Tvspel.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag, mamma & Bella spelat Super Mario. Sen så stängde vi av när telefonen ringde för det var till Bella angående en lägenhet i Örebro eftersom hon ska flytta & plugga där så vi ska åka dit imorgon & kolla på lägenheten & jag ska få köra dit ;D haha ! 

I morse så ropade min syster på mig & sa att Nicole Richie fött barn & fått en dotter & hon ska heta : Harlow Winter Kate Madden . Och jag längtar tills jag får se den lille flickan :)

Nej nu ska jag faktiskt äta snart sen hade jag tänkt gå ut & gå sen sola tror jag. Men usch vilket piss väder jag ångra mig nu när jag såg ut genom fönstret jag ska inte gå ut & gå. Eller jo om det blir bättre :) haha , kan inte bestämma mig!

Frågor ;
Vad ska ni göra idag ?
Hur hittade du / ni min blogg & vad tycker ni om den ?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

idag blir det plugga och övningsköra :), din blogg? kommer inte riktigt ihåg men den är så bra, att man längtar efter nya inlägg hela tiden :P du verkar som en toppen mamma! kramar

2:a kommentar, skriven , av Sanna:

Idag ska vi byta lite gardiner och sedan ska vi bara ta det lugnt. Jag hittade hit via jonnas blogg. Och till henne hittade jag via lunar :)

3:e kommentar, skriven , av Melinda:

Jasså, har hon fått barn nu ? :O Ojdå. Jag har ingen aning, städa, motionscykla, julen måste väl bort :/ vill färga håret ! via lunar, läste din blogg där, och så skrev du att du hade skaffat denna :)

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag hittade den genom att jag fick reda på att du var gravid och letade upp dig=)

5:e kommentar, skriven , av amanda:

jag hittade den med hjälp av frida , din kusin .. vi går i samma klass och så sa hon att du var gravid och så hittade jag den på nått vis , :P , jag tycker den är jättebra .. läser varje dag =)

6:e kommentar, skriven , av N:

Idag har jag jobbat hela dagen. Inte så roligt, men det är ju pengar iaf. jag tror att jag hittade din blogg genom Jonnas blogg. Jag tycker att det är jätte kul att läsa om din vardag eftersom att den är väldigt annorlund från min. Dessutom verkar du vara en riktigt bra och trevlig tjej så jag blir alltid lika glad av att läsa vad du skriver.. :D kram

7:e kommentar, skriven , av Monica:

Egentligen ganska kul att både Nicole Richie o Christina Aguilera fick bebis samma dag :)

På lördagen var jag och min sambo o shoppa :) Alltid lika roligt :) Hittade till din blogg via Jonnas och nu föröker jag följa med varje dag. Tycker det är så kul att läsa om er vardag :)

Kommentera inlägget här :