allt möjligt

publicerat i Allmänt;
God kväll alla ;D  nu har jag inte uppdaterat på ett tag men vi har vart hos Ts mormor & ätit sen så åkte vi till Ts föräldrar så har vart där ikväll, skulle ha gått ut & gått med Ts syster Felicia men det blev så pass sent & T ville hem för att han inte vart hemma på ett tag sa han så det får bli nästa gång. Nu sitter vi här & jag mår lite dålig men jag hoppas att de går över snart, ska be mamma ringa doktorn också så jag kan gå & kolla upp min hals som jag haft ont i , i typ två veckor snart & de brukar alltid gå över men ack nej! Imorgon så ska vi till BVC igen kl 14 så får vi se igen hur mycket han väger. Ska träffa Nattis ( kusins tjej ) också på förmiddagen & gå ut & gå en sväng vi tyckte att vi skulle behöva det istället för att våra rumpor växer fast här inne i sofforna, ska ringa min syster också & fråga ifall hon vill komma hit & gå med oss men de bror väl på om hon mår bra eller ej. Ska kanske träffa Martina också på eftermiddagen om hon kan komma in till stan på något sätt , skulle vara underbart kul & få träffa dig gumman I miss you a lot !
Ska lägga in resten av bilderna imorgon också som jag tog idag men kameran dog ju så håller på att ladda batterit & de tar typ 1000 år för kameran är väl inte den nyaste heller ;)
Vad kul att ni som kommenterar tycker om min blogg det är riktigt roligt & höra & det gör det roligare att skriva också fast jag vart lite dålig på att uppdatera men men inte lätt att hinna när man har ett barn att ta hand om , inte sant?
Nu ska jag lägga mig i soffan & krypa under en filt & sätta på lite thé kanske ? Kanske skriver mer senare om jag inte somnar , men annars så hörs vi såklart imorgon & så får ni reda på hur mycket killen har växt :)

I like you guys!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av karolina:

jo det är svårt att få tid till annat när man har en liten bebis :D

2:a kommentar, skriven , av Johanna:

Jo bea, det är inte lätt att hitta tid när man har en liten :)

Kommentera inlägget här :