torsdag 16'

publicerat i Allmänt;
idag vakna jag vid 07.05 hoppa direkt in i duschen & sen fixat mig nu sitter jag här & ska snart äta frukost börjar kl. 10.00 idag så skönt med sovmorgon :)
idag så händer det väl inte så jättemycket , en tjej ska komma & hämta kattsakerna & sedan bär det väl hemmåt & plugga det sista som jag har att göra, tror jag bara går den här veckan&nästan vecka sen får det vara nog med skolan måste hinna vila upp mig också.
jag är så duktig att jag kom ihåg att ladda kameran över natten så den följer med mig till skolan idag så får se om jag kan ta några bilder som jag kan lägga upp här senare under dagen.

& ännu en massa tack till er som kommer med förslag & jag gillar massor av namnen som ni skrev nu blev det nästan svårt att välja ist . kul att ni gillar & läsa bloggen  & jag älskar när ni skriver så fina kommentarer. det är ju NI som gör mig glad :)
nu måste jag kila & äta sen ska jag försöka väcka älsk han ligger & sover just nu , han är min chaffis idag ;)
ha en underbar dag!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maja:

Hej tjejen, så glad att jag hittade din blogg! Allt verkar vara bra med dig, hoppas du får din efterlängtade snart! Ett önskemål bara, lägg upp fler bilder på dig, du är så fin :) Kramar

2:a kommentar, skriven , av Melinda:

Du sa att du ville ha exempel på ovanliga & fina namn :) här kommer några ! ;D
Joline, Tess, Nicole, Nadja, Alicia, Maja, Moa, Tindra, Novalie, Pauline, Molly, Natasha, Anabelle, Engla, Tyra, Bianca, Jemina, Jamilia, Lindsay, Amina, Anton, Oliver, Simon, Joshua, Samuel, Colin.
Mkt lättare att komma på fina tjejnamn, killnamn är så svåra :P

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Ovanliga? Inte riktigt. Tess, Nicole, Nadja, Maja, Moa, Tindra, Anton, oliver, Simon är bara vanliga namn. Jättefina i alla fall, men vanliga

4:e kommentar, skriven , av rebecka.:

POJKAR - LIAM, ADAM, ALBIN,
FLICKOR - ADINA, TINDRA, LOWE,
Beatrice, du får inte glömma att messa mig när bebben har kommit , :) Vi ses gullet .. Hör av dig så vi får ta och ses snart.. PUSS! LOVE

5:e kommentar, skriven , av Elin:

Pojknamn: Theoror, Algot
Flicknamn: Vendela, Elicia
De tycker jag är fina lite udda namn..
Jag håller med, lägg ut fler bilder på dig,
det är så gulligt att vara gravid, man blir avis!

6:e kommentar, skriven , av riibecca:

Favorit pojknamn: Leon
Flicknamn: Elenie (mitt mellan namn) :D
Lycka till med allting Beatrice det kommer gå fin ska du se!!

Kommentera inlägget här :