Tuna park

publicerat i Allmänt;
Har precis vart med mamma på tuna park för att sy upp mina jeans lite mera så nu hoppas jag på att dom blir bra. Köpte också en Bamsebody till Wiggo, nagellack ( rosa ) & en svart T-shirt tunika kan man väl kanske kalla det. Sen så åkte vi hem hann inte vara där så länge för mamma skulle hem & lite sånt , men vi tror nog att vi ska åka till STHLM nästa vecka någon gång sen så ska vi väl till Ikea någon dag också jag vill köpa thé koppar , lite tallrikar osv.
Kollade på tuna park idag efter rosa thé koppar men ack nej , hittade inga alls blev lite besviken. Det är så irriterande att man har bilden i huvudet om hur dom ska se ut & så finns som inte någonstans. Dom ska helst vara rosa med något svart fint mönster på det tycker jag är skitsnyggt ! Aja, jag får väl se om jag hittar något på Ikea men jag kollade på deras hemsida men där fanns det inget .
Men nu så ska jag gå & måla naglarna sen så ska jag gå & ta på mig lite myskläder, sen väcka Wiggo också för snart är det matdags ;D .. Ska till Adde & Nattis ikväll får se om jag hinner blogga innan annars så gör jag det när vi kommer hem eller imorgon får se hur trött jag är.

Hejdå !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av B:

såg dig och din mamma på DUKA idag :) /bea norrhammar

2:a kommentar, skriven , av elin:

åh, vad gulligt med en bamsebody. Måste vara jätte sött på wiggo! Kan du lägga ut någon bild på honom med den på sig, såsött! ? blev väldigt sugen på att köpa rosa the koppar jag med, får säga till om du hittar några ;) ta hand om er =)

Kommentera inlägget här :