I sanningens ögonblick .

publicerat i Allmänt;
Jag är en ensamstående mamma , jag tar hand om min son , jag älskar honom mest av allt & jag försöker jobba så mycket som jag kan för att vi ska ha en någelunda bra ekonomi.  Jag vill kunna ge Wiggo allt han vill ha eller åtminstonde nästan allt han vill ha. Jag vill slita arslet av mig för att han ska må & ha det bra MEN ibland så tänker man " Det här valet var inte bara mitt "  Men väljer man ett annat liv framför sin son så får du väl göra det , det enda jag hört från alla nu är att du ljuger till tusen & jag får bara veta mer & mer grejer om dig . USCH säger jag bara jag blev riktigt chockad. Och ni som säger att Tobias inte får träffa sin son för mig kan ju bara stoppa upp något där bak det där är en ren jävla lögn. En son behöver sin pappa lika mycket som sin mamma , men en viss person verkar inte veta det eller jag vet inte ens om han vill veta det .

Nu skiter jag totalt i vad ni tycker om det här inlägget men jag behövde bara få ut mig av det .
Ibland så kan man inte sitta & bara ha allt inom sig .
 
Ett barn är ett ANSVAR som du tydligen inte kan ta.

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Idag så har jag jobbat & sen hem direkt solade . Nu har jag duschat & gör precis ingenting .. Tänkte att jag nu har tid att slänga in lite bilder på Wiggo som jag tog för några dagar sen så nu blir det nog till att göra det ;D
Här kommer dom .

         

vad tycker ni om min underbara sötnos ?

Onsdag

publicerat i Allmänt;
God eftermiddag!

Idag så vaknade jag kl 11.11 för att vara exakt . Jag åt frukost , tog på mig bikinin & så la jag mig i solen & har i stortsätt legat där hela dagen. Snart så börjar jag jobba också 16-21 fast jag får väl sluta tidigare som vanligt antar jag. Wiggo ligger nu & sover han är helt slut för att det är så himla varmt ute & jag förstår honom han är inte direkt ensam om det. Han äter väldigt dåligt också men de gör väl alla i denna värme ? Hmm, skulle kunna tro det .

Har skickat sms till Anton också men han har inte svarat han har väl inte fått några pengar på mobilen än , han tanka på telefonen för 200 kr i söndags sen i måndags så tanka jag på 200 kr på mobilen & nu är dom slut igen haha . Vi kanske inte borde prata & skicka sms till varandra så ofta ? Iaf , jag saknar honom eller VI saknar honom .

Nej , nu så ska jag ta på mig lite kläder & sen äta sen blir det till att dra till jobbet .

GOD NATT !

publicerat i Allmänt;
Vet ni ? jag är sjukt trött & ska faktiskt gå & lägga mig . JA det är sant .. klockan är bara 21.05 just nu men jag måste sova , skickade ett sms till anton men han svara inte antar att han är ute & roar sig . men men .. jag borde slänga upp några bilder på Wiggo här jag vet men jag orkar inte göra det idag så det blir väl imorgon om jag hinner .

GOD NATT <3

En liten fråga.

publicerat i Allmänt;
Postat av: Maria

Hej Bea! Jag tycker du är såååå sjuuuukt snygg. Du är jättevacker. Kan du inte skriva lite om vad du äter och undviker? :) Vill också komma i form ;) Kram från Maria

svar
 
visst är det lika kul & höra sånt där ? :) Tack så hemskt mycket . Jadu, jag gör egentligen ingenting alls eller jag går ju promenader & äter som vanligt .  Godis, chips, skräpmat är väl sånt man borde undvika om man vill gå ner i vikt . Man kan tex göra en fruktsallad & trycka i sig istället för att äta en godis påse. Gå ut & ta en lång promenad dagligen det är väl de jag kan rekomendera & de jag gör .
KRAM !

