jag tror

publicerat i Allmänt;
att Wiggo har en liten smula utav kolik eller något liknande , han verkar ha super ont i magen & skriker mesta dels av tiden men han får minifom droppar igen & jag hoppas att det hjälper lite allafall dels för hans skull & min så vi båda får vila ut. Han har i stort sätt vart vaken hela dagen från kl 10 imorse tills nu , han har kanske somnat i 20 min om han ligger på ens bröst & sen så fort man lägger ner honom i sängen så börjar han skrika igen. Och jag tror att han tycker att det är skönt att ligga på bröstet eftersom han ligger på magen då men eftersom han inte får sova på mage ( enligt BVC ) så lägger jag ner honom så han ligger på rygg & då vaknar han direkt. Natten till idag var ju inte heler rolig direkt så jag hoppas verkligen att han sover den här natten så han får sova ut lite tycker så synd om honom.

Min syster är ute på krogen hennes kompis lillasyster fyller år så hon skulle ut med dom så Tobbe ska hämta henne istan i natt kl 2 ungefär tror jag hon sa. VI får väl helt enkelt vänta & se om hon ringer tidigare eller hur det blir , jag ska iallafall försöka sova nu ska se om man får någon sömn eller hur det blir ..

God natt !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emma:

Jag och mina syskon har alltid sovit på mage ända sen vi var minis och vi lever + att mina kompisars barn sover på mage. Så det är inge farligt om Wiggo sover på mage!

2:a kommentar, skriven , av Barnmorskan:

tur för er, alla spädbarn rekommenderas att ligga på rygg eftersom spädbarnsdöd risken minskar avsevärt enligt studier om rygg läge används så använd ingen propaganda för saker du inte kan

3:e kommentar, skriven , av Annelie:

Hejsan. Älskar din blogg. Har en liten fråga bara.

Hur har ditt och T's förhållande blivit nu när ni fått wiggo? Har ni tid till varandra och så? Så man inte glömmer bort sin partner och bara tänker på barnet?

4:e kommentar, skriven , av Bea:

Annelie ; - Det är bra fast som sagt man har ju inte lika mycket tid till varandra men glömmer bort honom de gör jag absolut inte. :)

Kommentera inlägget här :