Finaste av alla. <3 & hej då !

publicerat i Allmänt;
  image1409

image1410

image1411

Här har ni lite att kolla på under tiden vi är i Spanien. Jag hoppas att ni tittar in lite då & då här på bloggen , vet dock inte om jag kommer ha någon tillgång till dator men jag lovar att uppdatera så fort jag kommer hem igen. Kameran följer med från första början av resan på flygplanet & allt ;D  . Vet dock inte om jag kommer ta några bilder där eftersom jag är livrädd så kommer jag väl sitta på helspänn. Men vi ska njuta jag lovar :) Hoppas ni har det jättejättebra här hemma så hörs vi igen när jag kommer hem ( på fredag nästa vecka ) .  Åker ju imorgon men jag tror inte att jag kommer hinna blogga något för det är så mycket som ska fixas .
HEJ DÅ SVERIGE!

puss&kram , all my love <3

Mätt

publicerat i Allmänt;
Har ätt mat precis & jag är verkligen hur mätt som helst . Åt potatis , fläskfilé & sås mumsigt ;D Nu så har jag precis målat mina naglar med det nya nagellacket från Depend ( rosa nr 123 ) :)
Snodde en bild på BlondinBella , jag såg att hon också hade likadant nagellack men jag klippte ut bilden lite ;D esch, vem bryr sig! men den här färgen är det iallafall & den är riktigt läcker .
 

image1407


30 april - valborg .

publicerat i Allmänt;
Jaha idag är det då Valborg & jag är hemma & packar inför resan imorgon, jag kanske hinner slänga in ett inlägg innan får se. Men idag så har jag vart hos doktorn fick medicin & sen så åkte jag direkt till Örebro för att hämta min syster . Wiggo var med mamma på stan så länge.
Sen så har det bara vart i fullgång jag har tagit några bilder på Wiggo som jag tänkte slänga in i kväll. OCHJA jag har världens resfeber det kan jag verkligen få be att tala om , min resväska är iallafall packad & jag är ny duschad också så nu försöker jag att varva ner lite men usch så nervös jag är!

men men, vad ska ni göra ikväll då ?


Fråga .

Lina .

Heej jag tänkte om du kanske visste svaret på min fråg a eftersom du brukar fixa håret och så :D det är så att jag färgat med "golden pralin 7.3" och nu vill jag ha ljust hår igen. Hur gör jag för att inte få det grönt eller nått :D någon sa jag först skulle bleka det, men vart får man tag i blekningsmedel, och om jag bleker ska jag ha i en blond färg efteråt? :)

Svar ; - Hejsan , jag är ju ingen expert på det här men man kan nog aldrig garantera att håret inte blir grön men jag skulle nog starta med att bleka slingor (  i mössa ) det finns ju att köpa i affären & se om slingorna blir gröna . Om inte så kan man nog bleka hela håret.  Men starta med slingor först & se !

god natt.

publicerat i Allmänt;
Har inte haft tid till att blogga direkt när jag kom hem gick jag upp till stallet & red sen ner åt mat & sen till stallet igen eftersom vi har kört iväg vår ena häst nu till tjejen som ska ta hand om henne när vi är i Spanien . Vi åker dit på torsdag dock så tycker jag inte alls att det ska bli något roligt att flyga är livrädd & har frågat mamma om jag verkligen måste följa med & hon ska " det är klart " . Ni kanske tycker det är larvigt men jag är så rädd att jag får ont i magen & mår illa , sjukt !

Blev inga bilder idag tyvärr men jag får väl slänga in ett gäng imorgon .. För nu så ska jag gå & lägga mig är jättetrött & ska upp tidigt imorgon ska till doktorn kl 10 & kolla min mage eftersom jag har magkatarr . :/ men vi hörs mer imorgon då! GOD NATT

puss&kram

Hemma !

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma idag så har jag ju vart med min kusin Elin gått ut & gått.  Sen så ringde Tobbe & sa att han ville träffa Wiggo så nu är han här också. Funderar på att gå upp till stallet & duscha hästen snart hon ska ju iväg ikväll till en tjej som ska ha henne under tiden vi är borta i Spanien. HJÄLP  jag vågar inte flyga !
Men men det går säkert bra , hoppas jag! :) Nu så ska jag kila , jag kommer senare igen !

icke vaknat!

publicerat i Allmänt;

Nej, Wiggo har inte vaknat än & jag fick kolla på hela programmet vilket tur! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra vänta på att han ska vakna men han kan ju sova i flera timmar den lilla skitungen. :) Jag mår faktiskt lite illa kanske kan bero på att jag inte ätit så mycket ? Men jag orkar inte heller , haha! Det var ju bra sagt !
Nej , ska gå & kolla till honom nu.

Då var det dags!

publicerat i Allmänt;
Japps, snart är det dags för Våra bästa år sjukt löjligt att jag följer programmet men man blir ju för tusan besatt .
Wiggo ligger fortfarande & sover i sin vagn & jag hoppas han gör det under hela programmet också , han brukar vakna :P Efter det så ska han äta lite banan hade jag tänkt & sen bär det väl av in till stan för att plocka ihop lite saker & sen kolla på en resväska sen så ska jag ju träffa min kusin också . Jag vet inte om jag hinner blogga något innan men jag hoppas på att få se lite mer kommentarer , det är så kul !

Håret idag!

publicerat i Allmänt;
   image1405

Så blev håret idag & lägg märket till dom färgade ögonbrynen som jag icke målat något på . Jag ska säga er att det är super skönt att slippa stå & måla dom , jag hatar det ! hehe.

jackan!

publicerat i Allmänt;
Juste! Jackan som jag visade igår är från H&M & kostade 250:- då det var rea innan kostade den runt 500kr . Jag tror att det 34 var den sista " lilla storleken " sen kom det stl 44 osv. så nu vet ni som undra :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken & har vart det sen kl 7 i morse då min lilla plutt låg & pratade i sin säng . Men nu har han somnat om du ligger ute i sin vagn & sover , mysigt ! Jag har hunnit fixa mig & ta på mig kläder så slipper jag tänka på det för idag så ska vi in till stan igen & träffa min kusin Elin :) Och så ska jag försöka hinna plocka ihop lite mer skor & kläder som jag ska ha med mig till Spanien sen så måste jag hitta en resväska också hade jag tänkt , helst en rosa.  Får se vart man kan hitta det någonstans vill inte ha någon dyr jäkel.

Dagens outfit blir precis samma som igår för jag orkar inte skita ner ännu mer kläder eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska ha med mig . Ni som missade bilden igår får se den här & nu ! hehe.


image1404

Solisar.

publicerat i Allmänt;
image1403

Wiggo har fått solglasögon inför Spanien resan på torsdag . Visst blev han tuff ? ;D
Jag är super trött så ska gå & lägga mig nu . Det står att blogg.se ska ha driftstopp inatt från kl 02.00-04.00 men om man känner detta rätt så kommer de väl inte gå att blogga på hela dagen imorgon det brukar ju vara så . Men man får väl hålla tummarna :) men jag hoppas att vi hörs imorgon då  . GOD NATT !

puss&kram

dator.

publicerat i Allmänt;
     image1402

åh vad jag vill ha den här datorn ! Visst är den snygg ? jag bara älskar rosa.

färgat !

publicerat i Allmänt;
image1401

Nu så har jag färgat mina ögonbryn & det blev helt okej blir nog finare när jag sminkat mig också :)



Någon frågade mig vad jeansen kommer ifrån som jag hade idag " Dagens outfit " och dom kommer ifrån Cheap Monday & är köpta på Ego här i Eskilstuna.

Klippning på G

publicerat i Allmänt;
Nu så tror jag faktiskt att mamma ska klippa mig men det blir ju bara topparna & det behövs verkligen ;D hörs senare så ska ni få se Wiggo i sina snygga solglasögon , yeah!

Hemma nu!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma har ju vart inne i stan på banken & lite runt på stan. Imorgon så tror jag att Wiggo är med i kuriren med min kompis Emelie det var "dagens fråga " och Emelie ville inte ställa upp men jag tvinga henne & sa att hon får ha med Wiggo på bilden , hihi ;D så imorgon tror jag att han & hon är med . :P

Idag när jag kom hem så gick jag direkt upp till stallet så har ridit & det gick väl sådär , blåser så mycket ute . Men Isabell var framåt men lite bråkig ibland . Nu så försöker jag få Wiggo att somna sen så ska jag fråga ifall min mamma kan klippa mig & färga mina ögonbryn också det beror på tiden.

Många har frågat mig nu ang Jonnas blogg varför man inte kommer in på den & jag vet faktiskt inte , har inte pratat med henne idag men jag kanske ringer senare. Men jag vet inte om det har hänt något så hon kanske vill vara i fred? ingen aning. Annars så ringer jag imorgon , men jag hoppas att det inte är något allvarligt. Nej fan jag måste ringa henne idag !!!

hejsvejs!

jobbet.

publicerat i Allmänt;

sitter på mammas & pappas jobb nu ska snart åka till lägenheten för att plocka ihop lite saker till Spanien. Sen så ska jag ner på banken i think ;D men men , vi hörs!

Måndag 28/4

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Allt bra med er ? Idag så vaknade vi kl.6.15 & gick upp åt frukost & sen så la jag mig igen & wiggo la sig i sin säng men han somna aldrig utan var tyst & lekte i sin säng så hans mamma fick sova en stund & det tackar jag för :) Han är så snäll ! Idag så ska vi väl inte göra något speciellt bara att jag ska försöka fixa så att jag kan åka in till banken & fixa mitt kort. Sen imorgon ska vi träffa min kusin Elin också innan vi åker till Spanien ( på torsdag ) tror ni jag är lite nervös eller? :O fyfan! haha...

Men nu så ska jag lägga min i soffan Wiggo sover i sin vagn ute . Hoppas ni får en bra dag. 

God natt !

publicerat i Allmänt;

image1398

Jag avslutar bloggandet för idag med en bild på Wiggo & så säger jag GOD NATT. Imorgon så ska jag in till stan för jag måste till banken & fixa mitt kort det har blivit så dåligt att det inte går att dra när man ska handa något. Men men, jag hoppas ni inte har missat inläggen nedanför för nu har jag suttit hela kvällen här faktiskt ;D hihi ! Hoppas ni haft en bra dag & ifall jag hinner & orkar imorgon så ska jag ta kort på sakerna jag köpte idag .

puss&kram

Ridningen.

publicerat i Allmänt;

Detta är bilderna från ridningen då & i början så är Isabell alltid svår. Men tillslut så går det man får sitta & bråka med henne ett tag !: ) Det blev dock bara två bilder men jag ska försöka ta mer imorgon om det är någon som kan vara min fotograf & ifall jag går upp till stallet om det är fint väder . Vet ni vad det ska bli för väder imorgon ?


image1397

image1396

Shopping!

publicerat i Allmänt;
är hemma från tuna park nu & jag har shoppat ;D
en body & svart hög kjol från Gina tricot as snyggt . Sen köpte jag en jacka på H&M , ett nagellack på Lindex , ett par strand shorts på Kappahl & ögonbryns färg på Kicks . ;D japps det har jaag köpt idag , väldigt nöjd !

Nu så håller jag på med min sallad som jag ska äta & sen så ska jag be min mamma klippa mig lite behöver toppa håret & sen om hon kan färga mina ögonbryn , hoppas! Aja, jag ska slänga in bilder på Wiggo & ridningen också bara det inte blir för sent.

Stallet

publicerat i Allmänt;
Sådärja, nu har jag vart uppe i stallet & ridit har väldigt ont i rumpan ska jag säga er :P haha var ju ett tag sen jag red men nu så ska jag komma igång igen. På torsdag när vi åker till Spanien så ska jag lämna bort Isabell under den veckan så hon kan ridas & lite sånt. Föresten så tog min mamma bilder men jag har inte lagt in dom på datorn men jag tänkte att jag fixar det lite senare .

Vi kanske ska till tuna park idag , wiie ! :D

tappat lusten?

publicerat i Allmänt;

Jag tror faktiskt att jag har tappat lusten för att blogga . Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om & några förslag ? Det får jag typ aldrig. Sen så har antal besökare minskat också & då tänker jag " Nej , min blogg är värdelös " & jag kan ju säga att jag har ju inte vart så aktiv dom senaste dagarna men men .
Jag ska gå & äta nu !

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade Wiggo kl 6.30 vi gick in till mamma & la oss där eftersom pappa inte var hemma . Sen så somnade jag om & vaknade 9.30 av att Wiggo vakna & skrek. Nu så har jag kollat på TV ska snart äta frukost & Wiggo är trött igen så försöker få honom att somna om sen så ska jag upp till stallet runt kl 14 hade jag tänk :) Kameran får följa med idag faktiskt om jag kommer ihåg, hehe! Hoppas ni får en trevlig söndag .

