Super duper tack :)

publicerat i Allmänt;
Till er alla som gav mig tips om sidor nu ska jag sitta hela kvällen & glo ;)

Ikväll så har jag ju som sagt vart på teorilektion , handlat , ätit mat & sedan gjort en fruktsallad . Och nu sitter jag äntligen ner på rumpan , Adde & Nattis var förbi en lite snabbis & hälsa på oss längesen man träffade dom :)
Snart så ska man kolla på Girls of the Playboy mansion på TV 5 kl 21.55 , det måste jag bara se det är SKITBRA!

Imorgon är det dags för BVC & spruta för Wiggo, usch stackare <3 Sen så ska vi tralla över till Wiggos gammelmormor ( min mormor ) & hälsa på hon har inte träffat honom på jättelänge så hon saknar nog honom massor ! Imorgon så början också min syster skolan ( i örebro ) & jag VET att hon är skit nervös ,stackare gumman ! Det ska nog gå finemang :) Du får höra av dig när du kommit hem . Den 1 februari så ska hon flytta också så det kommer bli ÄNNU mer tomt utan henne , jag som inte har något annars & hon är väl den enda som jag " är med " så nu ska hon också dra :( aja , jag ska försöka klara mig.

Jag tycker det är så roligt när folk kommenterar & TROR att dom vet precis hur vi har det. Att om inte mina föräldrar skulle betalat hyran då skulle vi aldrig kunnat köpa saker. HAHA, detta är ju skrattretande. jag kan väl säga att dom VILL betala & det VILL ställa upp & huset vi bor i ÄGER dom.
Nu har jag inget mer att säga :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av C:

Bra Bea stå på dig....tänk om folk kunde bry sig om sitt eget i stället!!!

2:a kommentar, skriven , av Bea:

Precis tänkt vad livet skulle vara lättare då :)

3:e kommentar, skriven , av My:

Jag älskar också Girls of the playboy mansion men ikväll fick jag inte se för Daniel skulle kolla på Law and Order *suck*...

4:e kommentar, skriven , av syster:

Men Bea nu sitter jag här o bölar igen, kommer sakna dej med när det är dags,men jag kommer komma hem så ofta jag kan!

Kommentera inlägget här :