Babygym

publicerat i Allmänt;

Idag när mamma kom hem så hade hon köpte ett babygym åt lilla Wiggo , så vi la honom under där & gud vad han kollade & vifftade med armarna hit & dit såg så himla gulligt ut. Har inte tagit några nya bilder för kameran är urladdad & jag måste ladda den men laddaren till batterierna ligger i lägenheten hemma men jag får ta med mig den imorgon.
Imorgon är det dags för BVC kl 16 så får vi se hur han gått upp osv. Men mat får han i sig iallafall för idag när jag pumpade så kom de ut ca150 ml så jag är ju värsta kossan , haha ! Och så ska jag rida på förmiddagen imorgon ska fråga om jag får låna min systers kamera så kan jag ta lite bilder med den istället medans den andra laddar.

Nu så ligger Wiggo & sover han va jättetrött lilla gubben & de är ju bra att han sover för snart så är det dags för oss att äta mat det blir Ungspannkaka , MUMSI ! & så såg jag Knäck i en tidning & herregud va gott de såg ut så nu sitter jag typ & dreglar över dom där bilderna , haha. knäpp! Nej nu ska jag gå & fixa lite sen ska jag hjälpa mamma & städa + lite annat . Vi kanske hörs senare , skit dålig uppdatering jag vet har också märkt att bloggen blivit lite tråkig men men jag skriver om det som faller mig in & om de inte duger så gör de väl inte det .. :P

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sanna:

Jag tycker inte din blogg är tråkig. Jag längtar tills du skriver nya "bloggar" hela tiden! Förstår hur du kände det med ridningen. Det är verkligen härligt att rida!

2:a kommentar, skriven , av emmape:

tycker din blogg är KANON! kram

Kommentera inlägget här :