Tjabba

publicerat i Allmänt;
Nu så har man ätit god mat , fläskfilé , potatis & sås mums fillibabba ;D Och nu sitter jag med färg i huvudet , färgen är kastanj & jag har haft den förut så jag vet att de blir bra :) Imorgon är det måndag & Tobbe ska till skolan så jag ska vara här medans han är i skolan , kanske kan gå upp till stallet & pyssla lite , Wiggo följer såklart med han brukar ligga i vagnen utanför stallet . Han är så snäll så & imorgon så blir han hela 7 veckor tiden går snabbt när man har roligt :) Imorgon så kommer Tobbes lillasyster hit också hon ska rida med mig & sen på kvällen så ska vi titta på film med Adde & Nattis tror vi . Jag får berätta mer imorgon om vad vi ska göra . Just det igår så beställde jag ett par gråa ridbyxor & ett par nya ridskor från Börjes så nu sitter jag här & väntar på att sakerna ska komma , jag beställde tillsammans med Nattis som köpte likadana ridbyxor & så tror jag att de var något mer också men jag minns inte minnet är kort förstår ni ;)
Nu ska jag snart gå & ta bort färgen , vi kanske hörs senare!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av G-farmor G-farfar:

Härliga Wiggo , så jättekul o se honom så här hela tiden , blir bara rundare o rundare om kinderna ! Fin kille ni har ,Ge honom en puss från oss o Millie .Kram på er !!!

2:a kommentar, skriven , av Amanda:

Såg att du rider, så tänkte bara slänga in en rad om att du kanske vill köpa en av mina hästar som ja har till salu :P hehe

sköt om dig!

3:e kommentar, skriven , av Bea:

vad har du för hästar? du får gärna skriva till mig på hotmail [email protected]

Kommentera inlägget här :