Tv.

publicerat i Allmänt;
nu så ska jag faktiskt sätta mig ner & kolla på TV men en chips påse & ett glas coca cola , inte nyttigt alls men jag bryr mig inte DET ÄR LÖRDAG! :D

Blåbär

publicerat i Allmänt;
Åh nu så ska jag äta glass med blåbär & grädde ;) mumsigt värre !

Stallet.

publicerat i Allmänt;

Gick upp till stallet för att rida så nu har jag vart ute & ridit i detta fina vår vädret så himla underbart ;D och imorgon ska jag rida igen , jag älskar det! Ikväll så ska jag inte göra något alls ska bara äta chips & kolla på Tv med min mamma. Vi är själva ikväll :) Vad ska ni göra ?

image1390

så.

publicerat i Allmänt;
Jag har inte haft tid eller lust att blogga förns nu. jag är hemma från krogen ja & kom hem runt kl 3 inatt :) det var jättetrevligt faktiskt & bella tack för en trevlig kväll :) <3
och självklart så lyckades jag igen med dessa vimmelbilder ,haha 3 stycken!!!
Jag bjuder på dom!

image1383

image1384

image1385

Dags

publicerat i Allmänt;
... för våra bästa år! :D  någon mer som ska titta på det ? efter det så drar vi in till stan så ni vet .

nej men usch!

publicerat i Allmänt;
min älskling ligger & sover så det blev helt plötsligt väldigt ensamt & tomt :/ aja , snart börjar ju våra bästa år så ska väl roa mig med det ;D sen så ska jag in till min lägenhet tvätta & ta in posten & se om det kommit något roligt!
vad händer för er idag då?

25/4

publicerat i Allmänt;

God morgon!

Vi är vakna , vi vaknade runt 6.30 ungefär :) En halvtimmes sovmorgon , härligt ! idag är det fint väder igen & det tackar man för . Ska nog sätta mig i solen idag & steka lite gjorde det igår & blev lite röd i ansiktet & så kom fräknarna fram massor. Jag tycker om fräknar men jag tycker inte att dom passar på mig :/ haha !
Nej vet ni ? nu ska jag gå & gosa med min lilla grabb!

Ha en trevlig fredag !

Natter.

publicerat i Allmänt;
Japps nu så ska jag gå  & lägga mig så jag orkar upp imorgon vid typ kl 6 min plutt brukar vakna då. haha! sötnosen <3 och jag ska säga att han är en väldigt liten busunge som ni ser på bilderna .
nepps, imorgon så ska jag & bella träffas på kvällen & jag hoppas verkligen att du jonna följer med det skulle ju vara mammakväll nu när alla kunde ;D men jag ringer dig imorgon , hihi !GOD NATT på er sötnosar.

puss&kram

som en ny människa!

publicerat i Allmänt;
Nu är min mamma väldigt snygg & speciellt i dom " nya ögonbrynen " haha ! Fyfan vad vi skratta. Direkt efter när jag var klar så sprang hon till frysen tog upp ett paket blåbär & höll på ögonbrynen , haha ! =D
Nu så ska vi faktiskt äta glass & blåbär , mumsigt !

skönhetsvård!

publicerat i Allmänt;
Japps, jag håller på & har skönhetsvård på min kära mor . Målar naglarna & ska nu plocka ögonbrynen , haha jag älskar & hålla på sådär :) see you later , kommer med bilder på wiggo också!

24/4

publicerat i Allmänt;
Oj , jag har faktiskt inte haft möjlighet att kunna skriva här förän nu.
Idag så har jag vart i stan åkte in kl 11 gick då till min mormor & lämnade sakerna från Ikea & sen till mammas & pappas jobb luncha med dom & sen så åkte vi & kollade på bil . Efter det så gick jag till min mormor & vi skulle ut & gå & hamnade hos min moster & mina kusiner , fikade & pratade :) Sen så åkte jag hem & då satt jag mig vid TV & busade med min älskling. Har precis kommit ner från stallet för jag hjälpte mamma att ta in hästarna..

pust,  nu kan man andas ut !

God natt!

publicerat i Allmänt;
har kollat på barnmorskorna precis & nu så ska jag gå & lägga mig . kul med inga kommentarer ( not ) :P GOD NATT!
 
puss&kram

Ny

publicerat i Allmänt;

Är nu ny duschad & gud vad skönt ska jag säga er , tvätta håret också vardagslyx. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra? Har inte så mycket att göra faktiskt vet inte vad jag ska skriva här i bloggen heller . Kan ni inte komma med lite förslag ? :)

äventyr & resa.

publicerat i Allmänt;
jag är hemma nu & jag säger bara " Vilket jäkla äventyr " haha ! Vi åkte ju åt helt jäkla fel håll eftersom vägen var avstängd så vi fick stanna på en pizzeria & fråga efter vägen. Han sa Ojoj det ligger på andra sidan av stan leta efter ett skylt som heter Hälla. , jaha sa jag ! Så vi åkte iväg igen men hittade fan ingen skylt där det stod det men som tur är så ringde Jonna Magnus så äntligen kom vi fram ;D Där köpte jag min byrå IN TILL SOVRUMMET och lite annat smått & gått.. Efter ikea så åkte vi till mcdonalds & åt mumsigt värre . Sedan bär det av hemåt & nu kom vi iaf rätt :P Ja dagen har vart mycket äventyrsfull & trevlig :D

gammal som gatan!

publicerat i Allmänt;
   image1372

jättegammal bild på mig , jag hittade den här på mammas dator haha! de var väl ungefär 3-4 år sen!  

Sitter.

publicerat i Allmänt;
Just nu så sitter jag på mammas & pappas jobb väntar på att klockan ska bli 10.30 för då ska jag möta Johanna här utanför sen så åker vi & hämtar Jonna. :) perfekt! Det bär då av till Ikea ska bli super , jag älskar att gå runt & kolla där. aja!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vaknade kl 6.30 fick lite sovmorgon :) Men nu så ska jag duscha & fixa mig lite ska ju till ikea idag med Jonna & Johanna.
Jo , jag ska köpa en byrå in till sovrummet & man kan visst ha den där varför skule man inte kunna? :/ hmm! Jag har en stor i vardagsrummet.

herregud . nej ska kila!

Sussilulla!

publicerat i Allmänt;

Ska gå & lägga mig nu så jag orkar upp imorgon min lilla plutt lär väl vakna lika tidigt som vanligt . Måste passa på & sova så länge jag kan & jag är alltid halvdöd på morgonen när han ligger & sjunger i sin säng fast när jag ser honom sen så ger han mig ett stor leende då kan man ju inte låta bli att krama om honom den lilla plutten <3
Men som ni vet så åker jag imorgon till ikea så kommer förmodligen inte blogga här så på ett tag. så GOD NATT!

puss&kram

Ikea nästa!

publicerat i Allmänt;
Japps det blev som jag hade tänkt mig . Jag , Jonna ( Luddes mamma ) & Johanna ( Jolines mamma) ska dra till Ikea imorgon ;D Det ska bli super trevligt & jag ska låna pengar av min pappa så länge så jag kan köpa min byrå det är den jag är ute efter , hihi!


image1370

denna ska jag ha i mitt nya sovrum ;D

skoskav.

publicerat i Allmänt;
jag har fortfarande sån jäkla skoskav efter i fredags , haha! eller jag har ont under stortån den där knölen under typ trampdynan? haha! fan det är svårt att förklara men tror ni att det finns något man kan göra åt det ? något slags plåster eller inlägg kanske ?

ögonbryn

publicerat i Allmänt;
Fick nyss en fråga ..

hej Bea, kanske en lite konstig fråga.. men tycker du har fina ögonbryn, tänkte därför höra med dig hur man lyckas få till dom ? mina är helt naturligt böjda eller vad man ska säga, bara att dom är plockade smalare. vill jättegärna få tips om hur man får till det, jag vet att man ska plocka underifrån, men har inte lyckats. tycker
sara sommerfelds är vackra oxå :)vill ha lite som liknar dig / tacksam för svar

Jag hade verkligen super fula ögonbryn men sedan så blev jag sminkad på make up store & då bad jag dom plocka mina ögonbryn så att jag fick en form & nu så följer jag bara den. :) Gå till någon frisör eller hälsostudio & be dom fixa dom de kostar nog inte alls mycket kanske runt 100:-

lycklig?

publicerat i Allmänt;
Kollade precis på både Magnus & Jonnas bloggar & på bilderna på lilla Ludde när de var ute & lekte i lekparken. Det såg verkligen super härligt ut, deras lilla familj. Tänk om jag också skulle kunna göra sådär vara en liten familj fast som tur är så har jag ju Wiggo han är ju mannen i mitt liv . <3  Fast jag ska vara ärlig & säga till er att ibland så känns allt så världelöst & ensamt att jag bara vill gå & gräva ner mig . :/ TYVÄRR!

Men jag älskar min Wiggo mest av allt på hela jorden . <3

image1369

Dagens outfit!

publicerat i Allmänt;
   image1367

* Kofta från Gina tricot
* Tunika från Gina tricot
* Svart smalt skärp från Glitter
* Jeans från Bikbok

( på fötterna hade jag vita tygskor & inte dom där tofflorna :P )

At home!

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu ( hos mamma & pappa ) Idag så har jag vart barnfri kändes verkligen konstigt att vara utan Wiggo men det var endå skönt. Har faktiskt inte gjort så mycket men har träffat Bella & Max verkligen super kul & Max är så himla söt :) Efter det så gick jag till min mammas & pappas jobb där jag trodde att det stod mat & väntade för de skulle ta med sig men det glömde visst bort mig haha! Så jag tog bilen till Corner ( Otnyttigt Bea ) men gott som tusan var det. Åkte sen till Ica Maxi där jag köpt textilfärg måste färga mina svartajeans som nu är gråa & sedan åkte jag & hämtade Wiggo & sen hem igen. Har vart mycket hit & dit idag men men .

Tänkte kanske åka till ikea imorgon om Tobbe kan ta hand om Wiggo under tiden. Får väl se hur det blir med den saken.

Sådärja!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag vart & lämnat in min matta på kemtvätt , vart på polisstationen & hämtat Wiggos pass & på babyproffsen skulle köpa solskydd som man sätter på bilrutan men de fanns inga snygga så då åkte jag till Barneshus där hittade jag med Bamse på fast jag skulle helst vilja ha döskalle men om de finns så tänker jag köpa det också ;D Bame kostade bara 49:- för två stycken! :) Nu sitter jag & väntar på att Bella & Max ska komma förbi här vi ska gå en sväng sen runt kl 13 så ska jag äta med mamma & pappa sen måste jag fixa tvätten också!

Nej nu ska jag kila!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Wiggo vakna kl.5.45 idag & låg & pratade i sängen för sig själv så jag lät honom göra det en stund . Sen så kom mamma & gav honom gröt så jag låg kvar i sängen till kl.6.20 ungefär . Skönt! :) Idag så är jag mycket piggare tack &lov. Ska snart åka in till stan lämna Wiggo hos hans farmor & jag vet inte vad jag ska göra ? Man blir så ensam när man inte har Wiggo med sig när man alltid annars brukar ha det. Men men, jag hoppas ni får en super dag iallafall & vädret är ju underbart . :)

ta hand om er.

krasslig.

publicerat i Allmänt;
Eftersom jag är lite små krasslig så ska jag gå & ta det lugnt blir då inge mer bloggande för min del idag, men jag hoppas ni kommer tillbaka imorgon! :) Imorgon så ska ju Wiggo hem till sin farmor så jag kommer väl förmodligen ligga i sängen & vila om jag mår som jag gör nu.
Jag bjuder på en till bild på Wiggo , hoppas ni gillar den för jag älskar den, jag älskar honom. <3

image1366

Nej tyvärr!

publicerat i Allmänt;
Jag har ingen bild på hur byxorna sitter bakifrån men jag har en bild på dom när de inte sitter på mig vill säga!:)
Bilden är tagen ifrån Lindex hemsida!

image1364

lite små saker.

publicerat i Allmänt;

innan vi åkte hem idag så svängde vi förbi Tuna park en snabbis där jag ( eller mamma ) köpte en bikini till mig. finns ingen bild & jag orkar inte ta fram kameran idag så det får bli en annan dag :) vi köpte också en present till grannen som fyllt år.  

nej usch jag mår verkligen inge bra är jätteseg :/ imorgon så ska Wiggo hem till sin farmor & vara där så jag ska väl passa på att vila upp mig under tiden, har inte tid att bli sjuk nu !  

Dagens outfit !

publicerat i Allmänt;
   image1363

* Svart kofta från H&M
* Vit t-shirt från Gina tricot
* Höga jeans från Lindex
* Halsband från H&M
*  Vita tygskor från Stadium .

