fredag

publicerat i Allmänt;
" fan vad du uppdaterar dåligt "

Det var ju inte en så snäll kommentar när jag suttit & sagt flera gånger att jag inte har något internet hemma.
Jag skriver när jag kan skriva & jag har ingen tillgång till dator. Nu är jag på mammas jobb har precis städat här & ska hem nu & duscha , sen så vet jag inte vad jag ska göra.
Jag kanske ska hem till mamma & pappa någon dag i helgen så OM jag har tid & kan så ska jag skriva lite här. Men jag vill inte ha något kommentar att jag uppdaterar dåligt när jag inte har något internet det borde ni väl ändå förstå tycker jag.

Nej duschen nästa!

Tisdag

publicerat i Allmänt;
God morgon!
idag vaknade vi kl 7.30 gick upp åt frukost & tog på oss kläderna sprang hit ( mammas & pappas jobb ) så nu ligger Wiggo &  sover i sin vagn & jag försöker hitta lite fakta om Ekologi  som jag har en uppgift på i Naturkunskapen. Det som är det tråkigaste är ju att jag inte hittar några bra sidor att söka på typ , google , wikipedia & msn. Haha!
Lite fakta har jag fått men inte riktigt det jag söker. Jag får väl helt enkelt kolla vidare.
Idag så ska jag inte göra något speciellt Anton jobbar & alla går i skolan lite tråkigt faktiskt. Men jag kanske ska sola med Sandra lite senare idag , måste få lite färg på kroppen BLEKFIS.

Nej nu ska jag söka vidare :P Hoppas ni får en bra dag!

fika

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag med datorn här ute på terassen & ska snart fika. MUMSIGT!  Mormor, morfar , rosa & Bellas kompis har kommit snart kommer väl alla andra också. Wiggo springer runt med Rosa & plockar plommon från träden . Jahapp, nej nu har jag inget att säga.

" Beatrice kommer för alltid vara min<3 / anton. "

Lördag

publicerat i Allmänt;
Tjoho!

Nu är vi hemma hos mamma & pappa igen, vi ska ha kalas för min syster idag som fyller 21 imorgon. Och vet ni en sak? Jag är ju hur klantig som helst för jag glömde kameran idag IGEN jag är ju fan senil .
Men jag ska se om min syster har lite bilder på sin kamera som jag kan slänga in . Men nu ska jag gosa med mina små pojkar . Jag skriver lite senare igen .

Fredagkväll.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma hos mamma & pappa har precis ätit & ska snart åka till lägenheten igen , Anton har jätteont i magen :( och klantig som jag är så glömde jag såklart kameran men en bra nyhet jag ska hit imorgon också så då tar jag med mig den, haha! Idag blir det bara fredagsmys , ligga i soffan & glo på film .

jahapp ..

just , någon fråga hur länge jag & anton vart tillsammans & snart i 3 månader men det känns som flera år :)<3
Nej nu ska vi pallra oss in till stan . Vi hörs imorgon igen .


Mammas jobb - fredag

publicerat i Allmänt;
Nu har jag vart i skolan på klassensdag & så har jag städat hela lägenheten medans Wiggo sov.
Och nu sitter jag på mammas jobb har inget att göra Wiggo sover fortfarande men Tobbesmamma ska hämta honom snart så då blir jag barnfri men han kommer hem vid 16 igen. Just det , överaskningen jag fick var röda rosor skitfina <3:)
Anton är i skolan fortfarande men skulle snart gå hem så funderar på att tralla hem jag med sen när Wiggo blivit hämtad. ikväll så ska vi ut till mamma & pappa vi ska käka där , mumsigt !  sen så har vi inget annat planerat faktiskt.

jag hoppas att ni får en trevlig fredag :)

Torsdag

publicerat i Allmänt;
God dag !

Nu sitter jag på mammas jobb & gör ingenting har precis hämtat Anton som vart någonstans  & kollat på stenar . Haha!
I veckan så har jag vart i skolan lite då & då behöver ju inte gå på alla lektioner . Och imorgon är det klassensdag så då ska jag & Wiggo vara med. Som ni redan vet så kan jag ju inte uppdatera så ofta eftersom jag inte har något internet hemma men när jag är här så ska jag försöka skriva lite .. men i helgen så ska jag hem till mamma & pappa så då ska jag ta med kameran så ska jag slänga in lite bilder också , det var längesen!
Nej nu ska jag gå hemåt med mina älsklingar Wiggo & Anton , älskar er ! <3

PUSS&KRAM!

äntligen fredag

publicerat i Allmänt;
jag älskar fredagar.

har precis vart på banken med mamma , har fått pengar så nu känns det skönt. idag så ska jag & sandra ner på åfesten här i eskilstuna & kolla lite , blir nog trevligt :) anton är hemma & jobbar + att han håller på & gör mig galen för han har en överaskning till mig som han sa redan igår så jag har legat & tjatat i stortsätt hela kvällen men han vägrar & säga men jag får veta när han kommer hem <3 nu så sitter jag på mammas jobb & gör ingenting ska nog gå & käka med dom är svinhungrig .
aaaja, nej har inget mer & säga !

