Måndag.

publicerat i Allmänt;
Vakna kl 7 gick upp fixa mig & sen in till stan hade körlektion kl 8.30 , gick sådär funderar på om man verkligen vill ha körkort eller ej..
nu sitter jag på mammas jobb & väntar på svar från Tobbe har skickat sms & sagt att jag är klar men jag antar att dom har somnat om redan de är ju hemma hos mamma & pappa. aja , får se om jag får någon kontakt med dom eller inte. men nu så ska jag gå hem !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda:

Du kommer inte ångra dig när du har tagit körkort, det är alltid bra att ha! :) Ha en bra dag! :)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

åh tänker precis samma som dig Bea, om jag verkligen vill ha ett körkort längre när jag kuggat ett antal ggr med teorin :(

3:e kommentar, skriven , av my:

tänkte precis som du. bad mamma om att få hoppa av men hon värgrade. fick ta typ 26 jävla lektioner men det var det värt!! :)..... det är skitbra att ha ett körkort när ma har barn. daniel har inget och nu när vi har 1 barn gör det väl inte så mkt men sen när vi får 2 måste vi ju ha bil coh då är det ju bra om båda kan köra. men lycka till.

4:e kommentar, skriven , av Jonnah:

Att ta körkort va det bästa jag gjort i hela mitt liv!! Älskar att köra bil =) du kan ta dig vart du vill när du vill =)

5:e kommentar, skriven , av Emelie:

Ge inte upp bea, de va jag nära på att göra för de gick så segt och sen gillade ja inte min lärare och de fanns inga andra lediga.. men tiden gick och tillslut hade ja kortet. det är en sån himla skön känsla och frihet att ha körkort. så försök att inte ge upp :) du fixar det snart ska du se :) kram emelie

Kommentera inlägget här :