pappa & wiggo.

publicerat i Allmänt;
image1015

Min lilla busunge ligger & sover ute i vagnen han blev lite små gnällig så jag gick ut en sväng med honom & nu sover han så sött i sin vagn då kanske jag kan passa på & kolla på Våra bästa år samtidigt såg det inte i fredags då jag var ute med Wiggo. Jag lovar att det programmet är beroende framkallande jag måste kolla på det VART jag än är haha lite skämmigt faktiskt.

Det här är en gammal bild på Wiggo som kramas med sin pappa men halva hans huvud blev inte med haha stackaren blev halshuggen ska försöka hitta en bättre bild.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anjelica Of Sweden:

Hej hej!
Hoppas att ni får en bra dag!!
Kram Anjelica

2:a kommentar, skriven , av bella:

godmorgon :D

3:e kommentar, skriven , av Nathalie:

GUD va söt :D

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

Hej.. Första gången jag kollar in på din sida.
Läste det din syster hade skrivit. Håller stenhårt med henne. Tycker du är modig som gick igenom gradivitet och förlossning vid 17 års ålder. Sen spelar åldern egentligen ingen roll när man skaffar barn. Så länge man själv känner att det är rätt tid och man vet att man vill!
Ha de bra nu..
ps Wiggo var en riktig sötnos ds

5:e kommentar, skriven , av Bea wiggosmamma!:

Sandra ; - Tack så mycket :) kram!

6:e kommentar, skriven , av Sara:

Hej! Kul att läsa din blogg hittade den för några dagar sedan. Roligt med andra som också är mitt i småbarnskaoset :) Blev glad när det inte bara är jag som slaviskt följer våra bästa år, snacka om beroendeframkallande :) Hur man nhu kan bli fast i en serie där alla hjärtans dag varar i typ tre veckor.
Njut av din söte lille kille!!

Kommentera inlägget här :