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Sitter hemma hos mamma & pappa nu har packat ner lite saker till ikväll för då ska jag ut med min barndomskompis madde :) Vi ska till Harrys & parta lite grann, fast det får inte bli försent haha! Idag så ska jag väl inte göra något speciellt ska snart åka in till stan igen för att duscha lite & så måste jag käka innan också annars blir det inge bra. Anton & jag sov till 11 idag :O vet ni hur skönt det var ? mamma kom & hämta Wiggo vid halv 9 kanske så han följde med henne till jobbet & somna där så ringde hon runt 11 & sa att han var vaken då hämta jag honom & skjutsa Anton till jobbet .

Japps, nu vet ni vad som händer idag iaf .

kram

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Fan vad trött jag är på vissa människor , usch som sagt läs inte min blogg om det är så fel allt jag skriver.

Idag så har jag inte gjort ett skit är på mammas jobb nu iaf & gör inte ett skit. Anton jobbar & jag pratar med honom i telefonen. Vet inte vad jag ska göra kanske ska åka & hälsa på honom . Sen så ska jag till godisland & köpa godis mumsigt ;P Jahaja, nej nu ska jag kila .

<3

publicerat i Allmänt;


mitt hjärta , mitt allt <3

( och wiggo såklart :P )

söndag!

publicerat i Allmänt;
Hej alla glada ;D

just nu sitter jag hemma hos mamma & pappa , jag har färgat ögonbrynen, förlängt naglarna & klippt mig :)
har precis hoppat ut ur duschen också , nu väntar jag bara på lite käk. Wiggo ligger & sover han var väldigt trött när vi kom hit så det var bara bumms i säng.
Igår så var jag hemma hela kvällen i lägenheten alltså , Anton & Micke åkte & hämtade antons lillebror i arboga som missade bussen till eskilstuna stackaren. Sen  så har det vart rätt lugnt faktiskt , idag så ska jag bara vara hemma glo film med älskling om han kommer till mig annars blir det att göra det själv. Jag har en bild också på tatueringen som jag tänkte visa er , men det blir i nästa inlägg.

fredag.

publicerat i Allmänt;
Hallå ;D
sitter på jobbet nu & slutar kl 21.
idag så har jag vart & knäck ryggen + nacke väldigt skönt måste jag säga , så jag tror min huvudvärk blir bättre nu. Efter det så gick jag & tatuera mig , jag tänkte visa er det i helgen om jag åker hem till mamma & pappa så slänger jag in en bild så får ni se hur det blir. När jag slutat så ska jag hem micke & sandra ska komma till oss så vi ska väl kolla film & ta det lugnt. Men men , nu så ska jag kila igen . Hoppas ni får en underbar fredag iaf . :)

puss&kram

Torsdag

publicerat i Allmänt;

Just nu så sitter jag på jobbet & väntar på att få gå hem jag slutar kl 14 Idag så ska vi kanske över till antons kompis micke & grilla får se hur det blir med den saken. men men , nu ska jag kila !
ha det fint

förlåt.

publicerat i Allmänt;
Jag har inte haft tillgång till datorn därför har jag inte uppdaterat . Jag , Anton & Wiggo bor nu i lägenheten & vi har ingen dator där så därför har jag inte skrivit. I veckan så har jag bara jobbat , tränat & solat . Men vet ni vad jag ska göra på fredag ? Tatuera mig ;D jag ska skriva Beatrice nere på magen typ , det blir nog säkert nice!

Just nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa vi ska äta här & sen åker vi in igen fast Wiggo ska sova över här för jag är så jäkla trött . Wiggo vaknar ungefär 3 gånger på nätterna & sätter sig upp , hm ja haha så är han just för tillfället ;D har inte så mycket mer att berätta förutom att Anton kom ju hem i söndags & ser ungefär ut som en pepparkaka. HAHA!

Nej , jag har inget mer att berätta faktiskt.
Jag hoppas ni förstår nu varför jag uppdaterar så lite .

Drar .

publicerat i Allmänt;
Nu så drar jag in till lägenheten för att sova där , jag ska tvätta & städa lite fast jag inte mår så bra men det skiter jag i .
så jag säger GOD NATT nu .

sådär

publicerat i Allmänt;

Sådärja nu har dom träffats & hittat varandra så nu är jag glömd ! ååh irriterande skit säger jag bara.... :@

Vilken outfit är bäst ?

publicerat i Allmänt;
Nu så vill jag veta vilken outfit ni tycker är snyggast !

1 .   2.   3.   4.   5.  6.   7.   8.     9.

skriv en kommentar + vilket nummer .
Det här ska bli kul att veta ;D

Fasen!

publicerat i Allmänt;
jag blir tokig. igår så skulle jag ut & springa när jag kom hem men då mådde jag inge bra alls, då tänkte jag att jag gör väl det imorgon & vad händer ? jo jag blir sjuk. Varför blir man alltid sjuk när man vill träna & vill röra på sig ? så är det alltid. sen när man väl är frisk så är man skitlat så är iaf jag.
jag vill jag vill jag vill träna , jag vill gå ner lite mer i vikt . JAG SKA! :D



GE MIG DEN DÄR KROPPEN!!

