illa ...

publicerat i Allmänt;

Nu så sitter man här igen & mår inge vidare har ont i huvudet som inte är något ovanligt nu för tiden men det är verkligen inte roligt att ha det. Sen så mår jag illa & jag gjorde en liten olycka inne på toan, jag tror ni förstår & jag undrar om det är för maten jag åt idag. Men jag ringde till mamma & frågade ifall hon mådde dåligt för hon har ätit samma mat men det gjorde hon inte, vi får väl hoppas att det inte är magsjukan som kommit hem till oss.

Nu så åkte T precis för att hämta sin kompis som ska hit & kolla lite på Wiggo igen, han ville väl se ifall han blivit större sen sist & det tror jag verkligen att han kommer tycka eftersom Wiggo bara var 2 veckor när han var här första gången. Aja ... imorgon så ska jag väl åka & lämna in mina byxor , dom jag köpte på JC . Dom var för långa när jag köpte dom & sen så sydde dom upp dom men jag tycker fortfarande att dom är för långa så ska be dom sy upp dom lite till om det går. Ska också köpa örhängerna som jag sett på Glitter tycker dom är skit fina :)
Har också vart ute efter ett par ljusgrå strumpbyxor men inte fasen har man hittat några , har verkligen letat överallt.  aja , har märkt att det blivit väldigt långa inlägg idag . hehe !

Jag har inte riktigt bestämt om det blir någon lugg eller inte , jag får väl se :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av j:

nej jag hittar inte heller några strumpbyxor.

Kommentera inlägget här :