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Idag så har jag jobbat & sen så åkte jag & Sandra + hennes två kompisar till Sundbyholm låg där & soladeen stund sen försvann solen :P Wiggo har vart med sin farmor hela dagen & kommer snart hem då ska jag pussa massor på honom. Iaf när jag kom hem så la jag mig under solariumet så dum som jag är men fan är desperat efter att bli brun måste jag säga. haha ! ikväll så ska jag bara vara hemma & ta de lugnt ( tror jag ) jo men det är klart .
Anton har det iaf helt okej i bulgarien bara att hans pengar tagit slut på mobilen men han skulle tanka på det igen :P

Saknar dig älskling <3

måndag - en ny vecka.

publicerat i Allmänt;
God förmiddag!

idag så har jag jobbat i några timmar men jag fick sluta tidigare ,tack ! :) Igår så var jag med Sandra bara vi träffa en killkompis som vi stod & prata med hur länge som helst . Idag så ska jag inte göra mycket sola & kanske träffa Sandra om hon hade tänkt svara i telefonen någon gång :P 

tusan jag har fortfarande inte bestämt mig om vilken klänning jag vill ha , forsätt gärna säga vad ni tycker . Inlägget finns längre ner. Jag ska nog komma med lite bilder idag också om jag kommer ihåg att ta dom förstås.

duschen!

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag hoppa in i duschen sen så ska jag faktiskt träffa en av mina favorit vänner Sandra :)  Så nu så ska jag fixa iordning mig , dagens outfit kanske kommer upp senare då ?

stor kille.

publicerat i Allmänt;
min kille har blivit stor han ställer sig upp mot saker , tiden bara rinner iväg helt galet . Snart så springer han väl runt här som en tok & så måste man springa efter honom :) I september så åker vi till spanien igen & tänk så springer han runt då , haha då blir det till att jaga honom jag kanske ska börja ta tag i min träning så jag orkar haha!
Min älsklingsplutt han är allt jag har & jag älskar honom mest av allt i hela världen <3


Mitt horoskop idag.

publicerat i Allmänt;
Tur
Allt ser ljust ut nu. Lyckan ler emot dig och framgångar lär inte vänta på sig. Otur i spel med siffror kan dock förekomma.
Hälsa
Du tycks må bra av frisk luft, och du har gott om energi. Om du motionerar går det just nu bättre än väntat.
Ekonomi
Dagen är verkligen inte lämpad för viktiga ekonomiska beslut. Du bör istället skjuta dem på framtiden.
Arbete
Jobbet verkar flyta på som vanligt. Det kan uppstå trubbel med en arbetskamrat, men i så fall löser sig konflikten nästan omedelbart.
Kärlek
Det är inte alltid det går som man tänkt sig. Efter en dispyt om pengar går kanske du och din partner nu skilda vägar.
Relationer
Var i dag extra observant på andras beteenden. I dina personliga relationer gör du nog bäst i att gå varsamt fram.

Beställning på G .

publicerat i Allmänt;
Jag ska beställa lite från Asos.com eftersom dom har mycket rea nu så tänkte jag passa på , men jag behöver eran hjälp :)

           

vilken gillar ni ?

Söndag .

publicerat i Allmänt;
Det känns faktiskt sjukt tomt .

Jag vakna för ungefär en kvart sen , somnade inte förrän kl 02.30 igår natt . Älskling skicka sms & sa att han var framme på hotellet & det är redan någon som vart i hans väska , sjukt :O jag har faktiskt ingen aning VART i bulgarien han skulle åka men han får nog det kul hoppas jag . Idag så vet jag inte vad jag ska göra ? Wiggo kanske ska till sin pappa vi får väl se hur det blir med den saken , det är aldrig riktigt säkert .
Jag ska nog bara sola , sola & sola . :P



jag saknar dig <3

Söndag faktiskt.

publicerat i Allmänt;
Jahaja då sitter man här igen.
Jag & Anton åkte in till stan runt 20 hem till honom & han packade det sista inför resan till Bulgarien. Sen åkte vi hem till lägenheten där träffade vi hans kompisar en snabbis sen så hämta hans pappa honom runt halv 1 ungefär så nu är han på väg till arlanda. Jag hoppas han får en trevlig resa !
jaså, då sitter man här i sin lilla ensamhet ögonen går i kors så ska nog snart hoppa i säng & imorgon blir det till att sola & kanske träffa Sandra , det beror på om hon har tid :) Jag hoppas ni haft en kanon bra dag & jag vet att jag måste skärpa mig nu med det här med uppdatering, jag skäms !

