Patetiska verkligen.

publicerat i Allmänt;

Jag har bestämt att aldrig mer ha frågestunder . Varför ? Jo för att den här bloggen handlar om min & Wiggos vardag . Och då är det inte meningen att jag ska få hundra tusen frågor om jag röker eller inte .. Varför ens fråga när ni fått samma jävla svar varje gång? När hade ni tänkt ge er ? Sett mig utanför lägenheten?Kul inte en chans att ni skulle kunnat göra det eftersom jag fan inte bor eller är där . Och vad spelar de för roll om jag skulle göra det ? Blir jag en sämre mamma, ? kan jag inte ta hand om mitt barn då ? eller vad är det ni nu ska hitta på ? Jag förstår inte att ni orkar hålla på något privat liv kan man väl ändå få ? Räcker inte det jag skriver i bloggen ? skulle jag vilja att ni vet mer skulle jag väl då skriva ut det men jag tycker att det jag skrivit i min blogg räcker .'
Nej jag har tappat lusten nu , ger ni er inte så tar jag bort hela skiten !
ursäkta ....

jaa:) här kommer två frågor!


Nu ska jag svara på frågorna .

1. vart var ni på semster i Spanien och vart ligger huset som ni ska ha?

2. hur blev du gravid igentligen? frågan låter kanske lite dum men , åt du p-piller då med? missa du bara en tablett? eller tog du alla som man skulle och blev gravid ändå?

tack:)


svar:- Vi ska till Alecante & där huset ligger heter Villa Martin . Vi ska åka dit i September igen :)
2. Jag åt p-piller men jag glömde bort hela tiden så på det viset blev jag gravid . 

hur blir det när wiggo fyller ett år, kommer tobias och anton sitta i samma båt eller..?

 
svar : - Jag har ingen aning & jag tar det som de kommer .

tvekade du/ni något för att behålla wiggo?
svar: - Ja, det gjorde jag faktiskt .

1. har anton semester nu eller?
2. funkar allting bra mellan er, mellan anton & wiggo också ? :)
3. när ska du flytta till din lägenhet? :D

Förövrigt berömmer jag en gång till att du är en toppen härlig tjej :). " så så vacker utan spackel (8) " , Diggar dig :)

svar : - 1 . Japps, han har semester nu ..
2. Allt funkar skitbra & mellan anton & Wiggo också  :)
3. Jag vet inte riktigt , så snart som möjligt men eftersom folk typ spionerar på mig så tycker jag det känns förbannat tråkigt att flytta tillbaks.
Tack så mycket, vad gullig du är :)

kul att du har träffat anton, är det han som tar hand om wiggo när du jobbar? vart jobbar du?
svar : - Ja, det är riktigt kul . Ja han tar hand om Wiggo medans jag jobbar & det funkar alldeles utmärkt . Jag jobbar i Torshälla Hemvården .

Hej :D har en lite konstig rolig fråga kanske men har undrat :P, när man precis har fött, försvinner magen direkt då som en balong som förlorar luft eller går man runt ett tag med en ihålig höggravid mage :D?

svar : - Hejsan !! Det är olika tror jag min mage försvann väldigt snabbt huden drog tillbaka sen rätt snabbt men i början var den väldigt degig :P

Hej bea ! (:
jag har 3 frågor :

1 hur gammal är anton
2 har wiggo fått fler än en tand ?
3 ska du/ni flytta in i lägenheten ?
det ser lite tomt ut där :)

HA de underbart !
Kram
svar : - 1. Anton är 18 .
2. Ja Wiggo har 2 stycken tänder & jag tror det är en till på väg .
3. Ja, det är klart jag ska flytta in där men när är bara frågan .
Ha det finemang du med !

Kanske jag som varit helt blind(?)
Hur blev ditt hår egentligen när du hade testat
värmespolarna? :) Jag har säkert råkat missa eller
något.


 svar : - Nej du är inte blind , haha! jag la aldrig ut en bild efteråt & jag tror  inte ens att jag har någon men nästan gång så :)

sådär då det var dom . Och det jag skrev överst får ni ta hur ni vill , jag orka faktiskt inte bry mig ! tycker det är en självklarthet att få ha lite privat liv. Eller ska jag börja undersöka erat ? hm , tänk på det!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av lovisa:

Hej, tänkte fråga vad du heter på bilddagboken.se ? :) för jag försöker klicka på din länk men det funkar inte?:) tänkte om du kanske lägger in fler bilder där kanske:)!

2:a kommentar, skriven , av karolina:

jag håller helt med dig, vad spelar det för roll om man röker? men ondödigt är det ju. nånting måste man få ha privat. kul att du har hittat kärleken. du har en underbart söt son med :) med mkt hår.

3:e kommentar, skriven , av camilla:

Men varför ska du låta dina föräldrar betala din lägenhet när du aldrig ens är där? Sälj den istället!!!!

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

Det där med att folk frågar om du röker osv. Det är väl sånt man får ta om man har en frågestund? Förstår att det är jobbigt att få samma frågor hela tiden men det kanske är nya läsare i bloggen som undrar och inte vet. Så jag tycker inte du ska vara så hård mot dem! Sen är det ju klart att vissa går för långt och frågar helt meningslösa frågor som är alldeles för privata, och det kan man ju förstå att du blir irriterad på. Ha det bra annars och tack för en bra blogg! :)

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Hej!

Jag brukar läsa din blogg på min dotters dator, jag är imponerad på hur bra du fixar alla sura kommentarer. Jag tycker att det är intressant att läsa om ditt liv som ung mamma,du klarar det utmärkt.Lycka till i höst när du börjar skolan igen

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

Hej!

Jag brukar läsa din blogg på min dotters dator, jag är imponerad på hur bra du fixar alla sura kommentarer. Jag tycker att det är intressant att läsa om ditt liv som ung mamma,du klarar det utmärkt.Lycka till i höst när du börjar skolan igen

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

anton är väl bara 17?

8:e kommentar, skriven , av Natta:

Om nu anton var 17 varför skulle hon skriva 18? jag fattar inte ens hur folk orkar hänga upp sig på så onödiga detaljer som det med antons ålder, och om du röker eller ej! tycker du ska strunta i att ha frågestunderna, eller helt enkelt skita i att svara på dom där dumma frågorna, bara ignorera dom!

Kommentera inlägget här :