Gett upp hoppet!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag gett upp hoppet om att komma med på den " mest aktiva " igen , förut var jag med men det räckte tydligen inte i längden !

GOD NATT , checka bilderna nedan!

<3

tack för mig !

publicerat i Allmänt;
Nu så tackar jag för mig & säger GOD NATT <3
Jag hoppas ni fortsätter läsa & kommentera det är verkligen kul att se att folk visar intresse ,det blir roligare för mig att skriva då också .




     

Blogg .

publicerat i Allmänt;
              image792

Är det ingen mer än jag som älskar att läsa Natascha Peyre´s blogg ? Jag läser den dagligen & väntar hela tiden på nya uppdateringar , jag har ju mina favorit bloggar jag alltid spanar in & då menar jag alltid.

Min TV-lista.

publicerat i Allmänt;


image790


Nu så ska ni få se på min TV lista (:

Måndag : Våra bästa år , inget speciellt .
Tisdag : Våra bästa år , Gossip Girl & I huvudet på Gynning
Onsdag : Våra bäst år, The Girls of the playboy mansion.
Torsdag: Våra bästa år
Fredag : Våra bästa år, Let's dance
Lördag : Om det går någon bra film.
Söndag : Singing Bee

Vadå Våra bästa år beroendeframkallande ? :P
Det är väl det jag kommer på just nu som jag VET att jag kollar på sen är det säkert en massa mer program. (:

Nu vill jag veta (:

publicerat i Allmänt;

jäpps nu vill jag veta hur ni hittade till just min blogg, vad ni tycker , vad ni tycker jag borde skriva mer om osv. Skriv på det är bara kul för mig att veta (:

Jeans

publicerat i Allmänt;
                image788


Några jeans som jag tycker är kan vara fina & är billiga är Cheap Monday jeansen , kollade på Tradera.com nyss & såg ett par snygga stentvättade cheap monday & gud vad sugen jag blev !

Nere från stallet.

publicerat i Allmänt;
Ja nu har jag kommit ner från stallet har inte ridit eftersom det var för hårt på ridbanan men ska nog ut en sväng imorgon om det ska bli bra väder , jag hoppas på det :) Idag så fick hästarna skönhetsvård istället, hehe & så borsta jag av alls ben eftersom hovslagaren ska komma imorgon & hästarna ska få nya skor.

Wiggo har precis vaknat igen har han sovit högst 1 timme idag inge mer så jag hoppas att han sover bra inatt & det tror jag nog , vad skönt :) Imorgon så ska jag vara hemma hos mamma & pappa vara Sigge vakt ( hundvakt ) så jag måste skicka sms till Nattis & säga att vi inte kan gå ut & gå imorgon så jag hoppas vi kan göra det en annan dag i veckan! Nu så ska jag väl inte göra så mycket , äta snart är svinhungrig.

Vad har ni gjort idag ?

Pluggis!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag vart nere på bilskolan från kl 11 tills nu fast vid kl 13 så tog jag en pause gick & åt sen satt jag mig igen. Wiggo var med hela tiden & duktig var han fast han börja skrika lite på slutet då skickade jag iväg honom till min mammas jobb som ligger precis bredvid :) Det går jättebra , hoppas jag haha nej men jag måste börja plugga på riktigt nu annars kommer jag aldrig att få något körkort har ju teoriprov 17 mars Good luck Bea !
Går tyvärr inte att rida idag det är för hårt i marken & varken Isabell eller Mirre har skor på alla 4 de har båda tappat en sko fram som tur är så ska de bli nyskodda imorgon så då ska de gå & rida igen . Väntar på ett svar tillbaka från Elin också ifall hon ska med ut till mamma & pappa även om de inte går & rida eller om hon ska hem istället men hon rider väl nu antar jag ( på sin skola )  .

Aja , inte många människor som vågar kommentera verkar det som! :)

God morgon torsdag!

publicerat i Allmänt;
Idag vakna jag runt kl 9 för att min mamma ringde & sa att hon fått punka på bilen & var på väg till oss med Sigge ( vår hund ) så hon kom direkt & så fick Sigge vara här tills hon satt ut en varningstriangel vid bilen. Gud vilken dag för henne , stackarn! Jag har precis fixar iordning mig ska iväg till bilskolan & plugga lite hade jag tänkt Wiggo ska följa med , hehe mysigt :)  Men nu ska jag kolla på våra bästa år sen så ska jag kila direkt.

Ha en bra torsdag !

God kväll !

publicerat i Allmänt;
Nu har jag vart nere i tvättstugan hängt upp mammas gardiner & släng i en ny tvätt . Elin har ringt också så vi har bestämt tid imorgon vi ska hämta upp henne i Vilsta runt kl 4 ungefär sen bär det av hem till mig , rida & så :)
Sen så ska jag försöka ladda upp mer bilder på Wiggo jag vet att det är många som vill att jag ska lägga ut bilder men anledningen till att jag inte gör det när jag är hemma i lägenheten är att det tar typ 5-10 min att ladda upp EN bild så jag har inte tid att sitta i flera timmar för att ladda upp flera stycken.
Nu har jag pratat med en tjej också som vill att jag ska hjälpa henne med sin ponny så hon ska kanske komma en gång i veckan & rida hemma hos mig ( med sin ponny ) & så ska jag få en slant för det också , skitkul jag som älskar att hjälpa till osv. Jag vill ju verkligen bli tränare eller ridlärare , aja det är ju inget bestämt riktigt än så jag ska väl inte säga för mycket :)

Imorgon så SKA jag ner till bilskolan & plugga lite Wiggo får väl följa med eftersom Tobbe ska ner till babysim på möte & jag vet inte riktigt om mamma är själv på jobbet annars så får han vara där. Aja , får väl se hur det blir med den saken . Ska försöka ladda upp en bild på Wiggo nu i nästa inlägg lika bra att börja tidigt.

Brr..

publicerat i Allmänt;
Jag kan ju bara säga att det var inte skönt att vara inne i verkstaden eller jo där inne var det rätt varmt men sen när jag gick ut så var det skitkallt, trodde jag skulle frysa ihjäl ! ( men det gjorde jag inte )
Ikväll så ska jag bara ta det lugnt kolla på TV & försöka få mer folk att kommentera , jag vet inte vart det tog vägen riktigt ? Och jag tycker väl inte att det är sådär väldans kul längre att skriva här om inte folk visar lite intresse ! :) Jag har ingen aning om vad ni vill höra osv, så kom med förslag !

Imorgon så ska jag försöka pallra mig ner till bilskolan & plugga lite , det är inte lång tid kvar nu till mitt teoriprov. Så jag måste ju ligga i ;)

Dagens outfit!

publicerat i Allmänt;
      image783

* Vitt linne från Gina tricot
* Vit lånärmad t-shirt från Gina tricot
* Rosa scarf från Vila
* Jeans Fornarina från Ego

designhjälp!

publicerat i Allmänt;
Nu vill jag ha hjälp massa hjälp . Vill ha en snygg design i HELA bloggen inte bara en header utan hela alltihop. Vill att det ska vara en mamma/mode blogg, Snygg header + bilder , snygg stil på texten. m.m.
Jag har kollat på dom här "populära" bloggarna som Kezas, Stinalee , blabla. Dom har de skitsnyggt tycker jag & jag vill att de ska vara snyggt så det är roligt att läsa :) Jag har bett många & de säger att de ska hjälpa mig sedan så har det aldrig kommit till skott så jag vill ha någon som är seriös & tänker hjälpa mig :)
Skriv en liten kommentar här om det är någon som är intresserad.

Onsdag !

publicerat i Allmänt;
Idag har det vart fullt upp , jag vakna kollade på våra bästa år drog på mig kläder & sen åkte vi in till stan för att jag skulle köra lektion kl 13 & det har jag gjort nu , gick super ! Och ikväll är det ju teori också skulle vara på något bilverkstad åh inte lika kul :/ kallt brr ! 
Just det igår så red ju jag & Elin red Mirre, de hoppade lite & jag tyckte att det gick super bra & Mirre tyckte att det var jätte roligt , så länge hon trivs är jag glad :)
Hämtade också ut mitt paket från posten , sakerna var jättebra & jag är nöjd sicken tur bea !

Just nu är Tobbe ute med Wiggo hos sin mammas kompis så jag har sprungit upp med dammsugaren & fixat lite på bordet ska snart ner till tvättstugan. Har äntligen satt upp hängare till jackorna så man slipper slänga in dom i garderoben. Sen så ska jag försöka få upp min tavla, klocka & blommor i köket också men det får vi väl ta någon annan dag , typ imorgon!  Men nu ska jag göra lite nudlar till mig så jag klarar mig till ikväll ! ;D

Godkväll!

publicerat i Allmänt;

Har vart i stallet sen jag skrev förra inlägget ,har världens huvudvärk nu ska jag säga er & nu ska jag gå & lägga mig, så det blev inte mycket till att skriva idag . Skulle lägga upp bilderna på Wiggo men de får jag väl göra imorgon isåfall då eftersom jag inte orkar nu. .

GOD NATT / B'<3

Tisdag!

publicerat i Allmänt;
Haha, ja idag är det tisdag & I huvudet på Gynning .

Har inte haft möjlighet & skriva idag eftersom jag vart med min älskade bebis , vi har vart ute & gått , ätit mat & myst (: Just nu är han med Tobbe hos sin gammelfarmor & farfar men de ska snart komma eftersom vi ska åka hem till mamma & pappa snart & rida , vi ska hämta upp Elin på vägen också ( hon som rider min C-ponny ) .
Medans Tobbe har vart borta nu så har jag hunnit springa runt ett varv med dammsugaren & städat undan lite , jag är duktig jag :) haha ! Men nu så ska jag kila iväg . Vi hörs senare .

God natt !

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag gå & lägga mig med Wiggo han är övertrött fast jag tycker att han sovit ganska så mycket idag men aja. Imorgon ska Tobbe till skolan så då ska vi vara hemma bara jag & Wiggo , fast vi ska ut & gå till posten för jag ska hämta ut mitt paket från Börjes sen så ska jag gå till Barnenshus & fråga ifall man kan göra rent vagnen på något sätt med något & fråga efter en instruktionsbok till vagnen för det fick vi inte med fast det hade inte Jonna & Magnus heller fått så man kanske får köpa det på " sidan om " . Aja, jag har kollat på jättesöta döskalle bodys till Wiggo men vi får väl se hur det blir med den saker , måste spara mina pengar.

Men nu så ska jag kila!
GOD NATT / B' <3

Dagens!

publicerat i Allmänt;
image782

* Tunika Gina tricot
* Kofta Lindex ( mammas )
* Jeans Bikbok.


Jag är lite förvirrad idag , det är INTE tisdag utan måndag. Jag har ju skrivit att ni ska kolla på i huvudet på Gynning i förra inlägget idag men de ska ni ju inte alls utan de ska ni göra imorgon istället :P

Tisdag

publicerat i Allmänt;

Nu är vi äntligen hemma tänkte jag säga :) Som ni vet så har vi ju vart på Ikea idag med Jonna, Magnus & Ludde. Dagen började med att jag vakna runt kl 8 , åt frukost sminka mig lite . Sen kom Tobbe & hämta mig hemma hos mamma & pappa för han hade vart & lämnat in våran bil på lagning sen så skulle vi få in vagnen i bilen & den ville inte fällas ihop & som tur är så har vi en skit stor lånebil så vi fick in hela vagnen utan att fälla ihop den, sen åkte vi in till stan. Tobbe släppte av mig i lägenheten , jag tog på mig kläder & så medans han åkte till barnenshus för att fråga vad det var för fel på vagnen det är ju 3 månaders garanti så de smörjde & så , sen gick det bra! :) Vid kvart i 12 kom Magnus & Jonna hit Wiggo åt & sen åkte vi till Ikea , vi gick där & sen åt vi där också köpte lite saker men nu minns jag knappt vad :P Haha! Sen efter det så åkte vi till Media Markt eller vad heter det ? Var där Tobbe köpte en bilsterio , suck ! Sen så gick vi till billiga nisse också , där blev den en Rock star Baby natt till Wiggo han är jätteduktig nu & tar napp . Sen så blev de Barnenshus där jag köpte våtservetter & en flaska. Sedan blev det hööks där jag köpte ett par ridvantar . SEN åkte vi hem till Mcdonalds ,så vi åt där & sen åkte vi hem var för sig . Det har vart en jättetrevlig dag & jag är helt slut ;D

Snart är det huvudet på Gynning glöm inte det ?
Har visst försvunnit ifrån " mest aktiva " . aja får se om jag kommer tillbaka ;D

Bilder & sånt ..

publicerat i Allmänt;
Nu har vi kollat klart på Singing Bee eller ja för en timme sen men ändå, jag säger som Jonna idag var det inte så bra :/  Nu så håller Tobbe på & nattar Wiggo , men det går inte så bra tydligen & Tobbe vill att jag kommer så Wiggo får " tutta " men det är väl de han har gjort precis hela dagen så jag tror inte de går någon nöd på honom direkt & han får ju mat nu också av Tobbe ( ersättning ) .  Har tagit lite bilder också som jag tänkte visa er , på mig & Wiggo, Tobbe ,Wiggo & hans moster .
Jag hoppas att ni inte har missat inlägget nedan som min kära syster skrev.

     

Nu säger Tobbe att jag måste komma så han får plugga , så jag kommer antagligen inte komma tillbaks hit någe mer idag då. Men men , jag hoppas ni hade en trevlig söndag kväll !

GOD NATT , like you guys! <3

Beas syster här!

publicerat i Allmänt;

nu får det väl ändå vara nog med all jäkla pajkastning som varit mot bea senaste tiden, jag vet hur många skitkommenatarer hon får av människor o hur många hon blockar. självklart får man väl räkna med att även få kritik med en så populär blogg som hon har o med så många läsare men det är skillnad på kritik o kritik..så sluta med alla personangrepp, det gör inget annat än att sårar o leder absolut ingen vart! man behandlar andra som man själv vill bli behandlad,visst? så tänk efter en extra gång innan ni kastar en massa skit, hur många av er KÄNNER egentligen bea personligen? inte speciellt många skulle jag tippa på, medelåldern på er är säkert inte speciellt hög den heller...men snälla, försök att visa lite respekt..för erkänn hur många av er skulle våga gå igenom en förlossning o skaffa barn när ni va 17? bea har varit hur modig o stark som helst! det är nåt att se upp till o inte att trycka ned...alla gör vi våra val i livet, tycker ni inte om hennes val tjaa, va då glada att ni inte är i hennes skor men tryck för bubblan inte ner henne för det, för jag vet att hon aldrig ångrat sitt val. mitt råd till er är att leva era liv som NI vill leva det, o på det sätt som gör er lyckliga för man har bara ett, o jag skulle då inte vilja slösa min tid på att kränka en annan människa...

/ Bella .

Imorgon måndag

publicerat i Allmänt;
så ska vi åka till Ikea i västerås med Jonna , Magnus & Ludde :) Ska bli kul & så ska vi käka där också , jag har kollat lite på Ikeas hemsida & det finns massa fint MEN jag ska inte köpa något onödigt . Men man kommer alltid hem med något , jag vet iallafall att jag ska ha panelhängare till mina gardiner har tjatat på det hur länge som helst nu & äntligen ska jag få köpa dom :)

  2 st såna här lampor också in till vardagsrummet (:    Sen blir det ju självklart mer saker men vad det vet jag inte riktigt än.

Kalas!

publicerat i Allmänt;
   image775

* Tunika från Bikbok
*
Svart skärp ( mammas )
* Svarta Strumpbyxor från H&M



Nu har jag kommit hem från kalaset & har en väldans huvudvärk & är väldigt trött men jag ska ta en tablett & hoppas på att det ska bli bättre. :) Ikväll ska jag bara ta på mig mysdressen & sedan blir det Singing Bee , ni missar väl inte det hoppas jag ?

Klar!

publicerat i Allmänt;
Nu har dom vart här & ridit dom kom nu istället , men det gick bra det var inte så hårt på banan :) Det gick jättebra tycker jag & Mirre blev glad över att bli riden. Nu så ska jag hoppa in i duschen ska på kalas kl 14 också, gud jag är helt slut . Men men ;D

Ändring.

publicerat i Allmänt;

Jag skickade precis ett sms till E & frågade ifall de kunde komma senare & rida eftersom att ridbanan är väldigt hård & om hon vill rida ordentligt så är det bäst att kommer lite senare när de blivit varmare under dagen. Jag får väl se vad jag får till svar, men så är det. Lite tråkigt men sant , det är så när man har ridbana & inte ridhus !:P

God morgon söndag!

publicerat i Allmänt;

Wiggo har inte sovit bra alls idag så jag är rätt slut men det ska nog gå bra idag trotts allt man ska göra :) Idag kommer hon som ska rida & sedan är det födelsedagskalas. Men nu så ska jag slänga i mig lite frukost & börja göra mig klar för stallet . Kanske bloggar innan eller så kommer jag senare & berättar hur allt gick :)

God natt älskade ni!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag super trött & måste tänka på att det blir en tidig morgon imorgon igen :P kl 9 ska jag upp  & jag hoppas Wiggo sover hela natten nu också.

tänkte tipsa ser om en sida som de finns sjukt snygga skor på www.gojane.com det är lite ovanliga skor på den sidan & det är inte alls dyrt . jag titta in på den sidan idag för första gången & jäklar jag ville nästan köpa alla skor som fanns. Men nu säger jag :

GOD NATT , i like you guys . ses vi imorgon? <3

Ellos.se

publicerat i Allmänt;
            image773  image774


Detta är ju en väldigt snygg & enkel outfit , jag skulle lätt sätta på mig det här i sommar OYEAH! :)

Frågor & svar .

publicerat i Allmänt;

Har precis kollat klart på filmen & jag tycker inte den var så jätte sorglig bara lite & jag fällde ju några tårar men det är ju inte så himla ovanligt när de gäller mig & film. Wiggo har precis vaknat igen så undra när han kommer somna ikväll , fasen! Han fick mat & somna vid kl 21-21.30 sen nu vakna han precis  , nu kommer han ju knappast somna om på ett bra tag. Och så tänkte jag svara på den här frågan också. :

(hoppas detta inte låter för negativt) men om du är så intresserad av mode varför klär du inte wiggo lite roligare då? Det finns jättefina kläder men han har typ alltid samma på sig samt bara lindex och HM kläder, lite trist..

