmänt;
Det är nåt fel på kameran eller datorn för det går inte att lägga in bilderna på datorn så jag får ta nya bilder på Wiggo med den andra kameran men den måste laddas först så jag får väl lägga in nya bilder på honom imorgon , jag hoppas ni kan vänta tills dess :)  Men ska kolla om jag har några bilder på Wiggo som jag inte lagt ut här på bloggen annars lägger jag ut dom .

God kväll

publicerat i Allmänt;

Nu så sitter vi hemma hos mamma & pappa kom precis hit , dom ska snart åka iväg på träning med hästen men jag orkar inte följa med så jag blir kvar här. Ska snart bädda ordning i bäddsoffan & lägga mig ner där & kolla på TV , käka nötter, solrosfrön & lite fruktsallad, det är iaf nyttigare än godis. Måste tänka på vikten du vet :)
Imorgon så ska T till skolan så jag ska vara här med Wiggo hela dagen , vi ska ta promenader & bara slappa. På lördag är det kalas hos min kusin så ska väl dit antar jag.

Ska snart lägga in nya bilder på Wiggo!

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Förlåt har inte hunnit skriva något men nu är jag tillbaka igen. Var hos mamma & pappa igår ett tag & sen så åkte vi hem igen, sen så kom det lite folk hit T skulle kolla på fotboll & dricka några öl , hmm några? säkert ... MASSA! iallafall jag & Wiggo satt hemma hos min kusin med hans tjej & min syster vi kollade på TV & lite sånt. Kom hem kl 11 så jag gick & la mig direkt. Vakna halv 12 & så ringde jag mamma & fråga om hon ville komma över på lite mat så hon har precis vart här & ätit & hjälp mig att sätt upp nya gardiner i köket.
Idag vet jag inte vad som händer känner bara att jag har ont i huvudet så ska bara ta de lugnt . Wiggo ligger & sover nu så jag funderar på att lägga mig ner ett tag jag med & sova men jag har så svårt & sova om dagarna .
Ja, jag har väl inte så mycket annat att berätta & jag känner att bloggen/besökarna minskar , det förstår jag också !
Vi hörs senare.

Onsdag

publicerat i Allmänt;
DET SNÖAR, jag älskar snö. & tänk det är Wiggos första snö :D

Vakna halv 8 idag ,Wiggo åt & så kollade jag ut genom fönstret & såg snö , så jag blev alldeles till mig så jag  kunde inte somna om. :P haha ! jag är knäpp. Men jag hoppade i duschen & tog på mig kläder, nu sitter jag här & ska snart börja plocka undan lite här hemma om det ska komma folk hit. Runt 11 halv 12 så ska vi åka ut till mamma & pappa, mysigt ! Jag ska ta med mig kameran också så jag kan ta lite bilder så kan jag lägga ut här på bloggen för jag såg att det var några som önskade nya bilder på Wiggo & det ska jag nog ordna. :)

Nej , nu måste jag gå & fixa lite sen ska jag kolla på TV innan vi ska åka. Vi hörs sen då !

God kväll & God natt

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kollat på Ugly Betty & House vi fick besök av Adde & Nattis mycket trevligt :)
Snart så ska jag gå & lägga mig , jag hoppas verkligen att man får sova mer inatt än vad vi fick göra förra natten. Men jag tycker faktiskt att Wiggos magknip börjar bli bättre , jag undrar om det inte var för hamburgaren jag åt igår som han fick ont i magen av ? Hmm, det kan man ju fråga sig! Men nu får han iaf dom där dropparna & vi håller tummarna på att magknipen går över snart. Imorgon så ska vi ut till Ärla & kolla på där dom ska rida & sen på kvällen så ska Ts kompis & mina två kusiner komma hit, alla känner varandra så det är ju bra de ska basta & ta några öl. Så jag kanske ska kila hem till min kusin & vara hemma hos honom tillsammans med hans tjej ( Nattis ) Aja, vi får väl se hur det blir. Jag ser iaf fram emot dagen. :)
GOD NATT !

i like you guys !