Grattis!

publicerat i Allmänt;
Igår så glömde jag skriva här i bloggen att min stora kille blivit hela 10 månader :O det är sjukt vad tiden går snabbt . Men igår så blev han 10 månader iaf <3

Berätta

publicerat i Allmänt;

Jag tänkte berätta lite om mig själv eftersom det kommit ganska många nya läsare hit på bloggen så kanske ni inte vet så mycket.
Jag fick reda på att jag var gravid när jag var 16år & Wiggo var inte planerad . Jag & Wiggos pappa bestämde oss för att ha honom kvar . Allt gick bra under graviditeten & den 1 Oktober - 07 så kom Wiggo till världen , jag var 17 år gammal då ( jag är nu 18 år ) . Till en början så gick allt bra jag & Wiggos pappa bodde tillsammans men sen så blev det för mycket så vi gjorde slut .
Jag & Wiggo bor nu hemma hos min mamma & pappa men vi har en egen lägenhet i stan men tycker det är tråkigt att vara där själva. Men nu så är jag tillsammans med en kille som heter Anton ( han som är på bilden på min header ) han är världens bästa , jag lovar & svär . Han tar hand om Wiggo som det vore hans egna barn , det är så himla bra allt !
Till  hösten nu så ska jag börja skolan igen gymnasiet 2an då blir det omvårdnadsprogrammet som jag gick innan jag fick Wiggo. Det blir säkert bra , hoppas jag :P  Just det vi bor i Eskilstuna också . haha , det glömde jag berätta !

Ja, nu har jag väl sagt i stortsätt allt ni behöver veta eller är det något mer så är det bara att ställa en fråga .

Horoskop idag .

publicerat i Allmänt;

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir ganska stillsam, nästan tråkig, men lagom till kvällen får du ett riktigt intressant förslag.

Kolla ditt horoskop här

vaknat

publicerat i Allmänt;



Jag somnade om igen & vaknade nu , helt otroligt. Skönt att få sova när man inte sovit något på natten,  men jag vaknade däremot med världens halsont så nu har jag kokat en kopp thé till mig själv :) smaskens!
Senare under eftermiddagen så kommer mormor, morfar & rosa ut har jag för mig mamma sa. Men jag ska väl inte vara sådär jätte social pga att jag är sjuk vill inte direkt smitta dom .

Nej nu ska jag hämta mitt thé sen ska jag slänga in lite bilder på Wiggo.

Lördag

publicerat i Allmänt;
Jag har vart vaken i princip hela natten , mår verkligen dåligt. Ont i halsen & kroppen är hur tung som helst . Wiggo vakna 4.45 jag gick upp gjorde välling han fick det men har fortfarande inte somnat om . Jag har passat på att äta frukost ska snart gå & lägga mig igen om min lilla plutt vill somna vill säga. Jag skulle ha jobbat idag men jag orkar verkligen inte , känner inte att jag har ork för det . Jobbar även imorgon så ska försöka pallra mig dit då. 

Fick en kommentar av en tjej som skrev att hennes kille också kommer hem från Bulgarien på söndag . Trevligt , det kanske är någon som åker med Anton ? Eller vad heter din pojkvän ? :)

Nu ska jag försöka sova mig frisk ,god natt / morgon .

sådär / God natt .

publicerat i Allmänt;
Nu har jag solat & duschat , Anton skulle ringa snart så blir ett kort inlägg.

Jag & sandra var hos min kompis micke där var robin & matte också , vi prata, lyssna på musik & badade skit trevligt faktiskt :) Men nu sitter jag här & fryser , känner mig faktiskt lite små hänging NEJ shit får inte bli sjuk nu :O Anton kommer ju hem på söndag då kan det ju inte börja med att jag är sjuk heller , nejnej de går ju inte .

Hoppas på att jag inte blir sjuk då helt enkelt . Nej , väntar på att älskling ska ringa sen är det dags för sängen har sovit SKITDÅLIGT dom två senaste nätterna.
GOD NATT gott folk . <3

Nu

publicerat i Allmänt;
är jag hemma men jag skriver lite mer sen för jag ska gå & sola nu sen duscha . :P höres snart !

Dagens outfit

publicerat i Allmänt;




* Bikini från H&M
* Tubklänning från GT .



Nu så ska jag snart iväg till min & antons kompis Micke  . Jag & Sandra ska dit & bada i hans mormor & morfars pool , sen kanske det blir till att grilla vi får väl se. Jag ska försöka uppdatera när jag kommer hem om jag hinner , men kameran följer iaf med så kommer jag ihåg så blir det lite bilder :)

God morgon Fredag !

publicerat i Allmänt;
Jag är  vaken nu , vakna runt 5.40 idag då Wiggo vakna & ville ha lite välling. Nu så ska jag äta lite frukost & sen steka i den här värmen :) Och jag måste bara säga SHIT VAD SNYGG min blogg blev , tack så hemskt mycket . :)

åh vad glad jag blev nu , haha!