Svar ; - Jag tycker om mode när det gäller mig själv men att köpa dyra modekläder till ett litet barn tycker jag är väl för mycket. Ja det är klart det finns jättefina kläder men varför ska man lägga ut massa pengar på dyra kläder när barn växer så jädrans snabbt när dom är små , dom hinner knappt använda kläderna innan dom är för små igen. Och samma kläder ? Han är nästan nya kläder på sig varje dag & varför ska man köpa en stor uppsättning av kläder när dom som sagt växer ur kläderna hur snabbt som helst. När han blir större & " stannar i växten " ett tag så visst kan ha få något " dyrare " men inte nu. Och jag tycker nästan att om man nu ska klä sitt barn så himla " dyrt " så tycker jag nästan som barnet blir en accessoar .  Och ja ,jag tog kommentaren som lite negativt det är som om Wiggo har så fula kläder på sig hela tiden :/ ....

Nu så kollar  Wiggo & Tobbe på teletubbies ;D

image770

Prickigt .

publicerat i Allmänt;
              image769

Vem tycker ni passar bäst i prickig klänning ? Själv så kör jag på Eva Longoria. ( bild nr 2 )

God kväll !

publicerat i Allmänt;
image768

Wiggo äter nu sitt sista mål för kvällen ( hoppas jag. ) sen är det läggdags för hans del . Som ni alla vet så får han tillägg på kvällen så han håller sig en längre tid under natten annars så ammar jag honom. Men nu tycker jag nästan att han har blivit lite " hårdhänt " nästan så han biter sig fast & det gör fruktansvärt ont & jag har nästan som blåmärken , haha!  Snart ska vi väl också kolla klart på filmen Juno någon sa att det kanske inte var den bästa filmen & se när man har egna barn så jag får väl se hur mycket jag kommer gråta, jag gråter typ till alla filmer speciellt disney filmerna jag älskar att kolla på såna filmer har en hel uppsättning här hemma.
Idag är det ju myslördag som jag brukar kalla det så vad ska ni göra idag då?

Wiggo & Shrek.

publicerat i Allmänt;

Jag  hittade Shrek på hyllan som jag fick på MCdonalds när jag köpte en Happy Meal och han rapar när man trycker på en knapp & Wiggo tycker att det är skitkul så han ler varje gång han rapar, haha så jäkla söt! Wiggo & Shrek har blivit kompisar, vad bra . För varje gång Wiggo blir lite gnällig så sätter vi på Shrek så han får rapa då blir Wiggo tyst !

Nu har jag gjort rent min hoppsadel så den är ren & fin , det behövdes verkligen. Och sedan gjorde jag rent Mirres träns också för det var väl inte heller sådär jättevackert & rent. Snart så ska vi äta mackor , thé & kokta ägg har ju precis ätit hos Tobbes föräldrar så nu blir det bara något lätt & så tänkte jag sätta på ugnen för lite vitlöksbröd också, åh jag älskar det !

......

publicerat i Allmänt;
Jag vet att jag fått hjälp redan av en tjej med min header & jag vill fråga en gång till om det är någon mer som kan hjälpa mig fast med hela bloggen? Fixa den så den ser lite snygg ut & lite proffsig ut. Jag går in på så många sidor nu när folk börjat kommentera & dom har ju så jäkla fina bloggar , hur gör dom? eftersom jag är både är mamma & älskar kläder så vill jag ha en blogg om både mamma & kläder , bilder & så . Någon som har lust att hjälpa mig ? lite mode mamma blogg . :) Ni kan ju skriva en kommentar om det är någon som vill hjälpa mig har bett om hjälp förut & fått mail att de kan hjälpa mig men jag har inte fått något svar tillbaka & de har tagit sån tid , jag vill fixa min blogg & vill att den ska vara klar ikväll eller imorgon , jag älskar verkligen förändringar.


   

Någon som kan.

publicerat i Allmänt;
Jag fick en väldigt vettig kommentar om att namnstämpla mina bilder eftersom de finns idioter som tar bilder & lägger ut någon anannstans & jag undrar bara hur gör man det ? Någon som kan hjälpa mig ? Jag är ju verkligen inte tekniskt så skulle behöva ha bra förklarat så jag fattar :) haha!

God eftermiddag!

publicerat i Allmänt;

Just nu sitter jag hemma hos Tobbes föräldrar har precis ätit mat , mumsigt! Wiggo ligger här bredvid mig & gör lite konster & har sig  , haha sötnosen! Har tagit massa bilder som jag tänkte visa er lite senare sen så missa inte dom :) tack för alla kommentarer nedan också , ni är ju för gulliga!

Idag har vi vart i hästaffär & köpte strumpor & ludd till mig & hästen , sen åkte vi till tuna park Tobbe köpte skor & så köpte vi en present till hans syster som fyller 13 år imorgon. Imorgon kommer även hon som ska rida Mirre & jag hoppas att det går bra men det tror jag med all säkerhet :)

Ikväll blir det väl upp till stallet fixa lite saker & sen myskväll började ju kolla på filmen Juno igår men orkade inte kolla hela så ska se till att se den idag då. Någon som sett den? Jag hoppas ni får en trevlig lördag allihopa !!

Dagens outfit !

publicerat i Allmänt;
   image765

* Svart tublinne från gina tricot
* Cardigan från Gina tricot
* Jeans från Bikok.

Inget märkvärdigt med det orkar inte fixa mig för en liten runda på en hästaffär, haha :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag precis kommit ner från stallet & har fått min dagliga dos av träning . Idag blev det ridning på Mirre medans mamma red Isabell . Jag körde lite markarbete så hon lyfta lite på benen & vakna till lite , Mirre är sån som tar två saker samtidigt ibland & jag ställde upp ett litet hinder & en bom framför hon tog allt ihop på en gång haha rolig :) Och min älskade lilla Wiggo följde såklart med i vagnen han är så duktig & ligger & sover medans jag rider , hans pappa är ju inte sådär väldans morgonpigg så han fick sova istället men då tänkte jag att det är han som nattar honom ikväll så jag har tid att sitta här också.

Idag så ska vi väl in till stan fixa present & jag tänkte hoppa in en snabbis i en hästaffär köpa strumpor, nya vantar & ludd som jag ska ha bakom nosgrimman , köpte ett förut men de försvann :/
Och det är jätteroligt att några har hittat tillbaka & kommenterat det bugar & bockar jag för :)

     

Bilder på Wiggo, Wiggo & hans moster + Mirre :)

Tävling igen!

publicerat i Allmänt;
Nu är det dags för mig att vara med i tävling igen ;)

- Majda har en tävling i sin blogg där man kan vinna ett par läckra pumps eller en lyxig velourdress. Tävla du med!Allt du behöver göra står här! -


tack för alla kommentarer ni är urgulliga :)
Nu äter jag frukost & ska snart upp till stallet ska ta med mig kameran igen & se om jag kommer ihåg att ta bilder , haha :)

sömnig.

publicerat i Allmänt;

Ska säga er jag är väldigt trött & dagen har vart tuff & jag har är med på mest aktiva det var nog den största chocken för idag , men vad roligt alltså ni kan ju få mig att klättra lite högre visst? :) har ni sett mig ?
Nu har jag lagt ut gamla bilder & nya bilder på Wiggo i inlägget nedan & sedan har jag frågat om hjälp , kika ner så fattar ni nog vad jag menar men det. Nu är det iallfall sängdax jag är skit trött & ska upp tidigt imorgon för en ridtur ,sen bär det väl sig av in till stan en snabbis måste köpte födelsedagspresent till Tobbes syster . Det värsta är ju att jag börjar känna mig lite små seg i kroppen , snälla säg inte att jag börjar på att bli sjuk IGEN det orkar jag inte med.  Jag säger bara tack & hej för idag mina underbara läsare.

GOD NATT , i like you guys ! <3

Hjälp!

publicerat i Allmänt;
Någon som är lite duktig på vad jag ska göra med mitt hår? Mitt hår ser ut som en risbuske , jag lovar & svär ( nej svär gör jag inte men iaf ) . Jag vet att man inte ska platta & värma håret men det gör jag inte heller utan sätter alltid upp håret i en liten "lilla My boll " på huvudet. Jag vet att man inte ska bleka det men det gör jag inte heller eftersom jag är brunhårig & färgar håret gör jag inte alls ofta längre.

image760

Japp i julklapp fick jag ju Hårkontroll av min syster & jag tycker det är skitbra faktiskt särskillt för naglarna. Men det är håret som är värst :/ Har hört att man ska äta äggula osv , så jag har slängt i mig det . yack !
Behöver hjälp , tips & råd så snälla ni som vet lite grann kanske kan ge mig en liten kommentar :) Och jag vet att man alltid får dåligt hår & tappar hår efter en förlossning men iaf .

en liten wiggo.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag fixat in bilderna & såhär blev dom. Jag kan ju inte säga att jag är världens bästa fotograf direkt, haha men han är ju för jäkla söt Wiggo . <3

       

Nu kommer väl Tobbe få tokspel för att jag lägger ut bilden på honom , haha! ;D

Besöksrekord.

publicerat i Allmänt;

Idag så blev det besöksrekord på min blogg, vad roligt att nytt folk har hittat hit.  :) Och jag hoppas att ni besöker mig flera gånger .

Har precis kollat klart på Let´s dance & nu så ligger Wiggo & Tobbe & spelar Spiderman på x-boxen haha Wiggo älskar att kolla när han spelar :) Har tagit lite bilder på Wiggo idag så jag tänkte fixa in bilderna nu på datorn & sedan lägga in dom på bloggen i nästa inlägg så håll utkik .

Föresten vilka tycker ni ska vinna let´s dance ? Själv så gillar jag hon den där Linda & vad han nu heter (?) minns inte namnet . Men jag tycker om är grymt bra & jag har väldigt svårt för hon Mi faktiskt. Vi får väl se vilka det är som åker ut ikväll.

TV

publicerat i Allmänt;

Just nu sitter jag bänkad framför TVn & kollar på Let´s dance , det hoppas jag att ni också tittar på :)

Insällt .

publicerat i Allmänt;
Mamma kom hem & frågade ifall vi kunde skita i & rida idag så jag sa : okej då.  Men då bestämde vi att vi ska upp till stallet imorgon istället tidigt så har man hela dagen på sig att hitta på något sen fast jag har väl inga planer direkt . Jag är väldigt slö nu för tiden så nu ska jag väl gå ner & lägga mig under solariumet istället har inte solat på ett bra tag nu. 
Tobbe & jag ska väl kanske kolla på filmen Juno ikväll har hört att den ska vara bra.
 
Vad ska ni hitta på ikväll ?

Räkostreklam..

publicerat i Allmänt;
   

Jag älskar den här reklamen , jag & mamma sitter alltid & as garvar åt den. Tänk om Wiggo skulle ställa sig upp & göra sådär , haha ;)

kors i taket.

publicerat i Allmänt;

  image752

Jag älskar detta leende , vem gör inte det ?

Gick precis in på blogg.se ( såklart om man ska logga in ) men jag brukar alltid kolla " Mest aktiva " sedan rullar jag ner på sidan & där står det Wiggos mamma jag dubbel kollade & walla där var jag med , jag har ALDRIG vart med på dom mest aktiva men fan vad roligt då :)

Wiggo & Tobbe ligger & kollar på TV & Wiggo får lite mat av Tobbe denna gång får han dock flaskan eftersom de enda han gjort idag är att hängt i " mammas tutte " så jag känner mig lite små öm. Sitter & väntar på att min kära mor ska komma hem så vi kan pallra oss upp till stallet & jo jag kan rida själv & fixa allt själv men det är inte lika roligt därför väntar jag alltid på min mor så jag får lite sällskap . :)
Wiggo har upptäckt att det är skit roligt & skrika jättehögt & höra sin egna röst  , jag tror han blir opera sångare ? Han är så go min älskling & ler gör han hela tiden , det är sjukt hur mycket ett litet barn kan le så mycket som han gör. Här är några gamla bilder på honom när han faktiskt var en LITEN BEBIS!

         

Blockering pågår.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag blockerat ännu en människa med ip-adressen 193.45.139.31 & kommer från Uddevalla. Det var en tjej som skrev till mig på hotmail & fråga ifall jag visste vem en person var hon skickade alltså ip-adressen & jag kollade upp de & han / hon kom också från Uddevalla & nu är väl frågan om det är samma idiot . Men jag har iallafall blockat så han/hon kommer inte åt min blogg längre :)

bildgalleri.

publicerat i Allmänt;
Jag tänkte att jag skulle lägga ut lite gamla bilder här på bloggen , som ni nog aldrig har sett eller några kanske men jag tycker bara det är så roligt när man hittar gamla bilder man glömt bort att man har :)

             

1&2 : Julafton 2006
3. Släktträffen juli (?) 2007
4. Isabell & jag någon gång minns inte.
5&6: Tobbes studenten 2007.
7: Vi 2006

Mobil lista ! ;D

publicerat i Allmänt;
image739

1.
Vem är det senaste sms:et ifrån? Mikaela ( Neos mamma )
2. Vem ringde dej senast? Tobbe
3. Hur väll känner du nummer 9 i din kontaktbok? Rätt bra , det är Bella Max mamma :)
4. Vem är nr 20 i din kontaktlista? Emma en kompis som jobbar i Holland.
5. Älskar du nr 35? Ja det är klart , det är min pappa <3
6.
Vad står det i sista sms:et i inkorgen? " komma & fika ? Jag har jätte tråkigt på jobbet "
7. Vad står det i sms nr 5? Alla har ibland en svårt tid. När det känns som om ingen ser eller hör dig. MEN, jag ska stå där som en klippa & hålla dig uppe. Och jag kommer alltid lyssna & se upp till dig, jag älskar dig, jag är din vän.
8. Vilket nr har din bästa vän i din kontaktbok? 54

mätt & belåten!

publicerat i Allmänt;

Nu så har Tobbe kommit hem hit & han tog med sig Corner också , mumsigt! Så nu är jag mätt & belåten.  Han träffade tydligen Jonna & Magnus där också , trevlans! :) Har precis kollat på våra bästa år också & jag blir så jäkla arg för dom kommer ingenstans i programmet , man kan typ missa 10 avsnitt utan att de hänt nåt haha !

Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på & skriva , har skrivit några inlägg redan & lagt ut bilder på Wiggomagen <3

Jäkla tjat.

publicerat i Allmänt;
Fan vilken jävla tjat det blev om inlägget " Tävling " , nu tar jag bort hela jäkla inlägget så slipper ni störa er så mycket då får ni ju ett problem mindre.

Saknar ..

publicerat i Allmänt;
Ja, jäklar vad jag saknar min bebis mage . Det är så mysigt , nu när jag går på stan & ser en gravid så tänker man åh tänkt att jag också haft en sån men då uppskatta jag nog inte den lika mycket jag kände mig mest som en flodhäst & hur flåttig som helst.  haha,  nu vill jag ha tillbaka den fast jag vill ha Wiggo utanför , kan man inte köpa något slags "lösmage" Haha!

Hittade några bilder på magen i olika storlekar , har inte satt dom iordning . Men den sista bilden sitter rätt 2 dagar efter den bilden så kom Wiggo ut :)

         

Sängliggandes..

publicerat i Allmänt;
Nu har vi legat i sängen ett bra tag , vi har kollat på våra bästa år & Wiggo somna precis , han tog nappen duktig kille :) Just nu sitter jag & väntar på ett sms från Tobbe , jag undrar när han slutar & så ska han ta med lite saker från lägenheten hit , som vagnen & min goose jacka som jag tvättat den var alldeles grå fast de förstår man ju eftersom hästarna är ju typ hur leriga som helst. Och jag säger bara jäklar va det blåser ute ser ut som det ska bli någon slags storm , är det någon som har koll på vädret ? Jag får väl kika på internet , jag hoppas de ger sig snart jag vill inte direkt ut & rida när de blåser som tusan ute & på söndag så ska tjejen komma & rida Mirre .

Idag händer det väl inte så mycket ska försöka komma ut med vagnen så Wiggo får vara ute lite , men vill inte ut om de blåser som de gör fast man kan ju sätta på regnskyddet då täcker det ju lite så de slipper blåsa in i vagnen. Senare idag så ska jag väl antagligen upp till stallet då & jag hoppas att mina saker kommer snart som jag beställt till Isabell från www.borjes-tingsryd.se . Kanske kommer i början av nästa vecka ...
Aja , nu ska jag se va det blir för väder i helgen !