Nuknuk.se

publicerat i Allmänt;
image379  image380


Väskan jag vill ha så jäkla snygg kostar 300;- & kommer från www.nuknuk.se
finns mycket andra snygga saker  , tex: vantar, mössor , halsdukar, smycken osv. kolla in :)

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Hejsan!
Har inte kunnat skriva tidigare än nu. Natten för oss var väldigt jobbig Wiggo var vaken mest & var väldigt ledsen & hade ont i magen så vi är väldigt trötta idag fast vi vakna kl 11 fast då måste man ta bort några timmar på natten som vi var vakna också så vi fick ju inte den sömnen som vi behövde om man säger så. Men idag har vi vart hos Ts farmor & farfar ätit mat & fikat ,trevligt :) sen så gick vi hem därifrån i spöregn inte lika trevligt. Sen har vi bara vart hemma & sen så kom Wiggos farmor förbi & hälsade på en snabbis sen kom min mamma & hämtade mig så vi åkte & handlade lite mat & nu så sitter jag här . Wiggo kan inte riktigt komma till ro & slappna av för hans onda mage , usch tycker så synd om honom vi ska börja ge honom dom där minifom dropparna igen så hoppas vi att de blir bättre för honom. Jag ser ju att han är jättetrött men han kan ju inte somna . :( min lilla älskling, usch blir så ledsen.

Några frågar när vi ska komma med i tidningen & vi har pratat om det & vi vet inte riktigt när för dagarna går så jäkla snabbt & man hinner inte riktigt planera in något heller men vi ska kolla upp när det är öppet & vart det är man går osv. Jag säger till när vi vart där så ni kommer nog inte missa oss , vi ska väl bestämma en dag :) 
Ikväll är det Ugly Betty & House får väl se om man lyckas hålla sig vaken de blir nog kämpigt. Och imorgon så ska vi till mamma & pappa på dagen vara där ute på landet & bara ta de lugnt , skönt ! Ska också se när några av Bellas ( syster ) kompisar ska rida ,haha ! jag säger bara ett gott skratt förlänger livet. ;)

ska sova ...

publicerat i Allmänt;
Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag här igen T s kompis åkte precis hem. Just nu sitter jag & kolla på 2½ men . Sen så ska jag nog hoppa ner i sängen, imorgon så ska vi åka till Ts farmor & farfar  & hälsa på där , skojsigt :) Sen så har vi inte några planer T har tjatat på mig om att han vill åka till ikea så vi kanske tar en liten tur dit sen senare på kvällen så ska Nattis & Adde komma hit & kolla på Ugly Betty med oss , det börjar bli som en tradition :P hehe ! Aja , vi får se hur dagen kommer se ut imorgon inget jag kan sitta & skriva om här & nu ..
Huvudvärken vill inte alls gå över känner jag det spelar liksom ingen roll hur många tabletter man stoppar i sig, huvudvärker ger inte med sig i vilket fall. Det värsta är ju att man bara får äta alvedon & de har aldrig hjälp på mig :/
Aja , snart är det dags för mig att hoppa i säng & sova lite innan det är matdags för plutten för nu ligger han & sover som en stock han har vart väldigt trött idag har jag märkt det enda han gjort är sova & äta , han brukar vara uppe lite annars men idag orkade han inte :P

Jag älskar när ni kommenterar , men jag tycker fortfarande att det är lite snålt jag ser ju att de är väldigt många som skriver men får inte så mycket kommenterar & ställ gärna några frågor också om det är något ni undrar över :)  GOD NATT !

all my love

skopunkten

publicerat i Allmänt;
     image378


Dessa skor från skopunkten är jag djup förälskade i . Kostar 299:- inte farligt alls ! 

Jag & skor  , herregud . Har en hel garderob här hemma med skor , jag älskar SKOR !  

Julafton

publicerat i Allmänt;

Nu så tror vi ( jag & T ) att vi har kommit fram till att Wiggo ska önska sig pengar i julklapp istället för massa saker han har så himla mycket & det är väl bättre att han får pengar som man kan sätta in på hans konto ? Vi tycker nog att det blir bäst så för då har han kanske några hundra sen när han blir lite större när han vill ha en cykel eller vad han nu vill ha :)
Själv så önskar jag mig mest kläder & en rosa kamera. Men får väl se vad tomten kommer med i år man kan ju inte ta förgivet att man får lika mycket julklappar i år som man fick förra året eftersom man har en till i familjen nu också & det är väl underbart ? :) Jag tycker verkligen det . Wiggos första julafton , herregud vad jag kommer ta bilder han kommer ju se stjärnor till slut av allt blixtrande av kameran. haha!  Man kan ju iallfall säga att jag längtar sjukt mycket till julafton & till snön kommer, det är så himla mysigt!

illa ...

publicerat i Allmänt;

Nu så sitter man här igen & mår inge vidare har ont i huvudet som inte är något ovanligt nu för tiden men det är verkligen inte roligt att ha det. Sen så mår jag illa & jag gjorde en liten olycka inne på toan, jag tror ni förstår & jag undrar om det är för maten jag åt idag. Men jag ringde till mamma & frågade ifall hon mådde dåligt för hon har ätit samma mat men det gjorde hon inte, vi får väl hoppas att det inte är magsjukan som kommit hem till oss.

