kommentar.

publicerat i Allmänt;
Jag blockade ju en IP adress igår & hon/han har tydligen försökt skicka en till kommentar & jag ser kommentaren men de syns ej i inlägget.  Detta skrev hon/han .

"jag tror att det är så att folk stör sig mest på att du kanske har förstört stora delar i ditt liv, att du inte kan träffa dina vänner och festa och så. "

Förstört mitt liv ? HAHA , jag har gjort mitt liv till något värdefullt & något bra :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av My:

Så patetiskt!! Vem säger att det är viktigare och roligare att festa än att få uppleva det största i ens liv- att bli mamma. Vänner kan man ju träffa fast man är mamma liksom. Fast kanske inte lika ofta och mer planerat men man kan träffa dom. Fast en del vänner försvinner ju när man blivit mamma men det är ändå inga äkta vänner (även fast man kanske trodde det).

2:a kommentar, skriven , av Monica:

Håller med dej Bea. Tycker verkligen inte att du förstört ditt liv, utan gjort det värdefullt genom Wiggo. Personen som skickar kommentarer åt dej har antagligen inte själv barn eftersom han/hon inte vet hur livet förändras sen. Tycker du är en supermamma och hoppas att du inte tar åt dej av alla skit kommentarer..:)

3:e kommentar, skriven , av sara från op :):

hejsan :) tänkte bara kolla om du kanske har lust att hänga med ut och gå nån dag? `:)

4:e kommentar, skriven , av s:

du har verkligen inte förstört ditt liv!
att bilda familj är väl en av de saker i livet som är finast att göra. jag tycker det verkar underbart.

5:e kommentar, skriven , av Bea:

Sara ; - ja det kan vi nog göra någon dag!

6:e kommentar, skriven , av sara från op :):

hehe okej vad bra :) vi kan ju höras!

7:e kommentar, skriven , av Jonna:

jag tycker det är roligt att så många använder just "att man inte kan festa" som en anledning till varför man inte ska skaffa barn. Är det så jäkla viktigt att festa? Haha! ;)

8:e kommentar, skriven , av Anonym:

men gud! förstört ditt liv? HAH, tvärtom isåfall. om det är någon som har förstört sitt liv är det hon/han som sitter & kommenterar sån skit!

9:e kommentar, skriven , av en som beundrar:

ok :S, mycket mysko person!

10:e kommentar, skriven , av Jessica:

asså ja förstår inte vad folk tänker med? att få ett barn måste juh vara de bästa som kan hända i ens liv. bara för att dom kanske tycker att festa osv är det bästa i deras liv..?ja skulle lätt skaffa barn istället för att vara ute och festa, det är nåt ja längtar till skitmkt :D

11:e kommentar, skriven , av jossa s!:

fyfan va irriterad man blir på att läsa de folk verkligen skriver! det är ju så jävla mycket avundsjuka det handlar om. varför bara inte strunta i ditt liv liksom om det inte passar! du har inte tvingat dem att kliva in och läsa din blogg, eller hur? att du missat festandet? roligaste jag har hört! man väljer sitt liv, som om att det skulle vara någonting dåligt att du inte kan festa nu? klart du kan... men du kanske inte vill, ucsh blir så irriterad! varför kan dem inte skriva till mig då att jag är så otroligt dum emot mina vänner att jag inte festar! Bea du ska verkligen inte ta åt dig av de, folk skriver! du har ett liv.. ett bra liv ijämfört med deras! du är stark, och det vet du själv! ingen vet vad du går igenom med wiggo eller tobbe, du gör ju någonting fantastiskt! glöm inte det, du är väldens bästa mamma bea, jag lovar dig. STOR KRAM! JOSSAN :)

12:e kommentar, skriven , av C:

Du hinner festa sen.....du är ju så ung,hela livet på dig.

13:e kommentar, skriven , av H:

hahahahhahhahh vilken jävla skrattretande kommentar?! Garanterat någon fjortis som tycker att FESTA & KNULLA RUNT är livet. hahahaha man kan inte mer än skratta!

14:e kommentar, skriven , av sannaa:

du verkar ha gjort allt annat än förstört ditt liv så bry dig inte om negativa kommentarer! :)

15:e kommentar, skriven , av sannaa:

du verkar ha gjort allt annat än förstört ditt liv så bry dig inte om negativa kommentarer! :)

16:e kommentar, skriven , av Anonym:

hahahahaha vilken tönt som skriver såna kommentarer!

17:e kommentar, skriven , av Martin:

Vet du möjligen hur man ser besökarnas IP-adresser?

18:e kommentar, skriven , av Bea:

Japps det vet jag. Man går in på kommentarer sen så finns det ett nummer under kommentaren & det är ip- adressen!

Kommentera inlägget här :