God morgon!

publicerat i Allmänt;
allt bra med er ? :D

Idag vakna Wiggo runt 7-7.30 sedan har vi legat & pratat massor med varandra & så ligger han & ler så jäkla sött . <3 Man smälter ju !
Nu sitter vi & äter Yoghurt Wiggo sitter & kollar på mig i sin bilbarnstol & jag såg en jätte gäsp så jag tror nog att vi ska gå & lägga oss igen han & jag vi är själva idag . MYSIGT <3

Men nu måste jag kila .

Go & glad kexchocklad.

publicerat i Allmänt;
   

Jag tror fasen att Wiggo är glad för det mesta & då blir jag super glad för då vet jag att han har det bra <3

Jag älskar dig mest av allt min älskade lilla kille , du gjorde mitt liv så mycket mycket bättre.
Varje morgon när Wiggo vaknar lite före mig & jag öppnar ögonen så ser jag ett stort leende, det kan aldrig bli en bättre start på morgonen än att se honom framför mig. Det du & jag för alltid . <3

Kväller.

publicerat i Allmänt;

Ikväll så har jag vart uppe i stallet , red Mirre & hon är så himla rolig att rida för hon blir så glad & vill verkligen bjuda framåt :) Ihelgen så ska det komma en tjej & rida Mirre ev. bli fodervärd om hon tycker att allt är bra & det hoppas jag väl ! Och det bästa är ju att hon ska stå kvar här hemma så slipper jag sakna henne så fruktansvärt mycket hon är ju min lilla bebis hon också har haft henne i snart 8 år .
Aja , imorgon så blir det väl en till runda & ska försöka hinna med & rida Isabell också , båda måste få upp flåset lite annars så kan man ju inte rida ordentligt.

Föresten nu har jag bestämt mig hur jag ska göra ang. min lilla framtid om man nu kan kalla det så. Jag ska ju iallafall gå ut gymnasiet SÅKLART & sedan hade jag tänkt söka så man kan utbilda sig till ridlärare eller tränare. Själv så skulle jag helst vilja bli hopptränare för det är ju det bästa jag vet & det är ju underbart kul att göra det & man har ju en hel del erfarenhet också eftersom jag har tävlat massor & blivit placerad så måste man ju ha en liten smula kunskap eller hur ? :) Aja , nog pratat om det !

Min älskade son ligger just nu & äter , han blev lite gnällig nu framåt kvällen men jag antar att det bara är tröttheten. Imorgon så är Wiggo & jag själva här hemma , mina föräldrar ska jobba , syster skolan & Tobbe skolan. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på , mysa massor bara han & jag . <3

Ni har väl sett bilderna på Ludde & Wiggo ? om inte kolla ner

En dag med Jonna & Ludde!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag & Wiggo spenderat våran dag med Jonna & Ludde. Vi träffades på stan & så gick vi & åt på Flaneur ( eller vad det heter ) åt kycklig & pomes , skit gott :) Sedan tog vi en liten runda på stan, sen så gick vi hem till oss & sedan så åkte Ludde & Jonna med oss till Ärla eftersom hennes föräldrar också bor där så fick hon åka med oss isället för att åka bussen & som tur är så hade vi ju en extra bilbarnstol som Ludde fick låna, bilen var proppfull , haha såg lite roligt ut & vi skrattade åt det också :)  Det var jätte roligt att få komma ut & träffa trevligt folk  , måste göras om snart igen. Hade verkligen super bra dag , tack! <3

Vi håller på & planerar ifall vi ska åka till ikea nästa vecka & då frågade vi ifall Jonna, Magnus & Ludde ville följa med så vi får väl se skulle vara super trevligt :)

Snart ska jag upp till stallet så fort mamma kommer hem jag vet inte hur mycket jag kommer hinna att blogga idag men vi får väl se.

Här är pojkarna . :)

   

Bea & Jonna :)

publicerat i Allmänt;
Det var någon som skrev för några dagar sen om hur jag & Jonna började prata osv så nu tänkte jag berätta lite kort  om det så ni vet .

Jag fick en kommentar här på bloggen från Jonna om att hon också var gravid & att vi ungefär kände samma saker & blabla. Sen så började vi " prata " lite på bloggarna & så övergick det till lunar så vi började skriva där till varandra ett tag & så bestämde vi att vi skulle träffas , prata & ta en fika. Så vi möttes på stan , satt oss & fika & pratade massa bebis, jag tyckte det var jätte skönt att prata bebis med någon som själv skulle ha det eftersom jag kände mig så ensam & jag tror hon tyckte samma sak. Sen efter den gången så har vi pratat mer & mer , vi var ju hos dom på nyår & de var jättetrevligt . Och nästa gång är det väl dags för dom att komma hit, de skulle vara super kul om man träffades lite oftare också jag tycker de är jättetrevliga deras lilla familj :)

Sådärja , det var inte så mycket att berätta men nu vet ni ! hehe

skopunkten

publicerat i Allmänt;
             image725

Dom här skorna köpte jag idag på skopunkten , jag fick köpte en storlek större än vad jag brukar ha . Jag med mina bamse fötter på storlek 36 fick köpa storlek 37 istället, kors i taket brukar aldrig ha den storleken men som tur var så passade dom iallafall. :) Skorna kostade 249:-

Dagens Outfits.

publicerat i Allmänt;
     image724

* Jeans Tiger of Sweden.
* Tunika från Cubus.


Jag är hemma igen & det gick väl helt okej fast de var lite svårt att fatta , men jag ska sätta mig ner nu & glo lite grann så jag kanske får in det i skallen :P .
Just det någon frågade för ett tag sen vart jag har dom lila tapeterna & dom är i hallen :)

handlat .

publicerat i Allmänt;
Har precis vart & handlat med mamma på CoopApoteket & skopunkten.

idag har jag kört & det gick jättebra som vanligt ( tänkte jag säga ) :P .. haha ! Men det gick bra & nästa gång är det parkering & så igen & det blir på onsdag nästa vecka.  Ikväll ska jag iväg på teorilektion som ni kanske redan vet & Tobbes mamma ska komma hit & vara barnvakt åt Wiggo så länge . Snart ska jag slänga i mig lite mackor & göra mig iordning går runt som en slusk här hemma . haha stackars er om ni skulle se mig nu ! ;)

angående inläggen nedan så ska jag bara säga att jag var väldigt förbannad när jag skrev & de märkte ni säkert  men jag " ångrar inget " jag skrev om man nu säger så. Jag vill veta att NI ska veta att allt är inte perfekt , inget kan vara perfekt & det här är ju en blogg om mig , mitt liv & min vardag typ . Och jag vet att ni är så underbara så ni förstår mig , visst ? Jag hoppas det iallfall ! Aja, jag kommer nog inte skriva på ett tag nu eftersom jag kommer att komma hem vid halv 8 , men ni får kolla in senare om ni har lust !
Allafall imorgon frågade Jonna ifall vi skulle träffas & jag sa självklart ja! ;D Ska väl slå en pling till henne ikväll .

Ni ska få se skorna sen om jag fixar någon bra bild.

Nu har ...

publicerat i Allmänt;
jag typ gråtit i några timmar , allafall sen Tobbes kompis drog . Och jag har pratat med Nattis så ska träffa henne efter bilskolan så vi ska prata lite & sådär . Nu känner jag att mitt huvud börjar värka & min mage börjar skrika efter mat , så jag ska snart gå iväg med Wiggo till mammas & pappas jobb & äta där , sen får Tobbe fixa sin mat hur fan han vill rätt ut sagt .
Ikväll så bad jag Tobbes mamma komma hit & ta hand om Wiggo när jag är borta eftersom att Tobbe " orkar inte " . Varför dricker man när man vet att man har ett barn att ta hand om ifall man vet att man mår dåligt dagen efter? Svaret fick jag tillbaka ;  - Ja men jag kanske vill roa mig någon dag. & då bara koka de inom mig & jag sa : OCH NÄR FAN VAR JAG UTE SIST & GJORDE NÅGOT ? jag kan säga att det var för mer än 1½ år sen. Då innan jag blev gravid var jag inte heller ute för jag " fick inte " .  USCH, jag är riktigt förbannad nu så det kokar inom mig. Jag måste handla också , finns inte ett skit i kylskåpet. Aja men nu måste jag faktiskt kila .
Dagens kommer senare :)

Dålig start på en onsdag.

publicerat i Allmänt;
Ja det kan man verkligen säga! Är fan inte glad , jag sov ju hos mamma & pappa i natt eftersom att Tobbe hade kompisar hemma, drack öl & basta. Sen i morse åkte jag in tidigt med mamma & planerar att jag ska gå & lägga mig när jag kommer hem & vips när jag kommer in genom dörren så ligger Tobbe där & hans kompis också i min säng :/ Så det blev inge sovande & jag som verkligen behöver sova eftersom att det ALLTID är JAG som är uppe om nätterna men ack nej!  Och han som skulle till skolan idag , men ack nej inte det heller . Fan alltså !!!! ta det här som ett negativt inlägg ni men jag är verkligen super trött & skulle behöva gått  & lägga mig + att jag ska köra idag kl 13 så skulle behöva lite sömn.....

....

publicerat i Allmänt;
image721


   



Kom hem till mamma & pappa runt kl 16 fick upp till stallet direkt & sen kom ner vid kl 18.30 åt mat , duscha & nu ska jag kolla på Ugly Betty snart. Tobbe är hemma med några kompisar de ska basta , dricka öl & sånt . Vill inte veta hur kvällen slutar :P Men nu så ropar Wiggo på mig han är lite gnällig , kan nog vara en trött liten pojk. Jag vet inte om jag uppdaterar mer idag får väl se om den lilla plutten somnar i skaplig tid.

Mat!

publicerat i Allmänt;
Visst var kommentaren skrattretande ?

Föresten hur mår ni underbara människor ? Idag så är det väl helt okej med mig fast jag har dom där negativa kommentarerna i bakhuvudet som jag försöker att förtränga. Har precis ätit mat blev potatis, fläskfilé & någon sås gott var det allt . Nu så har jag precis diskat & så sitter jag & väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan slänga i en ny. Snart så ska jag åka ut till mamma & pappa , rida & så som sagt. Sen ska jag kanske lägga ut några bilder på Wiggo om man vågar utan att få någon jäkla idiotisk kommentar , men som sagt jag blockar så är det bara & det kanske låter skit töntigt men så är det .

Nej men nu ska jag kolla i Wiggos lilla blöja!

kommentar.

publicerat i Allmänt;
Jag blockade ju en IP adress igår & hon/han har tydligen försökt skicka en till kommentar & jag ser kommentaren men de syns ej i inlägget.  Detta skrev hon/han .

"jag tror att det är så att folk stör sig mest på att du kanske har förstört stora delar i ditt liv, att du inte kan träffa dina vänner och festa och så. "

Förstört mitt liv ? HAHA , jag har gjort mitt liv till något värdefullt & något bra :)

Måndag!

publicerat i Allmänt;
Åkte in till lägenheten med mamma i morse . Jag har tvättat & vart ute & gått med Wiggo sen har vi hälsat på mamma på jobbet sen nu så är vi tillbaka igen. Tobbe har precis slutat skolan så nu står han & skalar potatis , vet inte vad det blir för något vi får väl se.  Senare idag så ska jag åka tillbaka till mamma & pappa för jag måste rida Mirre nu eftersom det är en tjej som ska komma & kolla på henne i helgen & ev rida också så måste hon ju vara lite igång :) Sen så får jag se om jag pallar med att rida Isabell också annars får mamma göra det för imorgon så får hon vara ledig för då hinner jag inget , ska köra kl 13 & sedan är det teori kl 18 Onsdag är fullbokad .
Ska försöka hinna ta en fika med Jonna någon dag snart också , det ju ett tag sen vi sågs  & det skulle vara så kul & bara snacka en massa skit ;) 
Ikväll så ska det tydligen komma hit två kompisar till Tobbe de ska basta & dricka öl så jag får väl se vart jag tar vägen , vill inte vara hemma iallafall. Sist de gjorde de så såg lägenheten ut som den var upp&ned & jag städa sen det tog mig ett par timmar & vår lägenhet är ju inte alls stor så ni kan tänka er :/

Nu ska jag kila & kolla på våra bästa år :)

...

publicerat i Allmänt;
Jag fortfarande skitförbannad & besviken.

I fortsättningen så kommer jag att blocka ip adresserna som inte har något vettigt att säga än att vara elak mot min familj så är det bara. Jag känner faktiskt inte för att skriva i bloggen & så fick jag en kommentar om att " du kommer ju faktiskt komma tillbaka det vet ju alla , så säg inte hej då till bloggen det är bara pinsamt "  då är det mycket man tycker är pinsamt . Aja skit samma ,  jag orkar inte med allt skit bara & som sagt jag blockar .
Jag säger som "Neos mamma " har ni någonsin sett en vuxen människa i 30-45 år åldern fått en negativ kommentar om ens familj ? NEJ ! Det händer någon gång på miljonen & vi unga mammor / pappor drabbas varje dag. Så ska det inte behöva vara , man är inte " mindre bra " för att man är ung. Jag tackar er alla andra för era kommentarer . <3

Äntligen har jag fått ett mail av en tjej som ville komma & titta & rida på min c-ponny i helgen så jag hoppas att hon kommer trivas i både mitt & hästen sällskap. Det ska bli jätte kul & Mirre kommer också tycka att det är super kul :)

jävla idiot säger jag bara!

publicerat i Allmänt;
Fyfan vilken jävla idiot som kommenterat i inlägget nedan.

"Där var han lite söt för en gångs skull."

Du vet att jag kan kolla upp vem fan du är ? Jävla äckel jag blir så jävla förbannad visserligen tar jag fan inte åt mig eftersom att Wiggo är det finaste ungen som finns & du är säkert bara helt jävla avundsjuk! JÄVLA FÖRBANNADE IDIOT JÄVEL. Fan vad sur jag blir .. i helvete jag ska fan sluta blogga , jag tänker fan inte ta mer skit längre jag har fått tillräckligt & jag förstår fan inte det här , är jag värd att få en massa skit ?
det är tydligen omoget att vara ung mamma , men fyfan DET ÄR NOG DET MODIGASTE MAN NÅGONSIN KAN GÖRA , att gå igenom en förlossning , att kunna ta hand om sitt barn men snart kommer det väl en kommentar om " dina föräldrar betalar ju allt " Inte kan fan kan de finnas något inlägg utan en negativ kommentar. jag säger bara far & flyg . jag kommer helvete inte tillbaka hit någe mer , fan vad ledsen jag blev nu I FYFAN , nu drar jag ifrån den här jävla bloggen !  HELVETE FÖR DIG DITT JÄVLA ÄCKEL..

och  tack ni alla andra <3 ni har vart underbara. 

Kramar till er !

publicerat i Allmänt;

           image720

Nu går jag & lägger mig , Wiggo sover redan jag tror han somna vid kl 10 så har suttit här sen dess. Har kollat runt på internet & besökt många bloggar , älskar att läsa nya bloggar & går alltid in på dom bloggar som kommenterat här på min blogg , rörigt det blev haha men jag hoppas ni förstår vad jag menar :) Tack för precis ALLA urgulliga kommentarer & har ni någon fråga så visst fråga på så får jag försöka svara så gott jag kan helt enkelt..

GOD NATT / B'<3 I like you guys!

Kollar runt!

publicerat i Allmänt;
Det verkar inte vara någon som är speciellt sugen på att bli värvad. Men men !

Nu håller jag på att kollar runt på internet när de gäller löshår , fan allt är så jäkla dyrt förstår inte ! Men men jag hoppas jag hittar något billigt & bra , tadera.com är ju alltid ett alternativ. :)

Ni som inte sett bilderna på Wiggo i inlägget nedan måste ju bara se hur fin han är , min lilla gulleplutt <3 Just det jag är ju med i en tävling på rosa pumps får väl se om jag vinner den fast det kan jag nästan sätta pengar på att jag inte gör , jag har aldrig tur när de gäller sånt där . Men man kan ju alltid vara med ifall ..

Värva.

publicerat i Allmänt;
Jag skulle vilja värva ungefär 13 st till en sida . Allt ni behöver göra är gå in på www.gratisgen.se & sedan trycka på medlemssidan & sen ange en kod som ni får när ni visat att ni vill gå med på det här & det är helt gratis :) säg till om ni vill hjälpa mig jag kan vinna ett Playstation 2 ;D

Spettsmössa!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kollat på Singing Bee & ibland så skämms jag för vissa speciellt dom där som var kvar i finalen , haha fan jag satt & skratta som tusan! :)
Nu sitter jag här & har precis beställt lite saker från www.borjes-tingsryd.se ( hästaffär ) beställde lite till hästen & ett par strumpor till mig :)
Just det jag tog massor av söta bilder på Wiggo idag & speciellt en bild när han har på sig min gamla spetts mössa. Haha ni ska få se!

image717 
Söt va ?

 

Barn är nog det mysigaste man kan ha ! <3

Ny färgat & klart !

publicerat i Allmänt;
Har färgat håret & hoppat in i duschen , snart så ska jag väl åka iväg till ärla & handla lite i kiosken Tobbe håller på & tjatar på mig så jag får väl följa med då :) Nu har jag satt ut en annons på blocket & bukefalos om fodervärd till min c-ponny & jag hoppas verkligen att det är någon som vill hjälpa till för hon är verkligen världens mysigaste häst ! Ni har ju en bild på henne i inlägget nedan!  Men men ! Imorgon är det måndag & jag hoppas på ett bra väder , inge regn & rusk som det står att det ska vara i tidningen & nästa helg ska det tydligen bli storm , fy bubblan! :/
Jag kanske ska ta mig i kragen & börja plugga lite inför körkortet också det är inte långt kvar nu , snart har jag ett körkort GUD så skönt det ska bli att kunna åka vart man vill ,när man vill ! Bara slänga i Wiggo där bak i bilstolen :)

Nej nu måste jag kila tobbe TJATAR som tusan!