Nu så åkte T precis för att hämta sin kompis som ska hit & kolla lite på Wiggo igen, han ville väl se ifall han blivit större sen sist & det tror jag verkligen att han kommer tycka eftersom Wiggo bara var 2 veckor när han var här första gången. Aja ... imorgon så ska jag väl åka & lämna in mina byxor , dom jag köpte på JC . Dom var för långa när jag köpte dom & sen så sydde dom upp dom men jag tycker fortfarande att dom är för långa så ska be dom sy upp dom lite till om det går. Ska också köpa örhängerna som jag sett på Glitter tycker dom är skit fina :)
Har också vart ute efter ett par ljusgrå strumpbyxor men inte fasen har man hittat några , har verkligen letat överallt.  aja , har märkt att det blivit väldigt långa inlägg idag . hehe !

Jag har inte riktigt bestämt om det blir någon lugg eller inte , jag får väl se :)

BVC

publicerat i Allmänt;

nu har vi kommit hem från BVC, Wiggo är nu 54cm & väger 4260g. Och allt annat var bara bra :) Jag fråga om ersättning också eftersom jag åker på hoppträning varje Torsdag så brukar jag pumpa ur innan jag åker dit men jag brukar inte få ut så mycket då eftersom jag precis ammat Wiggo innan så hon sa att jag kunde köpa ersättning & ha hemma ifall han inte skulle bli mätt. Det gäller ju inte bara hoppträning utan ifall jag ska iväg nånstans så skulle det kännas skönt överhuvudtaget att få veta att de finns tillräckligt med mat till honom där hemma.

vi ska snart gå & äta med mamma & pappa tycker T , ovanligt att han vill äta ute :P gör alltid det känns det som. Jag hoppas det inte blir någe pizza eller sånt shit för nu har jag hållt mig borta från onyttiga saker ett tag, jag försöker verkligen gå ner i vikt är så inne på att komma i mina "gamla" jeans igen. Köpte ett par nya jeans nyss & det är samma storlek som jag har på mina "gamla" men dom här är mycket högre & går därför att stänga , problemet med mig är att rumpan & höfterna är för BIG. så det är väl det man ska försöka minska.

nej, ska kila nu . Men nu vet ni ju iaf att vår kille har blivit ännu större. :)

måndag

publicerat i Allmänt;
God morgon !
Vakna tidigt idag kl 8 , gick upp & duscha sen var det matdags för Wiggo.  Natten har vart ganska lugn Wiggo vakna kl 4 & ville ha mat sen ville han inte somna om så jag väckte T för att hjälpa mig att försöka få Wiggo att somna så han tog honom & la honom på sitt bröst & så somna Wiggo direkt, jag önska att jag också kunde göra så men gör jag det så hugger han bara efter tutte :P Nu sitter jag här & har inte så mycket annat för mig än att kolla på Våra Bäst År  haha , det är så löjligt program jag vet fortfarande inte varför jag följer det har gjort den enda sen jag var liten. Iallafall snart är det dags för BVC så får se hur Wiggo har växt sen han var där sist jag tror massor faktiskt han blir bara större & större för varje dag.
Kl 16.10 så sitter jag bänkad framför TVn & kollar på One Three Hill det är så jäkla bra , i love it !

Någon gång nästa vecka så tror jag att vi ska åka till Stockholm en runda & kolla runt , kanske dags att börja tänka på julklappar ? jag vet iallafall att jag ska åka dit för att köpa löshår det är väl det jag hade tänkt att komma hem med sen något annat säkert är trött på att ha kort hår nu går ju inte att sätta på & hänger bara fram lite irriterande, fint är de det tycker jag men vill ha långt nu . Sen har jag funderat på att klippa en tunn rak lugg ? ungefär som Elin Kling har på det här fotot. Jag tycker det är skitsnyggt ! Vad tycker ni & tror ni att jag skulle kunna ha så ?

