tankar

publicerat i Allmänt;
jag tyckte de räckte så bra med att hormonerna spökade som tusan när man var gravid men nu är det ju nästan värre :O . jag känner mig nedstämd & ledsen väldigt ofta helt utan anledning , kan börja gråta bara sådär utan att jag ens vet åt vad & bättre blir det inte när personer säger hur man ska ta hand om sitt barn eller hur man ska göra. jag vet att de kanske bara vill väl , men jag vill faktiskt inte höra de får en att känna sig så värdelös & då blir man ännu mer ledsen. jag älskar min lilla familj mest av allt & jag vet vad jag gör. <3
imorgon så ska vi hem till tobbes familj & hälsa på tror jag. jag hoppas att Wiggo sover mest för jag är inte den som tycker om att sitta & amma framför folk eller jag vet att jag kan gå in i ett rum men jag tycker ändå att de känns fel & så är jag , jag har en anledning till det också men inget jag sitter & berättar om här direkt. det känns bäst att vara hemma & mata honom , eller hemma i ärla de är ju liksom mina föräldrar. på lördag ska vi hem till mig & kolla fotboll om mamma , pappa & bella är friska ordentligt. jag HOPPAS verkligen det , för jag saknar dom så jäkla mycket när jag tänker på dom så fäller man ju en tår. <3  en liten mammagris är vad jag är .

nu ska jag hoppa in i duschen så jag är färdig duschad i håret tills imorgon så slipper jag tänka på det , wiggo har precis ätit så han sover nog i några timmar till nu & tobbe sitter & kollar på tv & tar hand om honom. aja , ni får ha det så fint :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av j:

det är mamman som känner barnet bäst och vet bäst hur man ska ta hand om sitt barn så du ska inte lyssna på dom som säger hur du ska ta hand om ditt barn om du inte vill. Du känner ditt barn bäst och vet bäst hur du ska ta hand om honom..

2:a kommentar, skriven , av Emm:

Lyssna inte på allt som folk säger. Dem känner inte dig och vet absolut inte vad som är bäst för dig och ditt barn, det vet bara du ju! Tycker ni verkar vara en jättesöt liten familj =)

3:e kommentar, skriven , av sanna janzon:

Jag håller verkligen med "emm" och "j" strunta bara i folks onödiga kommentarer om hur du ska göra. Jag tror på dig Bea och jag tror du är en jättebra och jättefin mamma!=)

4:e kommentar, skriven , av jonna:

sötnos, hoppas det blir bättre med dig. :) (L)

5:e kommentar, skriven , av Bea:

tack allihopa , vad söta ni är .

6:e kommentar, skriven , av sandra:

så söt den lilla är!! =)

7:e kommentar, skriven , av Lärarinnan:

Ni vet bäst - låt inga sätta sej på er!

Man kan ofta bli lite ledsen så här efter födseln, men det går över! Försök ta det lugnt alla 3!

8:e kommentar, skriven , av Anonym:

Bea, du e en svin bra mamma. Och alla
som säger nåt annat är bara att skita i. Lilla Wiggo har haft tur=) Ser fram emot att träffa både han och dig=)

9:e kommentar, skriven , av C:

Vet själv hur det känns att bara börja gråta sådär utan vidare. Gjorde själv det efter min förlossning, men man hade aldrig riktigt någon anledning till att börja gråta. Men det hör till mammarollen. ;) Allt blir ju så ovanligt när man helt plötsligt är 1 liten människa till i familjen. :) Du låter som en jätte bra mamma, tjejen! :) Strunta i vad andra säger om hur du ska ta hand om ditt barn. Det är bara DU som vet vad som är bäst för din lille kille! Stå på dig! Vet att det är svårt såhär i början av mammalivet, men det blir bättre.

Kommentera inlägget här :