Dagens outfit / Wiggo .

publicerat i Allmänt;
image1362

* Svart långärmad t-shirt från H&M ( fick av Nattis )
* Bruna hänsel byxor från H&M
* Nike skorna från Stadium ( fick av mammas kusin Rickard )

Hemma!

publicerat i Allmänt;
Nu så är vi hemma & Wiggo har ätit & jag försöker få honom att sova men som vanligt e han pigg & busig :P Jag mår däremot inte sådär 100% bra . Förkyld som bara den & lite ont i kroppen men har som tur är inge feber & jag sov ju inte så bra i natt så jag hoppas det blir bättre imorgon! :) Jag ska slänga in lite bilder sen också men det gör jag inte förns Wiggo somnat då jag vet att jag kan sitta här.

Hej så länge!

lunch !

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi ätit lunch & wiggo somnade om igen så nu ligger han & sover . Själv så har jag precis slängt in en ny tvätt i tvättmaskinen känns som den aldrig blir tom :/ .. men men !
jag måste åka & hämta Wiggos pass också som skulle vara klart idag så får se när jag gör det kanske går ner på stan men jag ska säga er att det har jag faktiskt inge lust med , min mage värker konstant.. nej ska inte klaga ! Nu så ska min mor få sitta här & jobba lite .

tvätt i maskin.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag faktiskt vart hemma hos mig i lägenheten en snabbis för att lägga tvätt i maskinen. Ska försöka tvätta upp så mycket som möjligt så jag slipper tänka på det när jag kommer hem från Spanien, måste också lämna in min matta på kemtvätt.  Snart åker vi herregud jag är livrädd för att åka flygplan men jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det kommer gå bra!:)

Har fortfarande så förbaskat ont i magen hoppas det går över nu & att min medicin hjälper annars är det väl något annat som står på tok. Just det idag så har jag tagit dagens outfit på både mig & Wiggo men dom bilderna lägger jag in när jag kommer hem för jag har ingen sladd med mig nu.

men men !

Ajaj.

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag på mammas & pappas jobb , jag har vart & hämtat mitt körkort på posten & säger bara TUR att jag inte kommer att visa det så ofta . :p har precis vart & köpt lite youghurt & frallor som jag tänkte försöka proppa i mig men jag vet inte om jag kan har så jäkla ont i magen , som ni redan vet så har jag ju magkatarr & det gör ont så in i helskotta ! Usch , nej ska försöka trycka i mig lite nu sen ska jag kolla till Wiggo han sover i sin vagn utanför :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Ja, jag är vaken & vaknade kl. 5.30 utav en liten kille som låg & sjöng i sin säng då :P haha! Så nu är vi uppe ätit frukost & lite sånt där. Jag mår väl faktiskt inte sådär jättebra idag har inte mått så bra i natt heller , konstiga drömmar & jätteruffsigt hår när jag vaknar är ett tecken på feber. :P usch , jag vill inte .. nej wiggo försöker skriva här går inte så bra. måste kila ska duscha & sen åka in med mamma till stan & hämta ut mitt körkort. :)

ska ni göra idag då ?

blåst .

publicerat i Allmänt;
det här inlägget gjorde mig riktigt jävla förbannad  , bruden är ju bara själv ett litet barn! åh , jag tål bara inte den där människan & hon är ju verkligen ute efter att folk ska " tycka ill " om henne det ser man ju på alla kommentarer. Men jag undrar verkligen om hon är riktigt riktig i huvudet ? eller spelar hon bara ? Jag hoppas nästan på det . åh, jag är verkligen upprörd nu!

tår .

publicerat i Allmänt;
jag sitter & läser gamla inlägg från Oktober då Wiggo var nyfödd , får nästan en tår i ögat. haha!

Någon frågade ifall jag mest bor hos mina föräldrar .  Och ja jag har bott här ganska länge nu men har nämligen inte kunnat bo i lägenheten för att de har tapetserat om men nu är det klara & jag ska väl börja dra mig dit ;) allt är inte riktigt klart heller eftersom Tobbe tog med sig TV när han flytta så har jag ju ingen så det är rätt tråkigt då . Men ska snart få en (?) måste bara köpa en TV bänk & lite smått & gott först innan jag är nöjd . :D


Jag är riktigt riktigt trött så jag ska nog dra mig tillbaka ner i sängen & sova . Ska ju upp tidigt imorgon tror jag ? Vi får se hur det blir med det. Men jag hoppas ni svarar på mina frågor nedan . GOD NATT !

puss&kram

coooling (;

publicerat i Allmänt;
image1359

image1360

Vem skulle inte vilja ha den här puddingen ? ;D haha så jäkla söt vill bara äta upp honom <3

antal. .

publicerat i Allmänt;
Antal besökare har höjts rejält idag & det var ju väldigt trevligt tycker jag !:)

Ni vet ju ganska mycket om mig vad jag förstår så kan ni inte skriva lite om er själva. tex. namn , ålder , vart ni bor & vad ni tycker om bloggen lite. Skulle vara spännande & kul att se .

hemma igen.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag & Wiggo hemma igen resan gick bra & vi stannade på vägen för att köpa lite gott tills ikväll :) fast nu försöker jag få min skrutte att somna men jag vet inte om jag lyckats än vänta ska kolla .....NEPPS han ligger & busar i sin säng haha rackar unge !

Idag så ska jag väl inte göra så mycket klockan är redan 21 & jag har inte duschat än usch & fy det måste jag ju hinna göra . Har ni haft en bra söndag då? min har vart väldigt låång ska jag säga er !

duktig bea!:)

publicerat i Allmänt;
jag har fortfarande inte slitit mig härifrån utan jag fick bara lust av att byta profil bild så det gjorde jag . vet inte om det blev så mycket bättre men lite ändring iallafall . nu ska jag åka & hämta wiggo <3

tusan också!

publicerat i Allmänt;
Wiggo är förkyld & har smittat mig så jag går runt & nyser hela tiden :p

Är inne på Jonnas blogg typ varje minut & kollar ifall hon uppdaterat , haha jag är beroende! :) Just det vet ni vad jag kom på ? Att om ca . 2 veckor så åker jag & Wiggo till Spanien med mamma, pappa & syster det ska bli kul men jag så nervös inför flygresan. Någon får slå ner mig innan & väcka mig när vi kommer fram jag är verkligen så jäkla rädd,  hatar att flyga!  Men det kommer säkert att gå bra .

Om ca en timme så ska jag åka & hämta Wiggo också , pappa får följa med för jag ska åka med hans stora jobbar bil & jag vågar inte köra den själv eftersom jag aldrig gjort det :P Vore ju hemskt om jag skulle ta sönder den eller något . haaha!

Nej vet ni vad jag behöver ? EN DUSCH!

jeans shorts!

publicerat i Allmänt;
Jag är på jakt efter ett par snygga jeans shorts såg ett par på Vila men dom kostade 400:- jag har faktiskt inge lust att betala det . Har ni något förslag  ?

ännu en tvätt.

publicerat i Allmänt;
japps när pappa kom hem & såg att jag tvättat den ena bilen så blev han så glad att jag erbjöd (?) att tvätta hans stora bil också! visst är jag snäll ? Så nu har jag tvättat den & väntar just nu på att Wiggos pappa ska komma & hämta Wiggo fast han inte ens är vaken & han ska typ äta då sen så är det ungefär läggdags men men ... en liten stund hinner de ju träffas! 

nu ska jag checka så inte wiggo vaknat !

tvinga hit & tvinga dit .

publicerat i Allmänt;
fick en kommentar precis .

vem tvingade dig att läsa kenzas blogg då? den tid du lägger ner här tycker jag att du kan lägga på din son.. och sluta klaga på andra..

Ingen har tvingat mig att läsa Kenzas blogg men jag tyckte den var bra en gång i tiden men nu börjar hon spåra ut . Fan vad du ska göra saken så jävla stor.  Snacka om att vara någon slags FAN vad kenza . ha ....
Jag vet hur jag ska ta hand om wiggo & jag behöver inte din hjälp . jag sitter här medans han sover so what ? vad är ditt problem. Vem fan är det som klagar på vem egentligen ? du säger åt mig att sluta klara på kenza . men då ska jag säga till dig lilla gumman SLUTA KLAGA PÅ MIG om att jag ska ta hand om min son när du inte vet ett skit. OMG ! haha , detta är patetiskt .

Som jag alltid brukar göra ,jag blockar ip nummret ;)

Nere.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag nere från stallet igen & jag blir lite sugen själv på att ta på mig ridkläderna & ta en sväng ut . Kanske ska göra det ? :) får väl se nu känns det som att magen vill ha lite mat i sig.

Oj ,vad folk reagera på att jag skrev att jag inte tycker att Kenzas blogg är bra längre . Helt plötsligt sa folk att jag inte hade något liv för att jag sitter här när det är fint väder ute & så var det någon annan också som skrev " vad gör din blogg så bra då " jag har aldrig sagt att min blogg är bra, aldrig. Och jag har ju inte tvingat er att läsa den ? Jag sa bara vad jag tyckte , fan alla har väl en åsikt ! Men att jag inte har något liv DET BLEV FÖR MYCKET ! haa ..

nej , jag ska gå ut nu & rida ( jag som inte har något liv ) .

avklarat.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag tvättat bilen . FAN så skönt väder det är ute alltså man kan ju nästan ta på sig bikinin :P haha! Snart så kommer Elin så jag ska hjälpa henne med hoppningen sen så har jag faktiskt inga planer för idag bara ta det lugnt , jag brukar hata söndagar verkligen men denna gång så känns den riktigt bra! :)

Vi hörs sen, har skit snygga bilder på Wiggo också !

tvätt.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag gå ut i det vackra vår vädret  , jag hoppas bara att det håller sig nu i veckan också!
Jag ska faktiskt ut & tvätta bilen har jag fått order från min pappa att göra , hihi . Kanske tjänar en slant ? ;D Åh , jag önskar att jag hade haft pengar så jag kunde köpa Jonna & Magnus förra bil deras Skoda helt perfekt för mig & lilla Wiggo.  Tänk så skulle jag vinna en miljon eller två då skulle jag lätt köpa den ;D

Nu så ska jag ut !

tråkig blogg.

publicerat i Allmänt;

Ja, jag tycker faktiskt att Kenzas blogg har blivit riktigt tråkig & skit dålig uppdatering.  Jag går typ in varje timme & kollar ifall hon skrivit något nytt men blir lika besviken varje gång när jag inte ser en enda uppdatering. Och jag blir så förbannad på mig själv att jag ens lägger ner tid att gå in där för hon tjänar ju endå pengar på mig ? Och alla andra som läser.  Nej , jag ska sluta nu hennes blogg är inte längre intressant !

Står för det jag tycker !

Söndag 20/4

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Idag så vaknade jag & min älskade son kl 7.15 vi låg kvar ett tag i sängen & kramades sen gick vi upp för att äta gröt :) Natten var väldigt lugnt bara att Wiggo blivit super förkyld & har även smittat mig lite grann men jag hoppas det inte blir värre än såhär bara.
Idag så ska/skulle vi till min kusin som fyller år men jag vet ju inte hur det blir som sagt eftersom vi är lite små täppta , dom kanske inte vill ha oss där då . Vi får väl helt enkelt se vart dagen bär av :) Annars så ska jag faktiskt ta på mig lite kläder & gå ut en sväng det är ju så himla underbart väder ute, sol & varmt.  Vad ska ni hitta på idag?

Gud vad jag är super sugen på att åka till Ikea kanske ska göra det i veckan ? Om någon vill hänga med såklart. Fast jag har inte sådär mycket pengar nu men jag behöver köpa en TV bänk så jag kan få in en TV i min lägenhet. Aja får se hur det blir med den saken. Nu så ska jag gå & snyta mig , haha! Hoppas ni får en trevlig dag !

klänningen.

publicerat i Allmänt;
Nu är det jättemånga som frågat mig vart jag köpt min klänning som jag hade på mig igår & den är köpt på Gina tricot faktiskt :)

God kväll!

publicerat i Allmänt;
Nu har Wiggo somnat & jag hoppas att han somnat för natten. Mamma sa att han var lite små bökig igår kväll men men jag hoppas han inte är det idag då!
Jag fick en kommentar av "någon" som skrev att den personen var så trött på mig & min blogg. Jaha ? Jag har ju inte tvingat dig att läsa min blogg? Det är ju ett val du själv gör när du går in här .
Orkar inte ta åt mig !

Bilder från igår kväll .

publicerat i Allmänt;
image1348


       

Den stora bilden då rå är vimmel bild ( jag lyckas alltid bli med.) . Andra bilden är outfiten , sen jonna & sedan är det vi på dom två sista bilderna ! :)

Lördag 19/4

publicerat i Allmänt;
HEJ!! =D

jag måste bara säga att jag har super trevligt igår kväll med Jonna men jag har så jäkla ont i mina fötter så ni anar inte :P haha! Jag har bilder också som jag tänkte visa er men jag måste fixa det från kameran först ! :)

sminkning.

publicerat i Allmänt;

Har ätit nu , gud vad gott med mat i magen har bara ätit en halv banan i morse !:) Nu så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra kanske börja sminka mig lite smått ? Jag & Jonna ska träffas runt 18-19 ikväll så jag åker väl härifrån kl 18 I think!:) men men , min syster ska hjälpa mig med håret också har hon lovat mig & det tar ju några timmar antar jag speciellt nu när jag ska locka det.

jahapp , hoppas ni får en trevlig fredag för det ska jag ha .

