Säljes.

publicerat i Allmänt;

Nu så ska vi sälja ännu en mobil & mobilen är olåst & är i jättebra skick dock finns det en liten repa men man ser den knappt . Har haft mobilen i 4 månader & är som ny. Laddare , handsfree & orginalkartong medkommer. Bild på mobilen ser ni nedan men den är mer gråsilver våran mobil alltså :)

LG KE970 Shine
Designenhar inspirerats av den exotiska känslan av borstat stål, vilket harskapat en telefon som både är chic, minimalistisk och som speglar dinpersonlighet.

Shine har en 2,2 tum stor spegeldisplay som förvandlas till enfärgskärm när mobilen används. Bakom den skjutbara skärmen döljsknappsatsen och den multifunktionella skrollknappen ger dig minimaltmed knappar men maximal funktion.

Telefonen är tunn, 13,8 mm, och är utrustad med en högklassig kamera(certifierad av Schneider-Kreuznach) med blixt och autofokus, en mängdmultimediafunktioner, MP3-spelare, USB och plats för externtminneskortplats (Micro SD).

 Uppkoppling

· Bluetooth - Ja, 1.2

· IrDA - Nej

· USB - Ja, 2.0

? PC Sync - Ja



image1074



Pris: - 1500:-
Om du är intresserad hör av dig till min hotmail . [email protected] ( ej msn )

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

väldigt dyr med tanke på att en ny kostar kring 1600 kr..

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

billigaste av dom stora kedjorna är expert med 1859kr på nätet närmast den är netonnet med 1968 kr

3:e kommentar, skriven , av Lovisa:

Mest troligt får du den inte såld för 1500 imed den bara kostar lite mer helt ny, det fanns ju en repa, satsa på 1000 istället.

Kommentera inlägget här :