torsdag 23'

publicerat i Allmänt;
dagen började med att jag vakna halv 6 & hade så ont i insidan av låren ungefär som man stäckt sig & så kom värken i ryggen. jag gick upp tog en varmt lååång dusch & sedan fixade jag mig. var hos barnmorskan idag & var där i säkert en timme, vi prata om vad jag ville ha för smärtlindring & skickade iväg min önskan till förlossningen. & jag har bestämt mig för lustgas & akupunktur sen om det blir allt förjävligt så tog jag EDA ( "epidural" ) samma sak som ryggmärgsbedövning.. sen sa jag att jag hade så ont i insidan av låren & då sa hon att det var för att lilla bebis trycker på & att det är en signal på att det snart är dags & föda. OMG tänkte jag snacka om att jag blev livrädd så jag har gått runt & tänkt på det hela dagen i skolan att bebis kan ju faktiskt komma när som helst.
iallafall så har jag vart i skolan & inget "hemskt" hände , tack&lov :) fick sluta 45 min tidigare så mamma hämta mig & skjutsa mig till lägenheten för jag har så ont & orkar verkligen inte gå . sitter nu & väntar på att tobbe ska komma hem , sen ska vi (?) åka hem till mig eller jag vet inte om tobbe ska med men jag ska iaf hem för jag tror de blir klippning idag & så känns det lite säkrare att vara hemma nu när vi inte har nån bil den är ju på lagning.

nu ska jag kila , skriver mer sen :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Syster:

Bea, du får se till o knipa igen så bebisen inte kommer förrns jag är hemma från London=P Löv U! Puss

2:a kommentar, skriven , av jonna:

men åh, vad spännande ! :D

3:e kommentar, skriven , av marielle:

akupunktur funkade inte för mej, men det är olika för alla :) men ryggmärgsbedövingen va helt underbar, somnade mellan värkarna och det gjorde inte alls lika ont :) lycka till !! :)

Kommentera inlägget här :