Mattime!

publicerat i Allmänt;
   image1343

För att göra det så snabbt & enkelt som möjligt så gör jag makaroner & köttbullar! :)

happ.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag fönat håret & målat naglarna har även tagit fram sakerna som jag ska ha med mig in till stan. Vet ännu inte när jag åker eftersom min syster ska fixa mitt hår så blir det ju senare & jag ska väl sminka mig & så. Får se om jag får skjuts annars tar jag väl bilen in & så får den stå där tills imorgon eftersom jag själv ska sova i lägenheten. Wiggo ska vara hos min mamma & pappa här ute på landet tror jag om inte Tobbe säger något annat.
Men nu så ska jag kila igen!

Sådärja.

publicerat i Allmänt;
Måste bara svara på en fråga. Bilderna nedan på sovrummet är hemma hos mig i min lägenhet & nej jag har ingen egen bil utan åker runt i mammas&pappas! :)

Nu så ska jag måla naglarna har gått ut med Wiggo så han sover nu & denna gång hoppas jag att han sover läääängre han har nämligen bara sovit i 2 timmar idag typ & jag känner att jag måste fixa mig lite inför ikväll .Nu så ska jag passa på!

Locka!

publicerat i Allmänt;
Nu så kom min syster ner från stallet så nu ska hon pröva locka mitt hår  & om det funkar så ska jag ha så ikväll ;D

förlåt lovisa!

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag svara på dina frågor , det har vart fullt upp! Tack för att du påminde mig! :) 

 

1.Saknar du den bubblande känslan i magen av nykär?
 2.Och skulle du kunna tänka dig att börja "dejta" i sommar igen?:) jag menar du är ju en söt tjej, och jag tror inte många killar hade tackat nej till dig :D!
3.Har du och T pratat om vårdnad?
4.Hur mycket tid spenderar du i lägenheten?
5.Vad ska du göra när wiggo börjar på dagis? Eller dagmamma?
6. När börjar han?
7.oj många frågor haha! kommer du börja 3an på gymnasiet?
8. om du skulle blivit gravid nu skulle du behållt de?:)

Svar : -1. Haha ja ibland faktiskt ! :)
2. : - Oj, det var svårt. Jag vet ju inte alls hur är det mellan Wiggos pappa & mig faktiskt vi pratar lite då & då men jag får aldrig något riktigt svar men men . Ifall det är så , så vet jag faktiskt inte riktigt det beror på när man känner för att " börja om " igen.Jag har väldigt svårt att killar skulle vilja ha mig faktiskt , jag har alltid tyckt det men nu är det nog värre när man är 18år & mamma.  Just nu känner jag att jag bara vill koncentrera mig på Wiggo & mig. :)
3 : - Nej det har vi inte gjort .
4: - Jag har knappt vart där alls sen jag & tobbe flyttade isär men det beror ju också på att jag inte kunnat vart där eftersom de är ny tapetserat & vill inte sova bland dom gubbarna när de kommer på morgonen. Men nu så är det klart & jag ska väl börja vara där lite mer !:)
5:- Vi ska börja gå på dagis när jag börjar skolan igen alltså den 1 oktober & jag hoppas det finns någon plats annars finns det ju mamma-mormor , hans farmor osv som gärna hjälper till & tar hand om honom. 
6: - 1 oktober hoppas jag på !
7: - Nej jag börjar 2an igen . Eftersom jag gick i skolan fram till Wiggo föddes så fick jag det "tillgodo" så jag behöver inte gå om hela 2an iallfall & det är ju bra!
8 : - haha , oj shit svår fråga & det kan jag faktiskt tyvärr inte svara på ! Beror på helt ..

Lilla killen!

publicerat i Allmänt;
Min lilla kille vaknade för ett tag sen & vi har tittat på Våra bästa år . Nu vet vi inte vad vi ska hitta på finns inte så mycket att göra faktiskt. Men nu så ska jag plocka upp honom ur sängen för han verkar trött igen så jag la honom där men han verkar inte tycka om det !:P

Mitt horoskop idag - fiskarna.

publicerat i Allmänt;
Tur
Din tur är just nu som bortblåst. Ligg lågt med spel och lottinköp.
Hälsa
Ditt humör blir bättre och du mår bra av att röra på dig. Satsa på en livlig lagsport.
Ekonomi
Antingen slipper du en större utgift eller så finns just nu möjligheten till goda extrainkomster.
Arbete
Du tycks ha förarbetat något så bra att du nu kan ta det lite lugnt.
Kärlek
Du kan idag känna romantiska strömningar inom dig, kanske beroende på att du är på väg in i ett nytt förhållande.
Relationer
Anar du att folk går bakom din rygg är det lika bra att fråga dem. Då slipper du gå och vara arg och ledsen.

Fredag 18/4

publicerat i Allmänt;

God morgon!

Idag så vaknade Wiggo kl 6.15 & jag gick upp kl 7 . Sen på morgonen har mamma & jag fixar håret som vi skulle gjort igår men det fixade vi idag istället.  Idag så ska jag inte göra ett skit på dagen alltså sen på kvällen så ska jag ju ut med Jonna , fan vad kul! =D Just nu ligger Wiggo & sover i sin vagn ute & jag funderar på när min syster ska vakna :P haha trötter!

men nu ska jag gå., vihörs sen! ;D

GODNATT!

publicerat i Allmänt;

Slut för idag , tack för idag! Jag är jättetrött & orkar inte blogga mer idag så vi får höras imorgon igen! GODNATT!

puss&kram

Kväller.

publicerat i Allmänt;
Just nu så sitter jag & väntar på att min kära mor ska kolla klart på programmet hon kollar på , ingen aning om vad det är för något! :P Hon ska iallafall hjälpa mig att fixa mitt löshår som jag ska ha imorgon så fixar vi det redan idag så det är klart. Usch vad ont i magen jag har men nu har jag äntligen fått medicin för det & doktorn tror att det är magkatarr (?) " om det nu stavas så ". Usch, aja ska till doktorn den 30 april då ska vi se om det blivit bättre annars så är det något annat fel på mig . :/ aja!

Längtar sjukt mycket till imorgon då ska jag & min vän Jonna ut på korgen ;D

Gifter sig.

publicerat i Allmänt;

          image1337

Det går rykten om att Alicia Keys och Kerry "Krucial" Brothers ska gifta sig i sommar i New York.

Städat!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag städat i lägenheten & jag har tagit bilder också som jag tänkte visa er men det gör jag senare. Just nu så ligger min lilla kille & ropar på mig så jag ska kramas med honom ett tag sen kommer bilder på han & sovrummet ! :)

Pause!

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag på mammas & pappas jobb jag har tagit en pause. Ska snart gå & äta sen så ska jag fortsätta städa, ska försöka få tag på min pappa så han kan komma & sätta upp min rullgardin . Jag har tagit bilder också men när det är tomt i rummet men kan ta en bild sen när jag är färdig också men jag lägger upp dom ikväll. Men nu så är det mattime , jag återkommer sen! :) Hoppas ni får en super dag & vilket härligt väder det är också , bara positivt ;D

Torsdag 17/4 (?)

publicerat i Allmänt;
Är det den 17e idag ? Hmm , aja !

Morgonen började med att Wiggo vaknade kl 5.30 jag gick in till min mamma & pappa la Wiggo bredvid dom & gick & la mig igen efter typ 30 minuter kanske ? kom pappa in med Wiggo för då skulle de åka till jobbet så jag tog Wiggo la honom bredvid mig så somnade vi om & vakna 8.30 skönt! :) Snart så är det våra bästa år vi ska kolla på det sen så far vi in till stan för jag måste städa i lägenheten ! :) Har kameran med mig så kan ta kort ifall de blir bra & ifall jag kommer ihåg det :P Men nu så ska jag rädda Wiggo ifrån sin moster , haha nej då han sitter & kramar henne ! ;D han har nog saknat henne!

Krångel .

publicerat i Allmänt;

Nu börjas det igen Blogg.se bara krånglar för mig , ena stunden kommer jag in andra studen så går det inte alls. Så nu tänkte jag faktiskt inte blogga mer för idag för jag har lite annat för mig , barnmorskorna på TV nu! Och imorgon så kanske jag inte heller är så himla aktiv men jag ska städa i lägenheten nämligen för de är klara hemma hos mig nu ska försöka komma ihåg att ta med kameran så ska ni få se ! :) GOD NATT ! 


puss&kram 

Skor,

publicerat i Allmänt;
    image1330 

Såhär ser skorna ut som jag köpte på Stadium för 149:- , helt vanliga & snygga skor :)

trevlig dag!

publicerat i Allmänt;
Min dag har vart väldigt bra.

Dagen började med att jag & Wiggo åkte in till stan , Wiggo började gråta på vägen när jag körde så fick stanna vid kanten & stoppa i nappen sen började vi åka igen . Då började han grina igen men då sjöng vi " Trollmor " sen så kom vi äntligen fram till mammas & pappa jobb, jag lämnade Wiggo där åkte hem till mig för att hämta vagnen. Sedan åkte jag tillbaka la Wiggo i vagnen & sedan gick jag ner mot stan till Tågstationen där jag mötte upp Jonna & Ludde. Vi tog en rejäl promenad & det kändes super skönt att få prata & röra på sig .Vi gick ner på stan sen för att leta efter en klänning till Jonna eftersom vi ska ut på Fredag .Vi träffade också Madeleine med Haley på stan,mycket trevligt!  :)
Sen så gick jag till mammas & pappas jobb mötte upp mamma där sen åkte vi till min morbror ut i Torshälla där han fick hjälpa oss att sätta dit den nya bilstolen som Wiggo fått av dom . Sen åkt vi hem..

När jag väl var hemma så fick jag ryck gick ut & började städa i bilen den såg förskräcklig ut. USCH ! Jag gjorde rent den iallafall på insidan & tjänade då 150kr av min far , helt perfekt ! :) Imorgon så gör jag rent utsidan av bilen eller om jag åker till en mack istället haha !

Nej nu så ska jag inte skriva mer , hoppas ni orkar läsa!

God kväll!

publicerat i Allmänt;
Jag ska äta nu men jag kommer tillbaka efter så ska jag berätta för er vad som hänt idag ! =D

VAKNA!!!

publicerat i Allmänt;
         image1328

Var det någon som såg Vakna med the voice ? Och att BlondinBella var med . Vad tyckte ni om det ? skötte hon sig bra ? Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga kollade lite då & då eftersom jag försökte att få Wiggo att somna då.
Det jag tycker är ganska tråkigt är att det är så många " mode bloggar " som blir "kända" . Men aldrig har jag hört talas om att någon mamma blogg blivit " känd " eller har ni ? Fast snart så kommer det väl en kommentar som säger " nej det förstår jag för ni är ju unga & dumma i huvudet för att ni skaffar barn så tidigt " . Skulle inte förvåna mig om det kom någon sån!

Promenad.

publicerat i Allmänt;
Wiggo somnade precis & det är bra för då sover han en stund innan det är time för mat . Han ska äta kl 11.30 sen så ska vi åka in till stan & träffa Ludde & Jonna vi ska gå en promenad :) Skönt att få röra på sig & ha någon att gå med & snacka skit med ;D haha !
Dagens outfit kommer sen!

Onsdag 16/4

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Wiggo vaknade kl: 6.30 idag för att Sigge ( hunden ) skällde & det var ju inte så roligt. Jag blev faktiskt riktigt sur på Sigge då för både jag & Wiggo skulle ha kunnit sova längre men men . Idag så skulle ju jag skjutsa Wiggo in till Babysim så Tobbe skulle bada med honom men det blev inte så utan en annan dag. Så nu har jag inga planer alls om vad som kommer att hända idag jag vill ta på mig riktigt mysiga kläder & bara ut & gå fast vädret är som det är. Aja, jag får väl se vad som händer . Nu så ska jag försöka få min plutt att somna han är väldigt trött men som sagt han vill inte somna .

Hoppas ni får en underbar Onsdag ! :)

finaste i världen <3

publicerat i Allmänt;
image1325

image1326

image1327

Nu så ska jag hoppa i säng , jag återkommer imorgon som vanligt ! :) GOD NATT !

puss&kram

ps . tack för alla era kommentarer ni är helt ur gulliga & fortsätt gärna . man blir helt glad över att se så många & så många snälla :)

Listan snodd av Jonna , haha! :)

publicerat i Allmänt;
Hur många barn har du?
Ett

Vad heter han och varför heter han så?
Tobias Wiggo Roger Larsson Pettersson. Min mamma kom med förslaget Wiggo & när han kom ut så såg han verkligen ut som en sån. Tobias heter han efter sin pappa & Roger efter min pappa alltså efter Wiggos morfar :)

Vad skulle han hetat om han var det andra könet?
Engla eller Alissa.