Stallet.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kommit ner från stallet har ridit både Isabell & Mirre skitkul var det .Wiggo sov medans jag var i stallet sa Tobbe så jag behövde inte oroa mig ifall han var hungrig , sicken tur jag har ! Här är lite bilder .

     

.....

publicerat i Allmänt;

Hejsanhoppsan!
Snart så ska jag gå upp till stallet & rida , men vart tog de fina vädret vägen ? Här är det mulet usch så tråkigt !
Wiggo ligger & sover han var väldigt trött & han har spytt ner ALLA sina kläder ( hos mamma & pappa ) så nu håller vi på & tvättar för fullt, han är en liten spymaskin.
Snart så ska vi äta också ! Aja , jag tar med mig kameran upp till stallet tänkte ta lite bilder om jag får till några är ju inte världens bästa fotograf direkt :P

jag visste det !

publicerat i Allmänt;
jag visste att det skulle komma någon idiotiskkommentar om det jag berättade igår (" mitt liv i två delar ") jag visste det för man kan fan inte berätta ett skit utan att man får EN ENDA KOMMENTAR som förstör hela mitt inlägg, min dag! Jag ska nog inte berätta något längre känns det som.  Jag tog bort den kommentaren för jag blev så jävla förbannad . Och nu kommer säkert folk säger kan du inte ta kritik ? jag kan svara NEJ det där kunde jag fan inte ta , när folk vet hur jävla dåligt självförtroende jag har & hur missnöjd jag är med mig själv & så får man en kommentar om att man är så jävla ful osv . Jag kan inte ta sånt !

Men tack ni alla andra för era underbara kommentarer :)

Godmorgon!

publicerat i Allmänt;
Jag , Wiggo & Tobbe är vakna nu. Wiggo har inte sovit sådär jättebra inatt han har nog haft lite ont i magen för han har legat & släppt sig har jag känt :P gullunge! <3 Idag så händer det väl inte så mycket , Tobbe & några kompisar ska dricka öl & basta vad jag vet . Själv så vet jag inte vad jag & Wiggo ska hitta på vi får väl se.
Ska iallafall rida lite senare idag är ju skitbra väder ju tack&lov :) Det här vädret är toppen för en ridtur & en promenad med vagnen.

men nu ska jag gå min väg .

mitt liv i två delar.

publicerat i Allmänt;
Jag känner att klockan är mycket & att det här blir mitt sista inlägg för dagen. Jag hoppas ni har sett  dom andra inläggen nedan & speciellt bilderna på Wiggo i sin nya pjamas :)

Men tänkte berätta lite snabbt hur mitt liv var, vad jag gjorde osv.  innan jag träffade Tobbe & Wiggo jag tror det var någon som ville höra det ? Aja , jag skriver lite iallafall.  Ja .. vet inte vart jag ska börja ...
Mitt liv hm, haha nej men! Jag tror nog att de jag gjorde mest var att springa runt på stan , köpa , köpa & köpa. Jag var aldrig nöjd med mitt utseende ( fast de är jag inte nu heller) men de va värre förut & var därför lite små deprimerad ett tag. Jag var mest med kompisar,  festade & var nästan aldrig hemma. Jag pluggade på stålfors skolan & det gick väl helt okej tror jag :) Sen så träffade jag Tobbe & jag var ALLTID med honom dag som natt , börja bry mig mindre om kläder, utseende & allt var det nu var man kan väl säga att han fick mig att känna mig speciellt för honom iallfall.. Ja, vi var ju som sagt hela tiden på helgerna var vi ute med våra kompisar festade men efter ett tag så slutade vi med det för vi tyckte väl inte att de var så skoj längre så vi satt mest hemma på helgerna, åt godis, kolla film & bara myste med varandra.
När vi fick Wiggo kan jag väl säga att jag " började leva på riktigt " jag insåg vad som var viktigt då & växte ganska mycket till mig & började bete mig lite vuxnare. Just nu tycker jag att allt är perfekt .

Det jag börjat tänka på nu är min framtid . Vill jag gå omvårdnad ? Vill jag jobba med människor ? Sjuka ? Gamla ? Nyfödda ? osv..  Visserligen så älskar jag att träffa nytt folk verkligen men jag mena det är ett jobb vi pratar om.
Och eftersom jag nu älskar hästar , rida & har hållt på med det i hela mitt liv så är jag nästan lite sugen på att bli ridlärare eller hopptränare , i love it ! Det sägs ju att man ska göra det man älskar så jag ska tänka på saken ! Men nu blev det ett ganska långt inlägg & jag blev rätt trött men jag hoppas ni gillar det ni läser annars så säg till! :) jag kommer med ny uppdatering imorgon , nya bilder också såklart !

GOD NATT / B' <3 , i love you .

smycken!

publicerat i Allmänt;
      image713

Jag tror jag har visat er det här armbandet förut eller ?  Men jag tycker verkligen om det & gillar speciellt färgen min färg . Detta armband är från kyssjohanna.se & kostar 245 :- Finns även i fler färger gå in & kolla vettja !
cocoo.se har även jättefina saker & jag tror dom är ett snäpp billigare. Jag har ju deras fina bamboo hjärtformade örhängen & jag trivs skitbra i dom & det är ju så snygga tycker jag iallafall :)

Pjamas...

publicerat i Allmänt;

Nu har jag kollat på handbollen lite också , men jag vet inte hur det slutade eftersom jag inte såg slutet. :P
Det är verkligen kul att läsa era kommentarer nedan , tack tack så mycket ni verkar jättesöta allihopa! :) Wiggo har verkligen vart övertrött & skrikit massor men han somnade till slut sen vakna han igen efter en halv timme kanske. Så nu är han i full gång igen , inte bra när klockan är så pass mycket & det är läggdags! Jag är faktiskt rätt trött gick upp tidigt imorse runt kl  8 tror jag det var ,kanske inte så tidigt men jag gick & la mig sent på kvällen.
Försten ni får gärna fortsätta svara på inlägget nedan , skit kul & läsa!

Wiggo har fått en ny pjamas idag så han sa att han ville visa er kära läsare :)

 

hallå!

publicerat i Allmänt;
Eftersom ni vet ganska mycket om mig så skulle jag vilja veta vilka ni är som läser ? :) Skriv några rader om er själva , det är spännande att läsa!

im back!

publicerat i Allmänt;
Har vart hemma hos Tobbes föräldrar & ätit mat & så , mysigt ! Nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa igen ska äta mat här ikväll & sen så ska jag spela lite TV spel med Bella. Sen måste jag kolla på Let´s dance jag missade ju det igår så måste se det idag.
Wiggo har nästan sovit hela dagen & nu är han vaken sitter & pratar massor & äter på sina händer som vanligt , haha gullunge! :) Gud vad det blåser ute jag trodde jag skulle blåsa bort när jag gick ut ur bilen & in i huset , hoppas vi inte blir strömmlösa.
Just det har satt in en annons på Fodervärd nu & jag hoppas att det är någon som är intresserad , vill verkligen ha hjälp med henne , väldigt trevlig häst !

Måste bara säga att FAN vad jag blir sur när folk håller på & snackar skit om att vi är hos min mamma & pappa nästan hela tiden & jag säger bara JAG ÄR HÄR OM JAG VILL , ingen som kan bestämma över mig & snacka skit ni , idont care !

hihih, nu har jag inget mer att säga i det här inlägget . nu ska jag bara tänka på vad jag mer ska hitta på & skriva nästa gång, haha! ni är underbara läsare måste jag säga..

Hemma !

publicerat i Allmänt;
image708
                                                                     ( Här ser ni en väldigt svettig & trött Isabell .)  

Nu har vi kommit hem från hoppkursen & Isabell är hur duktig som helst & det är så kul att se henne förändrats så mycket från när vi köpte henne för ca: 2 ´½ år sen vi köpte henne.  Super trevlig & social häst :)



Sen så undrar jag ifall det är någon som är intresserad av hästar & har lite erfarenhet när det gäller ridning för jag behöver nämligen hjälp med min c-ponny , jag känner att jag är för stor för henne & har inte den tiden heller riktigt. Hon är väldigt tevlig , pigg , snälll & ja allt kan man väl säga. Har tävlat mycket med henne & blivit placerad nästan på varje tävlling. Vi vann också Allsvenskan Div.2 & det är väl de roligaste jag har vart med om. Men som sagt , hjälp behöver jag & en liten månadsavgift på 500-600 kr & hon får stå kvar här hemma vill inte lämna ut henne. Men hör av er till : [email protected]

image710

God natt ;D

publicerat i Allmänt;
Blev lite blogg iallfall trodde inte jag skulle hinna med så mycket men några inlägg blev det allt . Och nu är jag väldigt trött & ska upp tidigt imorgon ska på hoppkurs igen kl 9 på morgonen , känns ganska segt om man tänker på det just nu. Men som sagt kom gärna med förslag på vad ni vill att jag skriver om mer eller vad det är ni vill läsa det är så svårt för mig att veta , min blogg känns ganska så trist just nu & jag vet inte om det är så många som är intresserade , är ni ? jag hoppas det iallafall .

GOD NATT / B' <3


      image707 
                                                                                   
( bild : Google )

Tradera.com

publicerat i Allmänt;

tradera.com är ju en skitbra sida , rekomenderar den verkligen! Jag kollar dagligen in där ifall det har kommit in något nytt snyggt ..  Har nu hittat en skitsnygg stentvättad jeans jacka , det kommer vara inne nu till våren & sommaren i år igen. Så jag ska nog slå till på en , tror det kostade 80 kr nu det är ju fan ingenting . :)
Gud vad jag sitter & pratar om skor , kläder & ja allt ! Nu tycker jag nästan att ni får säga till vad jag ska skriva om i min blogg , det är svårt att veta vad ni tycker om att läsa så kom med förslag jag blir bara glad över att höra något .


ps: glömde säga att jag brukar läsa Elin Kling´s blogg också henne gillar jag verkligen !

image706

Bloggar .

publicerat i Allmänt;
Det var någon som frågade mig vilka bloggar jag läser varje dag så jag tänkte svara på den frågan .
Först & främst läser jag alltid min & kollar alla kommentarer , haha! :) Sen går jag in på
 http://jonnalantz.blogg.se
http://kenzaas.blogg.se
http://stinalee.blogg.se
http://annamirjamaria.blogg.se
http://bella248.blogg.se

Sen går jag in på alla mina kontakter också + alla som läser min blogg & lämnat sin blogg efter sig ;)

image705

Rihanna!

publicerat i Allmänt;
image704

Jag älskar den här tjejen, hennes musik, stil & utseende . Hon är ju bara för jäkla söt . Fast gud va hon har förändrats från den " lilla snälla " till den " lilla stygga" haha kan man säga så? aja, men jag tycker hon är sjukt bra!

pumps!

publicerat i Allmänt;
          image703

åh , vilka snygga skor från www.laredoute.se  Dom MÅSTE jag bara beställa.
Satt & kollade i deras katalog igår kväll & gud vilka fina saker dom har , jag ska nog beställa en hel del saker därifrån när jag får pengar sen :) Gå in & kolla ni också ni kan nog hitta något fynd ska ni se ,för nu är allt EXTRA SNYGGT !

Hoppkurs!

publicerat i Allmänt;
Har precis kommit hem från hoppkursen & Isabell är så rolig hon tycker alltid att det är lika roligt :)
Ikväll så ska vi kolla på Let´s dance som pappa har spelat in eftersom vi missat typ halva nu. Men men!  Tack för alla kommentarer nedan om bilden i tidningen :)
Men nu ropar Wiggo så ska gå & gosa med honom ett litet tag nu . Dålig uppdatering idag också men jag känner inte att jag har haft den tiden heller. Men jag kommer igen ;) Jag skriver mer senare om jag har tid & så såklart !

image702

Soldags!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag precis kollat klart på Våra Bästa år , packat & tagit på mig kläder . Så nu ska jag gå & sola, så skönt det ska bli ska drömma mig bort :P haha de gör jag alltid när jag ligger sådär.

Måste bara säga , fan vad dom drar ut på saker på våra bästa år dom kommer liksom aldrig till skott. aja ska kila,

posten!

publicerat i Allmänt;
Nu så har min örhängen från cocoo.se kommit & jag är jättenöjd med dom , fraktfritt är det också & snabb leverans ! 

Och nu sitter jag & kollar på Våra bästa år sen så ska jag tralla iväg till solfuxen där jag ska gå & sola med en kompis, sen så ska några av Tobbes släktingar från finland komma hit & kolla hur vi bor , hälsa på Wiggo osv. 
Imorse så klippte jag ur oss från tidningen så nu sitter vi på kylskåpet. men nu måste jag kila !

tidningen!

publicerat i Allmänt;
image699

idag så är vi med i eskilstuna kuriren.
http://www.ekuriren.se/


Igår kväll låg jag & Wiggo & läsa HÄNT EXTRA  tidningen.

 

Nu så ska vi åka  hem till Tobbe han sov ju i lägenheten i natt eftersom han kom  hem så sent från Arlanda, han har nog saknat oss eller jag VET att han gjort det , för de sa han redan igår :)

Wiggo

publicerat i Allmänt;
Nu har jag duschat, målat naglarna & så vakna Wiggo precis & är super gnällig jag undrar om de är för sprutan dom sa att han kunde bli febrig , gnällig, trött & seg. Usch stackare & jag undrar hur mycket man får sova i natt då.
Imorgon så ska jag ringa & beställa en tid för att få mina ögonbryn plockade.
Men nu måste jag faktiskt gå, är ju själv med Wiggo Tobbe är på Arlanda men mamma & pappa hjälper ju mig men jag ska fixa maten nu. Jag kommer förmodligen inte blogga mer idag efter Wiggo är som han är, älskling <3 Men om jag får tid över så kommer jag skriva :)

Om jag inte hinner skriva mer så säger jag GOD NATT nu .

Dagens!

publicerat i Allmänt;
   image698

* Tunika från Lindex ( mammas )
* Jeans från Ego "Fornarina"
* Tröja från Stadium "Fred Perry "


Nu så har min lilla ängel äntligen somnat han var väl så trött , stackaren <3

ärla

publicerat i Allmänt;
är hos mamma & pappa nu, Wiggo har skrikit oavbrutet så hann rida i 5 minuter :/ nu äter han & jag skriver med en hand :P haha! tänkte komma med bilder sen OM jag kan sitta vid datorn .

Mormor

publicerat i Allmänt;
Nu har vi kommit hem från min mormor vi gick dit direkt efter BVC så har vart där sen kl 12 ätit mat kollat på TV & fikat :) Wiggo fick spruta & blev ledsen men det gick över ganska så snabbt sån tur var . Sen så vägde vi honom igen & nu väger han 6700g & är 61 cm lång lika lång som förra gången , men stor är han våran älskling men huvudsaken är att han följer sin kruva det tycker jag är det viktigaste. <3
Snart så ska jag & Wiggo åka ut till min mamma & pappa för Tobbe ska åka till Arlanda & hämta några släktingar som tagit flyget hit från Finland så jag ville inte vara hemma själv så jag åker dit istället & så är jag där ikväll ska väl rida också. Imorgon runt eftermiddagen så ska jag iväg med en kompis & sola , sen har jag inga större planer jo kanske ska ner till bilskolan & plugga lite teori har ju bokat prov nu på vägverket så ska ha prov den 17 mars dagen efter min födelsedag.

Men men, nu ska jag kila . kommer med bilder sen :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Allt bra med er ? Idag så vakna jag runt kl 9 & Wiggo vaknade precis så har tagit på honom kläder . Kl 11 så ska vi till BVC & direkt efter så ska vi nog gå till min mormor :)  Så jag kommer skriva lite i bloggen senare om hur det gick osv.  Jag hoppas ni får en underbar dag nu måste jag äta frukost & sen är det dags för våra bästa år ni missar väl inte det ? ;) Näää visste väl det .

God natt .

publicerat i Allmänt;
Nu så går jag & lägger mig , Wiggo är övertrött & vägrar sova så jag måste gå & lägga mig. Men men , trodde jag skulle hinna blogga mer idag men ni får nöjda er med det jag har hunnit :) Och jag hoppas verkligen det är något som erbjuder sig att hjälpa mig att degisna om min blogg. Har fått inspiration från http://stinalee.blogg.se fast jag vill ha med rosa tema istället. Skit snygg blogg tycker jag :)

men ni får ha en super trevlig kväll & hoppas att ni får en god natt sömn.
GOD NATT / B' <3

Cocoo.se

publicerat i Allmänt;
image697

Nu så har jag besällt dom här örhängerna från cocoo.se tycker att dom är grymt söta , dom kostar 125 :-

Super duper tack :)

publicerat i Allmänt;
Till er alla som gav mig tips om sidor nu ska jag sitta hela kvällen & glo ;)

Ikväll så har jag ju som sagt vart på teorilektion , handlat , ätit mat & sedan gjort en fruktsallad . Och nu sitter jag äntligen ner på rumpan , Adde & Nattis var förbi en lite snabbis & hälsa på oss längesen man träffade dom :)
Snart så ska man kolla på Girls of the Playboy mansion på TV 5 kl 21.55 , det måste jag bara se det är SKITBRA!

