Svar :

publicerat i Allmänt;
Postat av: anonym

Hur är det mellan dig och T nu när wiggo kommit? och känner ni nte lite att det skulle vara bättre om wiggo sov i en säng bredvid så ni fick lite tid för varan med. Ni kan ju lätt glida isär..?

Svar : Det är bara bra mellan oss & vi tycker det är skitmysigt med en liten familj , vi är lyckliga :) & visst har vi glidit isär en aning men så är det ju när man får en liten plutt till i sina liv & det visste vi nästan att de skulle hända. Jo, klart det är bättre om han sover i sin säng men vi tycker det är så mysigt när alla 3 ligger & gosar i sängen :)



Det var tammefan inte många som undra över något märker jag & inte ställer några frågor , men nu är det över & eran chans också . Vad bra att ni verkar tycka att allt är glasklart ;)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av .:

Men lilla Bea, du är väl ingen expert på barnfrågor?

2:a kommentar, skriven , av Eva:

Alla kanske inte läser din blogg exakt den tiden, därför kanske du inte fick så många frågor. :P Men jag har i alla fall en fråga som jag har ställt tidigare som du inte har svarat på. Hur klarar ni er ekonomiskt? Ingen av er jobbar ju, sen har ni ju Wiggo också. Lever ni på bidrag?

3:e kommentar, skriven , av Marita:

Jag har också en fråga.. Hur länge har du och T varit tillsammans? Hur vill du göra i framtiden med jobb, utbildning & syskon.. Vill ni vänta länge med ett till barn, då har ju wiggo ingen nytta om de inte är i någorlunda jämn ålder. Om du ska kunna leka med varandra och såå..

Hur bor ni? 3:a? Hur många kvadrat? Vad kostar hyran? Har ni körkort? Hur gammal är T?

Kram

4:e kommentar, skriven , av Bea:

. ; - vem har sagt att du måste ställa barnfrågor? :/ Jag undra bara om det var någon som undra något så får dom fråga jag sa inget om barnfrågor lilladu!

5:e kommentar, skriven , av Bea:

Eva : - Vi klarar oss jättebra ekonimiskt. Föräldrar penning , Ts studielån & hjälp av föräldrar. Det kan inte bli bätttre.

Marita ; - I ca ; 2 år . Jag ska såklart gå ut skolan först & sen så ska jag skaffa mig ett jobb inom vården. Klart han ska få nå syskon nån gång i framtiden men inget vi pratar om ni direkt. & vad spelar de för roll med ålder? jag vet många som inte är så jämnlika & kan vara med varandra bra ivilket fall. Vi bor i en 2a som min mamma & pappa har fixat åt oss ( de äger huset ). Hyran betalar mamma&pappa + att vi får bostadsbidrag. Ja, T har körkort & han är 19 år.

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

Asså snälla Bea, du kan inte bli sur över att folk inte frågar saker och ting. Du skriver dina inlägg vid elva tiden och vi andra går i skolan vid den tiden. Du kan inte begära att folk ska sätta sig vid datorn i skolan bara för att läsa din blogg och kommentera eller hur? Vi kan inte rå för att det blev ensamt för din del när du skaffade barn, det är inget du kan ge oss skit för. Alla kanske inte vill skaffa barn i din ålder, acceptera att vi går i skolan.

7:e kommentar, skriven , av Bea:

hahahaha, vem har sagt något om att vara sur?

8:e kommentar, skriven , av Anonym:

detta är verkligen ingen elak fråga, hoppas du inte tar det sånt, men hur känns det att behöva typ "leva på andra" och inte klara sig själv fastän man har barn och familj, känns inte det jobbigt? Att inte kunna klara sig själv liksom? Borde inte din pojkvän kunna ta extra jobb eller något så ni iaf kunnat betala hyran själv? Det verkar såklart jätte bekvämt åså å ni verkar ha skit bra förräldrar:) Bara en fråga hoppas du inte tar illa upp ,läser din blogg varje dag och wiggo är så söt:)

9:e kommentar, skriven , av Sandra:

Va fan lönt att skriva till henne om ni ska vara elaka..om ni inte har något vettigt o skriva..SKRIV inte alls då!

Kommentera inlägget här :