god kväll igen

publicerat i Allmänt;

Hallå igen , har inte somnat än konstigt nog så är jag inte så jättetrött men ska försöka gå & lägga mig innan det är dags för matdags igen för wiggo. sen så hoppas jag verkligen att jag får sova inatt .
tänk så underbart det är att ha en liten plutt & att det går så bra förvånar mig, jag trodde att de skulle vara " tuffare " än det här. alla hade varnat mig om att jag kommer höra massa skrik på nätterna & hejsan hoppas ja allt var det nu var.  men jag är riktigt förvånad att det är så bra , wiggo skriker aldrig eller aldrig kan man ju inte säga för alla barn skriker men han gör det inte ofta direkt bara när han är hungrig eller har magknip då säger han till att han behöver hjälp men annars är han sån liten ängel :) fast man kanske inte ska säga för mycket ? haha!
jag är glad att jag kan visa alla människor som vart negativa till att jag skulle få barn i min tidiga ålder jag är så glad att få visa dom hur bra allt går & hur fint vi klarar det tillsammans.  jag hoppas ni sitter där nu med era långa trynen & har tappat hakan. för vi , jo vi klarar oss galant ;D
& jag tror nästan att många har blivit förvånade om hur bra de går för det är så många som skriver att vi verkar ha det så bra & att jag är en jättebra mamma osv. & jag håller med dom det gör jag verkligen .  jag vill bara berätta att jag är världens lyckligaste .

& jag skulle bli mer glad om jag fick lite mer kommentarer . (a) det är många som läser det ser jag men får bara 2-3 kommentarer , lite snålt tycker jag :P  haha ! i like you guys !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ekuriren-läsare:

När får vi se er i tidningen då (: ?

2:a kommentar, skriven , av B:

jadu , vi har totalt glömt bort att vi ska gå & fixa det det för de har nästan vart fullt upp hela tiden. men vi ska försöka göra det nästa vecka nån gång ;D

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

du verkar vara en helt fantastisk mamma :)

4:e kommentar, skriven , av J:

åh, blev helt glad av att läsa det här! :D klart att ni fixar det super!

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

DU verkar vara en så kanon bra mamma!, och som du skriver du verkar verkligen klara det hur bra som helst! :)

Kommentera inlägget här :