Nya stjärnsamarbeten för Topshop

publicerat i Allmänt;
   image1199

Kate Moss får se upp! Nu inleder den brittiska klädjätten ett samarbete
 med den kände fotografen Helmut Newton.

Lagom till att Kate Moss femte gästkollektion för Topshop har landat i svenska butiker avslöjar den brittiska klädjätten fler spännande samarbeten. Illustratören William Broome, som tecknat för bland andra Marc Jacobs, kommer tillsammans med Topshop att släppa en kollektion i begränsad upplaga.

Kollektionen kommer bland annat att innehålla t-shirst och slappa tunikor i grått och korall.
- Jag upptäckte att jag egentligen inte gillar att göra kläder när jag gick på designskolan Central Saint Martin, berättar Will Broome för Femalfirst. Men jag tycker fortfarande om att rita på saker.

Kollektionen, som har brittisk premiär den 20 april, kommer att kosta från 280 kronor och uppåt.

Också den legendariske fotografen Helmut Newton är tätt sammankopplad med Topshop i vår. Klädjätten har fått specialtillstånd att låna några av hans mest kända fotografier inne i butiken.

Det envisa ryktet om att fotomodellen och stilikonen Agyness Deyn skulle designa en gästkollektion för klädkedjan verkar dock förbli just ett rykte.

- Hon är inte aktuell just nu, berättar en talesperson för Topshop för Fashionista.com. Hon blev fotograferad med Topshops ägare och på så sätt satte ryktet igång. Kate Moss gästkollektioner har varit omåttligt populära och vi ser ingen anledning att förändra det samarbetet. Men Agyness är snygg och väldigt, väldigt cool - och man ska ju aldrig säga aldrig.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sussie:

Bloggdesign till utlottning! Kolla in min blogg!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

vet du någon bra film som går på bio?:)

Kommentera inlägget här :