image377

trött

publicerat i Allmänt;

nu orkar jag inte sitta uppe längre + att jag ska upp tidigt imorgon. 
vet inte om jag hinner skriva något här innan vi ska till BVC imorgon men annars så skriver jag när vi kommer hem så ni får veta hur det har gått , vi ska dit 11.45 . aja , vi hörs imorgon då ! :) GOD NATT !

all my love

Kläder

publicerat i Allmänt;
kollat runt lite på kläder till vår lilla pojke fast han borde inte få mer kläder han har så himla mycket men jag känner att jag är beroende för att köpa något . hittade en vit kofta från H&M och sedan en cardigan från Lindex tyckte dom var väldigt söta :) eller hur ?


        

hemma igen

publicerat i Allmänt;

är hemma nu i lägenheten sitter här med världens huvudvärk börjar bli en vana nu faktiskt & ska snart göra mig en fruktsallad eftersom jag inte hann göra det hemma hos mamma & pappa har vart hos dom sen i torsdag väldigt skönt att få vara ute på landet & inte bry sig om något bara vara liksom.
imorgon är det dags för BVC så ska se vad plutten väger & hur lång han är nu , väger mer de gör han garanterat för idag när jag var ute & gick så hade jag honom i bärselen & jag tyckte nästan att han var tung :P haha ! tung hur kan man säga att han är det ? han är ju så liten plutt :) imorgon så ska jag också med pappa & träna på något gym som han tränar på eller jag tror att jag ska göra det iaf får se hur jag mår i halsen & så. tänkte sätta mig på en träningscykel & träna lite.  jag sätter in mer bilder på wiggo på onsdag för då hade jag tänkt åka ut till mamma & pappa igen för nattis ska till oss & rida & det får man ju bara inte missa , haha ! ;)


någon frågade mig om jag hade hoppat av skolan eller vad jag hade gjort eftersom hon / han tänkte på bebisen skull.  & svaret blir ; - ja , jag har hoppat av eller inte hoppat av utan tagit en sabbats år så ska tillbaka nästa år i oktober så där har du svaret :)

söndag !

publicerat i Allmänt;

Somna kl 22 igår kväll & gick upp 4 för då var det dags för Wiggo att äta , sen somna vi om vakna kl 8 igen & då var det matdags igen . sen efter det så fick han gå & lägga sig i mormor & morfars säng bredvid dom för jag ville sova lite. så jag vakna kl 12 idag , skönt som tusan :) har precis ätit frukost & wiggo har också ätit & nu spyr han hej vilt här så har bytt om 2 gånger på honom, lillskit !  ska snart gå & ta på mig lite mer kläder sen ta på mig bärselen & gå en út en sväng med honom ingen idé att man tar ut vagnen för de blir för ruskigt på vägarna här.  sen hade jag tänk göra mig en fruktsallad , jag ÄLSKAR det ! äter det istället för godis eller försöker iaf .  :) sen så ska jag nog lägga mig ner & kolla på en film , mår inte sådär värst bra !  imorgon är det dags för BVC igen får se hur mycket han växt denna gång.  hörs av senare !

kväller

publicerat i Allmänt;

nu har vi besök utav våra grannar här hemma i ärla dom har vart in till stan & köpt pizza men jag hoppade över den & tog mig lite fruktsallad istället måste tänka på vikten + att jag inte var hungrig. har precis kollat klart på svensson svensson men nu så ska jag kolla klart på deal or no deal eller vad det heter.  vi kan höras senare :)

Rosa

publicerat i Allmänt;
                                                        image374

Naglarna blev tillslut rosa :)

inga ord.

publicerat i Allmänt;

jag vet inte vad jag ska säga , men jag orkar inte med allt skit från dig längre. bara för att du blir stressad eller inte lyssnar från första början & gör fel så blir du arg på mig & så blir man kallad för idiot . när blir de ett slut ? jag mår piss, piss bara jag tänker tanken! jag nämner inga namn men du vet vem du är.

Wiggo Pettersson <3

publicerat i Allmänt;
här har ni lilla Wiggo & nu så får ni se hur han såg ut på halloween festen , han var ju Tiger ;D  , söt va ?

