God morgon torsdag idag!

publicerat i Allmänt;

Vakna vid halv 9, Wiggo skulle äta & sen så kunde jag inte somna om. Idag så åker vi till Ikea kl 13 så ni vet varför jag inte skriver på ett tag ;D Men när jag kommer hem så skriver jag några rader & berättar vad jag köpt om jag köpt något såklart men det tror jag nog , iallafall nåt .
Ikväll är det hoppträning & vi funderar på att åka ut till mamma & pappa ikväll för jag vill följa med & kolla på träningen , om jag gör det så antar jag att vi stannar kvar också eftersom man alltid kommer hem så jäkla sent på kvällarna & jag tror T skulle till skolan imorgon så de skulle vara skönt & vara på landet då speciellt när Bella är hemma så jag får lite sällskap. Men jag ska väl ringa & fråga hur hon mår också eftersom hon vart lite hängig , jag tror jag har smittat henne sen jag var sjuk :P dumma mig!
Sen så hade jag tänkt försöka komma igång med matten igen jag har ju kvar boken hemma eftersom jag ville räkna några tal så inte min hjärna slutar fungera helt & jag kan göra klart matte A nu om jag vill så slipper jag ha matte när jag början skolan igen , det är ju toppen! mindre timmar i skolan ;D
Men nu ska jag gå & ta mig en C-vitamin ;D

vad ska ni göra idag?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Melinda:

Jag har jobbat idag :) precis hemkommen.

2:a kommentar, skriven , av Elin:

hitta du något kul på ikea då? =)

Kommentera inlägget här :