Like you guys !

saknar dig redan älskling <3

lördag

publicerat i Allmänt;
Ja jag vet skit dålig uppdatering men jag har i stortsätt bara jobbat & vart med Anton så mycket som det går för han åker till bulgarien i natt :(  igår så var jag ute med min kära vän Jonna vi var på nybron & dansa loss riktigt kul faktiskt.
Men jag ska åka in med min älskling nu & säga hej då .Jag skriver mer imorgon , jag lovar <3



jaag & jonna (:

Brist

publicerat i Allmänt;
Jag har verkligen brist på ideer att skriva här på bloggen. Så ge mig lite förslag om vad ni vill höra så blir det lite lättare för mig :) Eller tycker ni att de är bra som det är ? mer bilder ?

stan

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag & Anton vart i stan & fixat i lägenheten igen , men det gick inte . Vi åkte & handla efter det & fan vad dyrt allt är nu för tiden köpte lite frukt & räkor sen lite mer smått & gott för 507 spänn , galet :O
Nu så sitter vi & kollar på teletabbies jag, Anton & Wiggo :) Sen ikväll så ska jag göra slingor för sista gången FAN & jag LOVAR .

Någon frågade mig om det var någon som kunde göra bloggdesign & hon som gör åt mig är jätteduktig . Nu har tyvärr glömt bort vad hon heter på bloggen men hennes hotmail är [email protected]
där kan du nog skicka ett mail & fråga henne ! :)

söndag

publicerat i Allmänt;
God middag !

Idag vaknade Wiggo kl 6 jag gick upp gjorde välling så han åt det sen så somna vi om till kl 9.30 fast jag låg kvar till 10.30 :P Sen så har vi ätit frukost & vart ute en ganska så lång promenad & nu sitter jag med några lappar på magen som tydligen ska träna magmusklerna aja vi får väl se hur det blir med det :) 
Idag så vet jag inte vad vi ska hitta på hans pappa skulle ha honom idag men han har inte hört av sig så det kanske inte blir något med det , verkar inte som det iaf .
Aja, jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt.

Lördag - Parken zoo

publicerat i Allmänt;

God kväll

Idag så har jag , Wiggo & Anton vart på Parken zoo & kollat på djuren jag tog lite bilder också som jag tänkte visa er.
Innan vi gick till parken zoo så åt vi på Corner haha tog varsin hamburgare :P jag som inte ska äta sånt ! Ikväll vet jag inte vad som händer kanske ska träffa Sandra det beror på om hon har tid annars har jag inga planer alls .
Vad ska ni göra ?

Nej nu ska jag slänga in bilderna på datorn sen här på bloggen igen.

Fredag

publicerat i Allmänt;
Då har man precis vart i stallet & hjälpt Elin med dressyren jag fick också rida lite & jag kan ju bara säga SHIT vad jag är otränad dags att börja träna bea ? ohja!
Nej nu tjatar Anton på mig om att vi ska åka in till stan så vi ska väl ta & göra det . Hej så länge. ..

Mer bilder från släktträffen.

publicerat i Allmänt;
            

Så kan det se ut :)

God morgon! Idag gick jag upp kl 11.30 Anton tog Wiggo så jag fick sova , tusen tack <3
Nu är han ute & städar bilen & jag ska väl gå ut & hjälpa till lite , haha ! men jag tänkte bara slänga in dom sista bilderna från släktträffen . Nu så ska jag gå ut , skriver mer sen !

Stan.

publicerat i Allmänt;
Nu åker jag & Wiggo in till stan för att träffa Sandra & Madde :) Sen så kommer Anton hem så ska träffa honom också senare såklart . Men jag hoppas ni får en trevlig dag .

Jag såg din kommentar Jonna & det är lugnt :)

släktfesten .

publicerat i Allmänt;
                       

Här är några bilder iaf min syster har mera bilder på hennes kamera men hon har inte lagt in dom på sin dator . Och nu vet jag en bild som folk kommer kommentera massor , haha ska bli roligt att se .
SISTA bilden åh du håller i en cigg & ja ? jag fest röker . thats it .!!

när min syster fixat sina bilder så slänger jag in dom också .

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu .
Dagarna i Örebro var jättetrevliga , vi tog det lugnt & så åkte vi cross haha fan vad kul det var jag satt & skratta typ hela tiden :P ja jag är nog en liten pojkflicka!
Nu är vi iaf hemma igen & kom hem igår kl 21.30 ungefär sen åkte jag in med Anton in till stan för att lämna honom hemma hos sig för han jobbar med sin pappa idag i stockholm.
Själv så vakna jag för ca 20 minuter sen , jag är verkligen seg . haha ! Men men , jag har bilder också som jag måste slänga in både från släktfesten & ifrån örebro .