När föddes han?
1 Oktober 2007

Vad vägde han när han föddes?
2950 g.

Hur lång var han när han föddes?
49 cm

Hur lång tid tog förlossningen?
Om man räknar från när vattnet gick så tog det 13 timmar . Men om man räknar från när vi kom upp till förlossningen så tog det 6 timmar & 24 minuter då jag fick krystvärkar .

Tog ni reda på könet?
Ja, hihi :) så himla nyfiken!

Hur länge ammade du?
5-5½ månad.

Är du tillsammans med pappan?
? vet inte ? haha, ni som läst min blogg förstår nog.

Hur gammal var du när du blev gravid med ditt första barn?
16 år.

Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
17 år

Hur ofta är du barnledig?
Hmm, en natt har jag vart ifrån honom & kanske 3 gånger lämnat över honom en dag kanske.

Vill du har fler barn och isåfall hur många?
Jag skulle nog kunna tänka mig EN bebis till :)

Om du får fler barn, vad ska de heta?
Är det en flicka så ska hon heta Engla , Alissa eller Stella. Kille ? Hmm ,ingen aning faktiskt !

Kan man förklara för någon som inte har barn hur det känns att ha barn?
Känslan går inte att beskriva med ord , har aldrig vart såhär lycklig i hela mitt liv!:)

God kväll!

publicerat i Allmänt;
Gud , ni anar inte hur trött jag är . Skulle kunna somna här & nu men jag försöker lägga in bilderna på datorn & det går så jäkla segt . Imorgon så ska vi iväg på babysim också & bada hur jag ska orka det är väl en annan femma :P haha!

Nej nu så ska jag visa er den fina blomman som jag fick av min älskade son när jag kom in genom dörren imorse. Titta så får ni se , där var den inte så hel men den var det när jag fick den! :)

image1324

Majblommor.

publicerat i Allmänt;
     image1323

Idag när jag & min syster var på stan så kom det fram en liten tjej till oss & frågade ifall vi ville köpa majblommor. Hon tittade så himla gulligt såg nästan ut som en hundvalp , haha kunde inte hålla mig så vi köpte två stycken majblommor & när vi skulle gå så niga hon & log . Jäklar vilken sötnos!

Tuna park!

publicerat i Allmänt;
Ni är ju bara för underbara TACK för alla dessa kommentarer <3 Hela 60 stycken , haha jag har aldrig i mitt liv haft så många.

Idag så har vi ju som sagt vart på stan & sedan så åkte mamma, bella, wiggo & jag till tuna park JAG KÖRDE ;)
Vi köpte en fleecetröja till Wiggo & jag köpte ett par vita tygskor på Stadium för bara 149: - VILKET KAP!
Nu är jag hemma & har gett Wiggo gröt försöker som vanligt få honom att somna men jag tror inte att jag lyckats än. Jag kommer med bilder & uppdatering senare när jag fått min skrutt att somna . :) Hoppas ni kommer in & kikar igen!

tacktacktack!!

publicerat i Allmänt;
Tack för alla kommentarer vad söta ni är :) <3

jag har precis kommit till mammas & pappas jobb för jag & min syster har vart på stan med Wiggo. Vi var hos polisen för att Wiggo skulle fixa ett pass så det gjorde vi :) Sen nu sitter vi här igen & jag tjatar på min syster att jag vill åka till tuna park men hon verkar inte gå med på det . Nu vill man ju åka ÖVERALLT när man fått körkort , ååh jag är så GLAD!!! :D

jag skriver mer när jag kommer hem & kommer även visa blomman jag fick utav Wiggo när jag kom hem idag efter uppkörningen. När jag kom hem så stod min syster med honom & Wiggo höll i en blomma & så sa min syster " Grattis mamma " sen gav Wiggo mig en blomma , SKIT SÖT!!! <3

nej nu så ska jag kila !!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
jag är uppe med tuppen & wiggo också, men har inte riktigt tid att skriva här i bloggen just nu . lovisa jag ska svara på alla dina frågor sen , jag lovar !:)

spanien!

publicerat i Allmänt;
någon frågade vart vi ska åka & vi ska åka till spanien den 1 maj så om ca två  veckor :) tobbe skulle ha följd med men nu blir det ju inte så som sagt & det kanske är bäst det , jag vet inte .

svar

publicerat i Allmänt;
Från Bella . - haha jaadu Bea en fråga..? hm, måste tänka till så jag kommer på nån riktigt bra.. tänk, tänk, tänk.. hur står det till idag då? :D

svar : - haha jo tack det är finemang , sjdå bella & max ? =D

Från Amanda - när ska du tatuera dig ? =)

svar: Jag ska tatuera mig den 14 maj istället =)

Från Marie - har du lämnat T helt bakom dig nu?

svar ; - nej faktiskt inte , inte helt .. =/



Det blev iallafall tre frågor , haha !

OMG!

publicerat i Allmänt;
Ja det kan man väl säga. Sitter här & läser Jonnas blogg & läser kommentarerna hon får , jag kan inte bli mer än förbannad ! Varför ska man alltid behöva sitta & försvara sig ? Det är inte det bloggen går ut på .

Frågestund!?

publicerat i Allmänt;
Är det någon som är intresserad av en frågestund? Jag tar en iallafall samla dina frågor & skriv dom här ! ;D
Jag svarar någon gång senare ikväll & jag hoppas ni har mycket & fråga :P

jag lyckades!

publicerat i Allmänt;
Tillslut få Wiggo att somna . Jag la honom i min säng & kramades en stund men han verkade vilja vara i fred så jag la honom där & gick hit när jag gick tillbaka för att kolla så låg han & sov så sött. Min sötnos <3

Just det paketet från H&M kom idag alla saker vi beställde & jag ska bara säga att bikinin var tok för liten så jag ska lämna tillbaka den & eventuellt byta storlek på den. Jag hoppas att jag får bikinin tills vi ska åka om ca 2 veckor ? Hmm... men det här tänkte jag ha kvar!

image1319  image1320image1321

Shortsen, BH & toppen ! :)

ang jacka.

publicerat i Allmänt;
Någon frågade mig om jag ville köpa en jacka & jag undrar . Var den för liten för dig ? tror du att jag skulle kunna ha den?

hör gärna av dig på mail :)

home!

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu har vart i Örebro & hämtat min syster som sagt , jag försöker nu att få Wiggo att somna men det är inte det lättaste ska jag säga er. Wiggo är jättte övertrött & vill verkligen somna , funderar på att lägga mig bredvid honom & kramas en stund så kanske han somnar? .. .vi får se!

Jobb.

publicerat i Allmänt;
Någon frågade mig om jag inte skulle jobba något. Och jag ska jobba i sommar 3 veckor i Torshälla äldreboende och jag kanske kommer få jobba ännu längre också . Sen så ska jag försöka skriva upp mig någonstans så jag kan jobba någon helg lite då & då :)

Min bebis!

publicerat i Allmänt;

Tobbe ringde & sa att han kommer med Wiggo så nu är han här min lilla älskling , men just nu är Tobbe ute & går med honom så att han ska somna som han brukar göra varje förmiddag. Och jag kollar på Våra bästa år like always! Men nu är det reklam & jag hann sätta mig här en stund . Ville bara berätta att min älskling är hemma <3
Nu så ska jag fortsätta & kolla på TV sen ta mig en liten macka kanske.

Kommentarer .

publicerat i Allmänt;
Jag förstår inte att han/hon fortsätter kommentera när jag blockat ipnummret ? du kommer aldrig komma kommentera min blogg igen lilla vän så sluta försök för dom publiceras inte .

Som jag sagt förut , kommentarer som jag tycker bli för mycket tas bort .

Engla .

publicerat i Allmänt;

Gick nyss in på den här bloggen läste inlägget om Engla & ställde såklart upp med den enkla uppgiften , gör det du också!

Lyckats!

publicerat i Allmänt;
    image1318

Jag tror jag har lyckats hålla måttet ! jag är stolt över mig själv :)

ps: lägg märke till mina snygga god morgon kläder , haha!

Måndag 14/4

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Jag är konstigt nog vaken fast jag barnfri & har vart det över natten. Men jag antar att jag fått in en liten väckarklocka i huvudet , jag känner mig konstigt nog väldigt pigg fast jag inte sovit länge men jag antar att det är för att jag inte vaknat på natten inatt. Nog pratat om det ! JAG SAKNAR MIN PLUTT <3 Idag så ska jag väl bara vara här hemma ( ärla ) fast min mamma kommer & hämtar mig runt kl 13 för då ska jag hämta min plutt & sen så ska vi ju åka till Örebro & hämta min syster hon ska komma hem nu i veckan fram tills i helgen :)

Vad ska ni göra idag?

trött.

publicerat i Allmänt;

Detta blir mitt sista inlägg för dagen är så trött på blogg.se att det krånglar & håller på hela tiden. Får då inge vidare lust att skriva heller. Men jag hoppas ni har haft en trevlig dag idag & att ni fortsätter & följer våran dag imorgon. Såg på blogg.se startsida att jag var med på aktiva igen & det tackar man för , jag hoppas bara att jag får ligga där en stund till.  Nu så ska jag hoppa i säng , GOD NATT !

image1316

image1317

puss&kram

Beställt.

publicerat i Allmänt;

image1313  image1314 
Beställde denna mysdress från H&M det var ju rea så varför inte ?
Byxorna kostade 74.50 kr & tröjan 124.50 kr . ett fynd ! ;D

RIP ENGLA!

publicerat i Allmänt;

Stackars barn & stackars föräldrar . Jag förstår inte vad det finns för människor här i världen , usch vad världen är grym. Det är därför man ska vara rädda om varandra , ta hand om varandra & älska varandra man vet aldrig vad som kan hända.

             image1311

Läs mer här!

Ashley Olsen

publicerat i Allmänt;
       image1310

JATACK!!

skulle inte tacka nej till att se ut som henne , så jäkla söt! <3

felfel igen!

publicerat i Allmänt;
Jag blir galen på blogg.se när jag går in på en annan persons blogg & ska kommentera så blir det " sidan kan inte visas " jag blir galen när ska de fixa så att allt funkar ? Jag låter som värsta bloggnörden men haha det är ju irriterande ;D

Im lost.

publicerat i Allmänt;

Det känns som jag verkligen inte vet ett skit . Är så förvirrad just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen , vid såna här tillfällen så vill man bara ha sin bebis & krama men han är ju inte här ? :( 
Jag känner mig så fruktansvärt ensam just nu . Hur kan man få ett sms av dig där det står " hur känns det att vara singel ? är det kul ? " JAVISST , jag sitter här & as garvar verkligen . Tror du på fullaste allvar att det här var det jag verkligen ville & trodde att det skulle bli ? NEJ ! Men snart får jag väl ett svar tillbaka " allt är ditt fel " . Grejen med det hela är att jag vet inte vad jag gjort ? Har jag gjort något fel genom att alltid ställa upp ? Gå upp på morgonen varje dag i 6 snart  7 månader ?  Städat, diskat , tvättat, lagat mat ? vad mer kan du begära ? Jag är en människa jag med & jag orkar tillslut inte mina krafter tar också slut .

Jag vet att jag kanske inte borde sitta & ta upp det här i bloggen . Men jag måste bara få skriva av mig , just nu SKIT!

Hemma igen!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen & ni kanske vill veta vem jag var på dejt med ... ? JONNA & LUDDE! =D  Kom precis hem därifrån mamma & pappa beställde med sig pizza hem men jag är inte speciellt hungrig & har ingen aptit till att äta längre. Wiggo sover hemma hos sin pappa för första gången så jag är lite orolig & jag saknar min plutt så otroligt mycket <3


Jag vill börja med att säga Tack till Jonna , Ludde & Magnus som orkade stå ut med mig & min pratande . Skönt att få prata ur sig ibland & när jag satt där & berätta så kände jag att bara tårarna ville spruta ut men jag försökte att inte göra det. Min dag har vart mysig & trevlig , tacktack <3

dejt.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag åka in till stan & iväg på en dejt , haha! ;)

en lapp!

publicerat i Allmänt;
image1309


Vet ni vad min mamma hittade när hon städade? min femhundralapp som jag fick av min famor när jag fyllde år , haha jag hade visst glömt att ta den ur kuvertet . JAMEN man tackar så mycket ;D

Sommar 2008

publicerat i Allmänt;
image1305  image1306  image1307

det här kommer jag förmodligen att ha på mig sommar 2008 , hoppas bara att det blir fint väder!

Sådärja!

publicerat i Allmänt;
Wiggo somnade aldrig om utan fick gå upp ur sängen istället. Vi satt oss & kollade på TV en stund sen vid 11.30 var det mattime så han åt lite mat & så har vi kollat lite på TV igen men nu är mamma ute & går med honom i hopp på att han kanske ska somna igen annars blir det så fel med " sovtiderna " vi lyckats få in.
Såhär ser ungefär våran dag ut varje dag .