Imorgon är det dags för BVC & spruta för Wiggo, usch stackare <3 Sen så ska vi tralla över till Wiggos gammelmormor ( min mormor ) & hälsa på hon har inte träffat honom på jättelänge så hon saknar nog honom massor ! Imorgon så början också min syster skolan ( i örebro ) & jag VET att hon är skit nervös ,stackare gumman ! Det ska nog gå finemang :) Du får höra av dig när du kommit hem . Den 1 februari så ska hon flytta också så det kommer bli ÄNNU mer tomt utan henne , jag som inte har något annars & hon är väl den enda som jag " är med " så nu ska hon också dra :( aja , jag ska försöka klara mig.

Jag tycker det är så roligt när folk kommenterar & TROR att dom vet precis hur vi har det. Att om inte mina föräldrar skulle betalat hyran då skulle vi aldrig kunnat köpa saker. HAHA, detta är ju skrattretande. jag kan väl säga att dom VILL betala & det VILL ställa upp & huset vi bor i ÄGER dom.
Nu har jag inget mer att säga :)

tattoooooooo ;D

publicerat i Allmänt;
           image696
                                                                ( bild : Angelina Jolie )

Jag håller på & kollar runt på internet på tatueringar , jag vet inte riktigt hur den ska se ut men jag vill ha den i svanken eller något på vaden som en ros eller något ,jag tycker det är snyggt :)  Har ni någon tips på någon sida på internet som man kan gå in på & kolla på tatueringar för jag hittar tamme fan inga bra.

körlektion!

publicerat i Allmänt;
Har kört , gått ut & gått & ätit  , duschat & nu är jag klar äntligen!
Idag så parkera jag , fickparkera , starta i backa & backa runt hörn . Det gick super faktiskt :) Nästa gång är det motorväg tror jag att han sa. :P
Ska snart iväg igen känns ganska stressigt måste handla också & vet inte när jag ska hinna med det ska iväg kl 6 & är hemma halv 8 igen så jag har ingen lust att gå & handla då direkt...

Ska ringa & fråga mamma ifall hon ska handla någonstans så jag kan åka med henne innan . Aja!

Fan har suttit & tänkt massor & jag vill verkligen tatuera mig & jag ska nog önska mig det i 18års present ;D

Tjoho!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag solat , duschat & fixar ordning mig till körningen som jag ska göra kl 13 idag så ska snart åka in till stan är hos mamma & pappa nu. Jag kanske inte kommer att skriva på ett tag men då förstår ni varför :)

Såhär blev det idag ,kast på med kläderna bara !

image695

* Vitt linne Gina tricot
* Polo kofta ( kan man säga så ? ) från H&M tror jag.
* jeans bikbok

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Idag så fick man inte sova så länge fast jag skulle ha behövt det eftersom jag ska köra idag & jag känner mig väldigt seg. Men nu ska jag gå & ta på min bikinin sen lägga mig & sola kanske somnar ett tag där & sån tur är så säger alltid solariumet till när det är dags att gå upp annars så kanske jag skulle se ut som en kräfta . :P Men vi hörs efter eller lite senare iallfall .

Jag säger

publicerat i Allmänt;
GOD NATT.
Nu är det dags för mig att gå & lägga mig måste tänka på att jag ska orka hålla ögonen öppna imorgon när jag ska köra & Wiggo sover nu så jag måste ju passa på .
Idag har det faktiskt vart en ganska lugn dag & väldigt spännande avsnitt av våra bästa år men jag tror det blir mer spännande imorgon, jag är en riktig nörd när det gäller det programmet.

Idag har jag också fått erbjudandet att göra reklam för cocoo.se på min hotmail fick jag ett mail så jag ställde upp & woalla kolla längre ner på min sida & under klockan så ser ni vad jag menar :) Dom har verkligen jättefina smycken & jag funderar på att beställa dom hjärtformade örhängerna dom skulle passa perfekt.

Men men , jag ska gå & sussa nu vi hörs imorgon visst ?

i like you guys! <3

Tjat !

publicerat i Allmänt;
Jag vet inte hur många gånger jag frågat ifall någon är bra på en header ? Jag vet att det var någon som skulle hjälpa mig men jag vet inte vart det tog vägen riktigt. Jag vill ha en stilren & snygg header ska se lite proffsigt ut som sagt & jag är verkligen usel på att göra något alls med min blogg. har kollat en hel del på http://designadinblogg.blogg.se & det har hjälp mig rätt mycket men inte med en header för då måste man ha ett speciellt program tror det är photoshop ? och jag kan inte ladda ner det eller jag vet inte hur programmet fungerar faktiskt. Så om det är någon som kan hjälpa mig så skulle jag blir skit glad & jag uppsattar din hjäp :)

ps: undra om det blir besöks rekord på bloggen idag . (a) fast de håller jag för mig själv, haha!

Så roligt!

publicerat i Allmänt;

image693

Gud har precis kollat klart på I huvudet på Gynning haha fan vad bra det var & jag tyckte hon var riktigt duktig när hon tog hand om alla 8 barn , jag tror nog att jag aldrig skulle ha orkat speciellt inte med mitt humör som går upp & ned :P Bra som fasen var det iaf & jag kommer fortsätta kolla på det , de är en sak som är klar .
Ni som kollade vad tyckte ni om programmet ?

Imorgon så ska jag nog gå upp ganska tidigt tänkte hinna med lite saker innan jag ska åka in till stan & köra. Imorgon så ska vi sova hemma i lägenheten för på torsdag kl 11 så ska vi till BVC & Wiggo ska få spruta , hoppas jag! Imorgon så ska jag också åka till Coop kolla ifall dom har någon fin hårfärg  , vill ha brunt nu lite ljusare brun men jag vet inte om det går kan ju alltid försöka. Jag ska INTE bleka mitt hår någe mer det är så jäkla slitet & det blir bara värre ifall jag gör det . Aja , skit samma !
Och föresten jag har gått ner 1 kg ;D haha , skit stolt !

God kväll!

publicerat i Allmänt;
Har precis ätit tacos, solat & tränat lite. Skulle ridit idag men blev inte så det blev så mörkt & så var jag så himla frusen så jag sket i det . Nu så håller jag på & kollar på Ugly Betty & så ska jag snart kolla på Huvudet på Gynning hette det så? Jag skriver väl några rader senare , jag hoppas ni kikar in då :)
Jag ska bjuda er på en bild på mig & Wiggo.

image692

skickat.

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi skickat in en bild till Eskilstuna Kuriren så får vi väl se när det dyker upp helt enkelt men nu vet ni iallafall :)

Har precis kommit hem igen var ju hos Tobbes farmor & farfar sen har jag handlat med mamma & sen tagit kort sen nu ska jag tralla upp till stallet för att rida , tror jag ?  Sen ikväll är det ju Ugly Betty också .

Här är "dagens"

image691

* Tröja Kookai ( lånad av syster )
* Jeans Bikbok .

God morgon tisdag!

publicerat i Allmänt;
Inatt har jag faktiskt inte sovit så bra , Wiggo har vaknat ganska ofta men han är inte hungrig utan bara vaknat. Vi somna runt kl 22 igår kväll så det var ju skönt. I morse vakna Wiggo vid 8 så Tobbe fick gå upp då & jag fick sova till kl 10 så det var skönt :) Nu så ska vi åka in till stan vi ska till Tobbes farmor & farfar & äta. Sen ska jag nog hit igen för jag ska rida ikväll måste få igång Isabell eftersom det är hoppkurs i helgen & hon ska vara med . Men nu så ska jag packa ihop lite smuttstvätt & ta hem & tvätta så jag blir av med det. Aja, nu ska jag gå min väg. Jag hoppas ni får en underbar Tisdag & imorgon kl 13 är det dags för körlektion för min del igen , jippie ! ;D

Mario

publicerat i Allmänt;
Nu har jag precis spelat klart lite supermario med min syster man blir lätt beroende utav det där ska jag säga er :) Har solat , duschat & ätit fruktsallad nu på kvällen blev ingen träning men det blir det imorgon tänkte faktiskt tralla upp till stallet & rida men det ska jag göra framåt eftermiddag / kväll eftersom vi ska iväg & äta kl 13 imorgon tror jag Tobbe sa & precis då är det ju våra bästa år & det måste jag ju se så jag får väl glo på det hemma hos tobbes farmor & farfar det är nämligen dit vi ska imorgon.
Tack & lov så har magvärken gått över & jag mår bättre fast är fortfarande lite seg men aja ... Jag ska kila , gå & lägga mig med grabbarna.

GOD NATT / B' <3

Viungamammor.blogg.se

publicerat i Allmänt;
Jag gick en kommentar utav en tjej som heter Maja.

Hej hej. Jag heter Maja och är som ni kanske förstår ung mamma. Eftersom intresset, unga mammor faktiskt verkar att öka tänkte jag också passa på att öka acceptansen också. Dett kan också funka som en blogg för att läsa om andra unga mammor. Tänkte bland annat Länka till olika mammors hemmasidor. Och om någon är intresserad kan man gäss tblogga. Jag ska bland annat skriv om hur det är att vara ung mamma för dem som är intresserade. Kanske lite om mitt eget liv också. Alla unga mammor från 13-22 är välkomna att skriva sina länkar så lägger jag upp dem. Om man har lust kan man även skriva en lite om sig själv. Hoppas många unga mammor vill medverka! Kontakata mig på ViUngaMammor.Blogg.se.
Kram Maja

Så om ni är ung mamma & vill medverka eller gå in på andras unga mammors blogg så gå in på http://viungamammor.blogg.se  jag är med & jag tycker det var en skitbra idé ! :)

Så jag tänkte berätta lite hur det är att vara ung mamma . detta är för er som är intresserade. :)

Jag var 16 år en månad innan jag skulle fylla 17 år som jag fick reda på att jag var gravid. Och jag tänkte mamma nu? NEJ . Men efter all tänkande & allt grubblande så fattade vi ett beslut & woalla SE jag är ung ,lycklig, stolt mamma :) När man berättade det lite smått & gott för folk så fick jag nästan alltid fråga : Hur ska du göra med skolan? Javisst är det viktigt men jag går ju inte om för att jag inte klarat av något eller för att jag vart stökig eller något likande utan jag har en jävligt bra anledning ( enligt mig ) att gå om . Jaha då har man kommit till den ekonomiska frågan. Vi klarar oss skitbra jag trodde faktiskt att det skulle vara värre , vi är ju inga miljonärer direkt men vi klarar oss. Som ni redan vet så pluggar ju Tobbe, som får studiebidrag & jag lever på föräldrar penning får väl ca: 3200 kr i månaden + Tobbes studiebidrag ink . studielån vet inte hur mycket det blir ihop men det räcker & blir över & man kan till&med köpa sig saker till sig själv för det är nog många som tror att inte pengarna räcker till sig själv men de gör de säkert även om det inte är några större saker så kan man alltid köpa sig någon liten pryl. Och som ni vet så bor vi i en 2a: & vi får bostadsbidrag halva hyran & den andra halvan betalar mina föräldrar tur att hyran inte är så hög. Det huset som vi bor i med 2 lägenheter till ägs utav min mamma & pappa så det var dom som "fixade" den åt oss.  Aja, jag vill bara säga att mitt liv kan inte bli bättre än såhär :) Och kom ihåg ingenting är omöjligt, låt ingen bestämma något åt dig utan det är ditt val.

Wiggo & Giraffen Lollo.

publicerat i Allmänt;
image688

   

Här är äntligen dom efter längtade bilderna på Wiggo & Giraffen Lollo ( vet inte om den heter så eftersom han fått den av sin farbror Benjamin ) Men när jag var liten & var på Rhodos gå gick jag med i " mini klubben " & där hade dom en giraff ( utklädd ) som hette Lollo därför så kallar jag alla giraffer för Lollo :) haha ! Men iallafall här är vår älskade älskling. <3

ingen rubrik..

publicerat i Allmänt;

Ni som är inne på min blogg , kommenterar & lämnar ut er bloggandress jag går alltid in på eran sida & läser eran blogg så ni behöver inte tro att ni bara läser MIN utan jag läser just DIN också ;)

Nu så har jag kollat på One three hill & suttit vid datorn , Wiggo sover fortfarande jäkla sömntuta han har sovit sen kl halv 1 kanske men jag tror han var väldigt orolig inatt så det kan nog bero på det . Jag måste fixa bilderna också , jäklar , det får jag komma ihåg sen ! Ska ringa till Tobbe snart & be han komma hit han är hos sin mamma. Jag vill att han kommer hit med vagnen också så Wiggo kan få gå ut , han har inte vart ute på 2-3 dagar nu & det är INTE bra han behöver friskluft den rakaren :)

JUST DET . Christina Aguilera har fått en son också , tror det var samma dag som Nicole Richie fick sin dotter.
Vad mysigt :)

image687

klänningar

publicerat i Allmänt;
jag älskar verkligen söta klänningar & Ellos.se har en hel del men min favorit där är nog den här " jeans klänningen! precis som hon har , det är så det ska se ut tycker jag iallafall :)  Tror det kostade runt 400 kr .

           image686

Bara ..

publicerat i Allmänt;
idag är det nästan bara massa TV tittande , först så kollade jag på våra bästa år & nu är det one three hill & jag älskar det programmet ! sen så hade jag nog tänkt att träna lite med Carmen Electra haha & sedan ta mig en lite solning efter i 20 min kanske .. har tagit bilder på wiggo både idag & igår som jag tänkte fixa senare idag så ni får se våran lilla plutt fast han inte är så liten längre .

Här är han 1 dag gammal. <3


image685

måndag

publicerat i Allmänt;
God morgon eller God förmiddag.
Idag så vakna jag några gånger först så åt Wiggo runt 6 kanske sen så somna vi en stund sen vakna jag av att jag var hungrig då gick jag upp tog en macka & gick & la mig igen precis när jag gjort det öppnar min hund dörren så jag är tvungen att gå upp & stänga sen gick jaag & la mig igen precis när jag gjort det så får jag ont  i magen går upp tar 2 alvedon & går & lägger mig igen precis när jag gjort  & lagom somnar så hör jag bara PANG då fastnade en mus i råttfällan, sen ska jag försöka somna då vaknar Wiggo så får jag ligga & sjunga för honom & äntligen så somnar han också. Haha vilken morgon! Och jag har precis vart ute & gått , nu sitter jag här & har skit ont i magen vet inte vad det är :/ mensvärk kanske!

Aja , nu så ska jag gå & glo lite på TV. Sen ska jag nog sola faktiskt iaf en liten stund :)

MP3

publicerat i Allmänt;

Har precis laddat upp en massa låtar på min MP3 ( rosa haha ) så nu kan jag ha den när jag är ute & går , mycket bra! :)
Skulle precis ladda upp bilder på Wiggo men det går tydligen inte :/ jäkla piss blogg säger jag bara!  Aja, nu har jag kollat på singing bee fan va roligt det var & jag blev så glad när han killen vann haha han var ju bara för söt , jag satt i soffan & hoppa upp & ned :P trög , jag vet !  Aja har satt klockan på ringning till imorgon för då är det våra bästa år kl : 9.50 det glömmer ni väl inte ? det är ju så spännande nu ! haha löjligt.Sen ska jag ut & gå imorgon också så jag får bort lite & sen skulle jag sola men jag hoppar över det imorgon för jag såg lite röd ut tycker jag eller vi får väl se imorgon. Just det idag var vi ju i örebro & min syster fick 3:an så nu ska hon flytta den 1 Februari & hon frågade ifall vi kunde ha Wiggo varannan vecka men det gick jag inte med på , tyvärr ;) haha ! Allafall så var lägnheten skitsöt , inte stor men den var väldigt söt . Hon kommer nog trivas som fisken i vattnet där (a) ( vilket uttryck bea )

Men nu så ska jag inte skriva mer för idag så jag säger GOD NATT nu & hoppas på att få se lite POSITIVA kommentarer imorgon när jag vaknar .

läs min syster blogg så fint hon har skrivit om mig. <3 http://bella248.blogg.se

tävling

publicerat i Allmänt;

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

snälla sluta!

publicerat i Allmänt;
varför håller folk på & vill göra så att jag låter så negativ till allt ?  först var det att jag inte tyckte om Wiggo & nu så är jag dum mot Tobbe & sen kan jag inte ta kritik ? Vad kommer här näst ? Undra vilka det är som är negativa som klagar på mig ? det måste väl ändå vara negativt ?

jag anväder.

publicerat i Allmänt;
             image683

Depend lösnaglar avänder jag , jag tror det var någon som frågade förut :)


Har precis solat klart nu i ca 40 min blev det , mycket skönt & nu så ska jag hoppa in i duschen kommer snart!

Hemma igen!

publicerat i Allmänt;

Nu är vi tillbaka igen & jag ska gå & sola nu jag fryser som tusan så tycker det ska bli skönt att lägga mig under ett varmt solarium.. men jag kommer tillbaka sen.

