God morgon

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Vaknade kl 10 idag & så gick jag direkt & kollade på Våra Bäst år , så himla löjligt program men man fastnar i det när man måste se vem som mördar alla . haha!  Mår inge vidare ont i halsen & i morse hade jag lite feber också men jag tog en tablett så jag får se hur jag mår när den släpper sen.  Idag så ska jag bara ta det lugnt orkar inte göra så mycket faktiskt , kanske ska ta en promenad ?
Wiggo ligger & sover nu han var vaken från kl halv 5 till 6-7 ( ont i magen ) . Stackarn ! Jag ger honom minifomdropparna men jag tycker faktiskt inte att dom fungerar men jag hoppas att det blir bättre snart.
Läste nyss på Jonnas blogg att vattnet hade gått så nu antar jag att hon är på förlossningen :O shit , tänker på dig & lycka till nu. Wiggo hoppas på att han får en kompis snart :)
Nu så ska jag ta mig en kopp the sen hoppa in i duschen & sedan måla naglarna .



Jag har aldrig vart med om någon värre människa än dig som bara klagar & klagar på att jag aldrig gör något och att allt bara är mitt fel för du verkar ju vara perfekt enligt dig som aldrig gör något fel , som aldrig klagar . Men jag ska säga dig du är inte perfekt , ingen kan vara perfekt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Josephine:

Hej,vet du om Jonna fått lillkillen??

2:a kommentar, skriven , av Annie:

Kikar förbi, fin blogg du har! Trevlig helg :)

3:e kommentar, skriven , av Lina Berggren:

VÅRA BÄSTA ÅR ÄR SÅ BRAAA !
sjuukt =)

Kommentera inlägget här :