Kl 07.00 vaknar - går upp & äter en tallrik gröt.
Kl. 10.00 - går ut så han sover en stund .
Kl. 11.30-12.00 - wiggo ska äta lunch.
Kl . 13.00-16.00 - Sova middag
Kl.16.30 - Gröt dags igen.
Kl.19.30-20.00 - SOVA! & ifall han vill så brukar han få en flaska välling.

Och som sagt nu har vi äntligen fått in lite tider & det är alltid skönt för då vet man på ett ungefär hur man kan planera dagen :)

Stallet & mockat .

publicerat i Allmänt;
Jag har precis kommit ner från stallet har tagit ut hästarna & mockat . Under tiden så har Wiggo legat i sin vagn & sovit , duktig kille!:) Nu så ligger han i sin säng för jag försöker få honom att somna igen eftersom han inte sov så länge & jag ser att han är trött . Jag har även tagit nya bilder på Wiggo , ur gulliga speciellt när han drar Sigge (hunden) i öronen haha busunge! ;D Men dom bilderna lägger jag in lite senare när jag har tid ..

Hoppas ni får en trevlig söndag !

Söndag 13/4

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Vaknade kl 7 idag av att min lilla kille vakna då & han har vart så duktig & sovit i sin egna säng hela natten :) Nu så har han ätit gröt & nu så är det dags för mig att äta frukost. Kokta ägg , yougurt & mackor , mumsigt !

svar till anonym : - jo det är klart jag också går ut varannna helg ( vart ute 2 gånger sen jag fyllde år )  kanske inte varje dag. Jag har ett barn & måste ta ansvar för honom så tänker jag .

sms.

publicerat i Allmänt;
fick precis ett sms av Wiggospappa som sa " jag ska gå ut nu med mina kompisar " .. Okej ? Var det inte han som skulle haft Wiggo ikväll ? fast jag sa att jag ville ha honom . jag tror nog inte han har vart i sin lägenhet SJÄLV någon gång antingen ute eller så är det någon kompis där så de sitter & dricker kollar fotboll eller nåt sånt .
skit samma , det var ju meningen ifrån början att han skulle lära sig att ta " eget ansvar för sitt hem " men hur ska han kunna förstå när han aldrig är hemma? nej , de funkar inte! och de verkar som han aldrig kommer att förstå. de är väl bra att det blev som de blev , han verkar ju inte heller vilja lägga manken till bara UT UT hela tiden. Aja jag bryr mig inte han får göra som han vill , han har ett eget liv nu!!

jag är väldigt trött så ska gå & lägga mig nu . <3 GOD NATT!

puss&kram

Tjoo! ;D

publicerat i Allmänt;
har kollat lite på TV & just nu sitter jag inne på MSN & pratar lite med Jonna. Vi har bestämt att vi ska ut nästa helg, vilken dag får vi se. De är ju 20 år på Lotus på lördagar men alla säger att man kommer in iallafall men tänk så skulle man inte göra det ? :O då är det illa, vågar inte riktigt chansa & då är det bättre att gå ut på fredagen! Så nästa fredag är det utgång för våran del & vad synd att du inte kunde följa med Bella hade ju räknat med dig! ;D

Aja, jag tror nog jag ska börja dra mig till sängen.

hahaha ^^

publicerat i Allmänt;
Ja, jag pratade med Bella för några dagar sen & hon får ju en att må så jäkla bra!
Såhär såg vårat samtal ut ungefär .

Bea : - killar är bara skit .
Bella : - Nej Bea nästa gång vi är ute på krogen så kommer vi hitta några som passar oss utmärkt. :)
Bea : - haha okej då, finns de verkligen folk som vill ha 18 årig mammor? ;D (a)

Köpt!

publicerat i Allmänt;
Här är sakerna som jag/vi köpte idag & bilderna är inte bra jag vet jag är sämst på att ta kort :P men ni får vara nöjda!

       

* Den vita & den svarta är en pjamas med korta ben :)
* Två T-shirtar som Wiggo ska ha på stranden är från Lindex.
* Byxor & Piké tröja från Kappahl .
* Min rosa klänning ( fodral ) från Gina tricot med U ringning i ryggen.

Övningskört !

publicerat i Allmänt;
Nu så är jag hemma igen & jag har vart & hämtat Wiggo också , tyvärr så ligger han & sover så kan inte ta kort på honom vill inte väcka honom heller ska man aldrig göra när de väl sover tycker jag! :) Men men , någon ville att jag ska ta kort på sakerna som vi köpt åt Wiggo & min klänning så jag ska väl fixa det hade jag tänkt ;D

lördag 12/4

publicerat i Allmänt;
God kväll .

idag så vaknade jag kl. 12 & gick upp då . Mamma tog Wiggo så jag fick sova , skönt & tack! :) Idag så har jag vart en sväng på tuna park med mamma köpte en klänning , BH & ett skärp sen lite saker till Wiggo ocskå såklart!
Nu så sitter jag här ska snart iväg & köra lite med pappa sen hämta upp Wiggo i samma veva. Ikväll så ska jag bara ta de lugnt & slappa ska bli skönt!

image1292

Denna BH köpte jag den kommer från Lindex & kostar 149:- . Finns band också , dom är avtagbara den sitter verkligen på & plats. Och man får festens snyggaste u-rigning stod det hahaha jag får väl testa ;)

God natt.

publicerat i Allmänt;
jag är jättetrött & kl är bara 21 men jag tänker faktiskt gå & lägga mig eller sätta mig vid TV en stund iallafall. Blev inga bilder på Wiggo men jag lovar att jag ska ta imorgon !:) GOD NATT!

puss&kram

Lindsay Lohan

publicerat i Allmänt;
     image1291

Det är såhär hon ska se ut för att jag ska tycka att hon är snygg ! Hennes lätt röda hår & lite mer hull på kroppen, skit snyggt !

stolt.

publicerat i Allmänt;
jag är stolt över mig själv att jag lyckats " gå vidare " & inte velat nu fram & tillbaka .. Nu jädrar !!!
jag ska åtminstonde försöka & jag vill klara det verkligen!

mormor & wiggo.

publicerat i Allmänt;
jag hittade en bild på wiggos mormor & wiggo samma dag som vi kom hem från BB . Och kolla vad liten han var då.

image1290

kväller!

publicerat i Allmänt;
nu så är jag nere från stallet har hjälpt Elin idag med hoppningen & det gick skita bra !:)

Det var någon som frågade mig hur mycket jag har övningskört osv. Jag har kört sen jag fyllde 16år då började jag köra lite hemma med mamma & pappa på grusvägarna fram & tillbaka sen så har det bara gått framåt. I julas så fick jag ett " Start paket " kan man väl säga av mamma & pappa alltså övningskörning på Engströmsbilskola så efter nyår så gick jag & " skrev in mig " sedan dess har jag tagit körlektioner en dag i veckan ibland dubbellektion. Har kört mycket med mamma & pappa också :) Träning träning & träning säger jag bara & om du verkligen känner skarpt & har ett mål så kommer du klara det ,bara du lägger ner tid på det! :D

Sen var det någon som vet när jag har uppkörning , haha jaså vad trevligt. men det stod inte vem det var ifrån utan anonym . kan du inte säga vem du är ?:)

Hejhopp!

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag på mammas & pappas jobb igen. Vi har vart & ätit corner & sedan har jag fått övningskört lite , vi hämtade upp wiggo också han var ju hemma hos tobbe. Så nu ligger han i sin vagn & sover vad bra! :) Idag så ska jag väl inte göra så mycket jag tycker det känns som att jag måste börja träna mer på att köra det är ju snart dags! Och ikväll så ska jag väl bara ta de lugnt för varken mamma eller pappa kommer ju att vilja köra med mig en fredagskväll när de jobbat hela veckan. Aja, men nu så ska jag kolla till min plutt fast han nyss somnade men jag måste se honom han är så underbar <3

en fråga!

publicerat i Allmänt;
Caroline frågade vad mina föräldra jobbar med & de äger ett företag som ligger bredvid körskolan som jag gpår på =) -

Fredag 11/4

publicerat i Allmänt;
Nu har jag haft körlektion & det gick riktigt bra!:) Och på tisdag har jag lektion igen , jag måste ju träna nu när det snart är dags för uppkörning. säger inte när ;)

Idag så ska jag inte göra något speciellt Tobbe har Wiggo , så jag ska väl bara vara med mig själv kan inte vara i lägenheten eftersom de fixar där så tänkte kanske ringa min mormor & fråga ifall jag fick komma dit lite senare . men nu så ska jag tjata på min mamma & pappa ifall någon utav dom vill köra med mig :P haha fast de jobbar ju men de kan väl ta en pause? (a)

JUSTDET!

publicerat i Allmänt;
jag glömde säga att Wiggo vände sig för första gången idag , haha ! ;D gullunge <3

gooing <3

publicerat i Allmänt;
image1286

image1287

image1288

image1289

Nu så säger vi GOD NATT för idag . Jag ska in till stan tidigt imorgonbitti för jag har körlektion kl.8.30.

puss&kram

NAW ! <3

publicerat i Allmänt;
   image1285

åh kolla vilken sötnos ! Jag blir så avundsjuk på min systers kompis Karolina som ska få en chihauhau valp snart dom är ju så sjukt söta !

Fråga.

publicerat i Allmänt;
En tjej ställde en fråga .

Hej. Jag har en liten fråga, du kanske redan besvarat den nån annanstans menmen.

Varför gjorde du och T slut? Var det för Wiggo (blev för mycket ansvar, att bo ihop osv) eller att ni inte gillade varandra längre?

För övrigt är din son hur söt som helst!

Svar : Varför vi gjorde slut ? Jadu, vi funkade inte ihop helt enkelt vi bråkade hela tiden & kom aldrig överens. Sedan var det ju lite om att hjälpas åt det gick väl inte så bra de heller de kändes som jag gjorde allt & det orkade jag inte med. Men det är sånt som händer & det var inget jag trodde skulle hända bara tråkigt att det blev så. Men livet går vidare & man får ta nya tag :)
Tack så mycket !

Jag hoppas du fick någorlunda svar på din fråga :)

Koftor.

publicerat i Allmänt;

Jag älskar att köpa koftor & grejen är att man kan alltid använda dom vilket väder det än är. På vintern & hösten är det alltid skönt. På sommaren är det skönt med att ha något tjockare senare mot kvällen . Aa, det är väl därför jag älskar koftor så mycket för att man alltid har användning för dom.
Såklart så hittade jag då en skitsnygg från Laredoute & kostar 379 :- 

       image1283

Vad tycker ni ?

Nere igen.

publicerat i Allmänt;

Är nere från stallet nu & jag tyckte det gick väldigt bra hon börjar lära känna hästen mer & mer nu det är ju vårat mål. Jag måste själv komma igång med Isabell snart men jag får väl ta det i helgen eller imorgon för på lördag så skulle kanske min kusins tjej Emelie komma ut & rida här så Isabell kan ju inte vara allt för omöjlig :P

Nu så vet jag inte vad jag ska göra & jag tror inte att det är så mycket på TV heller inte vad jag vet iallafall ?
Jag har inte så mycket att berätta men jag kommer med bilder sen iallafall. Har ni något ni vill fråga så får ni gärna göra det .

stallet.

publicerat i Allmänt;

nu så far jag upp till stallet för att hjälpa Elin med dressyren ! vi hörs senare.

plutten!

publicerat i Allmänt;
han är vaken & sitter i mitt knä. tänkte bara skriva några rader om att jag kanske ska ut & övningsköra med mamma när wiggo somnat sen så ska jag lägga ut massa bilder på wiggo också . Missa inte det :)

- 0,5 kg.

publicerat i Allmänt;

och nu så går man ner lite till . UNDRA VARFÖR !! jo jag tror jag vet . . fan

kjol

publicerat i Allmänt;
            image1282

Pennkjol med hög midja samt knappar fram. Sprund och dold dragkjedja bak.SKIT SNYGG tycker jag . Kommer ifrån Lindex & kostar 249:-

Mitt liv.

publicerat i Allmänt;
Jag måste verkligen börja ta tag i mitt liv , gå vidare & fokusera på annat . Jag måste vara stark för att klara detta & jag  vet att jag har stöd från folk , denna gång ska jag inte misslyckas ! Jag ska inte ändra mig var tredje sekund nu har jag sagt det jag vill säga har nu inget mer kvar att säga till dig . Det är skitjobbigt verkligen allt , men jag får inte låta Wiggo se mig såhär & tycka illa om mig. Wiggo är allt för mig då menar jag verkligen allt . <3


nu är det dags att gå vidare ......

jag är så dum.

publicerat i Allmänt;
jag trodde ett tag på att det skulle vara bra & men nu är man tillbaks på ruta ett igen!
jag är så dum & blåst att jag tror på allt ....