God morgon söndag!

publicerat i Allmänt;
Wiggo har sovit skitbra i natt om man får säga så . Vi somna runt 11 & så vakna han vid halv 8 skulle ha mat & somna om sen vakna vi runt halv 10 & då gick vi upp :) Runt kl 12 så ska vi bära oss av till Örebro för att kolla på lägenhet åt min syster som ska plugga där i 3 år ( sjuksköterska )  .
Sen så vet jag inte riktigt vad jag / vi ska göra Tobbe är ju sjuk så han går det ju inte & göra något med. Vill inte vara i närheten av honom med Wiggo nu så han blir sjuk eller något tokigt tills på torsdag då han ska ta sin spruta han, han fick ju inte göra det i måndags eftersom han var så pass förkyld så jag försöker att inte vara så nära Tobbe men han ska ändå hålla på & pussa på oss fast de förstår jag väl men jag tycker att man ska tänka på Wiggos bästa.  Jag vill inte ha ett barn som är sjuk :/

Många har frågat om jag har riktiga eller lösnaglar så jag svarar här istället.
Nej det är lösnaglar men jag förstår inte varför jag har de för mina naglar är ungefär lika långa.

Men nu måste jag fixa mig lite . :)

God natt gott folk!

publicerat i Allmänt;
Nu säger vi god natt jag vet att klockan inte är så mycket men Wiggo är övertrött & jag är trött.  Imorgon far vi till Örebro som jag skrev i några inlägg nedan, fast Tobbe ska tydligen ta med Wiggo hem till sin mamma istället :/ aja, nu ska jag gå..

GOD NATT / B'<3

träningspass!

publicerat i Allmänt;
    image682

Det blev ett träningspass med Carmen Electra & tillsammans med Bella. Shit vad jobbigt det blev efter ett tag jag behöver verkligen träna mer. :)

tillbaks!

publicerat i Allmänt;

Sådär nu är jag tillbaka från kiosken & från solningen jag passade på & sola innan Wiggo vakna men han var vaken när jag kom tillbaka så han fick lite mat & nu ligger han i sängen & pratar & sprattlar för fullt med sin pappa. Ikväll så ska jag inte göra så mycket titta på TV & äta nötter & sen när Bella kommer ner från stallet så ska vi träna lite hon har en "tränings DVD" om man kan kalla det så? Men iallafall så tror jag vi ska göra det , haha skit kul ju ! Måste ju ner i vikt lite tills vi ska utomlands känner jag i Maj ska vi bort till Spaninen ska bli skönt :) Fast jag är ju livrädd för att flyga flygplan så jag får väl se hur det går, jag va inte rädd när jag var liten men efter det som hände 11 september 2001 så blev jag skiträdd ! Har åkt utomlands varje år så det ska nog gå iår igen !
Men men , nu väntar Wiggo på mig han säger : MAMMA KOM ;)


   image679

åh jag längtar tänkt om 4-5 månader så är det jag som sitter där med en drink i handen ;D

kiosken!

publicerat i Allmänt;
Nu ska vi fara iväg till ärla kiosken & köpa lite smått & gott tills ikväll , jag köper väl bara lite nötter för det är ju inte så onyttigt :) Och jag ska köra , wiieho ;D Jag skriver mer när jag kommer tillbaka .. om ni vill ?!

Tvspel.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag, mamma & Bella spelat Super Mario. Sen så stängde vi av när telefonen ringde för det var till Bella angående en lägenhet i Örebro eftersom hon ska flytta & plugga där så vi ska åka dit imorgon & kolla på lägenheten & jag ska få köra dit ;D haha ! 

I morse så ropade min syster på mig & sa att Nicole Richie fött barn & fått en dotter & hon ska heta : Harlow Winter Kate Madden . Och jag längtar tills jag får se den lille flickan :)

Nej nu ska jag faktiskt äta snart sen hade jag tänkt gå ut & gå sen sola tror jag. Men usch vilket piss väder jag ångra mig nu när jag såg ut genom fönstret jag ska inte gå ut & gå. Eller jo om det blir bättre :) haha , kan inte bestämma mig!

Frågor ;
Vad ska ni göra idag ?
Hur hittade du / ni min blogg & vad tycker ni om den ?

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Wiggo somna skapligt tidigt igår runt halv 12 kanske & vakna runt halv 7 ville ha mat somnade om & vakna igen kl 9 då fick han gå till mormor & morfar så jag fick ligga kvar i sängen en lite stund till så nu är jag uppe också . Idag så vet jag inte riktigt vad som händer kanske ska ut & gå men jag vet inte om vädret tillåter det men jag ska iallfall sola lite idag också :)
Mamma kom ner springandes från stallet idag med bara strumpor , gummistövlarna hade fastnat i hagen i all lera som är , hahaha det är bara hon som kan lyckas med sånt jag lovar :)
men nu så ska jag gå till Wiggo han är hos sin morfar & kollar på den andra datorn & så fick jag sms också , tror det kan vara från Sandra W :P

hej så länge !

Lite om mig ..

publicerat i Allmänt;
Jag frågade för några dagar sen vad ni ville höra mer om så jag tänkte skriva några rader får se hur mycket det blir , har inte så mycket tid Wiggo ska snart sova :)

Lite om mig & hur jag träffade Tobbe .
Det är väl en slump tror jag? & jag skrattar nästan när jag tänker på hur vi träffades & fick kontakt. men aja ni ska få veta.  Jag var inne på min lunarstorm & kollade runt lite sen kom jag in på Tobbes lunar av en ren slump & så kollade jag på hans prylar ( bilder ) & tyckte att jag kände igen honom så himla mycket men jag kommer aldrig på var jag sett honom så jag skrev till honom att " jag känner igen dig så himla mycket man jag kan inte koppla varifrån" då skrev väl han något om att han gick på stålforsskolan & han kände igen mig därifrån osv. Efter lite prat där så adda vi varandra på MSN så vi pratade ännu mer där & så tror jag det var en fredagkväll vi pratade så frågade han mig om jag visste någon fest & jag sa nej & fråga samma fråga . Sen sa han att jag skulle höra av mig om jag fick reda på något så vi bytte nr & så efter någon vecka tror jag det var så skickade han ett sms & frågade mig vad jag gjorde osv. Just då var ju ute " sprang runt på stan " med min kompis S så jag sa det & han sa att han var med sin kompis J & så frågade han ifall vi ville komma hem till honom så då sa vi ja & satte oss på bussen hem till honom där vi möttes upp utav dom. Runt kl 1 på natten hämtade mamma mig & min kompis drog väl runt 12 men iallafall , efter jag åkt så började vi skicka sms & så bestämde vi att vi skulle ses igen & det gjorde vi , jag åkte hem till honom vi kollade på film & hade det mysigt bara. Sen så efter några "träffar" så blev vi tillsammans! :)

Vår relation nu är väl bra men vi har inte riktig tid till varandra men det är väl försårligt eftersom vi har Wiggo tillsammans nu & det har väl gjort " banden starkare " mellan oss. Och här är vårt mirakel, vår älskling <3

   

Jag ska nu krypa ner i sängen med mina pojkar så jag bloggar inte mer idag det känns som jag bara suttit vid datorn idag men jag uppskattar verkligen era kommentarer ni är ju bara för söta & det är så kul att fler & fler " vågat säga något " om man nu kan säga så, oj nu blev det ett ganska långt inlägg. Men jag hoppas ni får en bra fredag kväll .

GOD NATT / B' <3

Lets dance!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kollat klart på alla som dasat & jag vet inte riktigt vem jag tycker var bäst ikväll men kan bara säga att vissa tjejer har ju sjuk fina kroppar & man blir ju lite avundsjuk men men , man får väl vara nöjd som man är helt enkelt ,om jag ska erkänna att jag är absolut inte nöjd med mig själv men jag ska försöka lära mig. :) Fast jag tror att jag har för " stora krav " på mitt utseende & kropp.  Nog prata om det nu ska jag faktiskt glo lite på skor på internet ska se om jag ser några fina som jag kan fynda!
Och så ska jag lägga in bilderna på Wiggo också på datorn så får ni se honom mer för det är väl de ni vill ? :)

Gurka & dipp!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag precis ätit tacopaj & nu så har jag fixat dipp & gurka som jag ska äta som snacks , inge godis inge chips! mycket bra BEA :) Nej nu måste jag kila & kolla på lets dance jag skriver mer senare när jag har tid & så :)

vad ska ni göra ikväll då ?


                    image676

....

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag solat fick lite lite färg iallafall , sen har jag kollat på OC började gråta när Ryan skulle åka & när Seth pratade med Summer . Sen har jag duschat & nu så sittar jag här & skriver igen. Men ska snart gå & läsa lite tror jag eller så ska jag väl sitta kvar vid datorn & bara glo runt :P Wiggo har precis somnat han ska få sova i 1-2 timmar sen så ska han upp igen så han kan somna ikväll sen jag måste få in lite tider på honom.
Men men , sen ska vi äta tacopaj som jag kallar det fast de heter tydligen något annat men aja gott ska det bli !
Sen ikväll är det Let´s dance & så var det något mer men jag kommer inte ihåg just nu!

Tobbe är sjuk & beter sig som en liten 2-åring haha ! eller som han alltid säger till mig " du är simulant sjuk " nu får han tillbaka ;)

solarium.

publicerat i Allmänt;

 image675

Nu så går jag & lägger mig under solariumet i ca 20 min så jag får lite färg på kroppen! 

Pluggar !

publicerat i Allmänt;
Jag tror jag har blivit tokig jag sitter bara & pluggar inför mitt körkort som jag ändå inte kan ta förän om 2-3 månader men det är alltid bra att börja i tid visst ? :)
Såg att det blev en jädrans disskution om Våra Bästa År , att det inte är Marlena utan hennes dubbelgångare aja vi får väl se helt enkelt bara vänta & se ! :)

Nu så ska jag försöka ladda upp bilderna , ska se om det fungerar !

   

DET GICK! ;D KOLLA IN VILKEN SNYGGING?

kors i taket !

publicerat i Allmänt;
Wiggo sov enda fram till kl 7 imorse & ville ha mat sen somnade han & vaknade igen vid halv 10 då var det ju dags för Våra Bästa år så det var bara att traska upp nu borde ju alla veta vem mördaren är, blev ni chockade ? Jag visste ju vem mördaren var men blev skit chockad när jag fick reda på det utan min kusin , kunde aldrig tänka mig att det var Marlena!
Aja, Wiggo ligger i sängen & pratar för fullt med min syster & så kollar de på Ophra men Bella ska snart upp till stallet så ska väl lägga mig där & prata lite med honom jag också , sen så ska jag sola & sedan läsa lite bok det beror på om Wiggo tillåter det :P  Tobbe är ju sjuk så jag tycker inte att han ska vara i närheten utav mig & Wiggo nu efter både jag & Wiggo vart sjuka , det går som en cirkel & jag hoppas de går över snart jag försöker ta massa C-vitamin .. menmen..

Bilderna går fortfarande inte att ladda upp det är något fel på blogg.se står det så jag hoppas de fixar det snart så jag kan få lägga in bilderna på min älskling. <3

Väldigt trött!

publicerat i Allmänt;
Jag ska faktiskt gå & lägga mig nu jag är jättetrött sov ju inte så bra inatt.
Har inte bloggat så mycket idag men ska försöka göra det imorgon :)  jag skulle ladda upp bilder på Wiggo men det funkade inte så jag får väl göra det imorgon :/

GOD NATT / B' <3

ellos.se

publicerat i Allmänt;
                    image672
Klänning från ellos.se för 399:-

Tycker den här klänningen är skitsnygg , jag tycker den ser stilren ut & är perfekt till sommarkvällar & kan även användas till fest.

Ombytt & klar !

publicerat i Allmänt;
Nu har Wiggo precis ätit & spytt ner hela mig & han själv så vi båda har precis bytit om . Just nu sitter jag & väntar på att min kära mor ska ringa mig så jag kan åka med henne & handla , jag måste skicka iväg ett paket & köpa lite saker till Tobbe ikväll eftersom han ska plugga! Jag ska väl också plugga ikväll lite på datorn bilteori . Men men ska väl springa ner till tvättstugan snart också , nu blev det ju ännu mer tvätt :/ tråkigt !

Jag hör av mig senare !

onsdag!

publicerat i Allmänt;
    image671

* Kofta Bikbok
* T-shirt Gina tricot
* Mjukisbyxor Åhlens

Tyckte kläderna var sköna att ha om man skulle köra så man är bekväm & det är alltid skönt att ha myskläder på sig !

Super!

publicerat i Allmänt;

Nu är jag tillbaka hemma igen , har kört , ätit mat & dammsugit . Det gick super bra & köra han sa att jag var jätteduktig, vilken tur va? :) Nästa gång så ska jag träna på att parkera, backa runt hörn & starta i backe såna där saker jag inte kan såklart , haha men det är därför man ska träna .. Snart så ska vi åka ut till mig på landet & jag ska få lite "semester" gud så skönt jag behöver faktiskt sätta mig ner & vara ta de lugnt någon dag , Tobbe & mamma säger åt mig :P hehe .  Imorgon är det fredag & jag ska faktiskt inte göra något speciellt alls bara vara hemma hos mamma & pappa vi ska ju sova där så jag ska nog passa på att gå ut & gå , rida & sola det ska jag väl göra idag också men tusan vilket pissväder det blev helt plötsligt. :/

Men men  ! Göra idag?

Snart dags!

publicerat i Allmänt;
Först vill jag tacka alla för kommentarerna nedan :)

Inatt så har jag väl inte sovit så bra , Wiggo somna inte förän halv 2 & vakna halv 5 ville ha mat & sen vakna han halv 9 igen. Jag känner mig väl inte sådär väldans pigg direkt men det ska nog gå :) Snart är det dags för körning också 11.40 om ca en timme alltså , jag är väl lite nervös men aja fan det ska nog gå bra!  Efter körningen så ska jag åka ut till mamma & pappa , jag tror Tobbe ska med ? Jo men det ska han säkert. Jag ska väl gå ut & gå där & sola lite hade jag tänkt så man får lite färg på kroppen , alltid fint nu till vintern .  Men men , nu måste jag fixa det sista innan jag ska gå .. Önska mig lycka till ;D

Vi hörs senare !

hemma igen!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen från körskolan fast har vart hemma sen kl 20 men iallfall jag har suttit & pluggat & sedan myst lite med Wiggo fast han är så gnällig just nu :/  Fast jag undrar om det inte är för att jag inte mår sådär jättebra jag har gråtit i 3 dagar nu & vet inte varför , deprimerad ? think so !  Och Tobbe har sagt åt mig & träffa kompisar & jag säger bara vilka kompisar ? För det första så har jag inga kompisar , för det andra så går alla i skolan & för det tredje så är det ingen som bryr sig om mig ! Så är det .. Och jag är trött på att en viss person säger " jag hör av mig imorgon, jag saknar dig " men hon har inte skickat ett enda jävla sms , vadå bryr sig & vadå saknar mig ? BULL SHIT , ren jävla BULLSHIT !
Nog pratat om det , jag hoppas bara på att det ska gå över snart så jag mår lite bättre orkar inte gå runt & vara ledsen varje dag & de känns som jag bara vill gräva ner mig ..

Imorgon är det dags för körlektion & jag är konstig nog inte nervös eftersom jag har kört mycket så är de nog inga problem , det är väl parkering & backa det jag måste träna på ! Just nu sitter jag & pluggar lite så jag har lite koll på märken osv. Men men nu ska jag skriva ett till inlägg om lite allt möjligt  ..

Dagens!

publicerat i Allmänt;
   image670

* T-shirt från Gina tricot
* Jeans från Bikbok (nya)
* Lila cardigan från Gina tricot ( ny )

Fikat..

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag städat , diskat & tvättat. Och nu är mamma här för att fika så nu har vi gjort det & så kollar jag på OC . Sen så ska jag väl börja tralla iväg till bilskolan på min första lektion ,hihi ! :) Sen så kanske vi ska åka ut till mamma & pappa ute i ärla fast vi har inte bestämt oss än men om vi ska dit så ska jag sola & träna för körgrejen på datorn. Och senare så ska jag lägga ut "dagens" om jag får til en bra bild, hehe!  Men men , jag fick en kommentar utav Jonna att hon ska gå på babygympa med Ludde så jag tror nog jag ska hänga med på det skit bra ju! :) Men nu så ska väl Wiggo äta innan jag ska gå någonstans!

Gått ut .

publicerat i Allmänt;
Nu har jag vart ute & gått i ca 45 min & det var riktigt skönt faktiskt att bara vara för sig själv & få frisk luft. Under tiden jag gick så tänkte jag ganska mycket på om jag inte ska börja på Friskis & Svettis eller Gympoz ? Är det någon som vill börja med mig?  Jag vill inte gå själv :)
Men nu ska jag städa sen kanske vi ska åka någonstans , vet inte vart men men ..

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Jag är jävligt trött kan jag säga er , Wiggo har väl inte sovit så bra inatt. Han har vart orolig & ledsen , fast jag har ingen aning om vad det kan vara . Hungrig var han inte, bajsat hade han inte , ont i magen har han inte , feber har han inte , förkyld ? jo det är han men jag tror nog inte att det är de fast han är lite hängig kanske är det ? Aja, jag hoppas det blir bättre snart iallfall. Han brukar ju somna vid 12 vakna runt 5-6 vill ha mat & somna om igen men i natt vakna han 5 gånger kanske & bara grät :/ Aja, som sagt hoppas de blir bättre !

Nu så ska jag gå ut & gå med mig själv med bara mp3 i öronen, gud så skönt det ska bli men tråkigt i det här vädret men jag känner att jag måste för mitt eget bästa annars kommer jag bli helt sjuk i huvudet om jag ska sitta inne en hel dag & speciellt när Wiggo är lite små gnällig. usch älskling <3 Och jag hoppas de blir bättre den här natten annars så kommer de nog inte gå så bra för mig & köra imorgon.