måndag

publicerat i Allmänt;
En hel ledig vecka , gud så skönt ! :) Igår så åkte jag in till stan på kvällen snabbis så jag träffade Sandra & Madde ett tag , trevligt . :) Idag så ska jag , Wiggo & Anton åka till Örebro & träffa hans mamma vi är väl borta i 2 dagar tror jag . Men om jag får tid så kommer jag att blogga sen när jag kommer hem måste jag slänga in bilderna från släktträffen , haha!
Men nu så ska jag fixa lite  , hörs senare <3

söndag

publicerat i Allmänt;

Igår så var det en skitrolig kväll. Vi grilla, drack, spela brännboll,  frågesport & ja you name it . Bilder fick jag också men jag orkar inte lägga in dom nu för jag & Anton ska åka in till stan . Wiggo är hos sin farmor så nu kanske man kan passa på & göra saker som man inte kan göra annars .
Aja, jag har väl inget speciellt & skriva bara att jag hade en super trevlig kväll igår . :)

bilderna fixar jag som sagt sen .

lördag -

publicerat i Allmänt;
Jaha lördag igen! Idag är det släktträff / fest , haha ! :P Så kameran åker fram .
Nu så ska jag kolla på film med min bebis & anton.

Hemma!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen har vart inne i stan hos Anton en stund & så lämnat min syster till sin kompis. Ska hämta henne kl 2 i natt WOHO ! På vägen hem nu så höll jag på att skita på mig , polisen kom jag körde i 100 fast det var 90 och tänkte jag? dom blinka åt mig & då tänkte jag " shit nu kommer dom & stanna mig " men icke ! När jag kommer hem så upptäckte jag att båda mina framlysen inte funka så de va väl inte så konstigt ..

en liten rolig kommentar igen .
" varför låta dina föräldrar betala din lägenhet när du inte ens är där ? Sälj den istället !!!! "
svar : - Dom vill att jag är hemma hos dom & dom säger väl till ifall dom tycker att jag ska flytta ur lägenheten , dom har en mun att prata med " ...

ibland får jag sjukt onödiga kommentarer men dom är väldigt roliga & ibland kan jag till & med få mig ett gott skratt . .

jag är trött på ditt beteende & dina lögner , nu orkar jag inte mer "

Patetiska verkligen.

publicerat i Allmänt;

Jag har bestämt att aldrig mer ha frågestunder . Varför ? Jo för att den här bloggen handlar om min & Wiggos vardag . Och då är det inte meningen att jag ska få hundra tusen frågor om jag röker eller inte .. Varför ens fråga när ni fått samma jävla svar varje gång? När hade ni tänkt ge er ? Sett mig utanför lägenheten?Kul inte en chans att ni skulle kunnat göra det eftersom jag fan inte bor eller är där . Och vad spelar de för roll om jag skulle göra det ? Blir jag en sämre mamma, ? kan jag inte ta hand om mitt barn då ? eller vad är det ni nu ska hitta på ? Jag förstår inte att ni orkar hålla på något privat liv kan man väl ändå få ? Räcker inte det jag skriver i bloggen ? skulle jag vilja att ni vet mer skulle jag väl då skriva ut det men jag tycker att det jag skrivit i min blogg räcker .'
Nej jag har tappat lusten nu , ger ni er inte så tar jag bort hela skiten !
ursäkta ....

jaa:) här kommer två frågor!


Nu ska jag svara på frågorna .

1. vart var ni på semster i Spanien och vart ligger huset som ni ska ha?

2. hur blev du gravid igentligen? frågan låter kanske lite dum men , åt du p-piller då med? missa du bara en tablett? eller tog du alla som man skulle och blev gravid ändå?

tack:)


svar:- Vi ska till Alecante & där huset ligger heter Villa Martin . Vi ska åka dit i September igen :)
2. Jag åt p-piller men jag glömde bort hela tiden så på det viset blev jag gravid . 

hur blir det när wiggo fyller ett år, kommer tobias och anton sitta i samma båt eller..?

 
svar : - Jag har ingen aning & jag tar det som de kommer .

tvekade du/ni något för att behålla wiggo?
svar: - Ja, det gjorde jag faktiskt .

