- 5kg.

publicerat i Allmänt;

image1176



Jag har bestämt mig att jag ska gå ner 5 kg till i Maj , haha har ju en hel månad på mig men jag måste verkligen & speciellt om jag ska bli nöjd med mig själv. Det känns som jag aldrig kommer bli nöjd om jag ser ut som jag gör nu men skulle jag gå ner ett par kilon så skulle det var jag  & jag skulle vara nöjd.
Men nu behöver jag eran hjälp (!) jag har världens sötsug & har ungefär bara godis i mitt huvud , förut så åt jag mycket fruktsallad istället men konstigt nog så har jag lagt av utav mig själv fast jag inte vill. Hur ska jag göra för att få bort sötsuget ?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av LW:

Jag undrar det samma, hur får man bort sötsuget, varför går man så himmla lätt till skaferit o hämtar en kaka eller godisbit i stället för en frukt? Om du får något tipps så får du gärna mejla det till mig.
Din son är så himla söt, skulle vilja ha en egen.
Kram lisa

2:a kommentar, skriven , av Lovisa:

Hej!
Jag gör som Jonna! Kör naturdiet. Jag har gått ner 4 kg på tre veckor och då byter jag ut lunch och middag mot en shake och fukt. På helgen har jag ätit ett mål mat om dagen. Äter gröt till varje frukost. Mitt sötsug har försvunnit totalt. Det enda jag blir sugen på är mat som potatis. Kan det vara för att man inte äter mat som man inte bryr sig om sötsuget. Men naturdiet funkar fint. Om jag nån gång skulle vara sötsugen så skulle jag dämpa det med vindruvor eller melon eller nån annan söt frukt. Det funkar fint för mig det här. Ett tips!=)

3:e kommentar, skriven , av Annica:

Jag har hört att de ska finnas tabletter i typ hälsokost butiker som tar bort sötsug, men vet inte om de stämmer.

4:e kommentar, skriven , av hanna:

jag brukar köpa hem massor av tuggummin med god smak. varje gång jag blir sötsugen tar jag ett tuggummi, funkar perfekt för mig iaf :D även om man inte avvänjer kroppen från allt sött.

5:e kommentar, skriven , av josephine:

det funkar om man äter grapefrukt. det är ganska syrligt men gott, då försvinner sötsuget. iallfall för mig! Lycka till!

6:e kommentar, skriven , av Emilia:

ha inget hemma som kan fresta, sen ta en frukt varje gång du känner dej sötsugen och försök att äta på regelbundna tider, och sen ju längre tiden går, desto lättare blir det eftersom sötsuget minskar . lycka till :)

7:e kommentar, skriven , av Läsare:

Skaffa dig en dag i veckan då du får äta godis, kanske inte i mängder, men istället för att ta bort det helt det kommer bli svårare då. Sen som de tidigare har sagt, ät på regelbundna tider, ät mycket frukt och kanske mer varierat. Köp frusna bär nu när det inte är sommar, jag har hört att det är lika nyttigt som färska men kanske inte lika gott. Ha i det i en fruktsallad, det blir mycket godare! Jag lovar! :D Sen är jag lite skeptiskt till det här med naturdiet, det handlar egentligen bara om att minska på socker och fett och börja motionera mer. Om man kör med naturdiet och sedan börjar äta som vanligt igen så går man nästan upp allt igen, det är vad jag har hört. Och kom ihåg, sätt rimliga mål, har du för stora och orimliga mål så kommer du inte att klara av dom och du kommer att bli besviken. Lycka till! =)

8:e kommentar, skriven , av T:

Man ska avgiftas på ca 2 veckor med att bara äta grönt inget annat. då försvinner allt sug! Vikten kommer att rasa. samma metod som i, du är vad du äter eller liknande.

9:e kommentar, skriven , av Ulrika Jansson:

Jag skulle med vilja
veta hur man får bort sötsuget. Hoppas du finner något bra sätt. Söt son du har :)

10:e kommentar, skriven , av tindra:

Jag vill osåå gå ner i vikt, min son e 6mån snart och jag har 7kg kvar av min mamma vikt :) , ska vi puscha på varann, ge stöd o råd?? händer du på???

11:e kommentar, skriven , av My:

Mörk choklad (sån dyr, äkta mörk choklad som knappt innehåller socker typ vahlrona 70%- för lindt och marabou innehåller en massa socker och skit som bra mörk choklad inte ska göra) kan man äta lite av. Det behöver man ju inte så mycket av och då kan man ta en ruta då och då.

Torkad frukt funkar för det är ganska sött. Så det brukar funka att käka en torkad aprikos eller nåt om man blir sötsugen.

Jag läste på Aftonbladet att sötsug ibland kan bero på att man egentligen är törstig så pröva att dricka ett glas vatten om du blir sugen. Jag har godisförbud nu och testade det igår och det funkade faktiskt.

Gör fruktsmoothies. Mixa söta mogna bananer, blåbär och frukter du tycker är goda, blanda med lite lättsötad vaniljyoughurt och/eller en skvätt apelsinjuice. Det är mumma :)!

12:e kommentar, skriven , av Anna:

köp kromtabletter i någon hälsokostbutik :)

Kommentera inlägget här :