God natt

publicerat i Allmänt;
jag tycker jag uppdaterar & uppdaterar hela tiden , men det känns inte som någon läser haha! :) men jag hoppas det för annars känns det som jag gör det i onödan , vill ju att ni ska ha nåt & läsa också.

just nu sitter jag & kollar på "  och så kom polly " med syster , filmen är jättebra! 
känner att ögonen börjar hänga lite & jag måste ju tänka på att jag ska upp tidigt imorgon för nu är det ännu en ny vecka i skolan & sista veckan också,  tack & lov . sen ska jag bara vila upp mig tills det är dags, hoppas snart för nu har jag väntat & väntat hur länge som helst & man känner sig som en elefant men jag vet att jag kommer sakna magen sen när den försvinner :/
dags för barnmorskan imorgon också , får se vad hon säger den här gången sen blir det nog inte så många mer besök hos henne , kanske sista gången imorgon innan förlossningen, vem vet ? man kan ju alltid hoppas ;D aja , jag skriver mer imorgon så får ni veta hur det gick & allt. 

all my love  

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Jag läser jämt, och det är jätteroligt. Sluta inte skriv!=)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

ja läser också hela tiden så sluta absolut inte att skriva! :)

3:e kommentar, skriven , av Elin:

jag läser också hela tiden, så du får inte sluta skriva! =)

4:e kommentar, skriven , av Amanda:

Jag har din blogg som första sida jag kollar när jag sitter vid internet och är hur roligt som helst att följa dig som ung mamma:D Sluta INTE skriva:)

Kommentera inlägget här :