god natt.

publicerat i Allmänt;
Har inte haft tid till att blogga direkt när jag kom hem gick jag upp till stallet & red sen ner åt mat & sen till stallet igen eftersom vi har kört iväg vår ena häst nu till tjejen som ska ta hand om henne när vi är i Spanien . Vi åker dit på torsdag dock så tycker jag inte alls att det ska bli något roligt att flyga är livrädd & har frågat mamma om jag verkligen måste följa med & hon ska " det är klart " . Ni kanske tycker det är larvigt men jag är så rädd att jag får ont i magen & mår illa , sjukt !

Blev inga bilder idag tyvärr men jag får väl slänga in ett gäng imorgon .. För nu så ska jag gå & lägga mig är jättetrött & ska upp tidigt imorgon ska till doktorn kl 10 & kolla min mage eftersom jag har magkatarr . :/ men vi hörs mer imorgon då! GOD NATT

puss&kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hanna:

Du borde testa avslappningscd eller om det finns på mp3 eller nåt å lyssna på. Min morbror är riktigt flygrädd, han reser mycket och brukar då lyssna på avslappningsövningar och det hjälper tydligen.

2:a kommentar, skriven , av E m i l i a s . M a m m a:

Hej :) Jag tänkte bara höra med dig om du är intresserad av något slags nätverk med oss föräldrar som bloggar. =) Tanken slog mig att det skulle vara en rolig och bra idé =) Så vill bara kolla intresset.

3:e kommentar, skriven , av Linus:

åååh ja vill utomlands! ja kan ligga i väskan :)

4:e kommentar, skriven , av Lina:

Heej jag tänkte om du kanske visste svaret på min fråg a eftersom du brukar fixa håret och så :D det är så att jag färgat med "golden pralin 7.3" och nu vill jag ha ljust hår igen. Hur gör jag för att inte få det grönt eller nått :D någon sa jag först skulle bleka det, men vart får man tag i blekningsmedel, och om jag bleker ska jag ha i en blond färg efteråt? :)

Kommentera inlägget här :