1. har anton semester nu eller?
2. funkar allting bra mellan er, mellan anton & wiggo också ? :)
3. när ska du flytta till din lägenhet? :D

Förövrigt berömmer jag en gång till att du är en toppen härlig tjej :). " så så vacker utan spackel (8) " , Diggar dig :)

svar : - 1 . Japps, han har semester nu ..
2. Allt funkar skitbra & mellan anton & Wiggo också  :)
3. Jag vet inte riktigt , så snart som möjligt men eftersom folk typ spionerar på mig så tycker jag det känns förbannat tråkigt att flytta tillbaks.
Tack så mycket, vad gullig du är :)

kul att du har träffat anton, är det han som tar hand om wiggo när du jobbar? vart jobbar du?
svar : - Ja, det är riktigt kul . Ja han tar hand om Wiggo medans jag jobbar & det funkar alldeles utmärkt . Jag jobbar i Torshälla Hemvården .

Hej :D har en lite konstig rolig fråga kanske men har undrat :P, när man precis har fött, försvinner magen direkt då som en balong som förlorar luft eller går man runt ett tag med en ihålig höggravid mage :D?

svar : - Hejsan !! Det är olika tror jag min mage försvann väldigt snabbt huden drog tillbaka sen rätt snabbt men i början var den väldigt degig :P

Hej bea ! (:
jag har 3 frågor :

1 hur gammal är anton
2 har wiggo fått fler än en tand ?
3 ska du/ni flytta in i lägenheten ?
det ser lite tomt ut där :)

HA de underbart !
Kram
svar : - 1. Anton är 18 .
2. Ja Wiggo har 2 stycken tänder & jag tror det är en till på väg .
3. Ja, det är klart jag ska flytta in där men när är bara frågan .
Ha det finemang du med !

Kanske jag som varit helt blind(?)
Hur blev ditt hår egentligen när du hade testat
värmespolarna? :) Jag har säkert råkat missa eller
något.


 svar : - Nej du är inte blind , haha! jag la aldrig ut en bild efteråt & jag tror  inte ens att jag har någon men nästan gång så :)

sådär då det var dom . Och det jag skrev överst får ni ta hur ni vill , jag orka faktiskt inte bry mig ! tycker det är en självklarthet att få ha lite privat liv. Eller ska jag börja undersöka erat ? hm , tänk på det!

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Idag jobbade jag 7-13 fast jag egentligen skulle sluta kl 16 fick sluta tidigare :) väldigt snällt ! Just nu sitter jag ute & bloggar lite , Anton & Wiggo sitter bredvid mig ..
Idag då ? Hm, inget speciellt händer faktiskt kanske ska träffa en kompis bara men inget mer . Imorgon börjar jag kl 16 - 21 ganska skönt faktiskt . Vad har ni gjort idag ?

Eftersom så många frågar grejer så vad sägs om frågestund ?

tisdag .

publicerat i Allmänt;
God kväll !

Idag så har jag jobbat hela dagen & Anton har haft Wiggo men han hade tydligen vart jättegnällig men Anton fixade det utmärkt ;) När jag kom hem från jobbet så låg Wiggo & sov men han vaknade efter kanske sådär 30 minuter . Ikväll så har jag inte gjort så mycket alls får äntligen sola igen så har gjort det & nu sitter jag här & funderar på att gå & lägga mig ska ju ändå upp kl 6 imorgon bitti igen & jag är ju inte så morgonpigg direkt ;P
Hinner jag skriva imorgon så gör jag det annars så får vi se när jag hinner skriva & uppdatera med bilder . Jag försöker så gott jag kan helt enkelt.
Nej , nu ropar sängen på mig !

GOD NATT ,
Puss&kram

sängen.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag kollat lite på filmen som vi kollade på igår men jag är så jäkla trött & orkar verkligen inte vara vaken längre :P Så nu ska jag & Anton gå & lägga oss , jag skriver mer imorgon när jag kommer hem från jobbet .

Min tunika kostade 300kr på Bikbok & ja visst är den fin ? jag älskar den !
Tack för era skitsöta kommentarer man blir verkligen helt varmt i kroppen . Me like you guys !

Nej nu blir Anton tokig på mig så måste kila , haha!

