idol

publicerat i Allmänt;

ikväll så var vi hos tobbes familj åt kina mat & så kolla lite på idol fast jag hann inte kolla på alla eftersom jag satt & amma Wiggo i ett annat rum. men gud vad besviken jag blev att Patricia åkte ut , why ? ville ju hellre att Sam åkte är inte så förtjust i hans röst längre. Och jag håller ju såklart tummarna på att Marie stannar kvar i tävlingen & Kristoffer är ju grymt bra han också , hans röst är så speciell.  aja nog om Idol prat.

ja, jag vet att ni skulle tycka om att jag la in mer bilder men som sagt så går det inte på den här datorn eftersom den är så seg har bara mobilt bredband & skriva oftare var de nån som ville & jag försöker skriva så ofta jag kan men det är ju de att vi har haft fullt upp sen vi kom hem från BB folk har vart här & vi har vart borta osv. men försöker gör jag tro inte att jag glömmer bort :) nej nu ska jag gå & lägga mig så jag får sova lite innan det är mat time igen.
god natt på er underbara.

all my love

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av karolina:

klart är det är fullt upp med en bebis ju :p

2:a kommentar, skriven , av Caitlin:

E oxå besviken på att Patricia fick åka=( Borde va han gamlingen med plattat hår, haha. Vet ej va han heter??????

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

kul att läsa in blogg absolut! men det är klaart du inte ska sitta här inne o skriva jämt, jag menar du har ju ganska fullt upp och det är fulltförståligt. ditt barn o familj ska prioteras först, sen kan du komma in o uppdatera då å då om hur det går osv.

4:e kommentar, skriven , av Melinda:

klart att du inte har tid att sitta här nu :) du har ju en liten bebis att ta hand om! jag tyckte att sam skulle åka ut, usch, hatar hans röst.. va 100 på att han skulle åka ut, o när de sa patrizia blev jag jättebesviken..

5:e kommentar, skriven , av Lovisa:

Jag är verkligen avensjuk på eran lycka, ni verkar vara en jätte mysig och lycklig liten familj:) SKIT söt liten bebis, och han verkar vara så snäll! Jätte kul att läsa din blogg och om ditt liv :)

Kommentera inlägget här :