Men nu ska jag kila & tack för era förslag , jag ska tänka på saken! :)

jag ska gå & lägga mig

publicerat i Allmänt;
NU !

Jag vill gärna att ni kommer med tips om vad ni vill att jag ska skriva i min blogg , kommer inte på så mycket nu för tiden ! Säg gärna om ni kommer på något bra :)  kommentera !

Wiggo ropar dags för läggdags!
GOD NATT / B' <3

Lite om idag ..

publicerat i Allmänt;
Jag ska berätta lite kortfattat om vad jag har gjort idag ( inget speciellt ) . Vaknade , åt frukost , kolla på våra bästa år , gick ut & gick, duschade , städade , åt mat , kolla på film & nu sitter jag här . Haha kul dag , NEJ !
Jag känner mig väl inte sådär värsta super duper glad heller som jag skrev för några inlägg sen så är man ju lite deprimerad men jag hoppas de går över snart & jag tror det kan bero lite på vädret också att de är så himlans tråkigt väder :/  Och så kan man ju inte göra så mycket heller nu alla 3 tillsammans eftersom de där jäkla RS-viruset går & Wiggo mår lite dåligt så kan man ju inte ta en sväng på stan eller åka någonstans. Så jag & T åker i omgångar om han ska ner på stan så gör han de först & så kommer han hem tar Wiggo & så gör jag något , tråkigt vill ju kunna göra något tillsammans :/

Imorgon så ska jag gå upp tidigt runt 9-10 kanske det beror ju på när lilleman vaknar men då ska jag iallafall gå upp & sen ta på mig kläder för en powerwalk med mp3 i öronen så man inte hör något & gå i min egna lilla värld, SÅ SKÖNT. Sen så ska jag KANSKE sola , men jag vet ju inte hur mycket jag hinner eftersom jag ska iväg kl 18 & tiden lär ju rinna iväg som vanligt man hinner ju knappt vakna innan det är kväller igen. Aja , nog pratat om det !

åh helvete!

publicerat i Allmänt;
jag är riktigt jäkla sur nu på blogg.se nu har jag suttit & försökt logga in i över 30 min & det har inte gått . FAN varför ska de hålla på & krångla för ? min dag har inte vart den bästa & de blir inte bättre för att de håller på såhär... Nog pratat om det , men är jävligt förbannad !

Kollade in på ellos.se & hittade den här skitsnygga väskan ( jag tycker den va snygg ) för bara 129:- Den finns även i brun så om ni letar efter en väska så skulle jag lätt rekomendera den här ! Nästan så jag själv blir sugen på att köpa den men jag måste vänta lite nu , min plånbok är lite dålig just nu :P  

            image669 

snygg va ?

kycklingsallad..

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi ätit kyckligsallad vi beställde på en pizzeria istället orkade inte laga mat så nu är vi mätta & belåtna :) Just nu sitter vi & kollar på en film Heartbreak kid den är faktiskt rätt okej! 
Nu sitter jag här & mår illa pga av allt jag ätit usch. :/ Wiggo vaknade precis också han har sovit as mycket idag så det blir väl inte mycket till sömns ikväll.  Imorgon ska jag på teorilektion på körskolan kl 18 ska bli skojs & på torsdag är det dags för körlektion 11.40... nervöst !

Men nu ska jag gå & kolla klart på filmen, vad har ni gjort idag?

blöt

publicerat i Allmänt;
Efter en promenad med vagnen & med mamma i ca 30 min så kom jag hem blöt som tusan så det var bara att ta av sig kläderna & hoppa in i en varm dusch.
Nu så har mamma precis vart här & hämtat ett brev & lämnat mina skor & snart så ska vi väl börja laga mat fast vi måste bestämma oss för något först vad vi ska äta , Tobbe vill äta en sak & jag en annan. Aja, vi får väl se hur det blir med den saken. Men Wiggo sover & jag ska passa på & tvätta, städa lite innan han vaknar igen. Jag tror han börjar må lite bättre så det är ju alltid bra :)

Jag kommer senare !

Tisdag

publicerat i Allmänt;
God dag!
Idag så vaknade vi kl 11 väldigt sent , FÖR sent. Men men vi gick upp åt frukost & nu sitter vi vid datorn & TV:n Wiggo är fortfarande lite gnällig idag men de kanske är för att han inte mår 100% bra heller. Snart så ska jag gå ut & gå en lång promenad hade jag tänkt både för att få röra på mig & för att rensa hjärnan på allt skit . Idag så har jag inte så mycket inplanerat faktiskt jag tror Adde & Nattis skulle komma i kväll , men annars så är de väl inge speciellt vi ska göra . Jag mår inte sådär jättebra , jag har inte ont någonstans utan det är nog mer psykiskt lite deprimerad fast vet inte varför det är väl de som är de jobbiga :/

image667


Min T och min lille Wiggo myser på morgonen

Lite shopping & god natt :)

publicerat i Allmänt;
Hejsan igen!

Det blev lite shopping på tuna park .
* Ljusa jeans från Bikbok 300:- det var halva priset .
* Pjamas (shorts & linne ) med Hello Kitty 100:-
*  Lila tröja från Gina tricot 100:-
* Ett block på Tiimari för 15 : - tänkte ha det till trafikgrejen :)


Jag är väldigt nöjd med mina inköp & jag ska visa er sakerna någon gång då jag använder det så ni får se , det är kul att visa :)
Men men , efter tuna park så åt vi mat & de var smaskens & så blev de grönsaker till också det gör det hela lite nyttigare, haha! Och så har jag duschat, diskat & myst med Wiggo fast han är lite gnällig eller han har vart det idag jag vet inte om han är lite hängig tror han är lite feber faktiskt så mamma har köpt alvedon åt honom ifall det skulle bli värre :( usch, jag blir så ledsen när jag ser att han mår dåligt då börjar jag också gråta . stackarn <3
Men det här är mitt sista inlägg för idag för jag orkar faktiskt inte skriva mer idag & så har jag inget speciellt att berätta bara att jag ska ut & gå en RASK promenad imorgon med vagnen måste röra på mig mera. Fan man blir ju deprimerad när man provar tex. jeans på stan & inte får på sig vissa usch jag blir det iaf . Och alltid är de skitlånga & jätte smala i midjan , jag blir så arg ! haha.

Men nu ska jag kila & sova , jag skulle ladda upp en bild på Wiggo här men det tar ju en jäkla evighet så jag gör det imorgon istället är för trött för att sitta uppe & vänta på att en bild ska laddas upp . Nej nej ni får se han imorgon vår stora kille :) Jag hoppas ni har haft en trevlig dag & vissa har väl börjat skolan igen om jag inte minns fel? Själv har jag blivit skit lat nu när jag inte har några rutiner när jag inte går i skolan , aja de får vi fixa igen till oktober .

GOD NATT / B' <3

Köra & Tuna park.

publicerat i Allmänt;
Nu så kom Tobbe precis hem & mamma ringde också & frågade ifall jag ville med till tuna park & jag svarade såklart JA! Jag ska väl inte köpa något tror jag inte , kanske om jag hittar ett par jeans det skulle jag behöva faktiskt fast jag köpte ju ett par jeans för inte så längesen på JC men dom har typ blivit för stora i midjan , jag har visst gått ner lite mer i vikt . Bara bra för min del :) 
Ikväll så ska vi äta kyckling , ris & bearnessås ( eller hur det stavas ) & så skulle Nattis & Adde komma ner en stund så det ska bli kul att få träffa någon , jag gör väl inte så mycket om dagarna eller jo det är klart jag är ju med Wiggo & så men jag mena träffa nån kompis eller så de gör jag inte men det är väl inte så konstig jag har ju inga kompisar knappt :/ hehe!  Men jag klarar mig endå bara att de känns väldigt ensamt ibland när man vill prata med någon om man är ledsen eller så det är liksom inte så många man vill vända sig till längre eller har så många att vända sig till .

Men nu ska jag faktiskt gå & gosa med min bebis innan jag ska åka. <3

God kväll Bea! :)

publicerat i Allmänt;
Jag & Wiggo har precis vaknat vi tog oss en liten tupplur & Tobbe drog precis hem till sig skulle fika . Wiggo ligger under sitt babygym & sprattlar den lilleplutten :) Senare idag så ska jag & mamma iväg & köra lite tror jag det beror på ifall hon orkar eller ej.. Men nu ropar Wiggo jag skriver mer senare om jag har tid osv :)

BVC..

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi kommit hem från BVC , Wiggo fick ingen spruta pga att han är så pass förkyld så han får en spruta om 2 veckor . Han är 61,5 cm & väger 6540g & JA han är stor det sa BVC-tanten också att han får tillräckligt med mat det är en sak som är klar :) Vilken tur , jag som alltid vart så orolig att det inte finns tillräckligt med mjölk men nu vet jag att jag är en kossa ;D haha !  Idag så har jag träffat mamma utanfrör hennes jobb vi stod där & prata en stund & så tjata jag på henne om att jag ville köra lite idag inne i stan innan jag ska på lektion på torsdag, nervös! Så vi får väl se vad hon säger , jag hoppas hon orkar hihi :)
Den 17 Februari är det dop för Wiggo & jag säger inte vart han ska döpas bara att det är bokat & klart :)

Men nu ska jag kila , ska slänga i mig något att äta.

Klädsel ...

publicerat i Allmänt;
   image666

* Svart linne under från Gina Tricot
* Tröja ( fått av syster, köpt i London )
* jeans från JC
* Röda strumpor Hello kitty ( såklart ;) )

Men nu så ska vi ta på oss & springa iväg till BVC , som tur är tar det högst 10 minuter att gå dit . Jag återkommer när jag kommer hem om hur Wiggo växt. Ha det toppen så länge !

Måndag.

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag vaknade jag runt halv 9 kanske av att Wiggo börja gråta , men han var inte hungrig & så lyssnade jag på hur han andades & de var tungt han är nämligen nästäppt väldigt mycket så jag gick upp & gav honom näsdroppar & efter ett litet tag så kunde vi båda somna om igen & så vakna jag runt 9 igen eftersom vi ska vara hos BVC kl 11. Jag är väldigt nyfiken på hur plutten har växt han måste ju växt skitmycket ! Aja , nu ska jag väl slänga på mig lite kläder och sen fixa Wiggo innan vi ska gå :) Jag skriver när jag kommer tillbaka ! 

Trafikskolan..

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag suttit & läst lite i trafikboken men jag känner att ögonlocken början bli tunga så jag ska nog gå & krypa ner i sängen nu. Jag skulle ta en bild på mig & Wiggo med kameran dog precis då :/ det är väl typiskt !
Imorgon så hade jag tänkt gå ner till trafikskolan & träna lite , jag håller på för fullt ska ni veta ! :) jag måste verkligen ligga i nu om jag ska klara det , men de gör jag säkert . Aja , nu ska jag sova..

GOD NATT / B' <3

Mina ord ...

publicerat i Allmänt;
Jag är så glad & lycklig att Wiggo finns i mitt liv , det är han som gjort mitt liv värt att leva. Och jag är väldigt trött på folk som tror sig känna mig & säger det ena & det andra. Även om folk säger åt mig att inte lyssna så tar man ju alltid åt sig en liten smula, men jag ska försöka att inte bry mig alls. Och jag blir trött på folk som säger att jag är för ung & inte kan ta hand om mitt barn, jag kan säga att åldern spelar ingen roll alls utan det är hur man är som person & hur man själv känner att man klarar av det . OCH JA jag kan säga att jag är ung men jag tycker verkligen att jag klarar av det galant ! Jag är så glad att kunna visa alla människor hur bra jag sköter Wiggo , eftersom jag fick såna dumma & elaka kommentarer innan han föddes om att jag aldrig skulle klara av det osv.
Jag hoppas ni sitter där med långa hakor & säger : SHIT , HON KLARAR FAKTISKT AV DET.  Fast jag tror att om en person sagt massa negativt innan så tror jag inte han/hon vill inse att han/hon kan ha fel.
Åh, jag älskar verkligen att visa er hur Wiggo växer & berätta om vad vi gör om dagarna osv , jag vill dela min glädje med er & jag går glädje tillbaka utav era positiva kommentarer & ni ska veta att det värmer mitt hjärta. Att folk är så snälla fast de inte ens känner mig det är väl de man blir så glad över ! Och jag är tacksam av att det är fler som börjat läsa min blogg det är över 100 personer mer en vad det var för kanske ca: en vecka sen & det är kul att ni börjat kommentera också , det är väl därför jag tycker det är så kul att skriva man får liksom " ett svar tillbaka " ..

I LIKE YOU GUYS!

skitsnygg !

publicerat i Allmänt;
        image665

Den här jackan är ju SÅ SNYGG & den är från H&M, jag funderar på att beställa en del grejer därifrån innan vi ska åka till Spaninen i Maj så man har lite att ta på sig det är ju endå ganska varmt då :) Den här kostade 398 :-

hemma igen!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma igen, har vart hos några som bor i närheten & ätit lasange mycket gott ! :) Nu så sitter Tobbe & matar Wiggo inför kvällen så jag hoppas att han är lika duktig som han var inatt , men det tror jag :)
Imorgon är det dags för BVC & även för 3 månaders sprutan usch vad hemskt jag kommer inte vara i samma rum jag sa till Tobbe att han får kolla :/

men men  , nu ska jag kika lite på HM & Ellos hem sida jag säger till om jag hittar något :)

outfit !

publicerat i Allmänt;
image664

* Svart t-shirt ( mammas )
* Svart hög kjol från Gina Tricot
* Rosa Sidenband.
* Svarta strumpbyxor Lindex
över det så blev det en vit kofta från Bikbok..


 Och nu så ska vi iväg igen & äta lasange :) Kommer tillbaka senare.

Kalas

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi precis kommit hem har vart på kalas hos Tobbes förädrar , Tobbes lillebror fyllde 5 år. Och det var fullt hus där, massvis med folk ! Men det var trevligt :)

Under förmiddagen idag så satt jag & tränade lite till bilgrejen så jag har lite humm om något fast det har jag ju . De enda jag behöver träna på är väl backa & parkera , sen klarar jag nog resten galant :) Men men , nu så ska jag lägga in bilderna på outfiten :P som ni får se i nästa inlägg .

och tack för alla kommentarer nedan <3

jag & wiggo (:

publicerat i Allmänt;

Hejsan Hoppsan!
Nu så har jag ätit frukost , fixat mig & kollat lite i H&Ms katalog.  Tog bilder också på luggen nu när hela mitt ansikte är med det kanske är lättare att se så också :) Sen så ska ni få se hur jag ser ut på kalaset men har inte fixat mig så mycket än så dom bilderna kommer upp senare idag.  Men här är luggen iaf ! :)

 

och så har jag tagit några bilder på min älskade Wiggo också i morse när han låg under sitt babygym.

   



tack för alla kommentarer föresten , jag blir så glaad ! ;D

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag & Wiggo vakna :)
Wiggo somnade runt halv 12-12 igår & jag med ungefär & så vakna han vid halv 9 & ville ha mat sen gick vi upp. Visst är han duktig vår lilla pojk?
Idag så ska vi ju på kalas kl 14 & fram till dess så ska jag fixa mig lite ,  umgås med mamma & pappa & lite annat . Jag har märkt att jag inte kan sköta min bilddagbok så det kanske inte blir någon jag är väldigt på att uppdatera den & känner att jag inte har tid att skriva här & där . men vi får väl se hur det blir med den saken :) 
Nu så ska jag äta frukost, Tobbe ligger såklart & sover fortfarande & de gör han alltid fram tills kl 11 kanske.

<3

publicerat i Allmänt;
Nu har jag faktiskt tänkt att gå & lägga mig , Wiggo är skitpigg så jag undrar ju när han kommer somna egentligen men sån tur är så är Tobbe vaken så han kan vara med honom tills han ska gå & lägga sig. Jag sitter hemma hos mamma & pappa vi ska sova här & jag & wiggo har vart här i stort sätt hela dagen. Imorgon ska vi försöka pallra oss upp ganska tidigt runt 9 kanske för kl 14 är det kalas hos Tobbes föräldrar för hans lillebror fyller 5 år. Sen så ska vi väl bara hem & försöka komma i säng i bra tid som jag alltid säger..

Idag har jag ju klippt lugg & än så länge så trivs jag i det vi får väl se när jag börjar bli trött på det , haha! Men jag ska ge er en bättre bild imorgon då ni får se hela mig som sagt . Ni som inte sett hur det blev han gå ner några inlägg så kommer det en bild.
Men nu så ska jag visa er en liten Wiggo istället :)

     

GOD NATT / B' <3

Snyggt !

publicerat i Allmänt;
              image655

Åh, jag tycker verkligen att allt hon har på sig är skitsnyggt kjolen fall jag för direkt ..  Det ser så himla sommrigt & skönt ut.

Bild tagen från H&M .

H&M..

publicerat i Allmänt;
image654

Detta hittade jag när jag kollade in på www.hm.se skit snygga saker finns det & jag är så sugen . Jag kanske ska beställa något sen tills vi ska åka utomlands i Maj , vi får väl se :)

Tv.

publicerat i Allmänt;

Nu så sitter vi & kollar på Dagispapporna den går ju på TV 3 , sjukt rolig film :)

image653

Tack för alla kommentarer i inlägget nedan , ni är för gulliga :)

Klippt & klart .