GOD NATT , älskade läsare.
puss&kram

idag.

publicerat i Allmänt;


Tunikan /skjortklänningen eller vad man nu ska kalla det :P



   

Trött.

publicerat i Allmänt;
Jag är äntligen hemma . Vi var ju hos doktorn idag med Wiggo och han hade öroninflammation så han fick medicin , min lilla prins <3  Efter det så åkte jag , anton, wiggo , min syster & mamma till tuna park där köpte jag absolut ingenting. Sen åkte vi hem till Anton hämta Wiggos väska som jag glömde där & så nu är jag hemma igen har precis ätit .
Imorgon är det dags för jobbet igen 7-16 känns inte så roligt men men bit ihop!

usch, vad jag är trött på vissa människor . Man tror så mycket bra om dom & så visar det sig
bara vara skit & att dom inte alls bryr sig egentligen.



bilder är på väg.

måndag

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade Wiggo kl 6.30 gjorde ordning välling gav honom det & han låg i sängen till kl 7.15 då gick Anton upp med Wiggo så att jag fick sova , gick upp kl 9 åh jäklar vad skönt det var :)
Nu så har vi inte gjort något alls ska snart åka in till doktorn med Wiggo för jag tror att han fått öroninflammation så ska dit & kolla upp det. Sen så vet jag inte vad vi ska göra , kanske åka  till tuna park en sväng ? Min syster ville göra något sa hon.

Har en liten fråga. skulle du uppmuntra anda "unga tejer" att skaffa barn unga. Jag är 18 och är jätte sugen på ett barn. Men du som har lilla wiggo skulle du tycka att man ska det eller vänta?
Ha en bra kväll:) //Mia

svar ; - Uppmuntra & uppmuntra vet jag inte riktigt.  Det underlättar ju om man går klart skolan först sen så kan man nog tänka på en liten plutt. Jag säger inte att jag gjorde ett misstag för det gjorde jag verkligen inte. Är hur glad som helst att jag fick Wiggo & jag tycker inte att det spelar någon roll om man är 18 år eller 40 år .
Du gör som du själv känner & vill :) Jag gjorde absolut INGET misstag .

Jag ska också visa er klänningen/tunikan som jag köpte på Bikbok har faktiskt på mig den idag :P haha! men jag slänger in bilden lite senare för nu så vill Wiggo ha mat & jag ska titta på Våra bästa år också innan vi åker ..

Söndag

publicerat i Allmänt;
God kväll!
Idag så vaknade jag kl 6.15 åkte till jobbet då & så skulle jag sluta kl 10.45 men jag fick sluta tidigare.  Och ja jag är trött efter att jag jobbat eftersom jag går upp så himla tidigt + att jag har en bebis att ta hand om på dagarna så är det ju inte så att jag " tar de lugnt " direkt. Aja, efter jobbet så åkte jag hem till Anton & så åkte vi hem hit ( till mamma & pappa ) . vi åt mat & så la vi oss i soffan då somnade jag direkt & har nästan precis vaknat . Ikväll ska vi inte göra ett skit bara ta de lugnt & slappa i soffan jag ska gå & lägga mig tidigt. jag lovar . Men nu så ska jag åka & köpa chips till filmen vi ska se ikväll . .
Men vi får väl se om jag orkar skriva senare eller om det här får bli det enda inlägget för idag.

Ren & fin .

publicerat i Allmänt;

Jaha vad ska man göra ? Bella skicka sms & sa att hon & Max skulle till sin mamma så det blir inte till att träffa dom idag. Jag ska väl åka in till stan sen iaf & hämta Anton eller något .
Wiggo sitter på golvet & leker med dammsugaren haha, skitsöt . Han har precis duschat nu också så nu är han ren & fin . :) Jaha då ska man väl gå & hjälpa till med städningen mormor, morfar & rosa ska komma hit .

Lördag.

publicerat i Allmänt;
Fan vad roliga vissa kommentarer är nästan som man viker sig av skratt .
" Vem fan bryr sig om dig & din vardag "
- Tydligen du som läser annars skulle du väl fan då aldrig gå in & kolla här ?

Hm, vi fortsätter. Lördag idag & jag är helt slut har jobbat 7.15-9.30 ( fick sluta tidigare ) sicken tur ! Vad har vi gjort ? hm , vi hämtade Anton i torsdags från tågstationen åkte hem . Igår så jobbade jag & Anton var barnvakt åt Wiggo under tiden sen kom jag hem då sov Wiggo så jag passade på att duscha sen så åkte vi in till stan åt mat , sen hem till Anton & sedan hem igen för att äta hemma hos mig. Sen åkte jag & Anton in till Anton & sov där sen var det bara att gå upp kl 6.15 då var det jobbdags , lite slut !

Idag så vettetusan jag är väldigt trött men jag & Wiggo ska nog träffa Bella & Max för Anton är med sin pappa i Västerås på Power Meet eller vad det nu heter ?  Aja, jag får se om jag hinner skriva lite mer sen :)

take care <3

Jobbet !