Torsdag 11/4

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag här & bara har tråkigt. Wiggo sover & jag har haft besök utav Nattis också vi har pratat om allt mellan himmel & jord kändes så himla skönt <3 & tack för att du tog ledigt från jobbet för att komma ut hit, det betydde mycket !

Just nu vet jag inte vad jag ska göra är rätt ledsen faktiskt eller väldigt ledsen & besviken. Tänker däremot inte berätta vad som hänt känns att jag behåller det för mig själv. Nu har jag sagt A & vet att jag borde säga B men nej jag avstår gärna.. Jag säger bara tack till Nattis för att jag fick prata ut <3

Nu ska jag kolla på TV & jag hoppas att min lillkille vaknar snart , jag saknar honom!

God natt mina små hjärtegull.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kollat på barnmorskorna & jag grät . Det ser ju så himla underbart ute alltså , åh jag vill ha en bebis till fast om några år såklart :) Nu så väntar sängen på mig & jag hoppas på att jag mår bättre imorgon är frisk & kry. Tack för idag , lite snålt med kommentarer bara . GOD NATT !

puss&kram

Barnmorskorna!

publicerat i Allmänt;
  image1277

Min mormor ringde & påminnde mig att det är  Barnmorskorna på TV kl 21.00 & jag har faktiskt konstigt nog aldrig sett det så det ska bli kul & se :)  Någon mer som ska kolla ?

stallet.

publicerat i Allmänt;
Hjälpte mamma att ta in hästarna & nu är jag nere igen. Wiggo kommer snart också, min älsklingsplutt <3

Hejsan hoppsan!

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa . Wiggo är med sin pappa & gör någonting ingen aning om vad . Nu så har jag faktiskt bestämt mig vad jag ska ha för tapeter tack & lov :) Som jag kanske redan sagt så blev det ju vitt bara vitt ingen färg för jag vill inte anpassa något & kan ha vilka gardiner som helst . Så det blev en vid fond vägg med silver mönster på , svårt att förklara men ni får se när det är klart istället :)
Har precis lagt in bilderna på datorn bla dagens som jag tänkte slänga in i nästa inlägg.

Min dag har väl vart sådär lite smått förbannad bara men de har väl nästan gått över nu :P Hur har eran dag varit & vad har ni gjort ?

...

publicerat i Allmänt;

Sådärja nu är jag tillbaka eller har vart det ett tag men har träffat Jonna som var på körskolan där min mamma & pappa jobbar. Magnus & en sovande Ludde var också där :) Nu så ligger min plutt & sover sen så ska han äta gröt sen så ska vi åka & kolla på tapeter EN SISTA GÅNG . jag måste bestämma mig!
men nu så ska jag dra!

BVC

publicerat i Allmänt;
Snart så ska jag, mamma & Wiggo åka till BVC eftersom jag ringde till Tobbe & fråga ifall han skulle med så kunde han inte för han skulle skjutsa sin kompis till jobbet eftersom han hade vart på halkbana FÖR DET ÄR JU SÅ JÄVLA MYCKET VIKTIGARE!! så min mamma ställde upp & följde med istället. usch , jag är så förbannad just nu. Svårt att följa med till läkaren i högst 20 minuter .... nej nu så ska jag gå .

En bild.

publicerat i Allmänt;
Tänkte visa er hur min underbart snygga (not) frilla ser ut på morgonen , haha!!!

image1273


hahaha!

Hej så länge!

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag börja ta på mig lite kläder sitter här i mammas lila mjukisbyxor & i pappas stora tröja ser lite hemskt ut ;D jag hoppas Wiggo vaknar snart så han kan få lite mat i magen sen så ska vi börja dra oss in till stan . Wiggo ska vara på läkarbesök kl 14.15 också hoppas det går bra!
Jag återkommer sen när jag kommer hem & när allt är lugnt & stilla .

Ha en bra dag ! :)

Hur jag lyckas?

publicerat i Allmänt;

Flera frågade mig hur jag lyckas gå ner i vikt ? Och jag kan bara säga jag vet inte faktiskt jag har inte rört mig så speciellt mycket eller tränat . Jag går ju ut med Wiggo varje dag & så rider jag ju också ? Det är väl kanske det . Äter inte så speceillt mycket godsaker heller utan tar mig en fruktsallad istället. Sedan som ni alla vet så har det ju vart / är (?) dåligt mellan mig & tobbe så det gör väl också att jag inte har någon aptit att äta längre , gick väl ner sisådär 2kg på en vecka när de var som " sämst " .

Äta bra & röra på sig är väl ett tips !

sover

publicerat i Allmänt;
nu så sover min lilla kille i soffan efter mycket gnäll :) Själv så har jag precis kollat på våra bästa år & nu så sitter jag här har inget annat för mig. Funderar på att äta något ska nog ta mig en lasange :) Men men snart så ska vi också åka till stan min mamma kommer runt 13.
men nu så ska jag kolla på tapeterna .

onsdag 9/4

publicerat i Allmänt;
god morgon!

vaknade kl 8.30 sitter nu här med en bebis i knät lite svårt att skriva men men :) vi är hemma ska sen åka ner till stan mamma hämtar oss. :) Wiggo är lite sugen på att skriva han sitter & gungar här i stolen..

En fråga hur lång jag var & jag är runt 160cm :) mren nu så ska wiggo ´få  skriva ett avslut på detta inlägg,

ggggggggggggggegegihhhhhhhhhhhhhhk555555mh  nmn ui u4hb  v4mv v  ii fdi i

/ wiggo & bea <3

God nattis!

publicerat i Allmänt;
Jag är väldigt trött men jag tänkte bara berätta lite om min vikt.
När jag skrev in mig på MVC vägde jag 56 kg då var jag i vecka 12.
På förlossningen vägde jag 67kg .
Och nu så väger jag 53 kg .
Så det känns väldigt skönt att typ tappat alla dom där " gravid kilorna " ..

Nu så väntar sängen & en mysig liten plutt fast han somnade redan vid kl 19 undra om han sover hela natten i natt igen. Återstår & se :) GOD NATT!

puss&kram

Viktnedgång.

publicerat i Allmänt;
image1267


image1269

Lite skillnad ? Den första bilden är tagen direkt efter att Wiggo kom ut & den andra bilden är från idag & man ser ju iallafall lite skillnad fast jag inte ansträngt mig så mycket :)

Hemma!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma .  Idag så har jag vart & kollat på tapeter igen & jag tamme fan inte bestämma mig men jag lånade hem två stycken kataloger. Nu så försöker jag få Wiggo att somna men han är lite övertrött så de tar ett tag själv så tror jag att jag börjar bli lite sjuk har ont i halsen & hängig i kroppen blir en tidig kväll för mig kanske ? Jag har iallafall lovat er bilder så det kommer att komma upp :) Bilder på Wiggo, dagens outfit & bevis på att jag gått ner några kilon , haha! Men nu så ska jag se om min plutt somnat .

tisdag 8/4

publicerat i Allmänt;
God dagens!

jag är inne i stan nu min mamma kom & hämtade mig & Wiggo . Jag sitter på deras jobb & Wiggo sover i vagnen vi ska snart gå & äta lite mat sen så skulle Tobbe ha Wiggo han har kommit hem från Finland nu så vi ska träffa honom. Sen så ska jag åka & kolla på tapeter har fortfarande inte bestämt mig vilka jag vill ha.. & nu så sa mamma att jag skulle få fixa i hallen också om jag vill såklart , haha får väl se ;D ..

men nu så ska jag äta , dålig uppdatering idag men de kommer bilder ikväll ;D

God natt .!

publicerat i Allmänt;
Wiiie, super trött behöver verkligen lägga mig i tid någon dag så nu hoppar jag i säng. Vi hörs imorgon om jag inte ska in till stan vill säga , har inte bestämt mig än! Men ni lär väl märka om jag uppdaterar eller inte under dagen.
Wiggo ligger & sover redan som sagt så nu kryper jag ner bredvid honom & kramas <3 GOD NATT .

puss&kram / oss.

image1262

en fråga .

publicerat i Allmänt;
              image1261

Ni som har en sån här jacka från H&M är jackan i stor storlek eller hur är den? Jag vill ha en sån fast jag vet inte vilken storlek jag ska beställa eftersom de inte finns någon i butik.

Tusen tack!

publicerat i Allmänt;
Jag vill tacka Ida för en sån jäkla söt kommentar , tacktacktack! Man blir så himla glad över att höra något sånt , en stor jätte kram till dig.

image1260

Trevlig dag!

publicerat i Allmänt;
Jag har inte kunnat uppdaterat något här på bloggen idag men det skrev jag ju i förra inlägget.
Idag så har jag & Wiggo träffat min kusin Elin vi gick runt på stan , åt mat & fikade väldans trevligt :) Jag köpte två t-shirts till Wiggo, En hallonröd tubklänning från Gina tricot , Skor & en ny plånbok . Sen så gick vi hem till min mormor & Elins farmor där åt vi lite mackor i ugnen & prata . TACK FÖR EN SUPER TREVLIG DAG !

Efter vi vart hos mormor så gick jag & Wiggo hem till lägenheten väntade där på min mamma som skulle hämta oss & sedan åkte vi & kollade på tapeter. Jag hittade tyvärr inga alls men jag tror jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det. Ska väl åka in imorgon igen till stan & titta han kommer ju på onsdag & börjar så det är lite kris.
Men vad har ni gjort idag ?

image1256

glömde

publicerat i Allmänt;
säga att jag kanske inte kommer blogga under dagen imorgon för jag ska in till stan & träffa min kusin vi skulle ta en runda på stan men jag är tillbaka på kvällen igen . Hoppas ni kommer in då & kollar :)

GOD NATT ..

publicerat i Allmänt;
nu så ska jag gå & lägga mig . jag hoppas ni har haft en trevlig dag för det har jag haft fram tills nu ikväll då allt vände sig.

puss&kram

inga kommentarer ...

publicerat i Allmänt;
jag vet inte vad som plötsligt hände med mig ? det bara började kännas skit alltihop . Ensamt , tomt , övergiven, värdelös ? det är väl dom orden jag verkligen känner mig just nu .
jag är inte ute efter att någon ska " tycka synd om mig " verkligen inte utan jag skriver bara av mig , de behöver vi alla någon gång.

Klänningen!

publicerat i Allmänt;
Någon frågade vart klänningen var köpt någonstans som jag hade på mig idag & den kommer ifrån H&M & bikinisarna också. :)

Hello!

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma & har vart det ett tag försöker få Wiggo att somna men han vägrar har hållt på i 30 minuter nu. Men han somnar väl snart hoppas jag. Har tagit flera bilder också på Wiggo & någon på mig & han också som jag tänkte slänga in lite senare ,så jag hoppas ni kollar in då :)

Please help me !

publicerat i Allmänt;
Jag har beslut ångest alltså jag vet inte vilken bikini jag vill ha & behöver nu eran hjälp :) Så jag hoppas på hjälp också , haha!

image1241  image1242  image1243  image1244

Vilken tycker ni ? Snälla ge mig en kommentar :)

Söndag 6/4

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Inatt så har jag sovit rätt bra faktiskt , Wiggo somna runt 8 halv 9 igår kväll & vakna kl 4 sen somnade han om & vakna kl 7 , vi gick upp bytte blöja sen gick vi & la oss igen & kramades då somnade Wiggo igen & vakna 9.15 då tog min mamma honom gav honom gröt & sen vakna jag en timme efter :)

Nu så sitter jag här min mamma skulle ta en promenad med Wiggo så han hinner sova en liten stund innan vi ska iväg på kalas på eftermiddagen min kusin Frida ska firas! Kul att åka dit var längesen jag träffade släkten känns det som. Och imorgon så ska jag träffa min andra kusin Elin & gå på stan med henne :)
Sen måste jag kolla vad jag ska ha för tapeter också , jag trodde jag visste men det känns som jag ångrat mig lite haha får se när jag ska åka & kolla på det ! Ska snart lägga in bilderna på datorn också som jag lovade er .

God natt ,

publicerat i Allmänt;
jag är skittrött ska gå & lägga mig nu . Bilderna kommer imorgon :)

puss&kram

Hello again!

publicerat i Allmänt;

Jäkla engelska;D muhaha! Wiggo somnade precis & det känns väldans skönt för jag är så jäkla trött så behöver nog också sova.
Jag har lagt in bilderna på datorn från den ena kameran sen tänkte jag slänga in bilderna från min kamera lite senare under kvällen , hoppas det går bra!

         

Sådärja , några bilder blev det & jag mer men jag ska gå & kolla på en film nu så lägger in dom senare eller imorgon :) Första bilder som ni ser idag så har Wiggo på sig sin mosters gamla badrock, snyggt va? :)

Hey girls!

publicerat i Allmänt;

Jag har ätit god mat & försöker få Wiggo att somna men det går inge vidare så jag kommer tillbaka med bilder när han somnat :)

HOT !

publicerat i Allmänt;
image1233  image1234

Tyra Banks & Beyonce  ..
jag skulle gärna vilja ha deras hudfärg & utseende , ge mig !

