Nokia 7272 Pink

publicerat i Allmänt;

Jag tänkte kolla om det är någon som är intresserad utan min Nokia ? Det är en liten spricka i skärmen bara men det är inget man störs av alls jag glömmer alltid bort att den är där , haha & på kameran men bilderna blir inte dåliga för det heller utan sprickan finns men man märker inte av den på kameran som tur är & hur det kom till kan jag bara säga att det var min älskade hund sigge som tog min mobil . jädrans vovve :P
Nypriset är väl : 2300:-  jag vill sälja den pga att vi har för många mobiler Tobbe har två & jag har en & så ligger den här bara i lådan. Någon som är intresserad ? runt 1000: - ?

Gå in här för att se mobilen .

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av josephine:

har läst din blogg hur länge som helst nu, och det är så kul att se hur wiggo växer.. han är verkligen hur söt som helst! by the way har jag också en sån mobil, också med en spircka i!

2:a kommentar, skriven , av Lisa:

Din mobil hhur gammal är den? Den var riktigt snygg ju... Hör av dig på min mejl. //Lisa

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Abslout INGEN taskigt, bara en sak:) Du kan nog inte förvänta dig att få din mobil med en springa för 1000 spänn, sälj den för 500 kr så får du den säkrt såld, tror ingen ger 1000 spänn för en trasig mobil:) bara ett tips!

4:e kommentar, skriven , av My:

fan vilken snygg mobil:)

Kommentera inlägget här :