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag klippt mig ni ska få se på bild men jag tog bort min ansikte för det är inge trevligt :P men jag tänkte visa er mer imorgon av hela mig. men här får ni se luggen iallfall :)

image652

Hos mamma & pappa.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma hos mamma & pappa eller jag har vart här ett tag nu . Wiggo somnade precis i sängen han var lite gnällig & så prata jag nyss med Tobbe & han hade köpt en tröja sa han så vi får väl se hur den ser ut :) Jag har faktiiskt inget roligt att berätta bara att jag ska väl klippa mig snart när mamma kommit ner från stallet hon har mockat & lite sånt där. Sen så ska jag duscha & passa på att göra såna saker medans Wiggo sover , sen måste jag lägga in bilder här också på Wiggo :) Men men nu ska jag kila nu får hålla utkik jag kanske lägger ut en bild på den nya luggen också ;)

Idag...

publicerat i Allmänt;
image648

* Kofta från BikBok
* Svart linne H&M under.
*Grå mjukisbyxor från Stadium (?)
* Grå Hello Kitty stumpor

Ska snart ut till mamma & pappa så blev en slapp klädsel :)

Lördag

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Wiggo har jätteduktig inatt , vi somnade kl halv 12 kanske & så vakna han runt hav 6-6 & ville ha mat sen vakna vi vid halv 11 igen mycket skönt :) Nu sitter jag här med en tallrik vanilj yoghurt & ska snart fixa ihop lite saker jag ska ha med till mamma & pappa . Tobbe ska ju på stan med sin kompis så mamma skulle komma & hämta mig & Wiggo så kommer Tobbe senare dit , jag ska väl klippa mig ( vilket jävla tjat ) sen så ska jag kanske rida men fan de blåser ju storm ute :/ Vi får väl se ska iallafall lägga in bilder & lite sånt :) 
Hörs sen då ;D
Vad ska ni göra idag ?

krångel ..

publicerat i Allmänt;
Fan vad blogg.se krånglar på kvällarna jag förstår inte, varje gång jag ska logga in så kommer det upp " sidan kan inte visas " och jag blir fly förbannad har hänt sådär flera gånger förut :/  
Nu så har äntligen Wiggo somnat & jag ska också gå & lägga mig är faktiskt riktigt trött nu..  Jag har faktiskt inte hunnit lägga in bilderna på Wiggo på datorn så gör det imorgon & så laddar jag upp dom här så ni får se honom , stå ut ! :) Men nu ska jag kila , jag hoppas ni haft en mysig fredagkväll för det har jag haft .

GOD NATT / B' <3

       image647

Stora dagen..

publicerat i Allmänt;
Imorgon är den stora dagen ( enligt mig ) jag ska klippa mig & jag är väldigt nervös men om jag blir missnöjd så växer ju alltid luggen ut igen & det finns ju hårspännen som sagt , gud vilken bra uppfinning :) 

en sådan lugg eller iallafall något liknande , inte för lång inte för kort utan helt perfekt ! :) 

           image646

Film.

publicerat i Allmänt;
Just nu håller vi på & kollar på filmen Fun with Dick and Jane & den är ju bara för bra , ni måste se den ;D
Wiggo är fortfarande vaken han vägrar & sova fast klockan är mycket för den lilla plutten.  Nu så kom Nattis, Adde & Madde precis ner & hälsade på.
Jag ska väl försöka ladda upp bilder på Wiggo här också annars så får jag göra det hos mamma & pappa imorgon deras dator går ju lite snabbare. Men men , nu ska jag gå & vara lite social  :)

Ingen rubrik ..

publicerat i Allmänt;
Tobbe fick som han ville till slut vi åkte till underbara hem & som tur är så köpte vi inget . Efter vi vart där så blev det en tur till babyproffsen & där köpte jag en diskborste till Wiggos flaskor , sen åkte vi till MCdonalds & köpte mat vi orkade verkligen inte laga mat & sen så hoppade jag in på Coop handla coca cola & lite smått & gott till ikväll.
Nu så har vi precis plockat undan lite & diskat nu ska vi lägga oss med täcken & bara kolla på film jag har så ont i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen :/ Nattis & Adde skulle komma hit lite senare de skulle spela poker nu sa dom de är hos Nattis mamma som bor precis över oss.  Aja , nu så ska jag kila jag skriver väl senare igen ! :)

Hjälpt .

publicerat i Allmänt;
Nu så har mamma precis vart här & hjälpt mig att hänga upp gardinerna och hon skulle ha klippt mig men hon hann inte för hon skulle handla & massa annat så det blir imorgon istället för då ska vi ut till mamma & pappa . Jag ska väl försöka komma ut & rida då också om det inte är för kallt vill säga , jag älskar & vara där men jag tror inte riktigt att Tobbe förstår det, för mig blir de som en liten "semester" man slipper laga mat , städa, tvätta & allt var det nu är & det är förbannat skönt !
ikväll så ska vi bara vara hemma äta mat & kolla på film tror jag nog , ska väl lägga mig i skaplig tid fan så säger jag hela tiden men händer aldrig i vilket fall. Hmm ...

Nu håller Tobbe på & tjatar på mig om att han vill åka till underbara hem men jag tycker det är livsfarligt att åka dit eftersom det finns så sjukt mycket & fina saker. Men vi får väl se hur det blir med den saken ... Nu så ska jag iallafall kila får väl se när jag dyker upp nästa gång men iallafall under kvällen! :)

Vad ska ni göra ikväll ?

fredag.

publicerat i Allmänt;
image645

*Svart tublinne från Gina Tricot
* Tröja Fred Perry från Stadium.
* Jeans Tiger of Sweden från ?

God förmiddag!

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade vi klockan 10 jätteskönt fast vi somnade ju inte förns kl 12 igår så . Wiggo var duktig & somnade i sin egna säng & sov där fram till kl 4 då ville han ha lite mat så jag la honom bredvid oss i sängen så fick han mat sen somnade han om igen , sen vakna han lite då & då men han var inte hungrig utan jag tror han drömt någon läskig mardröm :/ Stackarn! Men jag har faktiskt sovit skapligt bra inatt & det tackar jag för :)
Nu väntar jag på att mamma ska höra av sig hon skulle ringa när de blev lite mindre på jobbet de är tydligen jättemycket nu , usch . Sen så ska hon väl komma hit & klippa min förbannade lugg, haha ! Om hon har tid såklart annars blir de en annan gång kanske imorgon för då ska vi nog ut till dom på landet om vi inte åker dit idag men vi får väl se helt enkelt.

Wiggo ligger just nu under sitt gym & sparkar & har sig , lilla plutten! Och Nattis skickade ett sms nyss & sa att hon skulle komma om ca en timme så då kanske vi hinner åka till babyproffsen under tiden ? Eller om jag ska tralla ut en sväng med Wiggo i vagnen vi får väl se hur det blir .  Men vi hörs senare !

Tv..

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag precis kollat lite på släkten är värst men Tobbe ville inte se de så han bytte till scrubs istället. Nu så äter Wiggo sitt sista mål inför natten & jag hoppas de håller ett tag också så man får sova lite. Han somnar alltid runt 12 & vaknar runt 10-11 på morgonen , vi måste ändra hans tider verkligen.
Just nu sitter jag & kollar på www.tradera.com & kollar ifall jag kan göra något fynd har inte gjort de på länge ska jag säga er. Och imorgon så ska jag iväg till babyproffsen & köpte en diskborste till Wiggosflaskor så jag kan göra rent dom så istället för att koka dom varenda gång, skit jobbigt !

här är vår sötnos!

Look !

publicerat i Allmänt;
                         image643

Look at this shoes , i love them .  Och rosa är dom också , perfekt för mig! :)

...

publicerat i Allmänt;
           image642

* Svart linne från H&M
* Vit tunika från Gina Tricot
* Siden band.
* Jeans från JC
* Hello Kitty strumpor från H&M.


Efter ett låååång stund prat med "internet killen " som Tobbe ringde angående vårat bredband så funkade internet fast inte utav hans hjälp för han kunde typ inget så Tobbe fick försöka fixa det själv & lyckades :) Jag hoppas de funkar nu så jag kan ladda upp lite nya bilder på Wiggo också på bilddagboken men de går SÅ segt & jag brukar fixa de hos mamma & pappa istället... men håll utkik där också.

God kväll.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag tillbaka! Under tiden jag inte suttit & skrivit här så har jag vart & handlat , träffat en kompis som jag inte träffat på ÅÅÅÅR och sedan haft besök av Tobbes mamma & syster.  Snart ska jag gå & tvätta bort all smink & sätta på mig en mysdress nu inför kvällen.
Jag skulle ladda upp en bild men de funkar tydligen inte så jag får se om det funkar senare vårat internet är ju inte de bästa :/ 
 
Och det blev ingen klippning idag utan jag ska göra det imorgon i stället :)

Städat & klart.

publicerat i Allmänt;

Nu så är det städat & klart men jag håller fortfarande på med tvätten .  Men nu så har jag precis duschat & fixat mig vi ska åka till Ica maxi & handla lite. Och ja, jag har nog bestämt mig nu för lugg :) åh , jag hoppas det blir bra !
Bilder på dagens outfit kommer senare . Nu så ska vi åka !

Torsdag.

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Vi vaknade inte förän kl halv 11 imorse så då gick vi upp åt frukost & nu så ska jag diska, tvätta & städa undan lite granna. Och jag har fortfarande inte bestämt mig än men jag tror det lutar mer åt hållet att jag ska klippa för de växer ju ändå ut sen det är väl de bästa med hår :) haha! Och jag lovar att lägga ut bild sen så ni får se isf. Men nu måste jag fortsätta fixa annars blir jag väl aldrig klar .

Skönt...

publicerat i Allmänt;
Nu har jag gjort det som jag egentligen skulle göra imorgon men jag kunde inte hålla det , det känns verkligen skönt att få ur sig & att någon förstår känns som en sten fallit från hjärtat. Och jag har inte vågat säga något förut men nu tog jag mitt mod & sa det , hm bea du är duktig :) Jag är bara rädd att folk ska tycka illa om mig om jag säger vad jag tycker men ibland så måste man , man kan inte gå runt & må piss i flera dagar utan då måste man ta sig till saken. Nu så ligger Wiggo & sover jag skulle också sova men jag kan inte . Ska ringa mamma tidigt imorgon bitti också & säga att hon tar med sig sina klippgrejer ( hon är föredetta frisör ) så hon kan klippa lugg på mig imorgon eller jag har inte riktigt bestämt mig än , HAHA FAN ! men jag ska göra det imorgon & om jag bestämmer mig att klippa så är det alltid bra att ha sakerna i beredskap ;) visst ?


God natt.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag försöka komma till sängs det säger jag alltid men slutar ändå med att jag sitter kvar här .. Jag hoppas ni har haft en trevlig dag , för det kan man väl säga att jag också har haft fast de är massor av saker som snurrar runt i huvudet & allt. Men jag vet att jag måste göra en sak & det ska nog göra imorgon.

GOD NATT PÅ ER / B' <3

Ganska långt inlägg.

publicerat i Allmänt;

Efter en ganska lång stund av en gnällig liten Wiggo så somnade han , övertrött kallas det. :)  Jag har precis suttit & moffat lite chips OCH JAG VET att jag sagt att jag inte ska äta det men jag har inte mått någe vidare dom här 2 dagarna som vart & så kan man väl säga att jag " tröst ätit " ... Men nu ska jag verkligen försöka att sluta äta onyttiga saker jag blir verkligen arg på mig själv & jag får dåligt samvete efter jag sett & tänkt vad jag tryckt i mig.
Har precis suttit & tänkt på ifall man ska ta sig en sväng imorgon för att gå & sola men jag vet inte om det är så bra idé om man har lite ont  i halsen det kanske bara blir värre ? Men jag känner att jag verkligen behöver lite färg på kroppen speciellt nu när det är vinter man flyter ju in i snön nästan alltid sjysst men en liten solbränna. Jag har ju solarium hemma hos mamma & pappa men hur ofta känner man att man har lust att lägga sig där under när man väl är där liksom , ALDRIG.
Har också försökt att ladda upp bilder här på bloggen men det tar ju en evighet & jag blir bara förbannad så jag ska göra det imorgon om jag känner att jag har mer tid som sagt.

Det är verkligen skitkul att "nytt folk" hittat hit till bloggen & jag blir så glad av att statistiken höjs & att man ser mer kommenterar i like it & jag försöker svara på alla frågor som ställs . Och om det är något som ni undrar men inte vill skriva här så går det alltid att skriva på mail , kom ihåg det .

Nicole Richie

publicerat i Allmänt;
     image641

Jag tycker hon är så otroligt vacker i sin gravid mage nästan så jag önskar att hon var det hela tiden. Jag tror det här barnet var hennes "räddning" kan man väl säga om man tänker på kroppen alltså ..

Lite gjort ..

publicerat i Allmänt;

Tillslut så kom jag iväg jag gick till mammas & pappas jobb med Wiggo i vagnen vi var där & hälsade på ett tag sen så gick vi till bilskolan & mamma följde med så nu är jag inskriven där så ska på teori på onsdag & ska köra min första lektion på torsdag , jag är nervös! Men det går nog finemang ska ni se men jag tänkte bara varna er ifall ni ska ut på vägarna så vet ni att jag är ute också, jag tror det var kl 11.40 .. haha!
Allafall efter vi hade gjort det så gick vi hem igen precis när jag kommer hem så ringer min mobil angående om vår bärsele som jag satt ut på blocket så nu är den såld för 700 :- inte illa ! Sen så har jag , mamma & Wiggo vart på kalas hos min kusin som fyller 4 år ( jag trodde det var 5 ) :/ efter det så åkte vi & släppte av Wiggo hemma till Tobbe så åkte jag & mamma & handla mat sen nu sitter jag här & har inget för mig alls ska nog krypa ner i sängen ganska skapligt känner mig lite små krasslig & ögonen kliar .

image640


* Stickad Kofta från H&M
* Ribbade svarta strumpbyxor ifrån H&M.


Onsdag.

publicerat i Allmänt;

Idag så vaknade vi runt 10 & så gick vi upp åt frukost & nu så sitter jag här & har inget för mig alls .. Jag funderar på om jag ska gå ut & gå en sväng för att rensa hjärnan lite det skulle behövas har så mycket att tänka på just nu & de är inte bra saker.
Jag funderar på om jag ska följa med mamma till min lilla kusin som fyller 5år idag men jag har inte riktigt bestämt mig än. Annars så ska jag väl bara vara hemma & glo ...

Jag vill berätta men jag vet att om jag skulle göra det så skulle du säga något så att de lät som jag var så mycket värre för du kan aldrig ha fel.

...

publicerat i Allmänt;

GOD KVÄLL!
Idag har väl inte vart någon höjdar dag men det är inget jag tar upp här på bloggen ..
Jag har vart & handlat med Wiggo sen så kom vi hem satt oss vid TV:n ett tag & så kom Nattis & Adde förbi en snabbis , Tobbe & han spelade X-box medans jag & Nattis satt i sovrummet & pratade skönt att få prata med någon ibland det är ju inte så många jag kan prata med förutom med min familj såklart.  Wiggo somnade precis efter ett litet mål av ersättning men nu är ju frågan om han kommer sova för kvällen eller om han vaknar igen , jag hade tänkt att gå & borsta mina tänder & sedan krypa ner i sängen TIDIGT. Jag är expert på att lägga mig sent & gå upp sent så tänkte lägga mig tidigt & vakna i god tid imorgon så man hinner med lite mer saker , det är alltid bra :)

Nu så säger vi GOD NATT & hoppas på en bra nattsömn.

Bilder från igår.

publicerat i Allmänt;
Nu så är jag hemma hos mamma & pappa vi har precis fikat & ska väl snart äta mat också.  Idag så ska vi bara ta det lugnt ,slappdag! :) Vi ska väl handla också för nu ekar det typ i kylskåpet hemma , haha!
Jag ska också lägga mig i skaplig tid Wiggo också han somna ju inte förän kl halv 3 igår & vakna halv 12 . Det är bättre att han somnar tidigare på kvällen & varknar tidigare på morgonen , han är alltid en sjusovare . ;)

Här är bilder från igår & den roligaste bilden är ju när Ludde & Wiggo ligger & kollar på TV tillsammans, sen när vi stängde av TV:n för att spela så började de båda gråta. HAHA , gullungar..


       

Tisdag.

publicerat i Allmänt;
Idag så vakna vi vid halv 12 men vi somna inte förns kl halv 3 så. Och vi hade nattgäst också Wiggos moster sov här!  Och Wiggo blir 3 månader idag , Grattis Älskling. <3
Nu så ska jag åka hem till mamma & pappa äta mat & så lägga in bilderna från igår , så vi hörs därborta! :) Hoppas ni hade en trevlig dag igår.

2008

publicerat i Allmänt;
Nu så är det 2008 ett nytt år :) GOTT NYTT ÅR föresten! 

Jag har haft en skitbra & trevlig kväll tillsammans med Jonna , Magnus & Ludde. Vi åt mat & spelade spel & sedan kollade vi på fyrverkerierna , Wiggo & Ludde blev rädda för dom stackars . <3 Kvällen blev väldigt lyckad & tack så mycket för allt .

Nu ska jag försöka gå & sova fast jag inte alls är trött. Vi hörs imorgon !

GOD NATT / B' <3