Skönt...

publicerat i Allmänt;
Nu har jag gjort det som jag egentligen skulle göra imorgon men jag kunde inte hålla det , det känns verkligen skönt att få ur sig & att någon förstår känns som en sten fallit från hjärtat. Och jag har inte vågat säga något förut men nu tog jag mitt mod & sa det , hm bea du är duktig :) Jag är bara rädd att folk ska tycka illa om mig om jag säger vad jag tycker men ibland så måste man , man kan inte gå runt & må piss i flera dagar utan då måste man ta sig till saken. Nu så ligger Wiggo & sover jag skulle också sova men jag kan inte . Ska ringa mamma tidigt imorgon bitti också & säga att hon tar med sig sina klippgrejer ( hon är föredetta frisör ) så hon kan klippa lugg på mig imorgon eller jag har inte riktigt bestämt mig än , HAHA FAN ! men jag ska göra det imorgon & om jag bestämmer mig att klippa så är det alltid bra att ha sakerna i beredskap ;) visst ?


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Monica:

Du måste sätta in bild sen om du klippte lugg :)

2:a kommentar, skriven , av Vicky:

Ja klipp lugg! :) funderar själv på att göra det men är också tveksam. Men som sagt, det växer ju alltid ut! Det blir säkert jättefint på dig :)

3:e kommentar, skriven , av ebba:

Jaa! klipp lugg tjejen! Måste bara få påpeka att din blogg är ett himmlans bra tidsfördriv för mig och säkert många andra läsare. :) Ta hand om dig!

4:e kommentar, skriven , av Bea:

tacktack så mycket ;D

Kommentera inlägget här :