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag & Wiggo på mammas jobb , Wiggo äter & jag sitter här & pratar med Anton i telefonen & han kommer hem kl 16 idag :) Innan vi kom hit så träffade vi Bella & Max en snabbis vi gick till hemköp köpte glass & sen gick vi till en lekpark & satte oss. Jag funderar på att gå ner på stan & köpa den där eller om jag ska ta bilen ner & bara springa in . Hmm ? svårt beslut :P

Nu tycker Anton att jag ska sluta skriva i min blogg för han får ingen kontakt med mig i telefonen då , haha! hejdå rå . .

Mitt horoskop idag!

publicerat i Allmänt;
Tur
Färgen rött kommer att spela en betydande roll för dig just nu. Spel på roulett eller kortspel kan ge god utdelning.
Hälsa
Du kan komma att behöva förbruka mycket energi under dagen, vilket gör att du känner dig helt slut framåt kvällen.
Ekonomi
Din ekonomi ser lovande ut just nu då tecknen spår en oväntad gåva från en generös släkting.
Arbete
Genom att använda din ansvarskänsla och din förmåga att finna utvägar, där andra enbart ser hinder, kan du i dag åstadkomma mycket.
Kärlek
För att något spännande skall hända idag måste du vara extra engagerad och framåt. Du kommer direkt att märka vilken skillnad det gör.
Relationer
Du bör inte handskas vårdslöst med andras känslor - det är nu kanske dags att infria löftet du gav i ett svagt ögonblick.


Kolla erat också . Jag går in på Google.se sen söker jag bara på ordet Horoskop så kommer det upp lite alternativ.

Torsdag - ledig.

publicerat i Allmänt;
Ännu en ledig dag från jobbet men imorgon börjar det igen & håller på hela helgen. Känns inte så frestande man vad ska man göra ? pengar är ju pengar :) Jag är vaken & jag tror Wiggo somnar om vilken sekund som helst. Idag så har vi inga stora planer förutom att jag & Wiggo ska åka in till stan , kanske köpa den där klänningen från Bikbok & sen så kommer ju Anton hem så ska väl möta upp honom vid tågstationen antar jag . :) Men men, nu så ska jag gå & äta frukost sen föna håret också .
vad ska ni göra idag ?

GOD NATT !

publicerat i Allmänt;
Jag ska sova nu eller jag ska prata klart med min älskling i telefonen först & imorgon så kommer han hem <3
Så vi hörs imorgon igen innan jag åker in till stan . GOD NATT mina sötnosar .

puss&kram

kväller.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen var en sväng in till Bella & så fixade jag lite. Just nu pratar jag med Anton i telefonen & han kommer hem imorgon ;D JIPPIE ! jag har saknat han. Imorgon så ska jag ner på stan själv & köpa min klänning jag la undan på Bikbok skitsnygg , tycker jag iaf. 
Men nu så håller jag på & färgar mina ögonbryn så ska ta bort det nu så de inte blir helt svart haha!

Tillbaks!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma igen. Vi hade det trevligt med min kusin Frida vi åt glass , gick runt på stan & sedan blev det en kebab tallrik som vi delade på :P Just nu sitter jag & väntar på att Anton ska höra av sig om han ska komma hem idag eller inte , vi får väl helt enkelt se.
jag ska bara säga JÄKLAR vad tur det var att jag bytte om i sista sekunden igen haha tog ju på mig jeans men sen så bytte jag tillbaka till shortsen & det var väl tur det för det är ju som en bastu ute .

Nej , nu ska jag kila igen!

kusin vitamin.

publicerat i Allmänt;

Jag & Wiggo ska in till stan för vi ska träffa min kusin Frida , vi ska gå på tuna park eller på stan haha vi har inte bestämt oss än :P släkten är bäst den kan man då alltid lita på !

"du är så himla vacker tjej :). & en kanon mamma, det är vad du är! "
 - hur glad tror ni inte att man blir när man får såna här kommentarer ? Jag bara lyser upp . TACKTACKTACK <3

Eftersom jag såg att molnen kommit fram så blev det lite ombyte snabbt från avklippta replay shorts till långa replay jeans. Det får duga för idag ! Nej , nu så ska jag kolla vad min bebis gör & ifall han hade tänkt & vakna . Kameran min följer med såklart ska se till att de blir några bilder också , de är väl de som är problemet haha!