       

eftermiddag

publicerat i Allmänt;
har precis vart & tänt ljus på farfars grav , vi saknar & tänker på dig <3

snart så ska vi äta & sen så ska jag måla mina naglar haha sagt det typ 100 gånger nu men har aldrig hunnit , precis när jag började måla naglarna så började Wiggo skrika & så kollade jag på klockan & såg att det var matdags igen så sprang fort som fan in på toan tog bort all nagellack eftersom de inte hade torkat än & så fick han äta i lugn & ro. så jag ska väl snart sätta mig ner & måla om dom igen. ikväll så ska vi äta GOD mat & så har vi köpt lite godis & chips som vi ska äta till Svensson Svensson ikväll , jag älskar det programmet . nån mer som kollar på det?  :)

Lördag

publicerat i Allmänt;
jaså då var det lördag men jag tycker det känns som det är söndag idag bara för att mamma var ledig hela dagen igår. Vakna runt 10 skönt! & nu så ska jag snart  ta & måla naglarna har inte hunnit gjort det än.
idag så ska jag bara ta de lugnt & försöka bli frisk ska väl ta & gå ut & gå också måste göra det så jag får lite friskluft . Wiggo är jättemycket vaken nu & jag tycker det är så roligt för förut så åt han & sen somna direkt igen men nu kan han vara vaken några timmar ;D  men nu ska jag måla naglarna sen så ska jag gå & ta hand om min lilla plutt han ligger hos sin pappa nu :)

Äntligen!

publicerat i Allmänt;
ja säger verkligen ÄNTLIGEN att Sam åkte ut idag , fan han borde ha åkt för länge sen.

T kom hem med Wiggo precis innan idol började & såklart så glömde han skötväskan hemma hos honom med kameran i så jag får väl lägga in bilderna på Wiggo direkt när vi hämtat sakerna så får ni se hans Tiger dräkt .

nu sitter jag & skrattar för mig själv för jag hörde bara en dunns nyss & så gick jag & kolla vad det var för något & där låg T på golvet han halkade på mattan, HAHAHA! jag kan inte sluta skratta sitter här för mig själv.

ska sova , god natt !

fasen

publicerat i Allmänt;
Fyfan säger jag bara , gud vad jag hållt på med att få till en någelunda bra bild där uppe . men shit vad dåligt det blev! aja, det får vara såhär så länge :)

:(

publicerat i Allmänt;
nu åkte precis T & Wiggo på halloween fest hemma hos T´s föräldrar, jag hoppas verkligen att allt går bra . saknar min bebis redan :( men dom skulle bara vara där ett litet tag. Wiggo ska vara utklädd till Tiger i nalle puh han har en sån dräkt. T lova & ta bilder så jag kan visa er hur han såg ut när han kommer hem igen. :) håll utkik då om ni vill se Wiggo som tiger ;) haha han kommer vara SÅ SÖT . fast det är han ju alltid.  nej nu så ska jag gå & lägga mig & försöka bli frisk , typiskt & bli sjuk just nu hade ju sett framemot att åka på festen & jag skulle klä ut mig till mig själv jag passar bäst så . ;) haha!

Brännskadad

publicerat i Allmänt;
ja nu har jag en brännskadad tumme på min hand , haha! kokade the vattten i morse & sen  när jag skulle hälla över det i koppen så hällde jag utanför , smart va? alltid jag & det gjorde så jäkla ont . fyfarao!
halsen gör fortfarande ont & jag är väldigt hängig & frusen har lite feber men inte så mycket men de känns som man har mer. nu ligger wiggo & sover i sin vagn utanför mamma är ute med honom & hon fixar blommorna så hon håller ett öga på honom :P ..
nej, jag ska nu ta & måla mina naglar igen för 10000 gången på 2 veckor det sitter ju för tusan inte fast !  

Promenad hemma hos mamma & pappa

publicerat i Allmänt;
nu så har jag,  t & sigge vart ute & gått sen när vi kom tillbaka blev det lite fotografering,
på min stuga , på sjön & på  min hund & tobbe sen blev det en bild på mig & den blev ju inte bra direkt för jag fastnar aldrig på bild :P haha! så här ser det iaf ut hemma hos mig i ärla.

