sömnig.

publicerat i Allmänt;

Ska säga er jag är väldigt trött & dagen har vart tuff & jag har är med på mest aktiva det var nog den största chocken för idag , men vad roligt alltså ni kan ju få mig att klättra lite högre visst? :) har ni sett mig ?
Nu har jag lagt ut gamla bilder & nya bilder på Wiggo i inlägget nedan & sedan har jag frågat om hjälp , kika ner så fattar ni nog vad jag menar men det. Nu är det iallfall sängdax jag är skit trött & ska upp tidigt imorgon för en ridtur ,sen bär det väl sig av in till stan en snabbis måste köpte födelsedagspresent till Tobbes syster . Det värsta är ju att jag börjar känna mig lite små seg i kroppen , snälla säg inte att jag börjar på att bli sjuk IGEN det orkar jag inte med.  Jag säger bara tack & hej för idag mina underbara läsare.

GOD NATT , i like you guys ! <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pauline:

Hej, hittade nyss hit via mest aktiva-listan. Vilken trevlig blogg du har. :) Kul att läsa om både hästar och bebisar, jättefin liten son du har. :) Hit kikar jag gärna in fler gånger.

2:a kommentar, skriven , av J:

Precis som Pauline så hittade jag hit nyss! Har läst en del och jag gillar din blogg riktigt mycket! Du skriver på ett bra sätt och det blir inte långtråkigt att läsa dina inlägg. Och dessutom har du en sjukt söt bebis! :) Keep up the good work. Ha det bra!

3:e kommentar, skriven , av N A K E N B L O G G E N:

sööt baby! :)
Tävla gärna i min blogg:)

Kommentera inlägget här :