Måndag!

publicerat i Allmänt;
Åkte in till lägenheten med mamma i morse . Jag har tvättat & vart ute & gått med Wiggo sen har vi hälsat på mamma på jobbet sen nu så är vi tillbaka igen. Tobbe har precis slutat skolan så nu står han & skalar potatis , vet inte vad det blir för något vi får väl se.  Senare idag så ska jag åka tillbaka till mamma & pappa för jag måste rida Mirre nu eftersom det är en tjej som ska komma & kolla på henne i helgen & ev rida också så måste hon ju vara lite igång :) Sen så får jag se om jag pallar med att rida Isabell också annars får mamma göra det för imorgon så får hon vara ledig för då hinner jag inget , ska köra kl 13 & sedan är det teori kl 18 Onsdag är fullbokad .
Ska försöka hinna ta en fika med Jonna någon dag snart också , det ju ett tag sen vi sågs  & det skulle vara så kul & bara snacka en massa skit ;) 
Ikväll så ska det tydligen komma hit två kompisar till Tobbe de ska basta & dricka öl så jag får väl se vart jag tar vägen , vill inte vara hemma iallafall. Sist de gjorde de så såg lägenheten ut som den var upp&ned & jag städa sen det tog mig ett par timmar & vår lägenhet är ju inte alls stor så ni kan tänka er :/

Nu ska jag kila & kolla på våra bästa år :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av A:

hejsan ! kan du inte skriva om din relation till jonna, om ni har varit kompisar länge och sånnt där :)

Kommentera inlägget här :