......

publicerat i Allmänt;
     image1232

Nicole Richie och Joel Madden gifter sig i sommar!

jag är

publicerat i Allmänt;

... verkligen hur slö som helst , har precis kommit ner från stallet har hjälp Elin med hoppningen. Och nu så drog min mamma & syster precis in till stan de ska köpa en present åt min kusin Frida som vi ska på kalas hos imorgon :) 
Idag så ska jag faktiskt inte göra ett skit bara slöa & ligga på soffan & mysa med min lilla baby , <3  Vad ska ni hitta på idag då?

jag vill se mera kommentarer , lite snålt på den sidan :) Och så vill jag ha lite förslag också på vad jag ska skriva om ? Jag ska försöka ta lite bilder på Wiggo idag & lägga ut känns som det var jättelänge sen jag slänga ut några. Men men , nu så ska jag käka nudlar HÅRDA !

Lördag 5/4

publicerat i Allmänt;
Hej hopp gummisnopp! =D

Jag mår konstigt nog väldigt bra fast det kanske beror på att jag tagit en huvudvärkstablett ? Ja bea ! Igår så var vi på förfest hos Angelica sen så tog vi taxi in till stan runt 22.15 tog ut pengar & sedan drog vi in på lotus fullt med folk , var ju typ 13 åringar där först haha men sen drog dom. Jag hade en skitkul kväll & tack tjejer <3
Sen har jag en liten fråga . Är det bara jag som tycker Danni, Dani , Danny (?) är snygg ? ;) 
Nej vet ni ? jag ska gå & sätta mig på terassen & sola lite , min lilla prins ligger i sin vagn & sover.  <3 Saknade honom fruktansvärt mycket igår , .

Jag lyckas då alltid fan bli med på dessa jäkla vimmelbilder så jag bjuder på en mindre snygg bild på mig.

image1231

Alldeles varma av allt dansandes , haha !!!

Fredag 4/4

publicerat i Allmänt;
Jag sitter på min mammas jobb & har vart här sen kl 9 imorse & Wiggo somna kl 9.30 så han ligger utanför i vagnen & sover fortfarande. Snart så är det lunch sen så skulle min mormor komma & gå ut & gå med Wiggo så jag kan duscha inför ikväll :) Ikväll så ska vi på förfest hos någon tjej som martina kände & sen så ska vi ut på Lotus , jag ser fram emot det.  Saknat martina massor ! <3
Kommer nog inte skriva något mer idag .

Hejdå, hoppas ni får en trevligkväll!

God natt mina änglar .

publicerat i Allmänt;
Nu måste jag gå & sova ska upp kl 6 imorgon bitti har ju körlektion kl 7 , det var den enda tiden som fanns ledig denna vecka.. Jag känner inte för att göra det men jag måste om jag ska få ett körkort snart .
GOD NATT !

puss&kram!

HJÄÄLP !

publicerat i Allmänt;

image1227
                      

        

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon..
Antingen en svart tubklänning eller en klarblå . Eller en svart klänning med vida ärmar kan man väl säga , alltså fan vad svårt & förklara . Men vad tror ni ?

Jackan .

publicerat i Allmänt;
Någon frågade vad jackan kom ifrån den som jag skrev om igår & den är från H&M . =)

Torsdag 3/4

publicerat i Allmänt;
God kväll!

Idag så har vi träffat Jonna & Ludde på stan , vi åt mat. Ludde & Wiggo satt & höll varandra i händerna så jäkla söta sen pratade dom med varandra också , jag tror de kan bli best friends ! <3 Nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa har precis kört landsvägskörning på bilskolan & det gick super! :) Wiggo somnade precis & jag ska fixa mitt löshår nu om mamma har tid att hjälpa mig. Imorgon så blir det inge blogg alltså tror jag inte för jag ska in kl 7 till stan har körlektion & sen så kommer jag vara i lägenheten hela dagen eftersom jag ska ut på kvällen :D men men , ni får klara er .

just det vagnen som vi har carenan KAN Wiggo sitta i & ha . Det finns 3 lägen & han brukar aldrig sitta "rakt upp " om man kan säga så , utan i mitten mer sittligg läge. Och vagnen är ju gjord från 6 månaders ålder så varför skulle inte wiggo då kunna använda den ? han kan ha den :)

Tröööttt .

publicerat i Allmänt;
jag är verkligen supertrött & ska upp tidigt imorgon för jag ska åka in med mamma till stan . Vi ska ju träffa Ludde & Jonna imorgon , ska bli super kul :) Så medans jag väntar på att de ska bli klara hos prällen så ska jag fixa mina ikea saker hade jag tänkt , om Wiggo tillåter & som ni alla vet så har jag varken dator eller TV hemma så ni vet , jag kommer väl skriva på kvällen ;D ... men GOD NATT !

puss&kram

jacka

publicerat i Allmänt;
              image1226 

den här jackan ska jag köpa , 298:- som hittat !

God kväll!

publicerat i Allmänt;
jag är helt slut i mina ben ska jag få be att tala om , haha!

ikväll så hjälpte jag ju Elin med Mirre i dressyr & det gick bra båda blev väl helt svettiga , haha stackars jag kör så hårt med dom .Sen så tog jag in resten utav hästarna , fixade klart dom för natten & sedan trallade jag ner till mamma & pappa där var Wiggo också & nu så ligger han sover & jag har precis duschat ,lyx!

Nu så sitter jag inne på msn här & typ pratar med ingen =P .  nej usch vad tråkigt jag har .vad gör ni ?

Döskalle!

publicerat i Allmänt;

Ja som ni redan alla kanske vet så älskar ju jag döskalle saker till Wiggo så idag så har han fått en döskalle mössa & ett par döskalle skor , sen så köpte vi tyg med döskallar på som mamma ska sy ett påslakan åt Wiggo till täcket i vagnen det kommer bli så fint :) Sen så har han ju en döskalle body också , haha !

såhär ser skorna ut .

image1225

Bild lånad utav Bella , hoppas hon inte blir sur haha ;D

Snodd av blondinbella !

publicerat i Allmänt;
image2358
Lär dig tycka om dig själv, att uppskatta dig själv.
Du kan inte begära att andra ska tycka om dig, om du inte själv gör det
image2359
Du är unik! Det finns inte en enda människa på jorden som
är en exakt kopia av dig, varken till utseende eller tankesätt
image2360
Inse att du inte kan lära dig allt du vill på en vecka! Förloraren känns
igen på att hon inte gör mer än ett par, tre försök, sen tappar hon sugen och ger upp
image2361
Eftersom du är unik har du idéer som många andra inte har
image2362
Du har erfarenheter som andra inte har
image2364
Sanningen är att du duger till allt, bara du ger dig själv en chans.
Men du behöver inte alltid vara bäst. Det räcker att vara så bra att du har glädje av detimage2358
Lär dig tycka om dig själv, att uppskatta dig själv.
Du kan inte begära att andra ska tycka om dig, om du inte själv gör det
image2359
Du är unik! Det finns inte en enda människa på jorden som
är en exakt kopia av dig, varken till utseende eller tankesätt
image2360
Inse att du inte kan lära dig allt du vill på en vecka! Förloraren känns
igen på att hon inte gör mer än ett par, tre försök, sen tappar hon sugen och ger upp
image2361
Eftersom du är unik har du idéer som många andra inte har
image2362
Du har erfarenheter som andra inte har
image2364
Sanningen är att du duger till allt, bara du ger dig själv en chans.
Men du behöver inte alltid vara bäst. Det räcker att vara så bra att du har glädje av det


Jag tycker den här listan var jävligt bra om jag får säga det själv !

Ikea.

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma från Ikea & jag kan bara säga att det blev en heldel saker :) Det jag verkligen ville ha var ju dom där plastblommorna som heter Fejka eller något sånt & dom var ju såklart slut ( jag frågade ) men eftersom jag & min kusin hade sett dom sitta i blommkrukor lite här & där som dekoration till rummen så smög vi dit & tog några,  haha (a) ... Wiggo var jätteduktig & vi invigde den nya vagnen också alltså Carenan & jag kan bara säga vad jag tycker " världens bästa & smidigaste vagn "  just det var inne på Hälla köpcenter också , köpte lite saker till wiggo & fick bla. en väska av min farmor , tacktack! :D

Nu så ska jag väl inte göra så mycket är rätt trött i fötterna , tänkte faktiskt passa på & sola solarium medans Wiggo inte har kommit än vi lämnade honom hos Tobbe innan vi åkte hem för Tobbe ska åka till Finland imorgon & över helgen så han ville träffa Wiggo innan men han kommer hit med honom ikväll. Pratade nyss med Jonna och vi ska ses imorgon , JIPPE ! ;D sen så ska jag ha körlektion kl 16 & på fredag så har jag dubbellektion kl 7 på morgonen , ååh mindre kul :P haha!

nej nu ska jag sluta prata !

Mamma älskar Wiggo <3

publicerat i Allmänt;
image1222 

image1223

image1224

jag bjuder på tre läckra ( not ) bilder på mig & Wiggo fast han är fin <3
nu så är jag riktigt jäkla trött så jag tänkte krypa ner i sängen & sova , nattinatt !

puss&kram

Lite fakta ..

publicerat i Allmänt;
jag tror att det är många utav er som undrar hur det är mellan mig & tobbe fick nämligen en fråga av Johanna :)
Tänkte berätta lite kort ...

Idag så skulle egentligen flytta till sin lägenhet fast de var inte klara än med att tapetsera så han flyttar imorgon istället , idag så skulle han sova hemma hos mig i min lägenhet. Inget utav hans saker är kvar & jag har städat som en tok idag ska ni veta ;) jag är duktig ! haha , det var väl inte det jag skulle berätta men men ...
Jag vet faktiskt inte hur det är mellan oss , ena gången går det bra & vi kan " prata med varandra " ena dagen är det skit & vi vill typ mörda varandra , men men ... nu så ska vi flytta isär & jag tycker det känns bra & skönt det tror jag han också tycker vi behöver komma ifrån varandra & vara med oss själva bara. Och jag hoppas han lär sig att ta ansvar i sitt hem & äntligen kommer på hur mycket jag ställt upp :)  Hur det blir sen? Vi får väl se vad framtiden har att bjuda på ! ;D

Sov gott Wiggo .

publicerat i Allmänt;
Nu så somnade Wiggo precis , han har sovit högst 2 timmar idag sa Tobbe så jag hoppas han sover bra inatt. Fast igår så sov han också lika länge & var jätte bökig på natten , vi får väl se hur han är idag :) Imorgon så bär vi oss av till Ikea så det är därför jag inte kommer att blogga på ett tag fast de gör inget .

Nej, jag ska faktiskt bara logga in på msn & kolla ifall det finns något roligt folk att prata med annars så ska jag nog gå & lägga mig jag fick inte heller så mycket sömn inatt.

En liten fråga ,

publicerat i Allmänt;
jag fick en fråga ang uppkörningen alltså när jag hade den .

svar : jag säger inte vilket datum eller så det är uppkörning för då känner jag att jag har mer " press " på mig & kul om man skulle kugga & 1000 personer läser det ? Nej , hehe :) men jag lovar att jag säger till när jag fått mitt körkort & jag kan säga att uppkörningen är rätt snart ! haha om det var till så stor hjälp det vet jag inte :) men nu har jag iallafall svarat .




vill ni ha frågestund ? isåfall ställ din fråga här !

Stable.

publicerat i Allmänt;

Jag har precis kommit ner från stallet borsta lite på min lilla (stora) plutt till häst Isabell :) Sen nu så kom jag precis ner , min kusin ringde & sa att det tjöt i min lägenhet så Tobbe är på väg dit & ska kolla vad det är för något ( tror det kan vara väckarklockan ) tur att han fortfarande har nykeln kvar då.
Imorgon så blir det ikea som ni alla vet & jag har en lååång lista på vad jag ska köpa ;D  jag älskar ikea , verkligen!

Vad har ni gjort under dom här dagarna som det inte har gått att blogga! ?

Tisdag 1/4

publicerat i Allmänt;
ÄNTLIGEN FUNKAR DET !!! jag säger bara herregud!

Vad ska man säga ? Ja, jag var inte på ikea i söndags utan Tobbe fick åka själv blev bråk så hade inge lust att åka med honom då.  Imorgon så ska jag åka dit istället med min kusin, moster ,mormor , mamma & wiggo :) Det blir skitkul! Idag så har jag städat HELA dagen & då menar jag verkligen HELA dagen , wiggo har vart hos sin farmor så länge & är fortfarande där Tobbe ska skjutsa ut honom till mamma & pappa sen , just nu sitter jag på deras jobb väntar på att få åka hem & lägga upp bilder som jag tog men kom inte in på bloggen.. .SURT !

men men , see you later ( om blogg.se funkar, vill säga! )