Jag kommer tillbaka senare .

Ändrat .

publicerat i Allmänt;
Ändrade planer vi ska inte träffa Bella & Max idag de skulle tydligen göra annat . Istället funderar jag på att åka in till stan iallafall med Wiggo & gå en lång promenad runt i Vilsta , de skulle vara rätt mysigt !
Pratade med Anton nyss också & han kanske skulle komma hem idag men bara kanske. Jag vill att han kommer hem för jag känner mig så jäkla ensam just nu , ensam & någon slags reserv.

Nej nu ska jag glo på TV & vänta på att Wiggo ska vakna . Ha det bra !

Dagens outfit ( just nu )

publicerat i Allmänt;
 

* Linne från Gina tricot
* Bikini under från H&M
* Avklippta Replay jeans .

Såhär går jag runt just nu men frågan är ju om jag har på mig det hela dagen :P

Onsdag - ledig.

publicerat i Allmänt;
En ledig onsdag är väl aldrig fel ? Natten var helt okej har sovit som en stock men vaknat ett par gånger utav min jäkla hosta . Idag så har vi inget planerat eller jo vi kanske skulle träffa Bella & Max lite senare under dagen men de skulle bort nu på förmiddagen sa hon. Om det är fint väder så skulle vi nog lägga oss på djurgårn & steka lite fast jag får hålla mig borta från solen ett tag nu eftersom jag äter medicin som jag skrev förut . 

Jaha , nu så har jag lagt Wiggo i sängen igen så han sover lite på förmiddagen sen är det mat igen & så ska han orka leka med Max också :) Jag ska väl inte göra så mycket kanske passa på & fixa mig lite smått nu när han ändå ligger i sin säng .

Vad ska ni göra idag ?

saknar dig farfar <3

publicerat i Allmänt;
Till en ängel

Som en lugn och stilla bris
Tröstande och varm
Som en moders hand på öppna sår
Som en kärlek utan pris
En tanke utan harm
Vill du följa mig vart än jag går
Är du här hos mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Och jag kan se att det som var
Leder till nåt mer
Och jag kan känna hur min rädsla flyr, åhh
Det är du som ger mig svar
Och gråter när jag ler
Vill du stanna här tills dagen gryr
Kan du höra mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar


Är du här hos mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg 

Och jag lever
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Allsång.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag precis kollat på Allsång på Skansen & jag måste ju bara säga att Magnus Uggla är ju bara för jävla skön ;)

Duktiga Bea!

publicerat i Allmänt;

JAG har faktiskt vart ute & gått nu det blev en låång runda . Här tänker man på figuren vettni ;)
Ska snart hoppa in i duschen men ska först göra lite "magövningar" hahaha vad fult det där lät då . Fick en gullig kommentar av en tjej som heter Carro som frågade hur min dag varit & den var faktiskt väldigt trevlig & tack så mycket som frågar  :)

hopp in i duschen !

Prat & tjat .

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag pratat med Anton i telefonen & tjatat på att han ska komma hem men han måste jobba , såklart !
Men men , idag så händer det inget mer jag ska nog snart hoppa in i duschen & sen är det väl dags att gå & lägga sig i tid för en gångsskull . Någon frågade mig vem Max är & det är Bellas son . :) gå in på http://maxmamma.blogg.se där hittar ni mer om dom. Pratade nyss med henne på sms & max var tydligen jättegnällig & det var alldeles hårt i munnen så kanske är det en tand på väg upp ? Vem vet .

Nej , jag har bilder som jag tänkte visa er men de gör jag sen!

Tisdag.

publicerat i Allmänt;
Jobbat idag från kl 8 - 10.45 sen så åkte jag hem duschade & fixade i ordning mig lite sen hämtade Wiggo  på mammas jobb & så gick vi ner på stan där vi träffade Bella & Max . Vi gick runt glodde lite & så åt vi mat , trevligt :)  Nu så sitter jag hemma har precis solat fast man inte får när man äter medicin men  skit samma nu :P    
jaha, nu vet jag inte vad vi ska göra Wiggo sitter & äter lite smörgåsrån som han tycker väldigt mycket om fast det är kladd precis överallt , men vad gör det ? ingenting . Idag så blir Wiggo 9 månader & Max blir 7 månader , stora killar vettni! ;) Nu så ska jag gå & ta lite bilder på min stora kille som jag tänkte slänga in här lite senare .

hoppas ni haft en super dag!