ingen rubrik..

publicerat i Allmänt;

Ni som är inne på min blogg , kommenterar & lämnar ut er bloggandress jag går alltid in på eran sida & läser eran blogg så ni behöver inte tro att ni bara läser MIN utan jag läser just DIN också ;)

Nu så har jag kollat på One three hill & suttit vid datorn , Wiggo sover fortfarande jäkla sömntuta han har sovit sen kl halv 1 kanske men jag tror han var väldigt orolig inatt så det kan nog bero på det . Jag måste fixa bilderna också , jäklar , det får jag komma ihåg sen ! Ska ringa till Tobbe snart & be han komma hit han är hos sin mamma. Jag vill att han kommer hit med vagnen också så Wiggo kan få gå ut , han har inte vart ute på 2-3 dagar nu & det är INTE bra han behöver friskluft den rakaren :)

JUST DET . Christina Aguilera har fått en son också , tror det var samma dag som Nicole Richie fick sin dotter.
Vad mysigt :)

image687

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mikaela:

Jag har också kollat på dt ;D hehe!

2:a kommentar, skriven , av Maja:

Hej hej. Jag heter Maja och är som ni kanske förstår ung mamma. Eftersom intresset, unga mammor faktiskt verkar att öka tänkte jag också passa på att öka acceptansen också. Dett kan också funka som en blogg för att läsa om andra unga mammor. Tänkte bland annat Länka till olika mammors hemmasidor. Och om någon är intresserad kan man gäss tblogga. Jag ska bland annat skriv om hur det är att vara ung mamma för dem som är intresserade. Kanske lite om mitt eget liv också. Alla unga mammor från 13-22 är välkomna att skriva sina länkar så lägger jag upp dem. Om man har lust kan man även skriva en lite om sig själv. Hoppas många unga mammor vill medverka! Kontakata mig på ViUngaMammor.Blogg.se.
Kram Maja

3:e kommentar, skriven , av Melinda:

Ja, hon fick natten till i lördags , samma natt som nicole ritchie fick sin dotter :) och på samma sjukhus tillochmed!

4:e kommentar, skriven , av emma :):

Nej, hon fick barn dagen efter Nicole :) På samma sjukhus.

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jo samma dag

6:e kommentar, skriven , av andrea jonsson:

haha bea (A) ,
hur skaffar man egen blogg? tror ja är lite oteknisk ;) kram på dig

Kommentera inlägget här :