Torsdag 13/3

publicerat i Allmänt;
Goddag ! ;D

Nu är det säkert många som undrar vad jag gjort igår & nu så ska jag berätta .. Jag & Tobbe var i Stockholm på RIHANNAS KONSERT på HOVET & fan så bra det var hon är ju så grym & otroligt söt , jag är verkligen super glad ;D Jag kom hem kl 00.30 igår så det är därför jag inte skrivit & idag så har jag städat lägenheten som vanligt .:P Men nu vet ni vad jag gjorde igår iallafall många var nyfikna :) 

Idag så ska jag inte göra så mycket , fortsätta städa snart & sen så ska jag åka hem till min mor&far vara där ikväll måste plugga till mitt teoriprov. Och ja idag så skulle jag & mamma tatuera oss men det blev ju inte så eftersom jag är förkyld & mamma också så man får inte tatuera sig om man har en infektion ikroppen då kan det bli värre så vi fick skjuta upp tiden & de hade inte förän i maj :/ men men det är bara & vänta & då kanske jag kan spara lite pengar också är ju rätt mycket som händer den här månaden. På Söndag fyller jag år också , jippe ! ;D Och den 21 så ska jag ut & ha premiär på krogen , hihi !

Sen så ska det inhandlas massor av saker till lägenheten eftersom Tobbe snart ska flytta så måste jag köpa en ny Tv bänk & en TV :/ känns som jag kommer vara rätt fattig efter dom inköpen + att jag ska köpa en byrå också ska ju snart tapetsera om .

Oj blev rätt mycket nu , hoppas ni orkar läsa :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maria:

Va roligt med Rihanna konsert :) Jag e inte ett dugg avis ;P
Jag undrar hur du kommer att klara dig nu när Tobbe flyttar, rent ur ett ekonomiskt perspektiv. Inget illa menat, bara en undran. :)

Dom har fina tv-bänkar på Ikea (tipsar) ;D

Kram Maria

2:a kommentar, skriven , av Bea WIGGOS MAMMA:

Maria: - Ja det var skitbra :)
Jag kommer klara mig bra eftersom jag klarat mig när vi bott ihop med pengarna jag har. Han har ju inte betalat hyra, el, något sånt utan det är ju mina föräldrar som gör det. Frågan nu är ju hur han kommer klara sig men det är ju upp till honom, inget jag lägger mig i.
Ja, jag ska åka till ikea snart det finns ruggit fina saker :)
kram på dig !

3:e kommentar, skriven , av Maria:

Jaha, jag trodde ni hade delad ekonomi. :)
Ja, vi får se hur han klarar sig som sagt.

Jag vet att du får höra detta jämt, men JAG gillar dig. Jag älskar att sätta igång datorn & kolla din blogg på en gång. :) Jag gillar sättet du skriver på, både om mode, dej, wiggo & tobbe & övrigt.
Sen att du är så jäkla snygg & verkar va en helgo tjej gör ju allt ännu roligare :D

jag önskar att jag hade tid för blogg, men det är svårt när jag är borta
7-19 varje dag & sen försöka hinna med att leka med Elin & umgås med killen. Plus att försöka få egentid. Jag har en sån stund nu, haha. Tog ledigt idag & Elin är på dagis. Få rå om mig själv & fixa i lägenheten lite.

Hoppas du får en underbar dag. Jag ska försöka städa lite... försöka ;P
Kram Maria

4:e kommentar, skriven , av Bea WIGGOS MAMMA:

Tack så jättemycket ,människor som dig är bara för underbara de borde finnas mer av er :)
Usch vad tråkigt & städa jag gjorde det nyss & är typ klar det är så tråkigt. Haha försök städa du ;D
ta hand om dig , kram!

5:e kommentar, skriven , av jonna a.k.a luddes mamma:

vad roligt! :)
om du känner för att dra med mig ut på krogen så är jag frivillig (A)

6:e kommentar, skriven , av Lovisa:

Ååå.. vad glad att du fick i maj.=) Jag och syster beställde tid förra veckan och vi fick i slutet av oktober.. så här är det låååång väntetid!=(

Den vita TV bänken i pianolack på IKEA är såå snygg.. den vill jag ha.=)

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Din blogg är så otroligt bra!, längtar efter nya uppdateringar hela tiden!, kul att ni var på konsert :) låter toppen kul

Kommentera inlägget här :