God natt älskade ni!

publicerat i Allmänt;
nu är jag trött & jag ska passa på att gå & lägga mig medans min älskade son sover & jag tror nog inte att det är så många mer som kommer besöka min blogg idag ändå & jag verkar inte vara så intressant längre men det beror på dålig uppdatering SÅKLART & kanske dåligt innehåll ? vad tycker ni ?  jag hoppas ni får en underbar dag imorgon , själv så ska jag ut & gå ifall det blir lika fint väder som idag sen så ska jag ju rida men jag ska försöka skriva några rader imorgon när jag vaknar .

GOD NATT / B' <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

jag tycker det du skriver är jättebra! är inne på din blogg minst en gång om dagen. Folk är nog bara för lata för att kommentera :p fortsätt att skriva som du gör!

2:a kommentar, skriven , av Lovisa:

Nu ska jag med kila till sängs! Kommer vara helt död imorgon haha! Kolla gärna in min blogg om du vill ha lite tips för Babyskor till lille wiggo!

3:e kommentar, skriven , av my:

din blogg är bra:)

4:e kommentar, skriven , av Tina:

Hej!Jag har läst dinblogg varje dag sedan årsskiftet. Tycker den är jättebra, du skriver om din vardag och allt kring det. Ni verkar ha ett jättefint liv. Jag är 26 år och vt inte om jag hade lyckats lika bra som du/ni gör :)
Själv hade jag en blogg för ett tag sedan som verkligen var ointresant, iaf om jag ser på sidvisningar och kommentarer. På 4 månader hade jag 5 kommentare, varav 2 av mig själv när jag svarade hahaha.
Kram på dig.

5:e kommentar, skriven , av Andrea:

Din blogg är kanonbra:) ,
synd bara att våran ena data har pajjat så ja nästan aldrig får någon tid att komma in här längre :( men snart så ;)

Kommentera inlägget här :