               

God förmiddag!

publicerat i Allmänt;

vakna kl 9 idag sen så åt vi frukost & sen så har vi duschat & nu så funderar jag på att gå ut & gå en sväng för att få lite friskluft , mår fortfarande dåligt men tänkte att de kan va skönt att komma ut en sväng i landsluften som farmor brukar säga :P .. Wiggo ska få ligga i vagnen utanför så han också får friskluft eftersom dom precis har fixat vägen här hemma så är de väldigt guppligt med massa grus & stenar så vill inte gå då så han blir helt omskakad stackarn . just de min kusin skulle ju komma ut idag men de blir inte eftersom att de också var sjuka & de va väl bra de eller inte att dom är sjuka men jag tänkte på eftersom jag inte heller mår så bra.
nej nu ska jag ta på mig & ta mig ett glas med C-vitamin & hoppas på att de blir bättre. & ska väl ta lite bilder också. ikväll är det idol också måste se! ;D

hörs sen!

sjuk

publicerat i Allmänt;
mår fortfarande dåligt men jag får väl se hur det blir under natten & wiggo är nu lite bökig men jag tror de är hans magknipar som får honom att må som han gör om man nu kan säga så. + att jag ätit köttbullar med lök i & det är väl inte det bästa kom jag på efteråt ? SMART! ibland blir jag riktigt trött på mig själv faktiskt !
nej jag ska faktiskt gå & lägga mig så det här blir mitt sista inlägg för dagen & imorgon ska vi få besök utav min kusin & hennes mor. de ska komma ut hit till mamma & pappa eftersom vi är där nu.  blev ingen hoppträning för mig jag orkade inte följa med fast det är väl ganska uppenbart. nej , nu måste jag lägga mig & hoppas på att jag mår bättre imorgon som sagt. God natt !

all my love

fruktsallad

publicerat i Allmänt;
              image337

Nu har jag precis ätit upp min fruktsallad som jag gjorde ;D
Banan
Äpple
Apelsin
Päron

Lägenheten

publicerat i Allmänt;
så nu så ska ni få se lite utav våran lägenhet. dom två första bilderna är på vardagsrummet & de andra två är på sovrummet & sedan kommer hallen eller de är ju iofs bara på skötbordet men de står i hallen precis utanför toaletten, tycker inte om tapeterna alls i hallen ska fråga mamma & pappa om vi får fixa nya nån gång i framtiden :P haha ! & sen köket . liten lägenhet men den duger skitbra åt oss ;D

            

Städat

publicerat i Allmänt;
ja, nu har man städat hela lägenheten eller iaf dammsugit & plockat undan lite & jag känner mig riktigt duktig ;D T ska snart åka & handla lite så vi kan äta köttbullar & potatis med nån sås av nåt slag det är T som ska göra det får se hur det smakar det är säkert jätte gott (a)
håller på & tvättar för fullt nu så jag slipper göra det på några dagar  skulle vara riktigt skönt & få slippa det.
efter vi har ätit så ska vi åka ut till mamma & pappa antagligen så sover vi över där eftersom mamma är ledig imorgon & halva dagen idag så ska jag umgås med henne & resten av familjen.  halsen har blivit värre & jag tror jag har ett litet spår av feber vi får väl se , skönt & vara hemma hos mamma då för då kan dom ta hand om mig (a) . haha !  jag hoppas iaf inte att jag blir super duper sjuk för det orkar jag inte.  aja , nu ska jag lägga mig i soffan & vila ett tag för snart så vaknar väl wiggo också. just mamma skulle komma med vår matta sen den har vart inne på kemtvätt.

ha en bra dag !

Torsdag

publicerat i Allmänt;



image329


jag vill först börja med att säga grattis åt våran lilla kille som blir en månad idag ;D <3

sa jag inte igår att jag skulle ta en låång sovmorgon? psst , glöm det ! vakna kl halv 9 av att Wiggo var hungrig han åt mat & sen kunde jag inte somna om. gick upp gjorde mig lite the & satt mig framför TVn. känner att jag inte riktigt mår 100 % bra , ont i halsen & lite hängig i kroppen , usch hoppas jag inte blir sjuk nu när jag vart frisk så länge. wiggo har precis somnat bredvid sin pappa i sängen han har haft lite ont i magen & har inte kunnat somna men nu slockna han så jag passar på att skriva några rader här . idag så skulle mamma ta ledig halva dagen så vi kan umgås lite & imorgon skulle hon också ta ledigt & det tycker jag hon är värd ! får väl se vad som händer idag , tänkte ju har en "träningsdag" men det blir väl inte så nu eftersom jag inte mår så bra & jag vill inte göra det värre genom att anstränga mig. just det ikväll är det hoppträning igen ska väl åka dit & titta kanske bror på om det är kallt eller inte.  nej men vi får väl se vart dagen bär av helt enkelt . & jag hoppas ni får en bra dag :)